Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
462.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HSeldon

Onu söylüyoruz zaten. Hemen atlamamak lazım . Fiyata gelen tepkiler kötü.

Ek olarak aceleniz yoksa, başka modelleri de bekleyebilirsiniz. Kamera ve ekran demek , telefonun %50'den fazlası demek zaten. Onlarda bu telefonda zayıf.

kameraya birşey diyemem fakat ekranı gördünüzmü canlı canlı??? da kötü olduğu söyleniyor kötülük fullhd ise 2k lı g3 kullanmanızı tafsiye ederim kasım kasım kasılıyor cihaz1tane uygulama acıkken bile sonladır diyince 2 4saniyelik lütfen bekleyiniz cıkıyor msj lara giriyorsunuz msjı acıcaksınız 56saniye bekliyorsunuz menüdeki buglardan bahsetmiyorum bile catlayan kasadan hiç bahsetmiyorum zaten g3 lg nin en büyük kazığıdır bu telefon camiyasına qualcomm zaten acıklama yapmıştı biz 801 i fullhd ekranlar için ürettik diye sen bu işlemciyi 2k ekrana koyarsan bu sonuç zaten kaçınılmaz ben g3 ilk çıktığı günden beri çevreme söylüyorum sakın ha bulaşma o cihaza diye belki en üst seviye cihazı g3 olanlar g3den başka üst seviye cihaz kullanmamış insanlar bu dediklerimi anlayamaz fakat bi note 4 bi s6 bi z3 kullanıp g3ü eline alanlar bu dediklerimi fark eder

• quote:

Orijinalden alıntı: burakglct

quote:

Onu söylüyoruz zaten. Hemen atlamamak lazım . Fiyata gelen tepkiler kötü.

Ek olarak aceleniz yoksa, başka modelleri de bekleyebilirsiniz. Kamera ve ekran demek , telefonun %50'den fazlası demek zaten. Onlarda bu telefonda zayıf.

kameraya birşey diyemem fakat ekranı gördünüzmü canlı canlı??? da kötü olduğu söyleniyor kötülük fullhd ise 2k lı g3 kullanmanızı tafsiye ederim kasım kasım kasılıyor cihaz1tane uygulama acıkken bile sonladır diyince 2 4saniyelik lütfen bekleyiniz cıkıyor msj lara giriyorsunuz msjı acıcaksınız 56saniye bekliyorsunuz menüdeki buglardan bahsetmiyorum bile catlayan kasadan hiç bahsetmiyorum zaten g3 lg nin en büyük kazığıdır bu telefon camiyasına qualcomm zaten acıklama yapmıştı biz 801 i fullhd ekranlar için ürettik diye sen bu işlemciyi 2k ekrana koyarsan bu sonuç zaten kaçınılmaz ben g3 ilk çıktığı günden beri çevreme söylüyorum sakın ha bulaşma o cihaza diye belki en üst seviye cihazı g3 olanlar g3den başka üst seviye cihaz kullanmamış insanlar bu dediklerimi anlayamaz fakat bi note 4 bi s6 bi z3 kullanıp g3ü eline alanlar bu dediklerimi fark eder

Qualcomm aciklama mi yapmisti S801i full hd icin urettik diye? Ben S801 in 2k ekranı desteklediğini hatirliyorum ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• burakglct B kullanıcısına yanıt
    Tek söylediğim . alacak kişiler ekranı gözleri ile görüp, diğer telefonlarla karşılaştırsınlar . Ondan sonra alsın. Yoksa alın , almayın meselesi değil. Ekran kalitesini tek belirleyen 1080p olması , 1440p olması değil.

Asus gibi firmalar genelde spec sheet e oynuyor. Orda da en kolay kısılan ekran. 4gb yazar reklam yapar , ama ekrana da 1080p yazar. Ancak 1080p var , 1080p var.

Diğer yazdıklarınız arayüz ile ilgili , ekran paneli ile ilgili değil. Arayüz açısından ZenUI gayet başarılı. ios tan bile başarılı denebilir.

g3 sürekli gündeme geliyor ama başka alternatifler de var. G3 'ün kronik sorunlarına gelince. Her telefonun kronik sorunu var. ZF2 yeni olduğundan görünmüyor. Bir süre kullanılsın, onda da çıkar birşeyler.
  • asusun face sayfasında da almış vermişler.
    asus tr den çekilir bu tepkiyle
  • quote:

Tek söylediğim . alacak kişiler ekranı gözleri ile görüp, diğer telefonlarla karşılaştırsınlar . Ondan sonra alsın. Yoksa alın , almayın meselesi değil. Ekran kalitesini tek belirleyen 1080p olması , 1440p olması değil.

