Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK UX31A-R4003V ANA BAŞLIK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
4
Favori
29.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Davidoffmath

İyi akşamlar arkadaşlar.
    Asus UX31A-R4003V Intel Core i7 modelinde kullanılan hdd nin okuma yazma hızları nedir? Sandisk in 256gb lik sata3 diskini kullanmak performansı arttırır mı? Ayrıca bir ram arttırımı kesinlikle söz konusu değil mi tek slot mu makine?

Ram yükseltilmiyor. hddnin hızını asus.comdan bakabilirsin
    ram 32vd modelinde yükseltiliyor, oda normal hddli
  • 4 gb ram bunda yeterli oluyormu arkadaşlar takılma falan varmı
  • Ya arkadaşlar bende bugün ux31a-r4003v aldım lakin touchpad in de hafif bir takılma sezinledim normal midir? zamanla geçer mi yoksa değişim sebebi midir? Fikri olan varsa alırsam sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GZDYLCN

Ya arkadaşlar bende bugün ux31a-r4003v aldım lakin touchpad in de hafif bir takılma sezinledim normal midir? zamanla geçer mi yoksa değişim sebebi midir? Fikri olan varsa alırsam sevinirim.

Bende alacaktim bugun son anda caydim cunku ay sonu dokunmatik ekranli. Ux 32vd-r4013 ler geliyormus .ram 6gb i7 onu bekliyorum. Ne kadara aldiniz siz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.950 ama internette daha uygun yerlerde bulmuştum ben sadece internetten almaya cesaret edemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GZDYLCN

2.950 ama internette daha uygun yerlerde bulmuştum ben sadece internetten almaya cesaret edemedim

Bence cok pahali ben cok araştırdim o parayi etmez yeni gelecekler 2900 civari . Bence edebiliyorsaniz iade edin. Veya toshiba z930-10r alin buda cok guzel urun ve aldiginizdan daha iyi özellikleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok ya memnunum ama bilgisayardan hatta size de tavsiye ederim touchpad konusunda da benim kullanımım hatalı anladığım kadarıyla çünkü orta kısmı tıklamak için çok duyarlı diğer kısımlar değil mesela bu yüzden bana sorun var gibi geldi ama şimdi öyle düşünmüyourm,güzel yani,değer bence...
  • hayırlı olsun hangi magazadan aldınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972
    Bence cok pahali ben cok araştırdim o parayi etmez yeni gelecekler 2900 civari . Bence edebiliyorsaniz iade edin. Veya toshiba z930-10r alin buda cok guzel urun ve aldiginizdan daha iyi özellikleri var.

Siz ya bu ürünleri hiç karşılaştırmamışsınız ya da ürünlerin özelliklerini hiç bilmiyorsunuz. Z930, UX31A'dan daha iyi bir ürün değildir, tam tersine daha yavaş ve performansı daha altta ve hak etmediği kadar da pahalı bir üründür. UX31A, mevcut Ultrabook'lar arasındaki en iyisidir denilebilir.

Teknik özelliklerini inceleyip, karşılaştırınca siz de öyle olduğunu göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

Siz ya bu ürünleri hiç karşılaştırmamışsınız ya da ürünlerin özelliklerini hiç bilmiyorsunuz. Z930, UX31A'dan daha iyi bir ürün değildir, tam tersine daha yavaş ve performansı daha altta ve hak etmediği kadar da pahalı bir üründür. UX31A, mevcut Ultrabook'lar arasındaki en iyisidir denilebilir.

Teknik özelliklerini inceleyip, karşılaştırınca siz de öyle olduğunu göreceksiniz.

bugün koçpa ile görüştüm ben. ay sonu yeni ürünlerin teslimatı başlıyor. asusun win 8 li 6 gb ramı olan ürünler 2800-2900 civarı . 10 gün beklenip bu yeni gelenler alınabilinirdi. ışık sızması falanda buyük olasılık yeni gelecek olanlarda yoktur. ux31 le z930 u kıyaslayınca ux31 önde gözüküyor ama bence bu aldatıcı. çünkü 2950 tl para verip ekranında ışık sızması olan pc alacagıma 2500 e z930 veya bugün vatanda indirim var 2615 e mac air alırım daha iyi)

• UX32VD-R4013H modeli bir dediğiniz site ile biriki türk sitesinde var birde israil sitelerinde gözüküyor.
    onun dışında google bir sonuc vermedi.
    israil sitesinde ise full-hd değil HD gözüküyor ekran çöznürlüğü ve dokunmatik olup olmaması ile ilgili bir veri yok

asusun dokunmatik ultrabooku vivobook S400
    Yani kocpanın 26 Ekimde satacağını duyurduğu zenbook dokunmatik değil

Ayrıca israil ve türkiye dışında bir sitede bulmuyor google amca

quote:

quote:

quote:

bugün koçpa ile görüştüm ben. ay sonu yeni ürünlerin teslimatı başlıyor. asusun win 8 li 6 gb ramı olan ürünler 2800-2900 civarı . 10 gün beklenip bu yeni gelenler alınabilinirdi. ışık sızması falanda buyük olasılık yeni gelecek olanlarda yoktur. ux31 le z930 u kıyaslayınca ux31 önde gözüküyor ama bence bu aldatıcı. çünkü 2950 tl para verip ekranında ışık sızması olan pc alacagıma 2500 e z930 veya bugün vatanda indirim var 2615 e mac air alırım daha iyi)

• quote:

