Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
461.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende telefondan gayet memnunum. bugün seffat yumusak kılfımda geldi. Geyette güzel oturdu. Ekrandan da gayet memnunum. Telefon resmen fişek gibi. Kamera ortalama diyebiliriz. Normal ışıkta fena resimler çekmiyor. 16 gb modeli bence gayet yeterli gelecektir bence. Hızlı şarj olayınada takılmıyorum. çok gerekli bir olay değil bana göre akşamdam akşama şarja taktığım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Zenfone5 den geçmeye bencede değer kardeşimde var ve 3 saat ekran süresini zor veriyor kamerası pek iyi değil ama 7 aylık telefon olmasına rağmen cihazda hiçbir şişmenin olmaması bence en büyük başarıdır.

Aynen 5 gun kapatmasan bile 1 gb ram bos kaliyor pil olarak 3,15 saat ekran suresi aliyorum gunde 2 kere sarj takiyorum para bulmaya calisiyorum az peder den dilenim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus bu 2 model arasında güncelleme ayrımı yapar mı acaba?.Yani 2.3 ghz lik modele 4 güncelleme verip 1.8 ghz lik modele 3 güncelleme verirse kötü olur.Hala hangisini alacağıma karar veremedim beklemekte istemiyorum daha fazla, ama sonradan pişman olmakta istemiyorum
  • Merhaba
    Cihazı alıp kullananlar çoğalmış sanırım zf2 takip ettiğim bi cihaz herkes aynı şeyleri sormuş aslında kullanan kullanmayan bir sürü yorum yazmış.
    Arkadaşlar cihazın kamerası gerçekten kötümü elimde note 3 var bunla kıyaslarsak elimdekini satıp zf2 almak mantıklı olurmu ben kamerayı aktif kullanıyorum elinde zf2 olan tarafsız bi yorum yapabilirmi işe gidip gelirken de mp3 kulağımdan eksik olmuyor note 3 le ses yüksekliği ve kalitesi nasıl.
  • CoBaLTx34 kullanıcısına yanıt
    Sadece bi kere vatanda kullandım note3 ile kapışabilecek kamerası olduğunu düşünmüyorum. Fena gözükmüyor ama yakınlaşınca acayip bozuluyor. Telefonu genel olarak ne amaçla kullandığınızı bilmiyorum fakat normal kullanımda gereksiz bir tercih olur. Param olsaydı note 3 almayı düşünüyordum fakat büyük ihtimal zenfone 2 alıcam
  • Cihazı tam inceleyemedim ama yakından gördüm ne hikmettir vatanda kuyruk vardı zenfone 2 için ondan dolayı bakamadım fakat cihazın orta kısmı baya kalın 11 mm ve tek elle kavrama olayı olmuyor telefon birde gerçekten ağır bir telefon. Bence 16 gb model alınabilir ama 32 lik almak daha mantıklı hem dahili hafıza nın fazla olması iyi olur ne kadar çok sd kart avantajı olsada diyebilirim.

Cihazı beklemekte fayda var açıkcası bu fiyatlara alınabilir ama eylül ayına bir çok cihaz gelcek onlarada bakılabilinir. Cihazın bence en kötü özelliği 5.0 ile gelişi bu sayede bir takım sorunlar oluyor buda batarya Aos hep tepelerde olur bu normal 5.0'da problem var cünkü telefon 5.1 almaz alsada M alır gibi geliyor anca yazılım güncellemesi alır ne kadar düzelir bilinmez. Kamera için fena değil gibi geliyor normal kullanıcı için yeterli bana göre.
  • fotoğraf kalitesini beğenmeyenler,youtube'da anlatıldığı gibi manuel güncelleyip deneyebilirmi?
    Birsürü düzeltme vermiş zira asus...
    Bunların içinde pil performansı,video performansı falanda var.
  • Şaban Oğlu Şaban kullanıcısına yanıt
    Telefon özellik olarak çok güzel fakat boyut olarak sanki 6 inç telefon gibi duruyor. asus bu boyut oranını ayarlamazsa daha çok kaybeder gibi me geliyor. onun haricinde on numara telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman Tulan

Telefon özellik olarak çok güzel fakat boyut olarak sanki 6 inç telefon gibi duruyor. asus bu boyut oranını ayarlamazsa daha çok kaybeder gibi me geliyor. onun haricinde on numara telefon

http://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Asus-ZenFone-2,Apple-iPhone-6-Plus,LG-G4,Asus-ZenFone-5/phones/9050,8908,9104,8279

Üstteki linkten telefonların gerçek boyutlarına bakabilirsiniz. View Layered 'a tıklarsanız üst üste gelmiş şekillerine de göz atmanız mümkün. Bana kalırsa çok büyük fark yok. (g4ten 3milimetre uzun) Sadece biraz kalın gibi görünüyor ama elinize aldığınızda o kadar rahatsız etmiyor. avcunuzun boş olan kısmını dolduruyor da diyebiliriz. Belki ağırlığı biraz daha az olsa iyi olabilirdi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 1 Temmuz 2015; 15:22:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

Bende telefondan gayet memnunum. bugün seffat yumusak kılfımda geldi. Geyette güzel oturdu. Ekrandan da gayet memnunum. Telefon resmen fişek gibi. Kamera ortalama diyebiliriz. Normal ışıkta fena resimler çekmiyor. 16 gb modeli bence gayet yeterli gelecektir bence. Hızlı şarj olayınada takılmıyorum. çok gerekli bir olay değil bana göre akşamdam akşama şarja taktığım için.

kılıfı nereden ve hangi renk aldınız linkini yollarmısınız ve kılfıın telefon üzerindeki resmini ??
  • bir şu cihazın 32 gb lığını birde naniyi bekliyorum bu yaz...
  • Yeni güncelleme geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: PatatesliDondurma

Yeni güncelleme geldi

Degisikler neler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpcan1903

fotoğraf kalitesini beğenmeyenler,youtube'da anlatıldığı gibi manuel güncelleyip deneyebilirmi?
    Birsürü düzeltme vermiş zira asus...
    Bunların içinde pil performansı,video performansı falanda var.

İnsallah kamerasi duzelir de bizde aliriz . youtubedeki linki buraya koyarmisiniz hocam boraz goz atiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: KingShady

quote:

Yeni güncelleme geldi

Degisikler neler

Ram kullanımı %30a düştü eskiden 50 idi
    Bildirim çubuğu kısayollarindaki okuma modu mavi ışık filitresi oldu
    Otomatik parlaklık modlara göre değişti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KingShady

quote:

Yeni güncelleme geldi

Degisikler neler

Ram kullanımı %30a düştü eskiden 50 idi
    Bildirim çubuğu kısayollarindaki okuma modu mavi ışık filitresi oldu
    Otomatik parlaklık modlara göre değişti

Yazılımla değiştirilebilir bir şey mi bilmiyorum ama parlaklıkta artış yok sanırım

• z3c ile zenfone 2 32gb arasında kaldım sizce hangisi ?

ön ve arka kamera önemli (evde düşük ışık)

boyut sıkıntı değil ikisinide kullanırım.

güncelleme desteği önemli.

Batarya önemli.
  • Parlaklık yazilimla degisiyor mesela bende zenfone 5 var son kitkat surumunde parlakligi ayati degismisti kamera olayida yazilimla degisebilir denildigi gibiyse asus kesinlikle duzeltir

• değermi ki bu fiyata
  • Telefonu kullanan arkadaşlar, pil ömrüyle ilgili deneyimlerinizi, aldığınız ekran sürelerini daha fazla paylaşabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.