Artık yavaş yavaş tüm üreticiler "Yap-Sat-Kaç" mantığına bağlamaya başladılar:
Türkiye'ye gönderilip gönderilmemesinden önceki sorun, sayfanın aşağısına inip yorumlara bakıldığında en üstteki (Günümüz saat itibariyle en üstteki yorum) adam diyor ki:
Bu MSI kartı alıp tam bir sene sonra bozulduğunda aldırmadım, çünkü 3 sene garantisi vardı, aradım:
- Kartım bozuldu, birebir değişim yapsak? - Bir dayke araştırıyorum kartınızı - Yes? - Maalesef sizin kartınız garanti kapsamından çıkmış - Ama nasıl olur, hani 3 seneydi garanti, öyle satmıştınız bu kartı? - Ama biz 3 sene demekle o kartın piyasaya sürülme tarihini kasdetmiştik, sizin kart Mayıs 2011 üretimi emme sizin müracaatınız Temmuz 2014 ve dolayısıyla 3 sene doldu. - Ne?
bunu birebir zamanında samsung harddiskimde yaşadım artık biz bakmıyoruz diye garanti kapsamındaki ürüne kimse sahip çıkmadı bende ta yurtdışına gönderim değişim yaptırmıştım o zaman...
bu anakart benim zalman z12 ye sığarmı sitesinde boyutlarıyla ilgili bişey göremedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme