Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK UX31A-R4003V ANA BAŞLIK (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
4
Favori
29.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Indirdim ve kurdum ama degismedi. Tekrar win 8 kurmayi deniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

bana da win 8 için mail geldi yükleme yardımcısını kullanarak sipariş sayfasına kadar geldim. kredi kartı bilgilerini istiyor. ancak hala promosyon kodunu gireceğim bir yer gelmedi. bu yüzden de kart bilgilerini girmedim. girip onaylarsam ve promosyon kodunu istemeden onaylarsa 75tl geçecek. bu aşamadan sonra mı isteyecek acaba var mı alan?

kredi kartı bilgilerinizi girdikten sonra promosyon kodu ekranı geliyor, kodu giriyorsunuz ve 29 TL oluyor ödenecek rakam.
  • arkadaslar kusura bakmayin bircok sayfayi okudum bircok siteye girdim ama anlamadigim yerler var

su kod islerini sevmiyorum, sonra apple'a laf atiyorlar. bir urun cikartiyorlar xyz sanki uzay mekigi..

ux31a, ux31e ve 32dv serileri arasindaki fark nedir ? birisinde harici ekran karti var sanirim ki bu oyn vs oynamak icin sanirim. ben oyun vs oynamiyorum. ayrica 32dv serisi daha agir sanirim.

mouse-trakpad konusundaki sorun ciddi midir. ben 32dv serisinden bir cihazi inceledim ve trakpad cok hosuma gitmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirolcay

quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972
    Bence cok pahali ben cok araştırdim o parayi etmez yeni gelecekler 2900 civari . Bence edebiliyorsaniz iade edin. Veya toshiba z930-10r alin buda cok guzel urun ve aldiginizdan daha iyi özellikleri var.

Siz ya bu ürünleri hiç karşılaştırmamışsınız ya da ürünlerin özelliklerini hiç bilmiyorsunuz. Z930, UX31A'dan daha iyi bir ürün değildir, tam tersine daha yavaş ve performansı daha altta ve hak etmediği kadar da pahalı bir üründür. UX31A, mevcut Ultrabook'lar arasındaki en iyisidir denilebilir.

Teknik özelliklerini inceleyip, karşılaştırınca siz de öyle olduğunu göreceksiniz.

Z930'U karşılaştırırsak:

İKİSİ DE AYNI İŞLEMCİ
    ASUS 4 GB 1333 RAM - TOSHIBA 6 GB 1600
    EKRAN KARTLARI AYNI
    SSD AYNI
    ASUS WIN 7 HOME PRE - TOSHIBA WIN 7 PROF.

ARTI OLARAK TOSHIBA DA 3G, 8 HÜCRELİ PİL VE GIGABIT ETHERNET LAN VAR

asus 1,3 kg toshiba 1,12 kg

ASUS 2200 TL CİVARI - TOSHIBA: 2600 TL CİVARI

Bu sistem nasıl daha yavaş oluyor açıklayabilir misiniz? 400 TL fark var artılarına bakılırsa Z930 makul görünüyor?

Alıntıları Göster
    Z930'U karşılaştırırsak:

İKİSİ DE AYNI İŞLEMCİ

ASUS 4 GB 1333 RAM - TOSHIBA 6 GB 1600 --> Kapasite olarak Toshiba iyi ancak Mhz farkı bir hız farkı yaratmaz. Ama Toshiba önde.

EKRAN KARTLARI AYNI

SSD AYNI

ARTI OLARAK TOSHIBA DA 3G, 8 HÜCRELİ PİL VE GIGABIT ETHERNET LAN VAR --> Pilin hücresi değil, pil ömrü önemlidir, bu konuda da Asus, Toshiba'dan bire parça daha iyidir. Gerçek testlerde Toshiba 4.39 saat çalışırken, Asus 5 saati rahatlıkla geçmektedir. 3G önemlidir, Toshiba bu konuda da öne çıkıyor.

asus 1,3 kg toshiba 1,12 kg --> Toshiba daha iyi ancak bir o kadar da kırılgan, özellikle ekranı ufak darbelerde bile çok çabuk kırılıyor.

