Şimdi Ara

Asus zenfone 2 32gb ve Lg G3 32 gb arasında kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan kullandığım telefon samsung galaxy ace ve uzun süredir kullanıyorum ama artık yetmemeye başladı ve telefon arayışı içindeyim bütçem 1300 tl ve başlıkta belirttiğim gibi bu iki telefon arasında kaldım lg g3 araştırmalarımda aşırı ısınma ve pilin kullanım süresinin çok az olduğu konusunda çok fazla yorum okudum kullananlar bu ısınma miktarı ne kadar , müzik whatsapp ve internette surf ile şarzın ne kadar gittiği hakkında yorum yaparlarsa sevinirim ama zenfone 2 hakkında çok bilgi edinemedim sorunların yazılım kaynaklı olduğu ve güncellemelerle düzeltildiği söyleniyor ama pil ve ısınma hakkında bilgi edinemedim bu yüzden yorumlarınızı bekliyorum ve aldığım telefonu 3 sene civarı kullanmak istiyorum bunuda göz önüne alırsanız sevinirim bunlar dışında bunada bak dediğiniz model varsa bir göz atarım belirttiğim fiyat aralığında , şimdiden yorumlar için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xperia z3 kompaktı tavsiye ederim. Hele de fiyatı 1300lere kadar düşmüşken kesinlikle kaçırmamak gerekiyor.

• Diğer forumlarda dolaşırken bende gördüm bu telefonu benimde hoşuma gitti diğerleri gözümü korkuttu biraz 5.5 inch bu telefon biraz daha ufak fakat sanırsam sadece 16gb modeli bulunuyor bir sorun yaratır mı bu ? ve zenfone 2 hakkında bir bilginiz var mı *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallatoko -- 6 Ekim 2015; 14:01:15 >
  • sallatoko S kullanıcısına yanıt
    16 gb'ın sorun yaratacağını sanmıyorum. 10 tane yüksek grafikli oyun yükleseniz her birini 1gb'tan hesaplasak yine hafıza kalır Hafıza kartı desteğide var zaten.
    Zenphone sistem özellikleri ekran vs çok güzel ama yazılımsal olarak sorunlar var diye duydum ama kullanıcı yorumlarını okuyup araştırmakta fayda var.
    Ama z3c kendini kanıtlamış bir cihaz her yönden alınabilirliği çok yüksek ben olsam hiç düşünmeden alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.