Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
461.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cuma akşamı Zenfone 2 16 gb versiyonu telefonumu aldım. Öncelikle sorularınızı elimden geldiği kadar cevaplayacağım.
    Öncelikle s4 den geçen bir kullanıcı olarak telefonun kişiselleştirilebilen akici arayuzu ve 4 gb belleği ile uygulamalar arasında geçişlere bayıldım.
    Telefon hakkında sizlere danışmak istediğim bir husus var. Telefonun bataryası düşündüğümden çok daha az gittiğini gözlemledim ve pil kullanımına baktığımda ise android os segmentinin %42 pil tükettiğini gördüm. Hafıza kartını boşaltıp bazı uygulamaları sildiğimde su an %25 görüyorum ve bana hala çok fazla geliyor.
    Bu sorunun neden kaynaklanabileceği konusunda fikri olan var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

Bugün vatanbilgisayarda inceledim 16gblık olan modeli kamerası benide hayal kırıklığına uğrattı Arka kamerası mağaza içinde cebimdeki s3den iyi çekemiyor

Bende bugün biraz bakındım aynı şekilde kamera baya kötüydü ama cihaz güncel değildi belki son güncellemelerde düzeltmeler olmuştur. Az önce teknoseyir incelemesini izledim 500 Mhz ve 16 gb hafıza 200 TL değer mi diye düşünüyorum emin olamadım
  • zenfone 2 yi almaya ben de çok niyetlendim......aklımdaki 2 sorun....
    1-kamera
    2-batarya

ikisiyle de ilgili o kadar çelişkili yorumlar var ki , kafam karıştı....doğrusu nedir????

youtube ta o kadar çok kıyaslamalı video izledimki kamerası ile ilgili...bence normal bir kullanıcı için gayet yeterli görünüyor , çoğu videoda üst düzey telefonlarla kıyaslanmış. tamam çoğunda onlardan geride ama çöp değil gibi...gayet güzel fotolar gördüm...ayarla falan alakalı muhtemelen....

batarya da aynı şekil...2. günü gördüm diyen var , akşamı bulamadım diyen var.... herkesin kabulu şuki , bunlar öznel şeyler ama bir orta yol bulmaya çalışıyorum...

benim için öncelik performans ama fotoğrafta önemli tabiki.. bakalım artık , takipteyim...

bu arada diğer alternatiflarim...xperia c4-xperia m4-note 3 neo... max. 1300 tl ve orijinal ürün..

• quote:

Orijinalden alıntı: astrafe

zenfone 2 yi almaya ben de çok niyetlendim......aklımdaki 2 sorun....
    1-kamera
    2-batarya

ikisiyle de ilgili o kadar çelişkili yorumlar var ki , kafam karıştı....doğrusu nedir????

youtube ta o kadar çok kıyaslamalı video izledimki kamerası ile ilgili...bence normal bir kullanıcı için gayet yeterli görünüyor , çoğu videoda üst düzey telefonlarla kıyaslanmış. tamam çoğunda onlardan geride ama çöp değil gibi...gayet güzel fotolar gördüm...ayarla falan alakalı muhtemelen....

batarya da aynı şekil...2. günü gördüm diyen var , akşamı bulamadım diyen var.... herkesin kabulu şuki , bunlar öznel şeyler ama bir orta yol bulmaya çalışıyorum...

benim için öncelik performans ama fotoğrafta önemli tabiki.. bakalım artık , takipteyim...

bu arada diğer alternatiflarim...xperia c4-xperia m4-note 3 neo... max. 1300 tl ve orijinal ürün..

max 1300 tl örjinal ürün alacaksan m4 aqua veya zenfoen 2 alacaksın başka kaçarın yok...

• Bu gün vatan da inceledim telefonu, benim için kamerası yeterli zaten önceliğim performanstı bu fiyata.16 gb modelin içinden hızlı şarj adaptörü çıkmıyormuş. yani 32 gb ile arasında 3 fark var;
    -Ekstra 16 gb hafıza
    -500 mhz işlemci hızı
    -Hızlı şarj adaptörü
    200 tl bu 3 ü için değer mi sizce?
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    neden xperia c4 ve note3 neo olmasın peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Yukarda arkadaşın cektigi fotografa bakilirsa kamera gün isiginda bile kötü. Savunmaya devam edin. Islemci ve ram ile cekersiniz artik fotograflarinizi.

Çok iyi aydınlatma olduğu halde resimler orjinal boyutunda kötü görünüyor. Üstelik video , fotograftan bile kötü.

