Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
461.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basliga 2 yildiz koyarsaniz daha iyi olur ayrica fiyati cok yuksek 3 gb g3 varken yuzune bakilmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 yıllık zenfone 5 kulllanıcısı olarak asustan çok memnunum. Arayüz hoşuma gidiyor.
    Tek kafamı kurcalayan 2.3 mü almalı 1.8 mi.
    2 3 sene kullanmayı düşünüyorum. Şu an 1.6 bile şu ana kadar en ufak bi eksiklik hissettirmedi ama 2 3 yıl sonra 1.8ler yetersiz kalır mı acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BordooMaavi -- 17 Haziran 2015; 19:25:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: spawn42

Ortada bi savunma yok, testleri vs. ortada isteyen açsın baksın. Sıkıntı şu, telefon iyidir veya kötüdür ama bi lambaya bu kadar eleştiri yapılmaz arkadaş elinle kullanıyosun zaten otomatik olarak elin gider ışığımı görcez illa

O iş oyle olmuyo iste karanlikta o tuslari cok ararsin ama neyse daha bi sey demicem. 1000 liranin uzerindeki telefonda bildirim ledi ve tus aydinlatma olmamasini ben kabul etmem.

ultimance bu konuyu ya trolluyon yada post kasıyorsun.
    ilk önce cihazda bildirim ışığı var ilk önce arastırıp sonra yaz.
    yukarda bu cihaza 1100 liradan fazla vermem demişşin tamam hadi onuda anladık
    fiyat 1099 alıp almamak sana kalmış kendi görüşlerinide defalarca tekrarlamıssın onuda anladık.
    tamam zenfone 2 sana göre bir model değil başka modelleri aramaya başlayabilirsin buraya daha fazla yazmamak kaydıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

Ben 1 yıllık zenfone 5 kulllanıcısı olarak asustan çok memnunum. Arayüz hoşuma gidiyor.
    Tek kafamı kurcalayan 2.3 mü almalı 1.8 mi.
    2 3 sene kullanmayı düşünüyorum. Şu an 1.6 bile şu ana kadar en ufak bi eksiklik hissettirmedi ama 2 3 yıl sonra 1.8ler yetersiz kalır mı acaba..

Eksikliğini hissedeceğini sanmıyorum..
    üst konuda bi arkadaş yazmıstı 1.8ghz liğin gpu su 2.3 lük hızındamı calısıyor diye, evet 533mhz hızında calısıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

quote:

quote:

Ortada bi savunma yok, testleri vs. ortada isteyen açsın baksın. Sıkıntı şu, telefon iyidir veya kötüdür ama bi lambaya bu kadar eleştiri yapılmaz arkadaş elinle kullanıyosun zaten otomatik olarak elin gider ışığımı görcez illa

O iş oyle olmuyo iste karanlikta o tuslari cok ararsin ama neyse daha bi sey demicem. 1000 liranin uzerindeki telefonda bildirim ledi ve tus aydinlatma olmamasini ben kabul etmem.

fiyat 1099 alıp almamak sana kalmış kendi görüşlerinide defalarca tekrarlamıssın onuda anladık.
    tamam zenfone 2 sana göre bir model değil başka modelleri aramaya başlayabilirsin buraya daha fazla yazmamak kaydıyla

Istedigim yere yazarim post kasma gibi cocukca islerle ilgilenmem.

Telefon fiyatini haketmiyor bunu belirttim isteyen alabilir diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 17 Haziran 2015; 20:20:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

quote:

quote:

Istedigim yere yazarim post kasma gibi cocukca islerle ilgilenmem.

Telefon fiyatini haketmiyor bun7 belirttim isteyen alabilir diyorum.

hakeden fiyatlı telefonları alabilirsin z2 g3 ile mutluluklar..

