Şimdi Ara

ASUS Z97-PRO GAMER nasıl bir anakarttır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün Bostancı Vatan'dan anakart almaya gittim. MSI gaming 5 yada 7 alacaktım. Gaming 7 zaten yoktu ancak oradaki eleman bu anakartın yeni üretildiğini ve bunu almamı tavsiye etti. Technopat sitesinde de inceleme videosunu gördüm, F/P ürünü olduğundan bahsetmişler.

Ben 536 TL ye aldım ancak 550 TL ye kadar çıkabilirim vatan bilgisayarda.

Sizce seçimim doğrumu yoksa başka bir kart önerir misiniz?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cratos4203

Arkadaşlar merhaba,
    dün Bostancı Vatan'dan anakart almaya gittim. MSI gaming 5 yada 7 alacaktım. Gaming 7 zaten yoktu ancak oradaki eleman bu anakartın yeni üretildiğini ve bunu almamı tavsiye etti. Technopat sitesinde de inceleme videosunu gördüm, F/P ürünü olduğundan bahsetmişler.

Teşekkürler.

onlar için yeni çıkması önemli değil asus olması önemli vatanın asusla anlaşması var herhalde olur olmadık yere asus öneriyorlar kaale almayın.

bu PRO Gamer kart resmen MSI ve Gigabyte'in Asusu ağır yenilgiye uğratmasından dolayı çıkarılan bir kart reklamları felan çok benzetmişler baktılar olmuyor onlarda böyle kart çıkarmak zorunda kaldılar :)

değiştirmeni gerektirecek farklar yok birtek dualbios yok gigabyte'çılar üşüşür tek savunma noktaları. ama korkma crashfree diye bir teknoloji çıkarmışlar yani biosa birşey olsa bile tekrar update edebilirsin.

ses kartı ve LAN kartı daha yeni nesil gerçekten

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam değiştirmeme gerek yok mu diyorsun yani? Kötü bir kart değil sanırım anladığım kadarıyla.
  • quote:

Hocam değiştirmeme gerek yok mu diyorsun yani? Kötü bir kart değil sanırım anladığım kadarıyla.

Yok yok ram gibi değil ki onunla uğraşmaya değecek bir fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    PC yi aha toplamadım ancak bunda tek tuşla OC falan var mıdır hocam? Bu kartın BIOS ekranı nasıldır, arayüzü güzel ve tüm özellikler mevcut mudur?
  • quote:

PC yi aha toplamadım ancak bunda tek tuşla OC falan var mıdır hocam? Bu kartın BIOS ekranı nasıldır, arayüzü güzel ve tüm özellikler mevcut mudur?

Ödüllü yeni nesil bir biosu var gerçekten diğerlerinden daha iyi :)

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler.

Msi gaming 5 veya gigabyte gaming 5 benim tercihim msi dan yana olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Ödüllü yeni nesil bir biosu var gerçekten diğerlerinden daha iyi :)

Kullandin mi ?

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler.

onlar için yeni çıkması önemli değil asus olması önemli vatanın asusla anlaşması var herhalde olur olmadık yere asus öneriyorlar kaale almayın.

bu PRO Gamer kart resmen MSI ve Gigabyte'in Asusu ağır yenilgiye uğratmasından dolayı çıkarılan bir kart reklamları felan çok benzetmişler baktılar olmuyor onlarda böyle kart çıkarmak zorunda kaldılar :)

değiştirmeni gerektirecek farklar yok birtek dualbios yok gigabyte'çılar üşüşür tek savunma noktaları. ama korkma crashfree diye bir teknoloji çıkarmışlar yani biosa birşey olsa bile tekrar update edebilirsin.

O crashfree benim socket 478 li Asus P4/P800 de vardi sallama.Birde yeni cikardilar demez mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeezy

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler.

O crashfree benim socket 478 li Asus P4/P800 de vardi sallama.Birde yeni cikardilar demez mi.

Alıntıları Göster
    @MühendisMurat

Sakin ol. ASUS CrashFree BIOS zaten var olan bir özellikti.

@Jeezy

• yorumlarda ne deniyor okumadım, ben bu anakartı dün aldım, bu işin piri değilim ama kart güzel, benim sesten beklentim daha fazlaydı ama bir türlü tatmin olamadım, sanırım o benden kaynaklanıyor harici ses kartı alsam iyi olacak. Bu arada bios ekranına falan bayıldım zaten aklıma da Leven abi sokmuştu teknoseyir'den.
  • Yıllardır kral
    http://www.tomshardware.com/news/Asus-Gigabyte-Sales-Business-Motherboard,22078.html
    http://www.ranker.com/list/the-best-motherboard-manufacturers/computer-hardware
    http://www.maximumpc.com/asus_reportedly_slashing_motherboard_prices_maintain_market_share_2014
    http://www.donanimhaber.com/anakart/haberleri/Gigabyte-ilk-ceyrek-rakamlarina-gore-anakart-pazarinda-lider-Asusla-aradaki-farki-kapatiyor.htm

Ağır yenilgi falan yok daha önce dediğim gibi msi bi burda kral yurtdışında asus ve gigabyte'in ardından geliyor.Laptop pazarında ise asustan başkası yok bunların içinde sıralamaya bile giremiyor msi.

