Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
461.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte bunlar hep çocukluğunda ışıklı ayakkabı giyen gençlerin hevesi
  • Fiyat beklentilerin üzerinde ancak yapacak bir şey yok onca ay beklemisim,beklemisken alayım diyorum.1099 yada 1299 luk modelden birisini alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolyordam35

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: yolyordam35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

Bnce yilin f/p cihazi olacak 1099luk 4gb ram cok ciddi birsey islemcide iyi 5.5 ekran artirabilir hafiza 403ppi ekran birde paralelle sunla bunla ugrasmayacagin servis herseyden ote 2015 yilinda cikmis yeni bir cihaz yani bu telefonu g2 le filan kiyaslamak hos degil bnce bu yepyeni birsey yeni eskiden her zaman iyidir teknolojide..

Yeni eskiden her zaman iyidir derken?

Yok öyle bir dünya...

Hocam z2 ve g2 ile hemen hemen ayni performansta bile desek z2 nin ustune z3 z3+ , g2 nin ustune g3 g4 cikti iki nesil eski cihaz almaktansa asusun amiral gemisini almak daha mantikli gibi.

İste sıkıntı da burda Zenfone 2 amiral gemi falan değil O imaj yaratilmaya calisilip fiyatları dayamislar. Orta seviye bir telefon bana göre Zenfone 2. Amiral gemi telefonlarda tuslarda aydinlatma olmama gibi bir sacmalik var mı?

Bende asusun amiral gemisi demistim zaten valla hocam benim bildigim orta seviye snapdragon 600 ve turevleri oluyor. Bu islemci en kotu ihtimal snap 800 ayarinda full hd cozunurlukte g2 ninde z1inde gm eliteninde yapamadigi ustesinden gelemedigi is yok gibi keza zenfone 2 ninde oyle. Asusun garantisinide ayri bi degerlendirmekte gerekir tabii. Fiyat olaraksa yurtdisini 300$ kabul edersek vergilerle birlikte 32gbligin 100tl fazlasi var. Ama dedigim gibi 'asusun amiral gemisinin' z1 z2 g2 g3 gm elite gibi telefonlardan assagi kalir yani yok

Valla dostum video incelemerine bak en eski telefon bak eski diyorum cikis tarihlerine gore sony z2 sanirim mart mi mayis mi ne cikmisti galaxy s5te olabilir bu telefon bu cihazlarla kiyaslaniyor paralelde z2 g3 alirsin tasarim icin alirsin gozune guzel gelir su gecirmez diye z2, 2k diye g3 alirsin baska anlarim fakat performans icin bu cihaz yerine g2 almak komedi ya bnm g3um var simdi ayni durumda olsam o zmn z2-g3 arasinda kalip g3 aldim simdi de zenfone2 alirdim bak paralel garantide cihazim daha gelicek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bnce yilin f/p cihazi olacak 1099luk 4gb ram cok ciddi birsey islemcide iyi 5.5 ekran artirabilir hafiza 403ppi ekran birde paralelle sunla bunla ugrasmayacagin servis herseyden ote 2015 yilinda cikmis yeni bir cihaz yani bu telefonu g2 le filan kiyaslamak hos degil bnce bu yepyeni birsey yeni eskiden her zaman iyidir teknolojide..

Yok öyle bir dünya...

Bir kac mesajini okudumda basindan beri cihazi kotuluyorsun zaten almak isteyipte alamiyorsun gibi bir havan yada cihaza bir antipatin var bilemedim fakat kasitli kotuledigin kesin..

Fakat orada burada kotulemenle cihaz ucuzlayacak kafasiyla yapiyorsan bu isler pek oyle yurumuyor malesef..

Kötü cihaza iyi yorum yapacak halim yok. Sadece islemcisi ve RAM miktari yuksek diye bu telefon iyi oluyorsa buyur alin. Ben hayatta bu telefona 1100 liranin ustunde para vermem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok öyle bir dünya...

Bir kac mesajini okudumda basindan beri cihazi kotuluyorsun zaten almak isteyipte alamiyorsun gibi bir havan yada cihaza bir antipatin var bilemedim fakat kasitli kotuledigin kesin..

Fakat orada burada kotulemenle cihaz ucuzlayacak kafasiyla yapiyorsan bu isler pek oyle yurumuyor malesef..