• bu telefona göre lenovo vibe x2 alınır mı?
    fiyat 900 lira.ama batarya sıkıntısı var onunda.
  • 2 GB li 2 tane model vardi onlar cikcak mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefondan uzak durun

Biz çektik sizde yanmayın, inanmayan konuyu okusun

http://forum.donanimhaber.com/m_94489111/tm.htm
  • telefonu gidip Amerika'dan alsam aradaki fiyat farkını da orada gezip tozmaya harcarım. 1-2 gün yeter o para!

64gb olan 299 usd. vergi iadesini hesaplamasak bile bugünkü kurdan 875.-TL

1400 nere 875 nere? Hadi pasaport kaydını da ekle 1000 lira olsun. %40'lık fark var arada..

Bu arada fiyat farkını hala vergi diyerek meşrulaştırmaya çalışan tipler var.. Asus personeli misiniz bilmiyorum ama güldürüyorsunuz kendinize! Şayet Asus çalışanı değilseniz tek birşey söylemek lazım; sizler yurtdışında 299 usd olan telefona 1400 lira verecek kafada olduğunuz sürece maalesef semer vuran da çok olacaktır.. Bilmem anlatabildim mi?..

• quote:

Orijinalden alıntı: Legendmen123

2 GB li 2 tane model vardi onlar cikcak mi

Hayır sadece 4GB Ramli modeller ülkemize geldi.
  • 4gb işine fazla takılmayın. Pratik bir faydası yok 4gb 'ın.

Almak isteyenler hemen atlamasınlar bence. Fiyata verilen tepkiler kötü. Yakında fiyat indirmek zorunda kalabililer.
    Alacak arkadaşlar, internetten almasın bence. Önce mağazada ekranı bir görün , diğer telefonlarla karşılaştırın. Sonra zaten almazsınız. Alırsanız da, ne aldığınızı bilerek alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 17 Haziran 2015; 23:49:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

quote:

Orijinalden alıntı: dranas

Bu fiyattan alınmaz sırf 4gb ram var diye..
    bu arada 1400 tl deyip duruyordum fiyat olarak.. tahminim tuttu

Niye ? 16GB olanı 1099TL çok mu? İphone6 16gb 2699tl olunca kimsenin sesi çıkmıyor ama. Size kalsa bedavaya gelicek telefon. Doların arttığının farkında değil mi kimse?

Öncelikle belirtmek isterim ki zenfone 6 kullanıcıyım. Yani marka fanlığım yoktur. Zenfone 6 almadan önce de iphone 5s kullanıyordum sattım 1400'e aldım 700'e Zenfone 6.
    Ama Sezar'ın hakkı Sezar'a. iohone ile zenfone bir mi?
    Biri ww jetta biri m3,
    biri symbol biri s 80,
    biri golf biri range rover sport.

Sen hiç " Range Rover Sport'a 200 bin avro verme 30 bin tlye golf var " diyeni duydun mu? Ben duymadım o yüzden iphone ile hiç kıyaslamamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

4gb işine fazla takılmayın. Pratik bir faydası yok 4gb 'ın.

Almak isteyenler hemen atlamasınlar bence. Fiyata verilen tepkiler kötü. Yakında fiyat indirmek zorunda kalabililer.
    Alacak arkadaşlar, internetten almasın bence. Önce mağazada ekranı bir görün , diğer telefonlarla karşılaştırın. Sonra zaten almazsınız. Alırsanız da, ne aldığınızı bilerek alırsınız.

doğru,
  • Herkese selam,

Bence de hemen atlamamak lazım, fiyat indirimi olabilir çok değil ama 100'er tl indirseler kardır,

1.8Ghz/4GBRam/16GBRom = 899TL
    2.3Ghz/4GBRam/32GBRom = 1199TL
    2.3Ghz/4GBRam/64GBRom = 1299TL

çok daha güzel bir giriş olurdu...

