Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK UX31A-R4003V ANA BAŞLIK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
4
Favori
29.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F9 dışında recovery opsiyonu yok gibi. Sildinmi acaba? Ben alır almaz kurtarma dvd iso larını oluşturdum ne olur ne olmaz diye.
  • Bu arad intel at service signup ile antitheft servisini aktif edip bilgisayarınızı hırsızlığa karşı kilitleyebiliyorsunuz
  • cihazlar hepimize hayırlı olsun.
    kurcalamaya yeni başladım ama yerleşik gelen bir çok program var. bunlardan hangisi işe yarıyor hangisi lüzumsuz deneyimli arkadaşlar paylaşımda bulunursa faydalı olur diye düşünüyorum. ayrıca en iyileştirme açısından bios dahil yaptığınız ekstra ayarlar varmı bunları da öğrenmek isterim. sanırım zamanla bunları paylaşırız.
    son olarak içinden güzel bir kılıf çıkıyor ancak şöyle tutulabilen farklı çanta ve kılıf alan varsa veya farklı aksesuarlar onları da paylaşırsanız sayfa amacına hizmet eder diye düşünüyorum.
    hayırlı ramazanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aisiklilar

Cihazı iade aldılar. Çalıştığım şirkette üç arkadaş vatan bilgisayarın kampanyasından faydalanıp almışlar. Hepsinde değişik yerlerden ışık sızması var. Artık kronik olduğundan emin oldum.

Hep söylüyorum, hep yazıyorum ama hiç kimse cihazı satın alıp bizzat görmeden inanmıyor galiba.

IPS'li Zenbook'ların klasik sorunu bu, böyle sorunu olmayan A serisi yok gibi birşey. Olmayanlarda da zamanla, kullandıkça ortaya çıkıyor zaten. Eğer rahatsız ediyorsa hiç alıp maceraya girmeyecek, Full-HD'yi aratmayan çözünürlükteki UX31E serisini alacaksınız.

Işık sızması dışında yeni nesilde ciddi ısınma problemi de mevcut. E serisinde ise zerre kadar yok böyle bir sorun. Yeni nesilde bazı şeyler düzelmiş ama daha ciddi problemler gelmiş o yüzden benim tercihim her zaman E serisidir

• Ciddi ısınma problemine katılmıyorum. Normal bir ısınma var sadece, diğer laptopumda nerdeyse el değdiremiyorum ısıdan dolayı
  • quote:

Cihazı iade aldılar. Çalıştığım şirkette üç arkadaş vatan bilgisayarın kampanyasından faydalanıp almışlar. Hepsinde değişik yerlerden ışık sızması var. Artık kronik olduğundan emin oldum.

servismi aldı vatanmı iade aldı
  • arkadaşlar bu intel anti-theft özelliğini kaydolup aktif ettim ama vazgeçip programı bilgisayardan kaldırmak istiyorum sürekli siteye yönlendirip unenroll diye birşeyden bahsediyor. anlayan biri kısaca bilgilendirebilir mi?
  • unenroll , unistall gibi birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: alien_turk

quote:

Orijinalden alıntı: xms

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aprowler

Ayrıca alanlarında windows 8 için ön kayıt yaptırmalarını hatırlatıyim 29 tl ye upgrade edebileceğiz

Hocam siz i7 lisini aldınız sanırım. ben i5 li olan modeli aldım. TEB bonus 2000 tlye geldi.
    Windows 8 için ön kayıt nasıl yaptırıyoruz?

asusun sitesinden türkiye sitesine geçtiğinizde ana ekranda çıkıyor, öncelikle kayıt bilgilendirmesi için epostanı veriyorsun şimdilik

Teşekkürler,

arkadaslar bu ürünün ramı arttırılabiliyor mu?

hayır

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ürünün rami 6gb a cikarilabiliyormuş..