Konuya gelince anakart daha yeni ama 500 lirayı gözden çıkardıktan sonra ya z97 pro gamer yada z97x g5 gigabyte alınır.Z97 pro gamer yeni olduğu için iyisini kötusunu göremedik daha vakit lazım eğer kronik sorunları var ise görmek için.Ama z97 pro gamerin ses yongası diğerlerinden daha iyi ve örneğin z97-a 4+4 faz iken yanlış hatırlamıyorsam bu z97 pro gamer de 6+2 olması lazım.

Ben olsam ne yapardım dersek asusa guvenip o parayı vereceksem yeni anakartı alırdım.Ayrıca yapılan bir kaç test var ust duzey anakartlarla yarışıyor
    Bir tane örnek inceleme:http://www.ocaholic.co.uk/modules/smartsection/item.php?itemid=1501&page=22

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alinti: cratos4203

Arkadaslar merhaba,
    dün Bostanci Vatan'dan anakart almaya gittim. MSI gaming 5 yada 7 alacaktim. Gaming 7 zaten yoktu ancak oradaki eleman bu anakartin yeni üretildigini ve bunu almami tavsiye etti. Technopat sitesinde de inceleme videosunu gördüm, F/P ürünü oldugundan bahsetmisler.

Ben 536 TL ye aldim ancak 550 TL ye kadar çikabilirim vatan bilgisayarda.

Sizce seçimim dogrumu yoksa baska bir kart önerir misiniz?

Tesekkürler.

onlar için yeni çikmasi önemli degil asus olmasi önemli vatanin asusla anlasmasi var herhalde olur olmadik yere asus öneriyorlar kaale almayin.

bu PRO Gamer kart resmen MSI ve Gigabyte'in Asusu agir yenilgiye ugratmasindan dolayi çikarilan bir kart reklamlari felan çok benzetmisler baktilar olmuyor onlarda böyle kart çikarmak zorunda kaldilar :)

degistirmeni gerektirecek farklar yok birtek dualbios yok gigabyte'çilar üsüsür tek savunma noktalari. ama korkma crashfree diye bir teknoloji çikarmislar yani biosa birsey olsa bile tekrar update edebilirsin.

ses karti ve LAN karti daha yeni nesil gerçekten

adamlar yine iyi kotu dualbiosla savunuyorlar sen neye guvenip omeasy oneriyorsun gercekten?

hem sen soruma cevap vermeden sildirmissin; kasa egzoz fanin hala iceri mi ufluyor

• bunu alabilirsin
    413 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97s-sli-krait-edition-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-hdmi-anakart.html
    MSI Z97S SLI KRAIT EDITION Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI Anakart

LGA 1150 soketli 5. ve 4. nesil Intel® Core™ / Pentium® / Celeron® işlemcileri destekler
    DDR3-3000(OC) bellek desteği
    SATA Express + M.2 + USB 3.0 + SATA 6Gb/s
    Military Class 4: En yüksek kalite ve kararlılık
    OC Genie 4: Bir saniyede hızaşırtma
    Click BIOS 4: Sisteminize kolay ince ayar
    4K UHD Desteği: Ultra-yüksek çözünürlüklü görüntü deneyimi
    Multi-GPU: NVIDIA SLI & AMD CrossFire desteği
    Command Center: PC ayarlarınızı denetleyin ve özelleştirin
    Fast Boot: Birkaç saniyede masaüstüne ulaşın
    Smart Utilities: Intel® Teknolojilerini kolayca kurun ve yapılandırın

daha ucuz bir cozum icin

MSI Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) Anakart

Steel Series Kinzu Gaming Mouse hediyeli
    372 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z87-g45-gaming-intel-z87-soket-1150-ddr3-3000mhzoc-anakart.html?OM.zn=PriceDrop-m8&OM.zpc=Z87-G45+GAMING&OM.cname=PriceDrop121114&utm_medium=Email&utm_campaign=PriceDrop121114&utm_content=Z87-G45+GAMING&utm_source=recommendation_mailing&OM.exVisitorID=516384

DDR3-3000(OC) bellek desteği
    USB 3.0 + SATA 6Gb/s desteği
    Audio Boost: Gerçek ses kalitesi ile kulaklarınızı ödüllendirin
    Killer Ethernet: Gecikmeye Son!
    Military Class 4: En yüksek kalite ve kararlılık
    OC Genie 4: 1 saniyede hızaşırtma
    Click BIOS 4: Sisteminize kolay ince ayar
    PCI Express Gen 3: Dünyanın İlk PCI Express Gen 3 Anakart markası
    Multi-GPU: NVIDIA SLI & AMD CrossFire desteği
    Sound Blaster Cinema: Gerçek Surround Ses Deneyimi
    Gaming Device Port: 3 kat altın kaplama ile yüksek seçme oranına sahip oyun cihazları için destek
    Total Fan Control: Tüm fan hızlarını istediğiniz gibi ayarlayın
    Lucid Virtu MVP 2.0: Benzersiz Oyun Tepki Performansı
    Fast Boot: Masaüstünüze birkaç saniyede ulaşın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.