• 4GB ram gereksiz ,önemsiz diyenler yukarıdaki video sizler için

Şimdi e hep biz oyunmu oynayacaz diye gereksiz bir yorum gelmesin diye acıklayayım ,ram yani geçici bellek nekadar yüksek olursa arka planda o kadar cok program arka planda program calısır ,tekrar acmak istediginizde cok daha hızlı ekrana gelir.Ram az olursa mesela arka planda actıgın uygulama bir süre sonra kapanır ve yeniden o programa ulasmak istediginde yeniden baslaatmak zorunda kalırsın ,bu sırada ramin az oldugu için kasma ve donmalar yasarsın. Zaten Performans artırıcı android uygulamaların temel mantıgı hep ram bosaltma,temizleme üzerinedir ,ram madem bu kadar önemsizse neden uzmanlar hep ram'i optimize etmeye çalısır

• O video , açıkça ne gereksiz bir iş olduğonu gösteriyor.

Forumda 3-4 tane oyun açıp, aralarında geçiş yapan var mı? Uygulama bile değil , o zaman bir mantığı olurdu. Cep telefonu standartlarında devasal ram kullanımı olan 3d oyunlar bunlar.
    Bunu değil telefonda, masaüstü bilgisayarda bile yapmazsınız. Anlamsız bir iş çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

4GB ram gereksiz ,önemsiz diyenler yukarıdaki video sizler için

Şimdi e hep biz oyunmu oynayacaz diye gereksiz bir yorum gelmesin diye acıklayayım ,ram yani geçici bellek nekadar yüksek olursa arka planda o kadar cok program arka planda program calısır ,tekrar acmak istediginizde cok daha hızlı ekrana gelir.Ram az olursa mesela arka planda actıgın uygulama bir süre sonra kapanır ve yeniden o programa ulasmak istediginde yeniden baslaatmak zorunda kalırsın ,bu sırada ramin az oldugu için kasma ve donmalar yasarsın. Zaten Performans artırıcı android uygulamaların temel mantıgı hep ram bosaltma,temizleme üzerinedir ,ram madem bu kadar önemsizse neden uzmanlar hep ram'i optimize etmeye çalısır

Boş ve gereksiz videolarla 4 gb ram in gerekli olduğu sonucunu cikartiyoruz evet

Bilgisayar mi bu o kadar uygulamayi ayni anda calistiracaksiniz? Keza bilgisayarda bile bu kadar oyunu arkada calistiran görmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ultiMance kullanıcısına yanıt
    Gereksiz yorumlar gelmesin diye acıklama yaptım ama acıklama pek anlasılamamıs ! Oyun ile degerlendiriliyor evet yani en agır uygulamalar ile.Yani 4 ram le bu kadar oyunu calıstırabilirsiniz demek degildir bu testin amacı Teknoloji yerinde saymayacak ,ilerde cıkacak uygulamalar ,oyunlar daha fazla sistem gereksinimi isteyecek .pc gibi bu merete ram ekleyemiyorsun hemen.Ben bu yüzden ileriye dönük bir telefon almak istiyorum ,zırt pırt telefon degiştiremem.2 yıl sonra ben 4 ramli ve 64 bit intel işlemcili telefonumu sorunsuz bir sekilde kullanırken ,uygulama oyunla ugrasmayan kullanıcılar hariç ,2 gb ramli telefonu olan adam için aynı seyler gecerli olmayacak , o zaman anlarsınız ne demek istedigimi!
  • 2 yıl sonra , belki 8gb ramli telefonlar piyasada olacak. Ne sizin 4gb ram li ZF2 'niz yetecek, ne 3gb lik LG G3 .

Yani uygulamaların ihtiyacı öyle bir artacak ki, 3gb yetmeyecek ama 4gb yetecek diye birşey yok.
    Kaldı ki, donanımı uzun süredir takip edenler bilir. Bir component in yetmesi birşey ifade etmez. 2-3 sene sonrasının gereksiniminde 4gb yetse, bu sefer cpu , gpu yetmeyecek.
    Şu anda ne aldığınıza bakın. 2 sene sonrasını kestirmek zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 19 Haziran 2015; 3:16:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.