DDR3 1600MHz 2GB (on board) + 2G or 4G Slot Dim

üzerindeki 2gb çıkarıp 4 gb ekliyebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xms -- 1 Ağustos 2012; 18:14:00 >

• iyi de değişimi nasıl yapıcaz arkası tek parça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.ozgur -- 1 Ağustos 2012; 18:40:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

iyi de değişimi nasıl yapıcaz arkası tek parça

vidaları açıcan artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

iyi de değişimi nasıl yapıcaz arkası tek parça

vidaları açıcan artık

iyi de tabiri caizse daha kız gibi kıyılmaz ki. hem muhtemelen garanti dışı da kalır.
  • ilginç bir durum oluştu. recoveryden geri yükleme yaptım. önceki kurulumda bulunan trend micro antivirüs programı bu kurulumda yok. manuel yüklemek istedim onu da bulamadım.
  • O Ux32vd modeli için geçerli.http://zenbook.asus.com/product/?c=spec
  • e neden ilk kurulumda mevcuttu.
  • quote:

ilginç bir durum oluştu. recoveryden geri yükleme yaptım. önceki kurulumda bulunan trend micro antivirüs programı bu kurulumda yok. manuel yüklemek istedim onu da bulamadım.

Yeni bir bilgisayara niye recovery ile geri yükleme ihtiyacı duydunuz, sorunmu çıktı
  • quote:

quote:

ilginç bir durum oluştu. recoveryden geri yükleme yaptım. önceki kurulumda bulunan trend micro antivirüs programı bu kurulumda yok. manuel yüklemek istedim onu da bulamadım.

Yeni bir bilgisayara niye recovery ile geri yükleme ihtiyacı duydunuz, sorunmu çıktı

asusun sitesinden driverları indirdim. hangisi daha yeni hangisi daha eski derken biraz karıştı. derken temiz bir kurulum olsun diye ilk haline çevirdim.
  • quote:

quote:

quote:

asusun sitesinden driverları indirdim. hangisi daha yeni hangisi daha eski derken biraz karıştı. derken temiz bir kurulum olsun diye ilk haline çevirdim.

asus live update programı zaten yeni bir firmware veya driver çıktığında update yapman gerektiğini söylüyor
    trend microyuda eğer ilk kurulumda aktive ettiyseniz, sitesinden indirip mail adresiniz vasıtası ile yeniden aktive edebilirsiniz belki

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

Hep söylüyorum, hep yazıyorum ama hiç kimse cihazı satın alıp bizzat görmeden inanmıyor galiba.

IPS'li Zenbook'ların klasik sorunu bu, böyle sorunu olmayan A serisi yok gibi birşey. Olmayanlarda da zamanla, kullandıkça ortaya çıkıyor zaten. Eğer rahatsız ediyorsa hiç alıp maceraya girmeyecek, Full-HD'yi aratmayan çözünürlükteki UX31E serisini alacaksınız.

Işık sızması dışında yeni nesilde ciddi ısınma problemi de mevcut. E serisinde ise zerre kadar yok böyle bir sorun. Yeni nesilde bazı şeyler düzelmiş ama daha ciddi problemler gelmiş o yüzden benim tercihim her zaman E serisidir

A nin ekrani ile E nin ekrani arasinda çok fark var. ux31e nin ekranında açıyı hafif büüttüğünüz zaman görüntü siyahlaşıyor, ips ekranda ise açıyı istediğiniz kadar değiştirin netlik hiç bozulmuyor. Gerçekten olağan üstü bir ekran kalitesi var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

A nin ekrani ile E nin ekrani arasinda çok fark var. ux31e nin ekranında açıyı hafif büüttüğünüz zaman görüntü siyahlaşıyor, ips ekranda ise açıyı istediğiniz kadar değiştirin netlik hiç bozulmuyor. Gerçekten olağan üstü bir ekran kalitesi var.

Alıntıları Göster
    bu üründen yana tek sıkıntım sesi. yetersiz. portatif net ses veren kibar speaker önerileriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.ozgur -- 2 Ağustos 2012; 2:15:53 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.