Asus gibi firmalar genelde spec sheet e oynuyor. Orda da en kolay kısılan ekran. 4gb yazar reklam yapar , ama ekrana da 1080p yazar. Ancak 1080p var , 1080p var.

Diğer yazdıklarınız arayüz ile ilgili , ekran paneli ile ilgili değil. Arayüz açısından ZenUI gayet başarılı. ios tan bile başarılı denebilir.

g3 sürekli gündeme geliyor ama başka alternatifler de var. G3 'ün kronik sorunlarına gelince. Her telefonun kronik sorunu var. ZF2 yeni olduğundan görünmüyor. Bir süre kullanılsın, onda da çıkar birşeyler.

bana kalırsa cep telefonu için 720p üzeri çok bi anlam ifade etmiyor.
    hala pc si çoğu kişinin 768

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Ben başka birşey anlatıyorum.
    1080p var , 1080p var.

çok iyi bir panelin 720p si, kötü bir 1080p den iyidir.

Asus ZF2 'nin testlerine bakarsanız, nerdeyse renk gradientleri yok. Geçişler felaket. Yoksa sorun 1080p olması değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Ben başka birşey anlatıyorum.
    1080p var , 1080p var.

çok iyi bir panelin 720p si, kötü bir 1080p den iyidir.

Asus ZF2 'nin testlerine bakarsanız, nerdeyse renk gradientleri yok. Geçişler felaket. Yoksa sorun 1080p olması değil.

sanırım ppi değerleri ve tepkime sürelerinde dert yanıyonuz.

• http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-2-16-gb-p-TELCEPASZEN2-G
    26 Haziran 2015 tarihinde stoklarda olacaktır.
    Ürün farklı bir fiyattan satışa sunulabilir. Eğer ürün daha yüksek bir fiyattan satışa sunulursa, ön sipariş veren müşteriden fiyat farkı alınmaz, ayrıca teslimatta öncelik sağlanır. Ürün daha düşük bir fiyattan satışa sunulursa, aradaki fark teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde ön sipariş veren müşteriye ödenir.

not: biz 18 mayısda mausepad aldık hala gelmedi hepsiburadadan. sorumluluk kabul etmem.
  • Peki nereden alacaz bu makineyi bende takip ediyorum .kafamda iki soru isareti var.
    1 guncelleme destegi ve teknik destek
    2 kronik sorunlar ve ses kalitesi + intel cpu karmasasi uygulama verimliligi son olarak sarj suresi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus e shopta ön siparişe açılmış
  • Asus satis sitesinde 1.8 islemcili model stoklara gelmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat yüksek diyen arkadaşlar için araştırma yapmışlar.

http://akillitelefon.com/2015/06/22/zenfone-2nin-turkiye-fiyatini-irdeliyoruz/

Tayvan fiyatıyla hesaplandığında kafa kafaya geliyormuş. Ama satış rakamlarına göre 100 lira falan ucuzlayabilir. Ben ASUS yerine 786 liralık cihaza 500 lira vergi kitleyen devlete suç buluyorum bu fiyatlar için.
  • Şaban Oğlu Şaban kullanıcısına yanıt
    Hesaplamalar mantıklı ülkemizde elektronik ürünler 2 yıl garantili ama sürekli amerikada 300 dolar diyen arkadaşlar acaba amerikada 1 yıl garanti verdiklerini biliyormu?

Evet fiyatlar ülkemize göre pahalı ama içindeki extra vergilerden haberleri varmı?

Ayrıca özellikle 1099 fiyatlı model için diyorum bu modeli 2 GB lık model ile karıştıranlar var ülkemize gelen mpdelde 4GB ram var ve ekranı FULL HD, 2 GB olan modelde ekran 720p

Ülkemize gelen modellerin hepsi Z551ML modeli 1099 olan aynı zenfone 6 gibi kırpılmış model
    umarım tepkilere kulak asıp fiyatta indirim yaparlar herkes nasiplenir

Ayrıca lansmanda bizzat inceledim ekranı gayet canlı ve dokunmatiği de gayet iyi kamerası ile resimde çektim ama yükleyemiyorum mobilden sorun veriyor ilk zenfonelara göre kamera daha iyi ayrıca şu an hepsiburada ve asus shopta 1099 olan ön siparişte

• quote:

Orijinalden alıntı: sezar61

Hesaplamalar mantıklı ülkemizde elektronik ürünler 2 yıl garantili ama sürekli amerikada 300 dolar diyen arkadaşlar acaba amerikada 1 yıl garanti verdiklerini biliyormu?