1300'e satabilecekler mi bakalım. Şimdi DH deki incelemeyi biraz dinledim. Orda da benzer görüş var.

16 gb lık versiyonun şansı var ama orda da hızlı şarjdan vaz geçiyorsunuz.

Aceleniz yoksa , yeni modelleri bekleyin. ZF2 bu fiyatlara alınmaz. 32gb lik versiyonu 1000₺ civarlarına indirirlerse, o zaman hataları görmezden gelinebilir.

• yokmu hala düşüş
  • astrafe A kullanıcısına yanıt
    C4 hoş görünüyor aslında ama hakkında pek inceleme bulamadım ben de.
  • Mineral kullanıcısına yanıt
    türkiyede pek incelemesi yapılmamış , nedenini ben de anlamadım....ama youtube üzerinden yeterince videosuna ulaşabilirsiniz sanırım...
  • Herkese yeniden merhaba,

Dün gerçekleştirdiğim paylaşım ile ilgili geri dönüş alamadım. Durum gitgide kötüleşiyor şu an benim için. Ekte size son durumdan bir ekran alıntısı ekliyorum.
    Konu ile ilgili bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirse çok sevinirim.
    Bu arada Zenfone 2 almak isteyenleri de yanlış yönlendirmek istemiyorum. Yaşadığım bu yazılımsal problem hariç telefondan memnunum. Bu sıkıntıyı yaşamıyor olmam durumunda sanırım bataryadan da memun kalırdım.
    Cevap bekliyorum.
     ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    hocam kamera çekiminde hata yoksa vasat bu kamera bu fiyata yakışmaz bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmz.1988

Herkese yeniden merhaba,

Dün gerçekleştirdiğim paylaşım ile ilgili geri dönüş alamadım. Durum gitgide kötüleşiyor şu an benim için. Ekte size son durumdan bir ekran alıntısı ekliyorum.
    Konu ile ilgili bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirse çok sevinirim.
    Bu arada Zenfone 2 almak isteyenleri de yanlış yönlendirmek istemiyorum. Yaşadığım bu yazılımsal problem hariç telefondan memnunum. Bu sıkıntıyı yaşamıyor olmam durumunda sanırım bataryadan da memun kalırdım.
    Cevap bekliyorum.
     ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆

cpu spy kur bak bakalım işlemcin mi sürekli aktif

• Bende dün aldım. Vatandan 12 taksitle. Sabah 7 de şarjdan çıkardım. Şu an yüzde 86 şarjı var gözüküyor. Yazılım olarak cpu spy la baktım deep sleep yapıyor. Benim için performansı yeterli. 0,5 ghz için 200 tl vermek istemedim. Kamerasıda fiyatına göre bence yeterli. Sonuçta bu 2500 tl lik amirallerle aynı kameraya sahip olmasını beklenemez.
  • Yilmz.1988 Y kullanıcısına yanıt
    Zenfone 2 Lollipop 5.0 ile geliyordu degil mi ? 5.0 sarji kotu etkileyen bir surumdu . Epey haber yapilmisti bununla ilgili buyuk ihtimal sorun bundan kaynakli. Asus 5.1.1 guncellemesi verene kadar bu durum boyle olacaktir muhtemelen. Guncelleme beklemekten baska careniz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    whitelated, ssahan10,

Yolrumlarınız için teşekkürler.
    CPU Spy'dan kontrol ettiğimde, 24:55 saat çalıişma süresinin 16:14 saati deep sleep'de gözüküyor.
    Tahminim odur ki, CPU'nun son anda çalışması sözkonusu değil.

sshan10 yabancı incelemeleri okudum ve bu durumun onlar da farkında sanıyorum. Umuyorum en kısa zamanda yazılım güncellemesi yapılacaktır.
  • 32Gb lık modeller neden hala stoğa girmiyor. Ürün lansmanı 2 hafta önce yapıldı. Ürün tedarik edilemiyor hala.
  • 6 temmuz da gelicek diye bir haber okumustum

• şu telefonu nasıl 11mm kalınlıkta çıkarırlar, 2015 yılındayız güle güle kullanın arkadaşlar.
  • Hocam telefonun en kalın yeri 11 milim o da telefonun orta noktasına denk geliyor. Kenarlara doğru inceliyor ve sanırım 5 miline kadar düşüyor. Ele tam oturuyor.elde tutunca çok fazla bir kalınlık hissetmiyor..

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.