Herkese merhaba, Asus Z690 serisi anakartlar için gaming mouse hediye kampanyası. Detaylar linkde... ASUS Z690 Anakart Satın Alımlarına, ROG Gladius II Origin Mouse Hediye!Kampanya Başvuru Tarihleri:2022/02/15~2022/04/15 https://www.asus.com/tr/events/infoM/activity_z690-gladius-bundle |
ASUS Z690 Anakart Satın Alımlarına, ROG Gladius II Origin Mouse Hediye!
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Zaten overpriced ürünleriyle 1 anakarttan 10 mouse parası kazanıyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya çok iyi, kesinlikle kaçırılmaması gerekiyor. Hediye verilen mouse oldukça kullanışlıdır.
-
asus Z590-I alana veriliyor mu
-
Nasıl bir ülke lan burası.
www.hepsiburada.com
Asus ROG Gladius II Origin FPS 12000 DPI Örgülü Kablo Oyuncu Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/asus-rog-gladius-ii-origin-fps-12000-dpi-orgulu-kablo-oyuncu-mouse-pm-HB00000AL1VGwww.vatanbilgisayar.com
ASUS ROG GLADIUS II ORIGIN 12000 DPI Aura Sync RGB Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-gladius-ii-origin-12000-dpi-aura-sync-rgb-gaming-mouse.html
-
Mouse tamamen leş bir ürün boşuna paranızı kaptırmayın.
-
tesadüfe bak az önce asus rog strix z690-e anakart satın aldım. ve şimdi bu konuyu gördüm. kampanyası olduğunu bilmiyodum . ürün gelince hediye mouse için de başvuruda bulunayım. bu arada mouse iyi veya kötü önemi yok asıl ihtiyacınız olan anakartsa anakartı alırsınız bundan da yanında yararlanırsınız. paranızı kaptırmayın yorumu saçma yani. he dersinki anakartları çok pahalı onun yerine gidin şu ürünü alın o zaman söyle de mouse için ekstra para istemiyolar sonuçta. bu arada sağolun bilgilendirme için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 10 Mart 2022; 23:13:32 > -
Asusun geri ödemeli kampanyalarının hiçbirinden türlü türlü saçma sapan sebeplerle ödeme alamadığım için hiiç işim olmaz. Msi bu konuda candır. Nokta.
-
Sana birşey söyleyim, Sırf Vatana güvendiği söyleyip internetten almaya çsahte defolu, vs. vs. diyerek Netten almak yerine göğsünü gere gere gidip Vatan fiyatından alan 1000lerce kişi var bir çok kişide tanıyorum. O yüzden Vatan bu fiyatlara koyuyor çünkü SATIYOR.Keklik çok Keklikler avlamakla bitmez.
-
vatanı savunmuyorum ama bence onlar farklı mouse lar bilmediğimiz bişey var belki biri kablolu biri kablosuz biri rgb diğeri sade model vs gibi. aksesuar ürünlerde fiyat farkı yapıyo ama böyle bi fiyat farkı yapmaz bu kadar yapmıyo. ayrıca mouse klavye kulaklık gibi fiyatı 2-3 binden aşağı olan ürünlerde ille de vatan takıntısı yapmaya gerek yok ama 10 binlik işlemci 30 binlik ekran kartı tarzı fiyatı yüksek olan ürünlerde varsa diğer satıcıya göre 1-2 bin fiyat farkı verilip vatandan alınabilir. vatan güven verir bilmediğin aracı bir firmaya kıyasla. ne dersen de. ki bu anlattığım senin bahsettiğin keklik keriz tabirine benzemez bence. ama senin dediğini anladım ben. katılıyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 11 Mart 2022; 3:21:11 > -
www.vatanbilgisayar.com
ASUS ROG Gladius II Wireless 16000 DPI Aura Sync RGB Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-gladius-ii-wireless-16000-dpi-aura-sync-rgb-gaming-mouse.html -
hediye mouse bugün geldi. " model name : ASUS P504 " yazıyor. çok küçük bir kutuda geldi ve çok hafif hissediyorum. açmadım kullanmam belki satarım diye ama içinde ne var merak ediyorum. baya küçük bir kutu ve baya hafif :) hediye diye mi farklı kutuda geldi bilmiyorum. asus kutusu ama mouse olduğunu gösteren bi görsel yok 15 cmlik siyah küçük bir kutu. fiyatını da hala anlamadım 500 lira mı 1500 lira mı 2500 lira mı. bunlarda bir model farklılığı var ama fark nerde çözemedim. en ucuzunu yollamışlardır heralde.
-
Aynen katılıyorum size. 3 yıl önce başvurduğum yine bir anakart kampanyası için almam gereken 310 TL hala yok. O gün bugün hiçbir Asus ürünü almıyorum. MSI ise başvurudan 15 gün sonra 3 tane para iade kampanyasındaki (anakart, PSU ve soğutucu) tüm paraları hesabıma gönderdi.
Teşekkürler MSI.
-
O mouse ara sıra 379 TL den satılıyor farklı firmalarda (incehesap, itopya gibi)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X