Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
462.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xperia c4 ve galaxy a7 sd615 çok iyi alternatifler ben şahsen önsiparişi iptal ettim arkadaşlar bu ürüne bu şartlarda bı fiyat fazla zira herşey işlemci ram filan değil telefon kaxık gibi ve hiç bir zarif bir yönü yok note 4 kadar bir telefon en azından 6 inch olsaydı farklılaşabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam,

ASUS ZenFone 2 ile LG G3 arasında kaldım, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
  • Karayell kullanıcısına yanıt
    G3 veya güncelleme sorunum olmasın dıyorsanız z2

• http://www.hizlial.com/asus-zenfone-2-16-gb-ze551ml-kirmizi/10756681?OM.zn=youviewed&OM.zpc=10780680

burada işlemci Intel Atom Z3560 yazıyor.

http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ze551ml-6917.php

burada da Intel Atom Z3560 işlemcili modelin 2 gb rame sahip olduğu yazıyor.

Ama hizlialda ram 4 gb yazıyor.

Hangisi doğru acaba?

@mühendis266 memnun musunuz telefondan. Elinize geçmiş olmalı. Bugün 3 e kadar bir geribildirim yapabilirseniz arkadaşıma g3 ya da bu zf2 alacağız. Bize yardımcı olmuş olursunuz.

• Ben babam için avustralyadan aldırdım 4gb olanı,770 tl yapıyor,bence yaşadığımız ülkede vergiler anormal dercede yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaseyfi

Ben babam için avustralyadan aldırdım 4gb olanı,770 tl yapıyor,bence yaşadığımız ülkede vergiler anormal dercede yüksek.

Babanızın oyun oynamadığını farzederek yazıyorum. Sanırım Türkiye'deki modele sahip kendisi. Yani aldığınız model öyle.
    Peki günlük kullanım, ofis işleri, sosyal medya kullanımda kendisini memnun bıraktı mı? Batarya performansı nasıl?
    Bugün arkadaşıma alacağız 4gb olduğunu yazmış arkadaşlar teşekkür ederim onlara. Siz de bir yorum bırakabilir misiniz?
  • 8 temmuzda avustralyadan ze 551 ml 4 gb lık modeli gelecek,fiyat performans cihazı olduğu için aldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaseyfi -- 25 Haziran 2015; 12:32:52 >
  • Arkadaşlar şuanda 3 model var ama özelliklerini ilk sayfaya güzelce koysak daha güzel olmaz mı?
    hızlı şarj hepsinde de var mı? bir yerde var diyorlar biryerde 16 gb olan modelde yok diyorlar.
    Ekran çözünürlükleri hepsinde aynı mı? 16gb olan modelde 1280*720 diğerlerinde 1920*1080 diyorlar.
    şöyle Türkşye'ye gelen veya gelecek modeller için bir karşılaştırma tablosu yok mudur? bir arkadaş el atsa bu işe.
    naşka yerlerden araştırıyoruz.. 2gb modelleride çıkıyor..

Intel Z3560-4 GB RAM-16 GB hafıza 1099 TL
    Intel Z3580-4 GB RAM-32 GB hafıza 1299 TL
    Intel Z3580-4 GB RAM-64 GB hafıza 1499 TL
  • Benim gördüğüm kadarıyla,
    Z3560-1.83 Ghz'lik ürün sadece Türkiye'de 4GB RAM'e sahip. GSMArena'daki tabloya kanmayın yani.

Türkiye'de tek bir model var, o da ZE551ML.
    Bu modelde çözünürlük 1920*1080
    Dünyada Z3560 İşlemci olanlar 2GB, Z3580 işlemci olanlar 4GB.
    Türkiye'de ise 3 model de 4GB. Değişen şey işlemci hızı ve dahili hafıza.
  • tersagun T kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler.. peki hızlı şarj olayı hepsinde de var mı? çünkü burada 16 gb olanda yok diye görmüştüm sanki.. işlemci hızı 1,8 olanda yeter bana .. ama en önemlisi hızlı şarj olayı.
  • mrttgl M kullanıcısına yanıt
    Kutusundan hızlı şarj aleti çıkıyor diyen var, çıkmıyor diyen var.
    Çıksa da işlemcisi desteklemez var, destekler diyen var :-)
  • tersagun T kullanıcısına yanıt
    herhalde kullanan bir arkadaş cevap verebilecek.. yaw koskoca firmasın şunu açık açık sitende belirt..
    Şimdi sitesinde aşağıdaki şekilde yazıyor.. demekki hepsinde var.. şimdi alsam 16 gb olanı ve sonrada ortaya çıksa hızlı şarjı desteklemediği .. gelde delirme :)

