Şimdi Ara

MSI Computer Corp. Z87 MPOWER MAX AC Anakartlar ( AMAZON ÇOK UCUZ İÇERİK )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: FlowMotion Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
2.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tek sıkıntı alırken hata vermesi yurt dışında millet kapış kapış alıyor sıkıntı bizde türkiyeden alınmıyor galiba, alabilen biri çıkarsa bizide yönlendirsin fiyat gerçekten bedava

http://www.amazon.com/MSI-Z87-MPOWER-MAX-Motherboards/dp/B00HWQUI52/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1419092148&sr=8-4&keywords=msi+mpower

• Tek sıkıntımız bu olsun dicem de "This item does not ship to Istanbul, Turkey." alınca nereye kargolatacaksın ?

viskonsindeki ceremi dayıma göndertsem olur mu ki acaba
  • Dalgamı gecıyosunuz gelmeyen seyın neyı sıcak fırsat turklerın hepsının yurtdısında akrabasımı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargoyu geri isteme yüzünden mi acaba tr ye gönderim olmuyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne ya bedava resmen tr de soyuluyoruz valla.

• stackry.com ve borderlinx.com üzerinden gelebilir aslında.

stackry'de paketin üzerinde yazacak tutarı da siz belirtebiliyordunuz, bu şekilde bir ihtimal gümrükten de geçebilir. akrabaya gerek olmadan alınabiliyor yani. ben e-baydeki amerikalı satıcılardan her şeyi bu şekilde alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremion

stackry.com ve borderlinx.com üzerinden gelebilir aslında.

stackry'de paketin üzerinde yazacak tutarı da siz belirtebiliyordunuz, bu şekilde bir ihtimal gümrükten de geçebilir. akrabaya gerek olmadan alınabiliyor yani. ben e-baydeki amerikalı satıcılardan her şeyi bu şekilde alıyorum.

MSI Computer Corp. Z87 MPOWER MAX AC Anakartlar (  AMAZON ÇOK UCUZ İÇERİK )

ücret ne kadar hiç bişi anlamadım ben?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam alabiliyorsanız parayı yollıyım baaada alın 50 tl + veririm sizde kazanın :D
  • 130 $ mi 95 $ mi anlamadım

• 129$

95 olan indirim miktarı, ama 20 dolar da msi iade edecekmiş 15 gün sonra yani 109 a gelecek. ama 109 dolara da gümrük işleycek vs vs.
  • Amazon türkiyeye anakart göndermiyor uzun zamandır, nedenini bilmiyorum.
  • abime yalvaracam artık

• Yıllardır masaüstü sistem kullanmıyorum. Bu ne kadar güzel bir anakart yahu. Sistem kurasım geldi:))

• selmand kullanıcısına yanıt
    onlar extra hizmetler. istersen mesela 3 dolara gelen ürünün 5 tane resmini çekip gönderiyorlar. Posta ücretleri için şuralara bakmanız lazım:

http://www.stackry.com/shipping-calculator
    http://www.borderlinx.com/en/shipping-cost-calculator

bu arada, bu hizmeti veren başka şirketler de var ama bu ikisi benim birkaç kez deneyip memnun kaldıklarım. küçük ve ucuz paketlerde borderlinx, büyük ve gümrük limitinin üzerindeki paketlerde stackry kullanıyorum. borderlinx aynı amazon gibi, gümrük ücretini peşin alıyor. stackry o işe hiç karışmıyor, paketin üzerine ne yazılacağını sana bırakıyor. en azından benim ebayden aldıklarımda öyle oldu. ürünle beraber fatura da gelirse ne olur bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catisio -- 20 Aralık 2014; 21:16:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yelllow

Hocam alabiliyorsanız parayı yollıyım baaada alın 50 tl + veririm sizde kazanın :D

O şekil bir işe girmem ama örnek olması için kasım ayında black friday'den ram almıştım türkiyedekinin yarısından daha ucuza 3 günde express postayla gelmişti. (posta 11 dolar)

Birkaç ay önce de dewalt şarjlı matkap aldım. koca alet sağlam şekilde geldi. kargo dahil türkiye fiyarının 3'te biri oldu. (posta 40 dolar)
  • gayet güzel fiyat kart canavar
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    ithalatçıların üreticilerle olan anlaşmaları gereğincedir.
  • bu anakartı ciddi ciddi almak istiyorum. bu aracılık hizmetleri konusuna hakim olan biri mesaj atsın üç beş kişi birleşip alalım. ürün türkiyeye gelsin sonrası kolay..
  • mustafaagungor kullanıcısına yanıt
    Abi diğer hakimleri bulda alalim sunu 900 tl sifiri turkiyede cok büyük karimiz var :)

• Hocam amazon bağımlısiyim ben. Fakat ürünü amerikadaki tanidiga yollayin bende sizden alayim parasi neyse demek istedim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.