Kötü cihaza iyi yorum yapacak halim yok. Sadece islemcisi ve RAM miktari yuksek diye bu telefon iyi oluyorsa buyur alin. Ben hayatta bu telefona 1100 liranin ustunde para vermem

Asusta ultiMance bu telefonu almak isterse ona gore butce yapalim demisler 1099 tlye satiliyorlar adamlarda musteri memnuyeti hat safhada helal olsun asusa

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn42

+1 aynen hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

quote:

+1 aynen hocam

Vay be adamlar tuslara isik koyulmamasini savunuyor Yakinda hic tuş koymazlar onu da savunursunuz siz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

quote:

+1 aynen hocam

Vay be adamlar tuslara isik koyulmamasini savunuyor Yakinda hic tuş koymazlar onu da savunursunuz siz

yok savunmuyoruz. olsada olur olmasada olur diyoruz. aradaki 1000 tl farkla zenon far bile takarım ben asus a

galaxy nexus kullanıyorum. önde hiç tuş yok. gayet memnunum aslında. asusta da olmasa olur yani

• quote:

Orijinalden alıntı: mty2147

Ulan nedir bu dolardan çektiğimiz 1 TL olsa da fiyatlar direkt olarak gelse yani ucuz gelsgelse nedir yawww

sen doları geç bi vergilere bak...
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    Ortada bi savunma yok, testleri vs. ortada isteyen açsın baksın. Sıkıntı şu, telefon iyidir veya kötüdür ama bi lambaya bu kadar eleştiri yapılmaz arkadaş elinle kullanıyosun zaten otomatik olarak elin gider ışığımı görcez illa
  • quote:

Ortada bi savunma yok, testleri vs. ortada isteyen açsın baksın. Sıkıntı şu, telefon iyidir veya kötüdür ama bi lambaya bu kadar eleştiri yapılmaz arkadaş elinle kullanıyosun zaten otomatik olarak elin gider ışığımı görcez illa

O iş oyle olmuyo iste karanlikta o tuslari cok ararsin ama neyse daha bi sey demicem. 1000 liranin uzerindeki telefonda bildirim ledi ve tus aydinlatma olmamasini ben kabul etmem.

• ultiMance kullanıcısına yanıt
    Bişey deme hacım telefonu 2bin dönüm yaptın adeta. Gerçi herkesin el ayarı farklı ben bi seferde tutturum bazısı arar durur
  • Hala daha şu telefonu savunan varsa benim gözümde asus çalışanıdır.

• Olay sadee tuşu aramak değil. Bir süre sonra yerini öğrendiğinden gerek olmuyor , alışkanlıkla basıyorsun. Sorun gece o tuşlar görünmediğinden yanlışlık dokunmak daha çok.

Ekran kalitesi ve arka aydınlatma telefonu aşağı çekiyor. 1300₺ mümkün değil. Hazır bekleyenler varken , biraz yukardan satalım dediler herhalde.
  • Bildirim ışığının yok olduğu nerden çıktı kameranın yanında paşalar gibi yatıyor
  • Burda hala telefonu alacak olanları anlamayanlar neden var ? Arkadaşım size ne isteyen alır isteyen almaz. Alan kişinin zevklerini ve ihtiyaçlarını karşılıyor ki alıyor kimsenin de buna laf demeye hakkı yok bence
  • Kimin getirdiği kimin garanti(!) verdiği belli olmayan bir arızası çıkarsa tüketici hakem heyetinde süründüren paralel ithalat cihazları dışında 1300 TL'ye böyle bir cihaz koyun önüme ondan sonra eleştirin.
    Millet oturmuş asusun yaptığı karı hesaplıyor. Ne yapacaklardı maliyetine mi satacaklardı telefonu?
    Oturun Samsung'un Apple'ın karını da hesaplayında ondan sonra oturun Asus firmasına kızın.
    Dediğim gibi 2.3 ghz işlemcisi ve 4de değil 3gb rami olan bir cihaz gösterin 1300 liraya gidip hemen alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BordooMaavi -- 17 Haziran 2015; 18:17:53 >
  • satışa ne zaman çıkıyor beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

Kimin getirdiği kimin garanti(!) verdiği belli olmayan bir arızası çıkarsa tüketici hakem heyetinde süründüren paralel ithalat cihazları dışında 1300 TL'ye böyle bir cihaz koyun önüme ondan sonra eleştirin.
    Millet oturmuş asusun yaptığı karı hesaplıyor. Ne yapacaklardı maliyetine mi satacaklardı telefonu?
    Oturun Samsung'un Apple'ın karını da hesaplayında ondan sonra oturun Asus firmasına kızın.
    Dediğim gibi 2.3 ghz işlemcisi ve 4de değil 3gb rami olan bir cihaz gösterin 1300 liraya gidip hemen alalım.

Discovery elite

• Hocam milletin derdi telefonun fiyati degilki adamlar 250 dolara telefon tanitiyor 1300 tl den satiyor vergi olurda bu kadar cok olmaz adamlarin yaptigi milleti kaziklamak simdi vergi diyeceksiniz bende size Meizu mx4 solrrim telefon 350 dolar tl fiyati 1099 lira asusa vergi varda meizuyami yok adamlarin isi milleti enayi yerine almak.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.