Bildirim
Asus Zenfone 2 Ana Konu. Intel Atom Z3580/ 4Gb ram/ 13mp kamera/ 1080p ips
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Haziran Ayina kadar baya muhabbet ederiz biz burda diye dusunuyorum.telefonla ilgili duygu dusuncelerime gelirsek butcem uygun olmasina ragmen note 4 almaktan vazgectim bu tel icin acayip bi kan isinmasi olustu.asus un bu piyasada bende varim diyebilmesi icin biraz ust segment isler yapmasi gerekiyordu be 4 gb ramle dikkatleri bir anda kendisine cekti.merakla bekliyoruz bakalim hayirlisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bende 4 gözle bu telefonu bekliyorum. Lg g3 düşünüyordum bu tanıtılınca buna döndüm nerde videosu incelemesi varsa dikkatimi çekiyor. Bakalım beklediğimize değecekmi.
iyi bisey olursa gecebiliriz gelsin bakalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de zenfone 5 var zenfone 2 almayi dusunuyorum gerçi zenfone 5 dende bi sıkıntım yok ama zenfone 2 yani
Bendede asus memopad hd7 var asusa bir sempati oluştu. Bu kadar iyi şarjı giden bir cihaz görmedim sürekli kullanımda 13 saati buluyor.
Telefon Benimde çok hoşuma gitti. Ama benim telefonunda kullanılacak durumu kalmadı. Acaba Birleşik Arap emirliklerinde - Arap ülkelerinde da ne zaman satışa çıkar. Yada Uzakdoğudan getirme imkanı varmıdır? -
Arkadaşlar 4 GB modele 3000 mah yeterli olur mu? Bana olmaz gibi geliyor 2GB olan modelle aynı batarya ve 2GB ramli olan modele daha çok yarar gibi geliyor? -
Batarya optimizasyonunda en iyi bebce asus ve bu telefondada güzel optimazasyonlar yapacağına inanıyorum
Güzel cihaz çıksa biran nönce. -
Taiwanda ZE551ML 4 GB RAMli model, 284 dolardan cikiyormus.
Takip edelim biz de bekliyoruz haziranı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar sızdırılmış.
http://zenfoneasus.com/asus-zenfone-2-fiyati-sizdirildi/
Buda çıkış tarihleri;
http://zenfoneasus.com/asus-zenfone-2-kesin-satisa-cikis-tarihi-aciklandi/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X