Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK UX31A-R4003V ANA BAŞLIK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
4
Favori
29.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thelake

sonunda beklediğim ux32vd-r4002v modeli vatana gelmiş..
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-ux32vd-r4002v-ux32vd-core-i7-3517u-19ghz-4gb-ddr3-500-gb-hdd-24-gb-ssd-133-intel-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61808
    fakat türkiyede hiçbir yerde fullhd'lisi yoktu burda fullhd görünüyor,ilk başta fullhdli olmalı dedim ama sonrada yazılar çok küçük ve panelin oturmaması-ışık sızma problemlerinden fullhdli olmasa daha iyi herhalde dedim..çok sıkıntılımı fullhd ekran,yazılım yapıyorum ben,çok zorlar mı bu ekran genel işlerde çok ufak vs. gerçi vatana gitmedim daha belki ux31a ya bakıp direkt fullhd yazmışlardır,oluyor böyle hatalar..indirim gününü bekliyorum şimdi :)

Bana göre sıkıntılı değil. Evet yazılar orjinalde küçük ama touch padte tel veya tablet gibi iki parmakla büyütebiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

sonunda beklediğim ux32vd-r4002v modeli vatana gelmiş..
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-ux32vd-r4002v-ux32vd-core-i7-3517u-19ghz-4gb-ddr3-500-gb-hdd-24-gb-ssd-133-intel-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61808
    fakat türkiyede hiçbir yerde fullhd'lisi yoktu burda fullhd görünüyor,ilk başta fullhdli olmalı dedim ama sonrada yazılar çok küçük ve panelin oturmaması-ışık sızma problemlerinden fullhdli olmasa daha iyi herhalde dedim..çok sıkıntılımı fullhd ekran,yazılım yapıyorum ben,çok zorlar mı bu ekran genel işlerde çok ufak vs. gerçi vatana gitmedim daha belki ux31a ya bakıp direkt fullhd yazmışlardır,oluyor böyle hatalar..indirim gününü bekliyorum şimdi :)

Yazılım yapıyorsanız ASLA Full-HD almayın, yazılar o kadar küçük ki ciddi okuma zorluğu yaratacaktır.

Günlük kullanıcılar için de kabul edilebilir limitler dışında ama bazı arkadaşlar kullandıklarını ifade ediyorlar, sonuçta tercih meselesi. 1600 x 900 bile yeterince küçükken bu boyut için full-hd özellikle kod geliştirenler için çok ufak.

Tabii tüm bunlar çözünürlüğü düşürüp de kullanmayı engellemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

Yazılım yapıyorsanız ASLA Full-HD almayın, yazılar o kadar küçük ki ciddi okuma zorluğu yaratacaktır.

Günlük kullanıcılar için de kabul edilebilir limitler dışında ama bazı arkadaşlar kullandıklarını ifade ediyorlar, sonuçta tercih meselesi. 1600 x 900 bile yeterince küçükken bu boyut için full-hd özellikle kod geliştirenler için çok ufak.

teşekkürler cevaplar için, evde 22inç ekranla çalışırım da dışarıda problem olmasın sonuçta taşınabilirlik üst seviyede olsun diye tercih ediyorum.. çözünürlüğü düşürüp iyi performans alabilirsem sorun değil..zaten emin de değilim doğru yazıldığına 1080x1920 hiç biryerde görmedim bu modelde..
    şimdi kampanyayı bekleyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelake -- 16 Ağustos 2012; 15:19:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

teşekkürler cevaplar için, evde 22inç ekranla çalışırım da dışarıda problem olmasın sonuçta taşınabilirlik üst seviyede olsun diye tercih ediyorum.. çözünürlüğü düşürüp iyi performans alabilirsem sorun değil..zaten emin de değilim doğru yazıldığına 1080x1920 hiç biryerde görmedim bu modelde..
    şimdi kampanyayı bekleyelim..

Bende kendi çapımda yazılım geliştiriyorum full hd ile söylenen sorunları yaşamıyorum.iki parmak hareketi ile büyütüyorum

• Arkadaşlar hafıza kartı girişine class 10 32gb bir kart takıp sürekli kalacak şekilde bir ek depolama birimi olarak kullanırsak herhangi bir sıkıntı yaşarmıyız? tavsiye edebileceğiniz bir hafıza kartı var mı? teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrku

Arkadaşlar hafıza kartı girişine class 10 32gb bir kart takıp sürekli kalacak şekilde bir ek depolama birimi olarak kullanırsak herhangi bir sıkıntı yaşarmıyız? tavsiye edebileceğiniz bir hafıza kartı var mı? teşekürler

Sıkıntı yaşarmısın bilmem ama, hafıza kartında hız deyince sandiskin extreme serilerini tavsiye ederim

• bugun vatan yine kampanya yapmış, %25 indirim, ben de aranıza katıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fougere

bugun vatan yine kampanya yapmış, %25 indirim, ben de aranıza katıldım

Hoşgeldin hayırlı olsun güle güle kullan

• ux32vd kullanıyorum ama bi sorum olacak özellikle gece kulanırken rahatsız eden cızırtı sesi geliyor işlem yaparken bilgisayardan nedir bu neyin nesidir nasıl gecer veya geçer mi? forumdan biri daha aynı sorundan mesaj atmıştı bana tüm ultrabook lardamı aynı problem var acaba? önceki pentium işlemcili netbook um daha sessizdi mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

ux32vd kullanıyorum ama bi sorum olacak özellikle gece kulanırken rahatsız eden cızırtı sesi geliyor işlem yaparken bilgisayardan nedir bu neyin nesidir nasıl gecer veya geçer mi? forumdan biri daha aynı sorundan mesaj atmıştı bana tüm ultrabook lardamı aynı problem var acaba? önceki pentium işlemcili netbook um daha sessizdi mesela