ASUS 2200 TL CİVARI - TOSHIBA: 2600 TL CİVARI --> Bu firma politikası ancak i7 ve 256 GB SSD'li modeller arasında çok ciddi fiyat farkı var, üst modelde Asus fiyatının uygunluğuyla öne çıkıyor.

Tüm bunların dışında en önemlisi, cihazın çıktısı, yüzü olan Ekran konusunda Asus çok çok çok daha iyi. UX31A'daki ekran, full-HD ve paranın satın alabileceği en iyi notebook ekranlarından biri. Toshiba ise bu konuda çok çok zayıf, hem çözünürlüğü standart hem de kontrast, parlaklık, vb. çok kötü. Bu konuda Asus dağlar kadar fark atıyor.

Genele bakacak olursa, her ikisini de kullandım, şahsi tercihim Asus ama araki 200 gram ağırlık hissedilebiliyor, ekran kalitesi göz ardı edilirse Toshiba tercih olabilir..

• Windows 8 girdikten sonra kısa yol tuşlarından wireles tuşu ve power4gear tuşları çalışmıyor(fn+space) ayrıca aygıt yöneticisinde diğer aygıtlarda 8 tane ünlem işareti var yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: toper

Windows 8 girdikten sonra kısa yol tuşlarından wireles tuşu ve power4gear tuşları çalışmıyor(fn+space) ayrıca aygıt yöneticisinde diğer aygıtlarda 8 tane ünlem işareti var yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim

Asus un sitesinde destekte ux31a yı seçip indirmelerde win8 seçerseniz orda win8 uyumlu driver ve tool programralarını bulabilirsiniz. çunku ayni modelin win8li versiyonu çıkmış. bence önce asus update in win8 versiyonunu indirip onla updateleri bulmasını deneyin. Olmazsa elle yapın. Win 8 li deneyimlerinizi bekliyoruz

• ux31a r4003v almayı düşünüyorum ama ux31a r4003h modeli var yeni gelmiş sanırım fiyatı da daha uygun. Hangisi daha iyi acaba h li olan model sanırım daha iyi ? 2882 en düşük ve uygun olanı da tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksantrik12

ux31a r4003v almayı düşünüyorum ama ux31a r4003h modeli var yeni gelmiş sanırım fiyatı da daha uygun. Hangisi daha iyi acaba h li olan model sanırım daha iyi ? 2882 en düşük ve uygun olanı da tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toper -- 7 Kasım 2012; 19:43:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alien_turk

quote:

Orijinalden alıntı: toper

Windows 8 girdikten sonra kısa yol tuşlarından wireles tuşu ve power4gear tuşları çalışmıyor(fn+space) ayrıca aygıt yöneticisinde diğer aygıtlarda 8 tane ünlem işareti var yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim

Asus un sitesinde destekte ux31a yı seçip indirmelerde win8 seçerseniz orda win8 uyumlu driver ve tool programralarını bulabilirsiniz. çunku ayni modelin win8li versiyonu çıkmış. bence önce asus update in win8 versiyonunu indirip onla updateleri bulmasını deneyin. Olmazsa elle yapın. Win 8 li deneyimlerinizi bekliyoruz

teşekkürler denedim ama maalesef olmadı
  • Kullananlara bir sorum olacak; ben ux32vd-r400v ve ux32vd-r40013h arasında kararsızım. autocad gibi cizim programları kullanacagım icin kaldırabilecek bir ultrabook istiyorum. bu ikisinden hangisini onerirsiniz? yada belki baska bir ultrabook mu bakmalıyım?

