Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
461.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yerli sitelerin (1-2 tane düzgün site dışında ) incelemelerini geçin.

Telefon çok zayıf . alt model belki ama üst modellerin fiyatını düşürmezlerse satmaları çok zor.

Yerli sitelerin bazılarında çok abartılı olumlu incelemeler var. Olayın ne olduğunu anlamak zor değil. Dolayısı ile forumlarda gördüğünüz ,telefonu savunmak için zorlanan ,kullanıcılara da dikkat etmek lazım.
  • Teknoseyir incelemiş. Cihazın kamerasını savunanlar açsın izlesin. Murat Gamsız kamera için ortalama altında dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah verdim siparişi arkadaşlar 16 gb modelin. İşlemcileri inceledim tek fark saat hızı bencmarklara baktım üstelik 1.8 olan 2 gb ram e sahip olan model arada fark yok denecek kadar az hatta garip 3360 bazen geçmiş 2 gb rama rağmen sanırım ısınma ve stabilite önemli rol oynamış performansta. Sanırım 16 gb 4 gb ramla daha verimli olacak zaten şarj uzun gideceği için düşük frekanslı olanı tercih ettim. Son olarak garip gelebilir ama z3560 (1.8 ghz) ın ekran kartı z3580 (2.3 ghz) ta bulunanın bir üst versiyonu olarak görünüyor.
     ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis266 -- 22 Haziran 2015; 22:33:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: burakglct

quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Onu söylüyoruz zaten. Hemen atlamamak lazım . Fiyata gelen tepkiler kötü.

Ek olarak aceleniz yoksa, başka modelleri de bekleyebilirsiniz. Kamera ve ekran demek , telefonun %50'den fazlası demek zaten. Onlarda bu telefonda zayıf.

kameraya birşey diyemem fakat ekranı gördünüzmü canlı canlı??? da kötü olduğu söyleniyor kötülük fullhd ise 2k lı g3 kullanmanızı tafsiye ederim kasım kasım kasılıyor cihaz1tane uygulama acıkken bile sonladır diyince 2 4saniyelik lütfen bekleyiniz cıkıyor msj lara giriyorsunuz msjı acıcaksınız 56saniye bekliyorsunuz menüdeki buglardan bahsetmiyorum bile catlayan kasadan hiç bahsetmiyorum zaten g3 lg nin en büyük kazığıdır bu telefon camiyasına qualcomm zaten acıklama yapmıştı biz 801 i fullhd ekranlar için ürettik diye sen bu işlemciyi 2k ekrana koyarsan bu sonuç zaten kaçınılmaz ben g3 ilk çıktığı günden beri çevreme söylüyorum sakın ha bulaşma o cihaza diye belki en üst seviye cihazı g3 olanlar g3den başka üst seviye cihaz kullanmamış insanlar bu dediklerimi anlayamaz fakat bi note 4 bi s6 bi z3 kullanıp g3ü eline alanlar bu dediklerimi fark eder

Qualcomm aciklama mi yapmisti S801i full hd icin urettik diye? Ben S801 in 2k ekranı desteklediğini hatirliyorum ama.

google amcaya sorar iseniz cvp vericektir size Qualcomm acıklama yapmış bu konuda

• mühendis266 M kullanıcısına yanıt
    Hocam gelince deneyimlerini yazarsınız burda bilende bilmeyende konuşuyor şimdiden hayırlı olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ek olarak aceleniz yoksa, başka modelleri de bekleyebilirsiniz. Kamera ve ekran demek , telefonun %50'den fazlası demek zaten. Onlarda bu telefonda zayıf.

kameraya birşey diyemem fakat ekranı gördünüzmü canlı canlı??? da kötü olduğu söyleniyor kötülük fullhd ise 2k lı g3 kullanmanızı tafsiye ederim kasım kasım kasılıyor cihaz1tane uygulama acıkken bile sonladır diyince 2 4saniyelik lütfen bekleyiniz cıkıyor msj lara giriyorsunuz msjı acıcaksınız 56saniye bekliyorsunuz menüdeki buglardan bahsetmiyorum bile catlayan kasadan hiç bahsetmiyorum zaten g3 lg nin en büyük kazığıdır bu telefon camiyasına qualcomm zaten acıklama yapmıştı biz 801 i fullhd ekranlar için ürettik diye sen bu işlemciyi 2k ekrana koyarsan bu sonuç zaten kaçınılmaz ben g3 ilk çıktığı günden beri çevreme söylüyorum sakın ha bulaşma o cihaza diye belki en üst seviye cihazı g3 olanlar g3den başka üst seviye cihaz kullanmamış insanlar bu dediklerimi anlayamaz fakat bi note 4 bi s6 bi z3 kullanıp g3ü eline alanlar bu dediklerimi fark eder

Qualcomm aciklama mi yapmisti S801i full hd icin urettik diye? Ben S801 in 2k ekranı desteklediğini hatirliyorum ama.

google amcaya sorar iseniz cvp vericektir size Qualcomm acıklama yapmış bu konuda

Burası niye öyle demiyor?