Bende ux31a var öyle bir cızırtı duymadım şimdiye kadar. Fan sesi olabilirmi? Power saving ayarlarında pilde fanı edilgen.yap (eger degilse) öyle bir dene. Ses cikmazsa fan sesidir. Eger zaten edilgende ise hoparlorden geliyor olabilir, oda ses kartı ile ilgili olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: alien_turk

quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

ux32vd kullanıyorum ama bi sorum olacak özellikle gece kulanırken rahatsız eden cızırtı sesi geliyor işlem yaparken bilgisayardan nedir bu neyin nesidir nasıl gecer veya geçer mi? forumdan biri daha aynı sorundan mesaj atmıştı bana tüm ultrabook lardamı aynı problem var acaba? önceki pentium işlemcili netbook um daha sessizdi mesela

Bende ux31a var öyle bir cızırtı duymadım şimdiye kadar. Fan sesi olabilirmi? Power saving ayarlarında pilde fanı edilgen.yap (eger degilse) öyle bir dene. Ses cikmazsa fan sesidir. Eger zaten edilgende ise hoparlorden geliyor olabilir, oda ses kartı ile ilgili olabilir

fan sesi değil fan sesini çalışınca anlıyorum ama bu dediğim ince tiz bir ses sanki camı sivri bi cisimle çizermişsiniz gibi. fan sesini edilgen yaptım oyle de denedim ama değişmedi. hoparlör olacağını sanmıyorum bilgisayarın sol tarafından geliyor esc-capslock tuşları tarafından

• quote:

Orijinalden alıntı: fougere

bugun vatan yine kampanya yapmış, %25 indirim, ben de aranıza katıldım

4003 modeli yok:( olsa hemen alacaktım
  • ux32vd-r4002v modeliyle zenbookçuların arasına katıldım sonunda..fullhd- ips modeli vatanda varmış çok başarılı gerçekten..kısa gözlemlerim ve tercih sebeplerimi şurda bulabilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_63468246/tm.htm
  • akrabalarıma almak için takipteyim asus ultrabookları.

ama hangi modeli önereyim karar veremedim.
  • hem ekran kartlı ,ssdli, full hd ekran lı modeli yok mu?
    ekran kartlılarda batarya kaç saat gidiyor .
    ul30vt kullanıyorum .çift ekran kartı var.evde harici ekran kartına alıp 22" monitöre bağlı.dışarda onboard ekran kartına geçiriyorum pil çok gidiyor.
    bataryasıda 50w sanırım zenbookların yetiyor mu?ul30vt nin 84w anca yetiyor.
  • win 8 rtm sürümü deneyen var mı? niyetleniyorum ama driverlar yükleme işini nasıl yapacağım bilemedim. sorun çıkar mı? uyumlu mudur?
  • Bu arada prototype2 oyununu 1280*1024 çözünürlükte bir sorun olmadan oynayabiliyorum.
  • Ben de aranıza katıldım arkadaşlar..
    Vatan'dan %25 KDV indirimiyle haftasonu aldım 4005 olan sürümü.. ekran altında hafif bir ışık sızması var ama sadece siyah ekranda belli oluyor o nedenle kafama takmadım.
    alet müthiş yalnız.. hız, batarya çözünürlük falan muhteşem..

Benim karşılaştığım yazılımsal bir sorun oldu, Windows Derecelendirme kısmı boştu ve ne kadar derecelendir'e basarsam basayım bir türlü devreye girmiyordu.
    Sorunu komut satırı açıp (administrator olarak - başlat'a cmd yazıp Ctrl+Shift Enter yaparak):
    C:\>winsat formal
    komutuyla konsol'dan derecelendirme yaparak aştım. Sanırım laptop güç ayarı power4gear'da olduğu için derecelendirmeye müsade etmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laconf -- 27 Ağustos 2012; 18:31:40 >
  •  ASUS ZENBOOK UX31A-R4003V ANA BAŞLIK

oyş 90 derece normal midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwy -- 29 Ağustos 2012; 21:08:49 >
  • win 8 denemek istedim kurdum ama driver sorunlarından dolayı geri dönmek istedim ancak recovery bölümünü görmedi. daha önce recovery dvd leri oluşturmuştum onlardan kurmaya çalıştım. 2 dvdyi de sırayla kurdum. bitti. sonra açılırken dil seçiminden sonra 3 seçenek çıktı cyi kurtar tümünü kurtar gibi birşeyler biri seçtim sonra bir hata verdi ve ekranda kırmızı harflerle koca bir error yazısı çıktı ne yaptıysam ne seçtiysem bu hatayı geçemedim. sonra orijinal win 7 dvdsiyle kurulum yaptım tabi boş halde. netten tek tek driverları bulup kuracağım. bilen var mı ne yapmam gerektiğini. recovery bölümü duruyor herhangi bir sorun yok. açılışta f9 hiçbir işe yaramıyor. ne yapmam gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.