Bir de yazıların ekran cozunurlugunden dolayı kucuk olması sorunu nedir biri detaylı anlatabilir mi? cozumu var mıdır? yardımcı olacaklara tesekkurler
  • fabrikadan windows 8 yüklü olan modelini bugüns saturn'de inceledim. şahane bir alet. boot up süresi abartısız 5sn'den kısaydı.
    nokia lumia 920 ve bunu olarak windows 8 ekosistemine girmeyi düşünüyorum.
  • ASUS ZENBOOK UX31A-R4003H yani SONUNDA H olan ürünler artık windows8 yüklü olarak geliyormuş.
    Sonunda V olanlar ise hala Win7 yüklü geliyor bilginiz olsun...
    Bence tercihinizi Win 8 hazır gelen ürünlerden kullanmak daha mantıklı geliyor bana...
    Ne de olsa artık devir Windows 8 devri. Ben evde masaüstü makineme kurdum ve iananılmaz bir performanız var gerçekten şaşırdım...
    Neticede Amd phenom 2 ve 8 gb bir bilgisayarım olmasına karşılık win 7 de yavaşlık sıkıntıları çıkıyordu. Ama win 8 yüklediğimden
    beri resmen uçmaya başladı makine... Bence Metro arabirimine de takmayın kafayı Win tuşuyla tek tuşla desktop'a geçmek mümkün neticede...
  • Eşime aldık bugün...
  • Yukarda yazarken elektrik gitti geldi...!!!
    Neyse dediğim gibi hafif ve nispeten küçük bir bilgisayar istiyordu uzun zamandır ve sonunda aşağıdaki siteden aldık.
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565077-asus-zenbook-ux31a-r4005v-i5-3317u-170-ghz-4gb-128gb-ssd-133-full-hd-t220mle350ik-vga-w8-64-cam.html

Ürün Win8 yüklü geldi ve inanın müthiş bir şey. Evet evde de win 8 kullanıyordum bir iki haftadır ama bu bambaşka bir şey...
    Ancak deneyerek anlaşılıyor. Orjinalinden Win 8 yüklü gelmesi tabii ki bir başka olay... Ama tabii olay sadece win 8 değil,
    Asus gerçekten müthiş bir iş çıkarmış bana göre. Öyle saatlerce inceleme şansım olmadı henüz 1 saattir bakıyorum ancak ama
    bana bu yetti. Eşim zaten kurcalama demeye başladı... Tüh...yazık oldu... yeterince mıncıklayamayacağım galiba...
    Bu arada ürünü bu siteden dün ısmarlamıştım ikinci gün öğleden önce şu an elimizde oldu...

Herkese tavsiye ederim...
    Not: Bu arada gündüz olduğu için ışık olayını inceleyemedim...

• ışık sızması büyük sorun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 22 Kasım 2012; 19:04:31 >
  • Arkadaşlar, HD4000 kartı Solidworks'ü çalıştırabiliyor. Autocad ve Photoshop da çalıştıracaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

Arkadaşlar, HD4000 kartı Solidworks'ü çalıştırabiliyor. Autocad ve Photoshop da çalıştıracaktır.

Adobe Photoshop CS6 (64 Bit) ile hd 4000 rahat şekilde çalışmaktadır.Ancak çoklu uygulama katmanlarıyla çalışınca simgelerde beyazımsı bir renk alıyor bazen.O yüzden harici ekrankartı olan gt 620m ile çalıştırıyorum...
  • Merhaba arkadaşlar. Kuzenim aşağıdaki modeli almak istiyor ama ram 4 gb olduğu için kafada soru işareti kalmış acaba çıkartıp ileride tek 8 gb ram takılabilir mi diye? Özelliklerde 4 gb ram ve max 4 gb yazıyor. Ram anakarta entegre mi değil mi belirtilmemiş de onu merak ettik. Bilen varsa yanıtlarsa sevinirim.

http://www.mormani.com/urun/128f1df80688fa94c644ff2e19de298d/ASUS-UX31A-R4003V-Intel-Core-i7-3517U-1.9GHz-4GB-256GB-SSD-13.3-inc-Zenbook
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Arkadaşlar, HD4000 kartı Solidworks'ü çalıştırabiliyor. Autocad ve Photoshop da çalıştıracaktır.

Adobe Photoshop CS6 (64 Bit) ile hd 4000 rahat şekilde çalışmaktadır.Ancak çoklu uygulama katmanlarıyla çalışınca simgelerde beyazımsı bir renk alıyor bazen.O yüzden harici ekrankartı olan gt 620m ile çalıştırıyorum...

bu makinelerde harici ekran kartı (gt620 gibi) var mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suwar

quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

bu makinelerde harici ekran kartı (gt620 gibi) var mı ki?

Başlıktaki makinede yok harici kartlı olan makineyi fikir olması açısından örnek olarak verdim...UX32VD-R3014H olan model...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.