https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/801

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hangi siteydi unuttum xda daydı sanrm direk adamlarla yapılan röportaj larını izlemiştim uzun zaman oldu nerden hangi siteden denk gelmişti unuttum araştırmak gerek bunu araştırcak etcekte zamanım yok bn deneyim ne yaşadıysam yazdım g3 denen cihaz kasdım kasım kasılıyor mjjı bile 6 7saniyede acıyrsa kusura bakmasn kimsede o cihaz ancak pamucumun amiral gemisi olur

• mühendis266 M kullanıcısına yanıt
    öncelikle telefonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın nereden aldınız bilmiyorum ama hepsiburada 50 tl world puan veriyor ordan alsaydınız

hocam 3560 işlemcinin 3580 i geçmesi yurtdışındaki 2gb ramli 3560 işlemcili cihazlarda 720p ekran bulunmasından kaynaklı heralde türkiyedeki 3560 işlemcili 4gb ramli modelde ise 1080p ekran bulunduğu için nasıl bir sonuç çıkar bilemiyorum.
    asus türkiyenin sitesinde 16 gb ve 32 gb da powerVR G6430 bulunuyor yazıyor

• Bu telefon bu fiyatla alınmaz kimse kendini kandırmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max puan ile 1000 tl ye maloldu 1000 tl ye distiribütör garantili neler var ? Alternatifleri bir koyun mantıklı ise bizde onu alırız. Evet g3 güzel bir telefon ancak ben telefon değiştirmek istemiyorum uzun yıllar hizmet versin istiyorum 64 bit 4 gb raö benim için önemliydi. Lg de dist. Garantili bırakın 1000 tl 1300 e verseydi tabiki düşünürdüm ama kalitesiz ekran seri ihtimali çatlama paralel vs vs insan alamıyor işte...

• Yazık oldu.

Asus piyasaya girme şansını kaybetti olan biz tüketicilere oldu samsunga iphona kazıklanmaya devam
  • Tamam fiyat beklenilenin üzerinde fakat yinede rakibi yok bu özelliklerde 5.5inç ekranlı...
    Zaten bekleyebilecek olan beklesin birkaç aya 100-200daha uyguna alırsınız indirim çekler vs ile 1300 olur size 1100..
    32gb stoğa girsin alıcam bi tane benim acil telefona ihtiyacım var
  • Katılıyorum size bende bekleyeceğim.
  • Telefonda bir işlemci var bi de ram gerisi bir halta yaramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: a|i

Tamam fiyat beklenilenin üzerinde fakat yinede rakibi yok bu özelliklerde 5.5inç ekranlı...
    Zaten bekleyebilecek olan beklesin birkaç aya 100-200daha uyguna alırsınız indirim çekler vs ile 1300 olur size 1100..
    32gb stoğa girsin alıcam bi tane benim acil telefona ihtiyacım var

Xperia m4 veya c4 çok iyi alternatifler.

• M4 vs orta düzey kullanıcı için iyi telefonlar belki ama tex okuyan sürekli nette yazıp çizen birisi içib 720p artık bitmiştir. Kimse bilgisayarlar hala 720p ekran kullanıyor vs demesin küçük ekranda piksel daha önemli.

• Kamerası g7 den kötü degıldır umarım

• Sony Xperia C4 ün 379$lık Amerika fiyatı var Türkiye ye 1199tl ile geldi. 300$lık Zenfone 2 1499tl. Şaka gibi gerçekten. Fiyat/Performans ürünü olması gereken telefonu adlarını duyuracaklar diye ABD de ucuza ver, eksiği bize kakala. Dalga geçiyorlar resmen.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hangi siteydi unuttum xda daydı sanrm direk adamlarla yapılan röportaj larını izlemiştim uzun zaman oldu nerden hangi siteden denk gelmişti unuttum araştırmak gerek bunu araştırcak etcekte zamanım yok bn deneyim ne yaşadıysam yazdım g3 denen cihaz kasdım kasım kasılıyor mjjı bile 6 7saniyede acıyrsa kusura bakmasn kimsede o cihaz ancak pamucumun amiral gemisi olur

Aynı zamanda ısınmaları ile ünlü bir işlemci modeli.O işlmcinin 2k ekran için yetersiz oldugu binlerce kez yazıldı cizildi ,zenfone daki intel işlemci ile kıyaslanmaz ,bircok testte intel işlemcinin cok daha az ısındıgını da gördük.Ram ve o işlemci multitaskingte harikalar yaratıyor ,takılma donma gibi şeyler ile karsılasmıyorsunuz

• Sürekli konu işlemciye getiriliyor. Orda tartışma yok zaten. Ürünün sınıfı üzerinde bir işlemcisi var.

Ancak telefonun tek kriteri işlemci değil ki? Adamlar bir işlemci-ram koymuş, gerisini salmışlar.

1099₺ lik modelin şansı var. Diğerleri zor. G3 ile karşılaştırmaya da gerek yok. Yeni çıkacak telefonları ve indirimleri bekleyin aceleniz yoksa. ZF2 , 1300₺ verilecek telefon değil.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.