Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK UX31A-R4003V ANA BAŞLIK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
4
Favori
29.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Cihazı dün Vatandan satın aldım.
    İlk açılışta cihazda ışık sızması çok fazla şekilde belli oluyor ama kullanırken ne kadar dikkatle baksamda ışık sızmasını göremedim.

Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
    Evet ışık sızması normal kullanımda farkedilmiyor
  • quote:

İlk açılışta cihazda ışık sızması çok fazla şekilde belli oluyor ama kullanırken ne kadar dikkatle baksamda ışık sızmasını göremedim.

hayırlı olsun ...
    Ben de vatandan aldım hatta ışık sızmasından dolayı iade talep ettim kabul ettiler.
    Ama ultrabooku göndermeye kıyamadım..çünkü ışık sızması kullanımda pek farkedilmiyor.
    şarz, mobilite,performans bence hepsi harika ürünün bir çok özelliğini farkedince parasını hak eden bir seri olduğuna kanaat getirdim.

ultrabook güncellemeleri ve bios güncellemelerini yapınca inanın touch pad bir harika oldu.
    çoklu dokunmatik touch pad özelliklerini bir kaç gün kullanınca internette sörf çok kolay ve zevkli oluyor.
    touch pad ayarlarında neler yapılabileceği video ile gösteriliyor ...

• merhabalar, yaklaşık 3 senedir toshiba satellite notebook kullanıyorum kendileri normalde 2.7 kg ve çantası ıvırı zıvırıyla 3 3.2 yi buluyor, zaten artık kullanma niyetimde kalmadı ultrabook almayı düşünüyorum hafif olmasından dolayı. Bir kaç kere sordum benim için önemli olan oyun değil günlük işler ve özellikle solidworks catia autocad gibi programları kullanıyorum fakat çok komplex işler için kullanmayacağım evimde böyle bir sistem mevcut zaten. bunun için bu ultrabooku önerirmisiniz veya http://www.pcdepo.com/asus-ux32vd-r4002v-ultrabook-urun8139.html bu modeli alıp arkadaşın önerdiği gibi 8 gb ram 256 ssd ile kullanmammı daha iyi olur, ayrıca şuan ASUS UX31A CORE İ7 3517U bu model vatanda indirimde, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrku

quote:

hayırlı olsun ...
    Ben de vatandan aldım hatta ışık sızmasından dolayı iade talep ettim kabul ettiler.
    Ama ultrabooku göndermeye kıyamadım..çünkü ışık sızması kullanımda pek farkedilmiyor.
    şarz, mobilite,performans bence hepsi harika ürünün bir çok özelliğini farkedince parasını hak eden bir seri olduğuna kanaat getirdim.

ultrabook güncellemeleri ve bios güncellemelerini yapınca inanın touch pad bir harika oldu.
    çoklu dokunmatik touch pad özelliklerini bir kaç gün kullanınca internette sörf çok kolay ve zevkli oluyor.
    touch pad ayarlarında neler yapılabileceği video ile gösteriliyor ...

teşekkürler asus yetkilisi:)

• Bende asus almayı düşünüyorumda bu 3 model arasında kaldım

Asus ux31a

asus ux31e

Asus ux32vd

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsna

Bende asus almayı düşünüyorumda bu 3 model arasında kaldım

Asus ux31a

asus ux31e

Asus ux32vd

32vd full hd değil ve ekran ips değil, hibrid hdd var, onun dışında avantajı ramin artabilmesi hdd yerine ssd takabilmen, hd4000 dışında artı 620 ekran kartı olması(forumlarda hd4000ile aynı performansta deselerde).
    ux31a ise ssd li ips ve full hd ekran ve 150 gr daha hafif. dezavantajı ram artmıyor, ekstra ekran kartı yok

bugün vatanda pcdepodan daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alien_turk -- 10 Ağustos 2012; 21:03:59 >

• Bende ux31a seçtim de aklımı şimdi de dell çeliyor dell'in xps 13 veya xps 14. Gerçi dell xsp 14 daha satışa sunulmadı onun için şu an bu 2 model arasında kaldım Asus UX31A ve Dell XPS 13
  • quote:

Bende ux31a seçtim de aklımı şimdi de dell çeliyor dell'in xps 13 veya xps 14. Gerçi dell xsp 14 daha satışa sunulmadı onun için şu an bu 2 model arasında kaldım Asus UX31A ve Dell XPS 13

Dellin ssd lileri daha pahalı gördüğüm kadarı ile
  • Dell 3000 TL Asus %25 indirimde 2550 TL vatanda şuan, yoksa aynı fiyatları
  • quote:

Dell 3000 TL Asus %25 indirimde 2550 TL vatanda şuan, yoksa aynı fiyatları

dell in 3000tl civarı olan ikinci nesil i7 işlemcili olanı pc depoda vardı
  • Merhaba arkadaşlar,
    Sizinde dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama sistemden baktığımda işlemci hızı 1,9 ile 2.4 arasında gözüküyor. Normalde 1,9 ile 3 arasında gözükmesi gerekiyor.
    olay görüntüleyicisinde de bir programın işlemci hızını kısıtladığından bahsediyor
    Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi ve varsa çözümlerinizi bekliyorum
  • merhabalar ctesi günü ux31a i7 olandan aldım yalnız bir problemim var orta düzey oyunlar bile oynadım autocad solidworks gibi programlarıda kullanabiliyorum fakat internette gezinirken kasmalar oluşuyor böyle durumla karşılaşan arkadaş varsa yarcımcı olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLeaF

merhabalar ctesi günü ux31a i7 olandan aldım yalnız bir problemim var orta düzey oyunlar bile oynadım autocad solidworks gibi programlarıda kullanabiliyorum fakat internette gezinirken kasmalar oluşuyor böyle durumla karşılaşan arkadaş varsa yarcımcı olabilirmi

internet evet yavaş gibi biraz. Bende trend micro antivirüs var belki o yavaşlatabilir diye düşündüm doğrusu
  • bende burdan alıcam en ucuza burdan buldum sıkıntı olurmu ?

http://pcdepo.com/asus-ux31a-r4005v-ultrabook-urun7935.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: astrax_35

bende burdan alıcam en ucuza burdan buldum sıkıntı olurmu ?

Ben daha yeni aldım, hiçbir sıkıntı olmaz, aynı gün kargoluyorlar, İstanbul'daysan ertesi gün öğlen olmadan Notebook elinde oluyor. Tavsiye ederim.
  • quote:

Bence beklemelisin 2 gün önce vatanda indirimdeydi 1900 tl civarı bekle gene indirime girdiği zaman alırısın
  • arkadaşlar UX32VD kullanan oldumu, bu modellerde ışık sızması yapıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

Ben daha yeni aldım, hiçbir sıkıntı olmaz, aynı gün kargoluyorlar, İstanbul'daysan ertesi gün öğlen olmadan Notebook elinde oluyor. Tavsiye ederim.

tamam saoll..

• quote:

Orijinalden alıntı: physis

arkadaşlar UX32VD kullanan oldumu, bu modellerde ışık sızması yapıyormu?

ux32vd kullanıyorum ekranda ışık sızması yok bende. genel olarak memnunum şimdilik bilgisayardan.
  • sonunda beklediğim ux32vd-r4002v modeli vatana gelmiş..
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-ux32vd-r4002v-ux32vd-core-i7-3517u-19ghz-4gb-ddr3-500-gb-hdd-24-gb-ssd-133-intel-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61808
    fakat türkiyede hiçbir yerde fullhd'lisi yoktu burda fullhd görünüyor,ilk başta fullhdli olmalı dedim ama sonrada yazılar çok küçük ve panelin oturmaması-ışık sızma problemlerinden fullhdli olmasa daha iyi herhalde dedim..çok sıkıntılımı fullhd ekran,yazılım yapıyorum ben,çok zorlar mı bu ekran genel işlerde çok ufak vs. gerçi vatana gitmedim daha belki ux31a ya bakıp direkt fullhd yazmışlardır,oluyor böyle hatalar..indirim gününü bekliyorum şimdi :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.