Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
461.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam günümüzde multitasking hızla ilerliyor, 4GBRam'in boş olmadığını ve mutlaka işe yarayacağını düşünüyorum..
  • Bu rame bu kadar takmayin hem bu. Islemci eski intelin atom i3 i5 var 14nm ile uretilen onlar konulsa performansli olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlarda bir revize söylentisi duyan varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lina52

Bu rame bu kadar takmayin hem bu. Islemci eski intelin atom i3 i5 var 14nm ile uretilen onlar konulsa performansli olur.

Fanı nereye takicaklar peki

• quote:

Orijinalden alıntı: superwera

En ust versiyon 1300den asagi olmaz demistim beni bile asti.

O para cebimde olsa.Z2 Z3compact gibi cihazlari alirim sahsen.

Performansi bilemem ama fiyat olmamis kalin ve agir,tum modeller en az 100er lira daha dusuk olmaliydi bence.

Hayalkırıklığı oldu

Sürekli Yanımda taşıdığım bir cihazın daha hafif Olmasını isterim. Donanımdan ziyade ağırlık daha önemli bir kriter bana göre.

Sony hem tasarım, hem de malzeme kalitesi bakımından bu cihazdan daha iyi bir seçim olacaktır. Lolipop için 4gb ram abartı, zaten 3 sene sonra ram yetse bile cpu ve gpu yetmeyecektir. Yani oyunlarda demek istiyorum. Yoksa marketteki standart Uygulamaları 2 sene önce çıkan 2 çekirdekli snapdragon 400 bile rahatlıkla çalıştırır.

Bu Donanım hırsı nereye kadar gidecek merak ediyorum. Üreticiler telefon satmak için var olan işlemcileri Overclock yapıp üretime geliyorlar. Sony z3+ gibi de demiyorlar.sony açık açık, arkadaşım ben yeni model yapmadım, var olan modeli güncellendim diyor.

Samsungu es geçiyorum. Gerçekten işlemci Üretiminde çığır açtı. Yenilik Dediğin aynı şeyi temcit plağımızı ısıtıp ısıtıp sunmak değil, üretim teknolojisinde ileri gitmekle olur.

• 1.250 TL ye paralel ithalat 2gb ram–16 gb rom lu g3 alacağıma 1.099 TL ye 4gb ramli çakmasını alabilirdim ama zenfone6 kullanmış biri olarak kamerasının anlatıldığı gibi olmıyacağını bildiğim ve kalın çerçeveleri kaba kasası 170 gr.ağırlığıyla çok zor bir tercih gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyomania -- 21 Haziran 2015; 12:56:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lina52

Bu rame bu kadar takmayin hem bu. Islemci eski intelin atom i3 i5 var 14nm ile uretilen onlar konulsa performansli olur.

Oldu olacak bir de gtx750 ekran kartı taksınlar tam olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

Kimin getirdiği kimin garanti(!) verdiği belli olmayan bir arızası çıkarsa tüketici hakem heyetinde süründüren paralel ithalat cihazları dışında 1300 TL'ye böyle bir cihaz koyun önüme ondan sonra eleştirin.
    Millet oturmuş asusun yaptığı karı hesaplıyor. Ne yapacaklardı maliyetine mi satacaklardı telefonu?
    Oturun Samsung'un Apple'ın karını da hesaplayında ondan sonra oturun Asus firmasına kızın.
    Dediğim gibi 2.3 ghz işlemcisi ve 4de değil 3gb rami olan bir cihaz gösterin 1300 liraya gidip hemen alalım.

Anlamadığın şu, yurtdışında üzerine kâr eklenmiş fiyatı 300 dolar olan telefon buraya gelince 1500 lira olmamalı. Ne de olsa yaslarız deyip bu fiyatı Türkiye'ye özel "geçirmeleri" resmen facia. Fiyatlar 1000-1100-1200 olsa insanlar sesini çıkarmazdı. Paşa paşa alırdı. 300 dolarlık ürünün üstüne yüzde elli vergi bindirsen ediyor 1220 lira. Yüzde 70 vergi bindirsen ediyor 1400 lira. Kaça satılıyor 1500? Resmen soygun bu fiyatlar.