ASUS BoostMaster Teknolojisi Ile Telefonunuzu İki Kat Hızlı Şarj Edin
    Beklemeye Az, Çalışmaya Çok Zaman
    ASUS'a özel ASUS BoostMaster teknolojisi ile cihazınızı alışkın olduğunuzdan çok daha hızlı şarj edersiniz. ZenFone 2'de bunun anlamı cihazınızın şarjının %60'ının sadece 39 dakikada dolmasıdır.
  • Maalesef piyasayı sallamadı.

• Fanboylar basmış yineya arkadaslar az tarafsiz olun yav cihazi ne kadar cok kotulemissiniz ustelik g3 gibi vasat cihazla karsilastiriyorsunuz cihaz butun telefonlarla cok rahat kapisir hersey sentetik testler degil onemli olan gunluk kullanim cihaz daha piyasaya tam cikmadan yok cihaz tutmadi,yok islemcisi boyle soyle diyosunuz kendi kullandiginiz telefonlari uste cikarmak icin kotulemeyintarafsiz bir gozle bakin kamerasi dusuk isikta ustune yoktur bende zenfone 5 var pixelmaster ile gece gunduz gibi cekiyor biraz karincalanma oluyor ama cekince guzel cekiyor ayrica bu kameradaki diyafram 2.0 cok guzel bi deger g4 haric bi cogunda diyafram bu kadar acik degil cihaz bi piyasaya ciksin oyle kotuleyin kulaktan dolma sozlerle herseye atlamayin ben zentalkda gordum alan herkez memnun bataryaya takilanlar icin soyluyorum 6 saat civari ekran suresi veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mrttgl

herhalde kullanan bir arkadaş cevap verebilecek.. yaw koskoca firmasın şunu açık açık sitende belirt..
    Şimdi sitesinde aşağıdaki şekilde yazıyor.. demekki hepsinde var.. şimdi alsam 16 gb olanı ve sonrada ortaya çıksa hızlı şarjı desteklemediği .. gelde delirme :)

ASUS'a özel ASUS BoostMaster teknolojisi ile cihazınızı alışkın olduğunuzdan çok daha hızlı şarj edersiniz. ZenFone 2'de bunun anlamı cihazınızın şarjının %60'ının sadece 39 dakikada dolmasıdır.

Kardesim bugun hepsiburadan 16 lik kirmizi siparisi verdim ya cuma yada pazartesi elimde olcak o zaman kesin yazarim buraya. Umarim destekliyordur zaten alinca goruslerimi yazarim her konuda kamera pil vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

Orijinalden alıntı: mrttgl

Kardesim bugun hepsiburadan 16 lik kirmizi siparisi verdim ya cuma yada pazartesi elimde olcak o zaman kesin yazarim buraya. Umarim destekliyordur zaten alinca goruslerimi yazarim her konuda kamera pil vs.

hayırlı olsun güle güle kullan .. tüm özellikleri ve güzellikleri anlatırsan çok güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasinayaz23

