Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK UX31A-R4003V ANA BAŞLIK (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
4
Favori
29.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim bilgisayarın kapağı sanki gittikçe gevşiyor. dik açıdayken kucağıma falan aldığımda geriye düşebiliyor. sizde durum nasıl.
  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR bende Asus UX31A-R4003V ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. KULLANAN ARKADAŞLARIN TAVSİYELERİNİ BEKLİYORUM. BANA FİYAT BİRAZ YÜKSEK GELDİ. ŞU AN BU ÖZELLİKLERDE BİR BAŞKA BİLGİSAR TAVSİYENİZ NE OLABİLİR TEŞEKKÜRLER...
  • Böyle bir ultra book alıp linux kurmayı düşünüyorum. express cache olan modellerde ssd yi linux un kullanmasını nasıl sağlarız. Bu konuda tecrübesi oluşan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lütfen bircevap
  • merhaba arkadaşlar
    bende 1 gün önce ux31a r4005 aldım.
    bazı sorularım olucak
    laptop şarza takılıyken alüminyum yüzey üzerinde çok hafif bir elektrik akımı oluşuyor.sanki çok hafif bir titreme varmış gibi. ilk başta fırçalanmış alüminyumun kendi sürtünmesi sanmıştım ama değil. sizde de oluyor mu?
    sıfır laptop elektrik kaçıracak değil heralde :D kaçırsa bile şarza takılı değilkende yapması lazım :D
    daha laptobu hiç açmadım.direk göndermeli miyim?
    bide bu bios ayarlarından update lerden bahsediliyo.yapınca daha hızlanıyomuş bilgisayar. orjinal windows 8 yüklü zaten.böyle şeylere gerek var mı?eğer varsa asus bunları nie kendisi yapıpta göndermiyo?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • merhaha

ihtiyaçtan asus ux31a r4003v zenbook modelini satıyorum
    ilgilenen özelden mesaj atsın lütfen

iyi günler
  • Arkadaşlar hepsiburada da Asus UX31A-R4003H yani Win 8 li modeli indirimde 2496 tl 12 taksit + 100 tl hepsiburada puan. İhtiyacı olan kaçırmasın. Şuan en uygun fiyat orada. Ben eşime aldım bir tane.
  • Selamlar arkadaşlar,

USB aparatıyla ethernete bağlanamıyorum. Işıkları yanmıyor o aparatın. Güncellemeleri yaptım ama durup dururken gitti. İş yerimde wireless olmadığı için ethetnet lazım.Sizce ne olabilşr ?

• Merhaba Arkadaşlar,

Görünüşe göre takipçi pek yok gibi ama siz kullanıcıların haberi olması ihtimaline karşı, bugünlerde indirimli bir kampaya olup olmadığını sormak istedim.
    Fiyatın şu an yüksek olmasına binaen bir kampanya bulamazsam i5 işlemcili modelini almak durumunda kalacağım.
    İlginiz için teşekkür ederim.
  • Merhaba, ux31a-4003v modeli win7 li model. 4003h modeli win8li ve onun fiyatları 2700-2800 civarı
    onu alabilirsiniz
    4003v bimekste var gözüküyor ama çok fiyat çekiyor
    o yüzden win8 lisini tercihedin.

i7 li bence daha iyi
    genel anlamda memnunum. prototype2 ve starwars unleashed the force u normal ayarlarda ıynayabiliyorsunuz
  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR bende Asus UX31A-R4003V ALMAK İSTİYORUM. 2. el de olabilir. yardımcı olursanız sevinirim.
  • çok pahalı vatan 4000 tl gibi bana göre komik rakamlara satıyorhttp://www.netsiparis.com/detay/90101666007/LENOVO-S400-59-350212-ULTRABOOK-I5-3317-4GB-50032GB-SSD-14-W7HP bu cihazı alın daha iyi..
  • arkadaşlar bu ekranın çözünürlüğünü düşürerek günlük olarak kullanmak mümkün müdür? full hd göz yoruyor, 1600x900, 1300x800 gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aisiklilar

Arkadaşlar bahsedilen ışık sızması problemini herkes görsün diye fotoğraf paylaşıyorum.
    Asus'un İstanbul'daki teknik servisi iş yerime çok yakın olduğu için kaptım laptopu götürdüm.
    Problemin büyük olduğunu ve iadesini yapmamı tavsiye ettiler. Israrla bu sorunun kronik olmadığını söylediler.
    Bunun üzerine cihazımı hizlial firmasına tekrar gönderdim.
    Not: Elinizdeki UX31A serisinde buna benzer bir sorun var ise full kutu içeriği ve asus'un mavi bantı ile kapatılmış kolisiyle birlikte satın alındığı tarihten itibaren 1 ay içinde Çamlıca'daki teknik servisine götürün. Değişim yapabileceklerini bizzat bana söylediler.

ASUS ZENBOOK UX31A-R4003V ANA BAŞLIK

Arkadaşlar Merhaba,

Aldığım ux31a modelinde ışık sızması problemi var ancak çamlıca asus servis bu duruma normal diyor. Daha önce bu sebeple değişim yapabilen bir arkadaşım benimle bağlantı kurabilirmi rica etsem. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• hepsinde var bendekinde de ayni sekilde .

• Arkadaşlar zenbook satın almak istiyorum ama bulamıyorum

• UX31A i7 var bende 3000 lira civarı satmayı düşünüyorum.
  • arkaşalar ben cihazın 32 gblık ssd sine w8 kurdum bir süre sonra çoktü ve artık silinmiyor dosyalar sistem şu an hdd de yanlız ssd içini ne silebiliyorum nede biçimlendirebiliyorum windows 7 kullanıyorum ama yeni bir sistem kurmak istediğim zaman yükleyemiyorum ssd yi boşatmam lazım yardım
  • arkadaşlar UX31A da kullanılan 128 gb ssd nin marka modeli nedir acaba? dışarıdan alınabilir mi?
  • The UX31A comes with either a Sandisk U100 or a ADATA XM11 (Sandforce 2281 controller) SSD.

Bir sitede yazan bu.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.