• Arkadaşlar biraz da Avrupa fiyatlarıyla bakmak lazım fiyata, İngiltere de 280 sterlin 64gb modeli, 280x4.32 olarak hesaplardan 1210tl eder. 150 tl pasaport kayıt işlemi yaptırsak eder 1360, burada 1499, evet yine pahalı ama çok uçuk fark yok Avrupa ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlunrssl

Arkadaşlar biraz da Avrupa fiyatlarıyla bakmak lazım fiyata, İngiltere de 280 sterlin 64gb modeli, 280x4.32 olarak hesaplardan 1210tl eder. 150 tl pasaport kayıt işlemi yaptırsak eder 1360, burada 1499, evet yine pahalı ama çok uçuk fark yok Avrupa ile.

ingiltere de yaşadınız mı bilmiyorum ama ingiltere dünyada elektroniğin en pahalı olduğu yerlerden biridir.
    Abim orda yaşarken, elektronik aletleri burdan götürüyorduk ona.

O fiyatı baz alıp , üzerine bir de pasaport kayıt ücreti ekliyorsunuz , gene burdan ucuz çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 21 Haziran 2015; 19:37:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlunrssl

Arkadaşlar biraz da Avrupa fiyatlarıyla bakmak lazım fiyata, İngiltere de 280 sterlin 64gb modeli, 280x4.32 olarak hesaplardan 1210tl eder. 150 tl pasaport kayıt işlemi yaptırsak eder 1360, burada 1499, evet yine pahalı ama çok uçuk fark yok Avrupa ile.

Avrupa'nın en pahalı Zenfone 2 fiyatı Türkiye'de. Vergiden mergiden değil, Asus'un stratejisinden. Umarım akılları başlarına gelir bir an evvel. Soygun fiyatlarına son verirler.
  • Ne zaman gelecek bu alet stoklara? Ay sonu derken son günümü bekliyorlar acaba.
    Telefonum öldü ölecek araştırmaktan gına geldi alayımda bitsin şu dert Çok kötülemeyin başka modellere kayıyorum ne yapacağımı şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

Ne zaman gelecek bu alet stoklara? Ay sonu derken son günümü bekliyorlar acaba.
    Telefonum öldü ölecek araştırmaktan gına geldi alayımda bitsin şu dert Çok kötülemeyin başka modellere kayıyorum ne yapacağımı şaşırdım

Şuan Gold'da ön siparişte, muhtemelen 6 Temmuz'da da resmi satışa başlanacak.
  • Burayı fanboylar basmış resmentelefonu haksiz yere ne kadar kotulesmisler intel islemci uyumsuzmus pehhbende zenfone 5 var bitek modern combat 5 markette uyumsuz diyor ancak apk olarak indirince 0 kasma. Pil omru kotudur demissiniz ben zentalk da gordum adamin teki 6 bucuk saat ekran suresi almis. Ram i de cok kotulemisler tamam lpddr3 oldugu icin lpddr 4 e gore 4g ram i cok hissettirmiyor ancak multitasking de ustune yok cihaza bos yere iftiralar atildigini dusunuyorum ayrica g3 le karsilastirmak tamamen sacmalik bende zenfone 5 var performans bakimindan daha ustun g3 un tek artisi kamerasi bana gore bide ekrani tabi

• Arkadaşlar ben İngiltere fiyatını verirken, Amerika fiyatına göre Avrupa fiyatıyla aramızda uçurum yok demeye çalışmıştım. Yoksa evet Türkiye satış fiyatı pahalı tabiki, buna bir itirazım yok. Ancak lg g4 de yada diğer birçok telefonda olduğu gibi, çıktıktan 15 gün sonra 100-200 ucuzlayabilir. LG g4 aldım çıktığı gün 2199tl ye, 12 gün sonra hepsiburada dan aldılar forumdan arkadaşlar 1999tl ye ve hepsi lg Türkiye garantili. O yüzden çıktıktan sonra biraz beklemek mantıklı gibi bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Şaban Oğlu Şaban

quote:

Orijinalden alıntı: a|i

Ne zaman gelecek bu alet stoklara? Ay sonu derken son günümü bekliyorlar acaba.

Şuan Gold'da ön siparişte, muhtemelen 6 Temmuz'da da resmi satışa başlanacak.

6temmuz çok geçmiş ya gold en geç o tarihte yollarız gibisindenmi öyle birşey koymuş acaba.Telefonsuz kalacağım bataryam iyice öldü tekrar masrafta etmek istemiyorum

• Telefon ülkemize gelsin. Birazda son kullanıcı yorumlarını görmek lazım.

• Onu söylüyoruz zaten. Hemen atlamamak lazım . Fiyata gelen tepkiler kötü.

Ek olarak aceleniz yoksa, başka modelleri de bekleyebilirsiniz. Kamera ve ekran demek , telefonun %50'den fazlası demek zaten. Onlarda bu telefonda zayıf.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.