Şimdi Ara

Asus Zenbook UX305 İnceleme İsteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acaba elinde Asus Zenbook UX305 olan varsa detaylı bir inceleme konusu oluşturması mümkün mü acaba? Özellikle birkaç sorunun cevabını merak ediyorum. Eğer konu açan olursa yazacağım sorulara da yer vermesini rica ediyorum.

1.) Ben Visual Studio üzerinden uygulama yapıp satan birisiyim. Acaba Visual Studio kullanırken kasma, donma veya çökme gibi bir durum söz konusu olur mu, oluyor mu?
    2.) Pil ömrü söylenildiği gibi 10 saat gidiyor mu? En azından günlük normal kullanımda bu zamana yaklaşıyor mu?
    3.) Klavyenin kullanımı kolay mı? Ergonomik mi?
    4.) Isınma gibi bir durum söz konusu mu?
    5.) Hangi opsiyonel seçilmeli? (3200x1400 px 4GB RAM'li versiyon mu, 1920x1080 px 8GB RAM'li versiyon mu? (Benim için görüntünün Full HD olması yeterli ancak kullananların yorumunu merak ediyorum.))
    6.) Asus uluslararsı garanti sunuyor mu?

Benim merak ettiğim konular hakkındaki sorular bunlar. İnceleme yapan arkadaşlar olursa daha da detaya ineceğini düşünüyorum. Eğer inceleme yapan birisi olursa şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emircan16 -- 2 Haziran 2015; 19:21:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emircan16

Merhaba arkadaşlar,

Acaba elinde Asus Zenbook UX305 olan varsa detaylı bir inceleme konusu oluşturması mümkün mü acaba? Özellikle birkaç sorunun cevabını merak ediyorum. Eğer konu açan olursa yazacağım sorulara da yer vermesini rica ediyorum.

1.) Ben Visual Studio üzerinden uygulama yapıp satan birisiyim. Acaba Visual Studio kullanırken kasma, donma veya çökme gibi bir durum söz konusu olur mu, oluyor mu?
    2.) Pil ömrü söylenildiği gibi 10 saat gidiyor mu? En azından günlük normal kullanımda bu zamana yaklaşıyor mu?
    3.) Klavyenin kullanımı kolay mı? Ergonomik mi?
    4.) Isınma gibi bir durum söz konusu mu?
    5.) Hangi opsiyonel seçilmeli? (3200x1400 px 4GB RAM'li versiyon mu, 1920x1080 px 8GB RAM'li versiyon mu? (Benim için görüntünün Full HD olması yeterli ancak kullananların yorumunu merak ediyorum.))
    6.) Asus uluslararsı garanti sunuyor mu?

Benim merak ettiğim konular hakkındaki sorular bunlar. İnceleme yapan arkadaşlar olursa daha da detaya ineceğini düşünüyorum. Eğer inceleme yapan birisi olursa şimdiden teşekkür ederim.

Slm bende inceleme istiyorum aslında haftaya hongkong a gidiyorum fiyatı 2500 civarına geliyor ama opsiyonlarını bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanbaba

Slm bende inceleme istiyorum aslında haftaya hongkong a gidiyorum fiyatı 2500 civarına geliyor ama opsiyonlarını bilmiyorum.

2 adet ayırt edici opsiyon bulunmakta;

1.) 4GB RAM ve 3200x1400 ekran çözünürlüğü olan opsiyon.
    2.) 8GB RAM ve 1920x1080 ekran çözünürlüğü olan opsiyon.

Tabii başka opsiyonlar da bulunabilir. Ancak SSD kapasitesi ve işlemci modeli farkları olacaktır.
  • serkanbaba kullanıcısına yanıt
    Amazonda yaklaşık 700 $ , TR fiyatı bile 2800 civarı,,, HongKong fiyatı mı 2.500 TL?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    yazdıklarınızdan sonra kurcalıyınca benim fiyat ve özellik bulduğum ürün bu
    http://www.bhphotovideo.com/c/product/1131836-REG/asus_ux305fa_rbm1_gd_core_m_8gb_256ssd_windows_8_1_13_3_titanium_gold.html
    bu ürün için fiyat 699dolar kdv ise en azından 40-40 dolar arası eyalete göre tutacak tax free şansıda yok bu günkü kurdan 750*2.67= yaklaşık 2000 TL
    fakat klavye Türkçe uyumlu değil. ve sanırım garanti sorun olabilir. sizin 2800TL dediğiniz bu modelmi acaba?
    Bu modelde ciddi bir fiyat farklılığı yok bu kategorideki diğer asuslarda burdahttp://www.bhphotovideo.com/c/search?atclk=Brand_ASUS&ci=18649&N=4110474289+4291626238
    microcenter modelleri burda http://www.microcenter.com/search/search_results.aspx?Ntk=all&N=4294967291+4294941245+4294953553&sortby=pricehigh&cat=Thin-%26amp%3b-Light-%3a-ASUS-%3a-Laptops%2c-Netbooks-%3a-Computers-%3a-Micro-Center

ek not: lenovo modelleri güncel fiyatları ve farkları için linkte burda 13 inçler için seçim yapıldı
    http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/?menu-id=laptops#facet-1=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etayfun -- 24 Haziran 2015; 11:41:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.