Orijinalden alıntı: alien_turk

UX32VD-R4013H modeli bir dediğiniz site ile biriki türk sitesinde var birde israil sitelerinde gözüküyor.
    onun dışında google bir sonuc vermedi.
    israil sitesinde ise full-hd değil HD gözüküyor ekran çöznürlüğü ve dokunmatik olup olmaması ile ilgili bir veri yok

asusun dokunmatik ultrabooku vivobook S400
    Yani kocpanın 26 Ekimde satacağını duyurduğu zenbook dokunmatik değil

Ayrıca israil ve türkiye dışında bir sitede bulmuyor google amca

quote:

quote:

quote:

vatanın sitesine yeni koydugu w8 samsung ultrabooklarda samsungun kendi sitesinde yok). asusun vivabookları ultrabookların yerine çıkardıgını düşünmüyorum. kesinlikle ux 31 ve ux32 modellerin daha gelişmişi w8 ile birlikte gelecektir. vivabooklar 2 kilo ve üzeri diyorlar 2 kiloluk ulltrabookmu olur ya

• Konu şu Asus dokunmatik ekranlı ultrabook veya notebook ne derseniz deyin vivobook olarak çıkarıyor ilk.
    Vivobook 14 inch.
    Bana görede normal hdd lilere de ultrabook diyemeyiz ona bakarsanız.

Artı win8 için yeni birşey çıkarmaya gerek yok eğer dokunmatik değilse.
    29 tl ye win8 kampanyasına bende katıldım, Bir süre sonra beni bilgisayarımda da win8 olabilir :)
  • quote:

quote:

Z930'U karşılaştırırsak:

İKİSİ DE AYNI İŞLEMCİ
    ASUS 4 GB 1333 RAM - TOSHIBA 6 GB 1600
    EKRAN KARTLARI AYNI
    SSD AYNI
    ASUS WIN 7 HOME PRE - TOSHIBA WIN 7 PROF.

ARTI OLARAK TOSHIBA DA 3G, 8 HÜCRELİ PİL VE GIGABIT ETHERNET LAN VAR

asus 1,3 kg toshiba 1,12 kg

ASUS 2200 TL CİVARI - TOSHIBA: 2600 TL CİVARI

Bu sistem nasıl daha yavaş oluyor açıklayabilir misiniz? 400 TL fark var artılarına bakılırsa Z930 makul görünüyor?

• Arkadaşlae win 8 upgrade yayınlandı 28 tl ye win 7 den win 8 geçiliyor.Bu gün mail geldi.Şimdi update edersek recovery silinir mi? fabrika ayarlarına döndüğümde win 8 silinir mi? win8 ön yükleyicisi bilgisayarı kontrol etti usb 3.0 desteklenmediğini yazıyr...yükleme öncesi neler yapılabilir?
  • bana da win 8 için mail geldi yükleme yardımcısını kullanarak sipariş sayfasına kadar geldim. kredi kartı bilgilerini istiyor. ancak hala promosyon kodunu gireceğim bir yer gelmedi. bu yüzden de kart bilgilerini girmedim. girip onaylarsam ve promosyon kodunu istemeden onaylarsa 75tl geçecek. bu aşamadan sonra mı isteyecek acaba var mı alan?
  • Cihaza Win 8 yükledim. Ancak usb belleklerim bir şekilde çalışmıyor. Bir yerden birşeyi aktif etmem mi gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

bana da win 8 için mail geldi yükleme yardımcısını kullanarak sipariş sayfasına kadar geldim. kredi kartı bilgilerini istiyor. ancak hala promosyon kodunu gireceğim bir yer gelmedi. bu yüzden de kart bilgilerini girmedim. girip onaylarsam ve promosyon kodunu istemeden onaylarsa 75tl geçecek. bu aşamadan sonra mı isteyecek acaba var mı alan?

bende win8 yükledim güzel oldu valla.. promosyon kodu soruyor ama önce miydi sonra mıydı hatırlayamadım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alien_turk

quote:

Orijinalden alıntı: aisiklilar

Arkadaşlar bahsedilen ışık sızması problemini herkes görsün diye fotoğraf paylaşıyorum.
    Asus'un İstanbul'daki teknik servisi iş yerime çok yakın olduğu için kaptım laptopu götürdüm.
    Problemin büyük olduğunu ve iadesini yapmamı tavsiye ettiler. Israrla bu sorunun kronik olmadığını söylediler.
    Bunun üzerine cihazımı hizlial firmasına tekrar gönderdim.
    Not: Elinizdeki UX31A serisinde buna benzer bir sorun var ise full kutu içeriği ve asus'un mavi bantı ile kapatılmış kolisiyle birlikte satın alındığı tarihten itibaren 1 ay içinde Çamlıca'daki teknik servisine götürün. Değişim yapabileceklerini bizzat bana söylediler.

ASUS ZENBOOK UX31A-R4003V ANA BAŞLIK

Ben yüksek karşıtlık moduna geçirip siyah masaüstü yaptım seninki gibi öyle aşırı bir ışık sızması yok. Seninki gibi açılışta var ama fazla değil
    Bu arada hem hızlı ala gönderdim demişsin, hemde servis kabul ediyor demişsin. Niye direkt servise götürmedin, kabul ediyorsa

Bu ışık sızması sadece açılışta varsa problem teşkil etmiyor. Masaüstü duvar kağıdını siyah yaptığınız zaman böyle bir sorun varsa. O zaman sorun teşkil eder bilginize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pazarcik

Cihaza Win 8 yükledim. Ancak usb belleklerim bir şekilde çalışmıyor. Bir yerden birşeyi aktif etmem mi gerekiyor?

asus.com.tr den win 8 64 bit sürücüleri indirdiniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.