Şimdi Ara

MSI Computer Corp. Z87 MPOWER MAX AC Anakartlar ( AMAZON ÇOK UCUZ İÇERİK ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
2.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birkaç kişiye sorayım bi. amerikadaniste falan gibi siteler vardı sanırsam onlar çok fahiş fiyatlar istiyorlar.. yukarıda mesajı olan arkadaş yardımcı olur galiba..
  • mustafaagungor kullanıcısına yanıt
    Cevap bekliyorum hocam bende alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremion

onlar extra hizmetler. istersen mesela 3 dolara gelen ürünün 5 tane resmini çekip gönderiyorlar. Posta ücretleri için şuralara bakmanız lazım:

http://www.stackry.com/shipping-calculator
    http://www.borderlinx.com/en/shipping-cost-calculator

bu arada, bu hizmeti veren başka şirketler de var ama bu ikisi benim birkaç kez deneyip memnun kaldıklarım. küçük ve ucuz paketlerde borderlinx, büyük ve gümrük limitinin üzerindeki paketlerde stackry kullanıyorum. borderlinx aynı amazon gibi, gümrük ücretini peşin alıyor. stackry o işe hiç karışmıyor, paketin üzerine ne yazılacağını sana bırakıyor. en azından benim ebayden aldıklarımda öyle oldu. ürünle beraber fatura da gelirse ne olur bilemem.

Stackry de ufacık bi pajet hesapladım 150$ civarı fiyat verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Amazon türkiyeye anakart göndermiyor uzun zamandır, nedenini bilmiyorum.

Bununla ilgili soru sormuştum, bios pili yüzünden göndermiyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Amazon türkiyeye anakart göndermiyor uzun zamandır, nedenini bilmiyorum.

Bununla ilgili soru sormuştum, bios pili yüzünden göndermiyorlarmış

söksünler pili göndersinler ben burda takarım bios pili ne ya :)
  • mahalle bilgisayarcısı değil amazon bu.
    öyle birşey yapsa yarım pili eksik dediğinde paranın tamamını iade eder.
    dünya devi olmak böyle birşey.
    peki bizim dev görünümlü üçkağıtçılr ne yaptı.
    stok bitti deyip milletin parasını 15-20 gün çalıştırdılar.
    bkz. vatan ekran kartı indirimleri.

• Paket yönlendirme işine girmeyin arkadaşlar paketiniz sitenin eline geçtimi ya fahiş kargo oderseniz veya urununuzu alamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fremion

quote:

Orijinalden alıntı: Yelllow

Hocam alabiliyorsanız parayı yollıyım baaada alın 50 tl + veririm sizde kazanın :D

O şekil bir işe girmem ama örnek olması için kasım ayında black friday'den ram almıştım türkiyedekinin yarısından daha ucuza 3 günde express postayla gelmişti. (posta 11 dolar)

Birkaç ay önce de dewalt şarjlı matkap aldım. koca alet sağlam şekilde geldi. kargo dahil türkiye fiyarının 3'te biri oldu. (posta 40 dolar)

Merhaba,
    lityum pilli cihazları göndermiyorlar diye biliyorum. Siz ne şekilde aldınız paylaşabilir misiniz?
  • Borderlinx kullanarak 3 kargomu sorunsuz aldim. 2 paketim gumruklendi fakat borderlinx faturami gonderdim 5 kurus para odemeden ulasti elime.
    %25 paypal kampanyasida vardi borderlinxte 25 dolar civarina gelir hizli kargo ve dhl ile gonderim

• ben siparişi verdirdim abime 181 dolara mal oldu dedi ilk 3 sipariş 120 dolarmış sonra yükseliyomuş falan dedi
  • tuilde kullanıcısına yanıt
    Hocam bizlerede öğretebilirseniz nasıl alınacağını alacağım.acil
  • quote:

Hocam bizlerede öğretebilirseniz nasıl alınacağını alacağım.acil

Borderlinx e uye olun size ait bi oda numarasi adres ve telefon veriyolar. Amazondan siparisi gecip verilen adresi telefonu girin.
    Paket boderlinxe ulasinca size mail geliyor. Isterseniz urunu yeniden paketlettirebiliyorsunuz boylece kutu boyutu biraz kuculmus oluyor. Borderlinx tahmini deger biciyor urune ve faturalandirip paketin ustune yapistiriyor bunu. 90 dolar uzeri fiyat belirlemisse borderlinx, mail atarak fiyati indirtebilirsiniz.
    Sonraki asamada urunun kargo fiyati cikiyor karsiniza. Hizli kargo ve normal kargo var. Ikisi kargo secenegide dhl ile gonderi. Yavas olan kargi 5 dolar civari daha ucuz fakat hizli kargodan farki yok istanbula 4 gunde geldi kargo

Hocam siz bu anakartı aldınız değil mi ? Aldıysanızne kadar verdiniz hocam kargo + ürün için.
  • quote:

Hocam siz bu anakartı aldınız değil mi ? Aldıysanızne kadar verdiniz hocam kargo + ürün için.

Yok ben anakart almadim. Surface klavyesi ve chromecast aldim

Anladım hocam tamamdır
  • Artık yavaş yavaş tüm üreticiler "Yap-Sat-Kaç" mantığına bağlamaya başladılar:

Türkiye'ye gönderilip gönderilmemesinden önceki sorun, sayfanın aşağısına inip yorumlara bakıldığında en üstteki (Günümüz saat itibariyle en üstteki yorum) adam diyor ki:

Bu MSI kartı alıp tam bir sene sonra bozulduğunda aldırmadım, çünkü 3 sene garantisi vardı, aradım:

- Kartım bozuldu, birebir değişim yapsak?
    - Bir dayke araştırıyorum kartınızı
    - Yes?
    - Maalesef sizin kartınız garanti kapsamından çıkmış
    - Ama nasıl olur, hani 3 seneydi garanti, öyle satmıştınız bu kartı?
    - Ama biz 3 sene demekle o kartın piyasaya sürülme tarihini kasdetmiştik, sizin kart Mayıs 2011 üretimi emme sizin müracaatınız Temmuz 2014 ve dolayısıyla 3 sene doldu.
    - Ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 21 Aralık 2014; 23:59:10 >
  • Amazonda bu kartı gönderen bir tane satıcı var. Ürün refurbished ve 129$ . Vergiyide hesaplamadan fiyat verdi.

Order Summary
    Items: TRY 316,38
    Shipping & handling: TRY 147,16
    Total before tax: TRY 463,54
    Estimated tax to be collected:* TRY 0,00
    Order total: TRY 463,54

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00HWQUI52/ref=olp_tab_refurbished?ie=UTF8&condition=refurbished

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogmatik -- 22 Aralık 2014; 10:59:11 >
  • Alıyor muyuz almıyor muyuz beyler. Karar verin hadi.
  • Elimde sifir kullanilmamis mpower dan da ustun z87 xpower modeli var. İsterseniz satabilirim.

• İsteyene getirtebilirim .
    sıraya girin isminizi yazdirin
    bakalım kargosu kkaç $ tutacak.
    Tahminim 30$-35$ kargo tutar 20$da vergi
    Amazon +60$a getirilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.