Şimdi Ara

Asus Xonar D2 & Asus Xonar D2-X (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım tşkler.. senin gibi audigy 21 zs si oluıp ta vistada XP ye göre daha kötü ses veriyo diyenler vardı Audigy 2 zs & X-Fı konusunda... sanırım doğru. .bunun da nedeni dediğin gibi drvier sorunu .. bu arada vistada driver yenilenmiş olduğu için bas tiz ayarı çekebiliyosdun sanırım.. ama ben bugüne kadar XP de bas tiz ayarı çekilebilen bi onboard ses kartı göremedim maalsef... bilgisyarımı eniledğimde vista ile beraber X-fi a geçmeyi düşünüyorum mecburen Audigy 2 zs yi terkedicek demekki.... bahsettiğin şeyi X-fi daha çok satılsın diye yapıyolar haliyle... ama audigy 2 zs çok iyi bi kart... yazık olucak... megaworksle bomba bi ikili
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19808930/tm.htm

Realtek'in vista performansı için aynı şeyi söyleyenleri buldum :)

Gerçekten driverin'ın seste ne kadar önemli olduğunu böylece görüyoruz. Xp'de sönük ses veren realtek vista'da coşuyor, aynı şeyin tersi vista'da audigy 2 zs için geçerli olabilirmiş demek ki :D
  • uyuz oldum creative 'e yaa
  • Cmedia Oxygen HD chip ini kullanıyor ve bu çip Xfi den daha yi değil.Chipin üstünde Asus yazıyor asus chipmi üretiyor acaba bu sorulmalı ses kartında multimedia için u zamanlaşmış olan creative chiplerin atası gb birşey bu marka.Vistada kullanmak isteyen asus alsın ama belli bir dönem vista yayılmaya başlayınca merak etmeyin creativede misillemesini yapar boynuz kulağı geçemez gb birşey.DSP de yazılım tabanlı bu yüzden CPU’ya ek yük biniyor.(Bu da, Creative’in tüm kartlarının son derece başarılı olduğu bir başka alan; hatta Creative bu alanda en yakın rakiplerinin bile bileklerini kolayca büküveriyor)Xonar D2′ye Faraday kafesi yapmış; bunun teorik olarak kasa içindeki yoğun EMI’yi engellemesi gerek. Pratikte ise ne kadar işe yaradığını kestirmek zor bu yüzden vreative göre artısı var dedim.Xonara o kadar para verene kadar Auzen x-fi tercih ederim daha mantıklı kartta yok yok x-fi çip eax süper dts hiç bahsetmiyorum ya piyasada x-fi çipli böyle bir kart yok

Creative X-Fi is much more complicated DSP than C-Media Oxygen.Daha başka bir şey demiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 3 Ocak 2008; 0:01:09 >

• Auzen x-fi nasıl nerden alıcaz ya... ben bu kartı istiyorum kesinliklikle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Auzen x-fi nasıl nerden alıcaz ya... ben bu kartı istiyorum kesinliklikle...

Çıktığından beri
    bi bulsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Auzen x-fi nasıl nerden alıcaz ya... ben bu kartı istiyorum kesinliklikle...

Anca Yurtdışı kaynaklı sitelerden yada yurtdışından direkt getirme olanağı ile Tr de maalesef kart yok
  • TR de yok biliyorum Yurtdışına giden bütün tanıdıklarımı devreye sokucam Auzentech X-Fi Prelude için.. birşeyi isteyince elde ediyorum er-geç ..bu özelliğim çok iyi
  • http://www.kmelektronik.de/main_site/?SiteType=Shop&type=shop&ArtNr=270640&Ref=100&gp=1122&fd=293301

Normalde 199 Euro civarı vede kargosu ıvırı zıvırı yine artıyor ama burada 175 Euro civarı daha uygun gb çoğu sitenin stoğunda ürün yok.
  • Auzen x-fi Cıktı Birde Başıma.. :) Almıyorum Sonar Monar.. Kafam Karıştı
  • Auzen X-fi prelude TR de yok .. yurtdışından getirtmeyi düşünüyoruz biz..

eğer para varsa ve getirtebiliyosan Auzen getirt tabi :))
  • Şu kart bi Trde olsa mükemmel olucakta maalesef yok kartta da yok yok adamı acayip heveslendiriyor böyle oluşuda
  • compele yüklensek getirirler mi acaba ??