Fanboylar basmış yineya arkadaslar az tarafsiz olun yav cihazi ne kadar cok kotulemissiniz ustelik g3 gibi vasat cihazla karsilastiriyorsunuz cihaz butun telefonlarla cok rahat kapisir hersey sentetik testler degil onemli olan gunluk kullanim cihaz daha piyasaya tam cikmadan yok cihaz tutmadi,yok islemcisi boyle soyle diyosunuz kendi kullandiginiz telefonlari uste cikarmak icin kotulemeyintarafsiz bir gozle bakin kamerasi dusuk isikta ustune yoktur bende zenfone 5 var pixelmaster ile gece gunduz gibi cekiyor biraz karincalanma oluyor ama cekince guzel cekiyor ayrica bu kameradaki diyafram 2.0 cok guzel bi deger g4 haric bi cogunda diyafram bu kadar acik degil cihaz bi piyasaya ciksin oyle kotuleyin kulaktan dolma sozlerle herseye atlamayin ben zentalkda gordum alan herkez memnun bataryaya takilanlar icin soyluyorum 6 saat civari ekran suresi veriyor

Kamerası düşük ışıkta üstüne yoktur derken? Asıl fanboyluk yapan belli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Fanboylar basmış yineya arkadaslar az tarafsiz olun yav cihazi ne kadar cok kotulemissiniz ustelik g3 gibi vasat cihazla karsilastiriyorsunuz cihaz butun telefonlarla cok rahat kapisir hersey sentetik testler degil onemli olan gunluk kullanim cihaz daha piyasaya tam cikmadan yok cihaz tutmadi,yok islemcisi boyle soyle diyosunuz kendi kullandiginiz telefonlari uste cikarmak icin kotulemeyintarafsiz bir gozle bakin kamerasi dusuk isikta ustune yoktur bende zenfone 5 var pixelmaster ile gece gunduz gibi cekiyor biraz karincalanma oluyor ama cekince guzel cekiyor ayrica bu kameradaki diyafram 2.0 cok guzel bi deger g4 haric bi cogunda diyafram bu kadar acik degil cihaz bi piyasaya ciksin oyle kotuleyin kulaktan dolma sozlerle herseye atlamayin ben zentalkda gordum alan herkez memnun bataryaya takilanlar icin soyluyorum 6 saat civari ekran suresi veriyor

Ne tursun sen arkadas ? git bi zenfone serisi cihaz al ışıksız ortamda pixelmaster i ac nedemek istedigimi anlarsin cihaz zaten eşsiz felan demiyorum mesela g2 ile bu cihaz kapisir dogrulari soylemek fanboyluksa fanboyum kabul

• quote:

quote:

quote:

Ne tursun sen arkadas ? git bi zenfone serisi cihaz al ışıksız ortamda pixelmaster i ac nedemek istedigimi anlarsin cihaz zaten eşsiz felan demiyorum mesela g2 ile bu cihaz kapisir dogrulari soylemek fanboyluksa fanboyum kabul

Pixelmaster neye yarıyor yahu bir sey bilmeden konusmayin. Pixelmasterı acinca cihaz isoyu yukseltiyor pozlama telafisini de yukseltiyor oluyor sana bol grenli fotograflar. Aynisini cogu cihazda manuel ayarla yapabilirsin. Asus sadece otomatik olarak sunmus. Kandirmacadan baska bir sey degil. Yeni bir teknolojiymis gibi bi de isim koymuslar Pixelmaster :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 25 Haziran 2015; 19:57:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pixelmaster neye yarıyor yahu bir sey bilmeden konusmayin. Pixelmasterı acinca cihaz isoyu yukseltiyor pozlama telafisini de yukseltiyor oluyor sana bol grenli fotograflar. Aynisini cogu cihazda manuel ayarla yapabilirsin. Asus sadece otomatik olarak sunmus. Kandirmacadan baska bir sey degil. Yeni bir teknolojiymis gibi bi de isim koymuslar Pixelmaster :D

İste bilginiz bundan ibaret. Pixelmaster kameradaki lenslerin katmaniyla ortaya cikiyor ben g3 le hic yapamadim mesela oluyor ancak yinede zenfone deki gibi olmuyor ,dediginiz iso yuda degistirdim hersey yaptim olmadi ?. Ayrica zaten dedim ben karıncalı oluyor diye ama sonucta hic bi cihaz karanlik ortamda zenfoneler kadar aydinlik cekemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasinayaz23 -- 25 Haziran 2015; 20:02:19 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.