Evet fiyatlar ülkemize göre pahalı ama içindeki extra vergilerden haberleri varmı?

Ayrıca özellikle 1099 fiyatlı model için diyorum bu modeli 2 GB lık model ile karıştıranlar var ülkemize gelen mpdelde 4GB ram var ve ekranı FULL HD, 2 GB olan modelde ekran 720p

Ülkemize gelen modellerin hepsi Z551ML modeli 1099 olan aynı zenfone 6 gibi kırpılmış model
    umarım tepkilere kulak asıp fiyatta indirim yaparlar herkes nasiplenir

Ayrıca lansmanda bizzat inceledim ekranı gayet canlı ve dokunmatiği de gayet iyi kamerası ile resimde çektim ama yükleyemiyorum mobilden sorun veriyor ilk zenfonelara göre kamera daha iyi ayrıca şu an hepsiburada ve asus shopta 1099 olan ön siparişte

ASUS ülkeye özel üretim yapıyor, Türkiye'de 4 GB olayı çok konuşulduğu için muhtemelen Türkiye'ye özel 2 GB'lık model üretmemişler. Ekranı falan Türkiye'ye özel değiştirmişler bu sefer ZF6'daki gibi bir kırpma da yok kısa süre sonra bir indirim bekliyorum ben, o zaman almak isteyenler muhtemelen ilk serideki gibi cihaz bulamayacak.

• 1300'e eline boyle cihaz alabilip ustune kufredenler var, birak alan alsin, 2800'lukler ile 1300'leri karsilastiriyorsunuz, mantikli degil, bu fiyata bu kadar performans ayrica fazlasi gerekmiyor, elimde m7 var ilk geldigi hafta 1999'a almistim, degmezmis...
  • sezar61 kullanıcısına yanıt
    demek ki o model gelse max 900 tl ye gelecekti ama Zen6 satılsin diye getirmediler.

• mesut çevik diyor ki bayi karı var minimum 200 tl. gerçi orada da vardır ama bizim firmalar daha çok alıyor demek istemiş.

• inexo kullanıcısına yanıt
    Evt normalde öyle olurdu ama zenfone 6 ya zam yapınca o fiyata satmak istemeyeceklerinden getirmediler zaten bizim bayiler o biçim kar etmek istediğinden kar marjı yüksek malesef nasıl olsa satılır kafasındalar general mobile 4G gibi beklenen ilgiyi göremezlerse görürüm o lansmanda konuşan tayvanlı başkanı bakalım şu kadar sattık bu kadar sartık diyebilecek mi ama ülkemize oranla diğer ülkelerde çok uygun fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Peki nereden alacaz bu makineyi bende takip ediyorum .kafamda iki soru isareti var.
    1 guncelleme destegi ve teknik destek
    2 kronik sorunlar ve ses kalitesi + intel cpu karmasasi uygulama verimliligi son olarak sarj suresi ?

1-guncelleme desteginden kesinlikle supheniz olmasin ben zentalkda goruyorum haftada bi sistem kararlilik guncellemesi cikartiyorlar ayrica asus guncellemde saglamdir hergun 1 asus uygulamasi markette guncellemiyor
    2-intel islemci hakkinda soylenenler kesinlikle iftiradır cunku uyumsuzluk diye bisey yok bende zenfone 5 var sadece onceki mesajlarimdada demistim moderncombat 5 de uyumsuz diyor ama apk olarak indirince 0 kasma pil suresi ise zentalk da gordum 5-6 saat ekran suresi aliyorlar

• teknoseyir deki incelemede fotograflar çok kötü görünüyor. video desen öyle. Tasarım yine ortalamanın altında. 1300₺ fiyatın çok zorlama olduğu orda da dikkat çekmiş. 4gb ram koymakla olmuyor bu işler .

1099 olan en alt model durumu kurtarır. diğer modellerin piyasada şansı çok az. Kamerası çok ucuz telefonlarla yarışıyor ancak.

Telefon fos çıktı. Başka modelleri bakalım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 22 Haziran 2015; 18:19:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.