Auzentech in linkini atsak compel.com a .. bi araştırın bakalım neymiş falan.. TR de bu kartı alacak bi sürü adam var .. bu kart çok tutulurdesek karizmatik gizemli bi msj atsak compel ilerde getirtmez mi acaba ??
  • Ah bea keşke yapabilsek te daha compelin elinde m-audionun ses kartları mevcut ama çoğu model stok rezervinde yok en iyisi biz kendimiz bişeyler yapıcaz
  • Gençler muhabbetiniz 8800 GT çıkmadan önce, onu bekleyen ekran kartçıların muhabbetine dönmüş.

Reklam:
    Auzen bilimeyen marka ya bizim distribütörler çekiniyor sanırım getirtmeye asus gibi bir marka bile zorlanıyor o kadar bilindik marka olmasına rağmen.
    sıkıntı bu kanaatim. Getirtirim elimde patlar korkusu haklı adamlar. Toplum olarak tekniğe önem veren anlıyanımız az. Hep reklama geliyoruz.
    Yalnız forumlarda beklenti artar ve bu konuda topikler sıklaşırsa faydası olur kanaatimce. onlarda herhalde neler olup bitiyor insanlar nelerden bahsediyor tekip ediyorlardır.
  • Eksik olma abi keşke 8800 gb olsa bu kartta geleceği kesin olsa dediğin gb sıkıntı var bu işte.İnş bizim topicede göz atarlarda şu kedinin ciğere baktığı gb misal durumundan kurtuluruz bu arada creative hi-fi sistemlere ve özsermayesini bu yönde kullnamyı planlayıp x-fi çipini lisanslamayı planlıyormuşş ama planlıcakta lisans vericekte anca işte bi Auzen ümit işte.Esqualı arkadaşımıza seslenelim burdan ayrı bir topic açıp forumda kalabalık yaratacağımıza konu başlığının yanına Auzen x-fi kartınıda ekleyiversin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 5 Ocak 2008; 1:42:14 >
  • şuraya bakın beyler... neden bu konuyu bizim bölüme açmadılar anlamadım... çok saçma .. şikayet edip buraya taşıtalım bari..

http://forum.donanimhaber.com/m_14857978/mpage_1/key_/tm.htm

*bu arada auzentech için bi yorum buldum

http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16829156005&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&SelectedRating=-1&PurchaseMark=&VideoOnlyMark=False&Page=2

quote:

Great Card

Pros: Great Sound, Works with Vista 64Bit and 4Gigs of RAM...East installation, no creative Bloatware....Also got mine before the price increase..

Cons: Non...

Other Thoughts: Installed with no difficulty, Sound is far superior to my old Xfi Extreme Music,Deep richer Bass and Gameplay sounds are amazing.. No crackling or popping with Vista 64Bit and 4Gigs of RAM that always seemed to plague the Creative cards...They will soon release newer drivers which will enable the card fully..Great buy...Highly recommended....

quote:

Good card for Vista x64

Pros: Seems to work stable under vistax64, sound quality is greatly improved over platinum pro. Driver support seems good, gui is nice.

Cons: Upon playing Bioshock EAX seems to have stablity issues with my setup. No biggie tho -enabling 5.1 with the crystallizer ON sounds good enough for now.

Other Thoughts: Setup: Evga 680i, 88GTXSLi, 4GB on Vista x64 wdual74 Raptors on PromiseSupertrack x8350.

bunlara benzer daha onlarca yorum var... ingilizcesi olanlar göz atsın derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 5 Ocak 2008; 2:32:55 >

• Bunlar da Benden :

quote:

Oh Emm Gee

quote:

Amazing sound - Clearer, more detailed, and even on stereo headphones directional information is Hugely improved - I can hear not just right/left, but also have a sense of above/below...After listening, I threw out my old headset and bought a new sound system for my office. Seriously

Şu kart gelsede bir an önce bizde nasiplensek adamların stoklarında Auzen fışkırıyor bizde hala bir Allahın Kulunda Yok

• Kanal Bulduktan Sonra, Alabilirim.. Hepimiz Bİr Olup Bir Talepte Bulunalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: eSqUaLl

Kanal Bulduktan Sonra, Alabilirim.. Hepimiz Bİr Olup Bir Talepte Bulunalım

nasıl olucak peki bu ?? .. ben hazırım .. eğer getirtebilirim dersen bana bi PM atarsan sevinirim..

buradan devam edelim bu Auzentech konusuna...

http://forum.donanimhaber.com/m_20136817/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.