Şimdi Ara

Asus ZenBook Duo Ultra 9 285H 32 GB RAM 2 TB SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-asus-zenbook-duo-ux8406ca-pz207w-ultra-9-285h-32-gb-2-tb-arc-graphics-14-notebook-fiyati,940738923.html

Ultra 9 2. Nesil

Fiyatı kısa süre içinde artacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu tür cihazlar hangi talebin arzı? Ekstra güçlü değil, PC 7700X işlemciyle aynı güce sahip, IPS panel olduğu için OLED falan da yok, belli bir RAM ve SSD var ama fiyat $3200. Sıcak fırsat olmamasını geçtim, bu cihaz böyle fiyatlanacaksa niye üretiliyor? İş falan yapılacaksa 1000 dolara daha yüksek performanslı bir cihaz kurulur, taşınabilir performansı önemliyse %60-70 aynı güçte cihazlar $1200 falan. OLED'le de geliyor $1500 sınırını geçince.
  • Bu tür cihazlar hangi talebin arzı? Ekstra güçlü değil, PC 7700X işlemciyle aynı güce sahip, IPS panel olduğu için OLED falan da yok, belli bir RAM ve SSD var ama fiyat $3200. Sıcak fırsat olmamasını geçtim, bu cihaz böyle fiyatlanacaksa niye üretiliyor? İş falan yapılacaksa 1000 dolara daha yüksek performanslı bir cihaz kurulur, taşınabilir performansı önemliyse %60-70 aynı güçte cihazlar $1200 falan. OLED'le de geliyor $1500 sınırını geçince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp

• aklıma youtube daki asus zenbook atarı geldi 

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Cihaz OLED her iki ekran da 3K 120 Hz 400 nit 0.2 ms Lumina OLED. Öğren bunları

Daha 2. Nesil Ultra 9 nedir bilmeyen hala i7 iyidir diyenler var

2 ekran detachable klavye olan Yoga Book ve X1 Fold harici rakibi yok

• Yanlış ürüne bakıp OLED değilmiş gibi gördüm, özür dilerim.

Öbür fikirlerimin arkasındayım. 3000+ dolarlık bir laptop mantıken sıcak fırsat olamaz.

• buna ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.