Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK UX31A-R4003V ANA BAŞLIK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
4
Favori
29.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bilgisayarı hangi mağazalarda inceleyebiliriz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

Bu bilgisayarı hangi mağazalarda inceleyebiliriz??

Vatandan almıştım ama şu anda stokta varmıdır bilemem.
  • Pc depo aradım, i7 işlemcili ve 256GB hddli modelden olmadığını söylediler. Vatan haricinde var mıdır bir yerde? Gerçi vatanda da olup olmaması muamma..
  • Umarım vatan bir dahaki indirim zamanına kadar stoğa ekler. Bulduğum gibi alacağım, Ubuntu ile birlikte Macbook Air'den daha güzel bir hale gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan'dan uzun süredir alışveriş yapanlar söyleyebilir mi, siteden kaldırılmış bu ürün; yakın zamanda döner mi? Dönerse indirim vaktine denk gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ismail Vilehand -- 8 Eylül 2012; 15:57:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sektörde ürün test eden ve satan birisi olarak ,Arkadaşlar ultrabook olarak alınabilecek tek ürün Ux31A.Ben vatandan yaklaşık 1 ay önce 2095 tlden iki adet aldım.Işık sızması dışında ürün mükemmel.Windows 8 ile süper çalışmakta.Daha önce samsung,casper,acer ultrabook kullandım.Özellikle samsung beş para etmez.Destech ise serviste berbattır.Samsung ve acer alırken 2 kere düşünün.Asus önceki seri slim ürünlerinden pek memnun kalmadım.Bu tür low voltage işlemcili ürünlerde tercihim Acer dır.Ancak bu ürün başarılı.Ekran çözünürlüğü ve ssd performansı gayer iyi.Tek eksik daha büyük ssd ve extra 4 gb 1600mhz bellek.Bunlarda istenirse bir yollu upgrade edilebilir.
    Önerilecek tek ürün .İsteyene ayrıntılı destek.
  • Arkadaşlar ux31a kullanıyorum.Recovery yaptım eşimin hatasından dolayı ancak kurulumdan sonra açılış(boot) süresi yaklaşık 30 sn uzadı.Bilgisayar ilk elime geldiğinde trend micr ve bir çok proğram vardı ancak recovery den sonra hepsi kayboldu yeni yüklemeyle de gelmedi.Bilgisayarım ilk zamanlar 5 sn de açılıyordu şu an 30 sn de bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.Teşekürler
  • Merhaba,

Ben hizlial sitesinden aldın ve ürün bugün elime geçti. 1 ölü piksel var ne yapmalıyım tavsiyesi olan var mı?

Sizdeki bilgisayarlarda ölü piksel var mı? Yaygın mı ölü piksel bu bilgisayarda?
  • Yurtdışında çeşitli kombinasyonlarla UX31A modelleri bulunabiliyor, mesela i7 yerine i5 yeterli benim için fakat türkiye'deki çoğu model, i5 seçilirse 128GB SSD ile geliyor. SSD 256 olsa daha bir fevkalade olacak, mümkün müdür i5 işlemci ve 256GB SSD?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuyan

Merhaba,

Ben hizlial sitesinden aldın ve ürün bugün elime geçti. 1 ölü piksel var ne yapmalıyım tavsiyesi olan var mı?

Sizdeki bilgisayarlarda ölü piksel var mı? Yaygın mı ölü piksel bu bilgisayarda?

şimdiye kadar hiç duymadim ölü pixel hatasi
    . Bence değiştirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alien_turk

quote:

Orijinalden alıntı: tuuyan

Merhaba,

şimdiye kadar hiç duymadim ölü pixel hatasi
    . Bence değiştirin

Değişime yollamıştım bugün kabul ettiler.
  • Sevindim. Sorun giderilince insallah sende bilgisayardan memnun kalacaksin

• Arkadaşlar ux31a kullanıyorum.Recovery yaptım eşimin hatasından dolayı ancak kurulumdan sonra açılış(boot) süresi yaklaşık 30 sn uzadı.Bilgisayar ilk elime geldiğinde trend micr ve bir çok proğram vardı ancak recovery den sonra hepsi kayboldu yeni yüklemeyle de gelmedi.Bilgisayarım ilk zamanlar 5 sn de açılıyordu şu an 30 sn de bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.Teşekürler

BİR FİKRİ OLAN YOK MU ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrku

Arkadaşlar ux31a kullanıyorum.Recovery yaptım eşimin hatasından dolayı ancak kurulumdan sonra açılış(boot) süresi yaklaşık 30 sn uzadı.Bilgisayar ilk elime geldiğinde trend micr ve bir çok proğram vardı ancak recovery den sonra hepsi kayboldu yeni yüklemeyle de gelmedi.Bilgisayarım ilk zamanlar 5 sn de açılıyordu şu an 30 sn de bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.Teşekürler

BİR FİKRİ OLAN YOK MU ?

Giriş ekranına kadar 30 sn ise uzun, ama giriş ekranını gecip kullanıma hazır hale gelmesi için geçen süre ise normal

• Keşke benimde bir zenbook um olsa :((
  • Arkadaşlar merhaba bende aranıza yenş katıldım bu gün itibari ile.

bir çok yerde okudum. klavye ile ilgili sıkıntılar olduğunu, ışık sızması olduğunu ancak ben hiç karşılaşmadım incelediğim kadar ile. tabii akşam eve gidince karanlıkta tekrar kontrol edeceğim. makina elime geldi performanısı çok çok beğendim.

ancak benim format atan ve farklı ürün kuran arkadaşlara sorum olacak. bir çok üründe format attıktan sonra bilgisayarın kendi uygulamalarını kuramıyorsun. bunda da o şekilde bir sıkıntı var mı windows 8 kurmayı düşünüyorum.
    yarıdımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendeubour

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yenş katıldım bu gün itibari ile.

bir çok yerde okudum. klavye ile ilgili sıkıntılar olduğunu, ışık sızması olduğunu ancak ben hiç karşılaşmadım incelediğim kadar ile. tabii akşam eve gidince karanlıkta tekrar kontrol edeceğim. makina elime geldi performanısı çok çok beğendim.

ancak benim format atan ve farklı ürün kuran arkadaşlara sorum olacak. bir çok üründe format attıktan sonra bilgisayarın kendi uygulamalarını kuramıyorsun. bunda da o şekilde bir sıkıntı var mı windows 8 kurmayı düşünüyorum.
    yarıdımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

windows 8 için kendi programlarını kuramazsınız sanıyorm şu an.. daha beklemeniz gerekecek bunlar için..

bilgisayara özel program ve driverlara buradan ulaşabilirsiniz ;http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=UX32VD&p=3

• Mühendislik fakültesinde öğrenciyim ve modelleme yapabileceğim bir bilgisayar peşindeyim. Solidworks kullanılacak genel olarak 3D modellemede. Bu bilgisayar mı yoksa n56vz mi alsam diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
  • arkadaslar bu modelde ram yükseliyormu rami yükselten var mı_ ux 32 lerde yükseliyormuş ux 31 lerde bu özellik mevutmu?
  • İyi akşamlar arkadaşlar.
    Asus UX31A-R4003V Intel Core i7 modelinde kullanılan hdd nin okuma yazma hızları nedir? Sandisk in 256gb lik sata3 diskini kullanmak performansı arttırır mı? Ayrıca bir ram arttırımı kesinlikle söz konusu değil mi tek slot mu makine?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.