Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
461.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suazo

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-ze-551ml-4gb-ram-32gb-hafiza-175279974?scrf=gunun-firsati

aldığın ürünün paralel ithalat oldugunu biliyorsun değilmi ?
  • alan arkadaslar bizleri biraz detay bilgilendirebilirler ise bizlerde daha net bilgi sahibi olabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah geldi telefonum kullanıyorum, telefon fazla ısınıyor gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Sabah geldi telefonum kullanıyorum, telefon fazla ısınıyor gibi.

fazla isinma derken oyunda mi yoksa normal kullanimda mi biraz detay verebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

fazla isinma derken oyunda mi yoksa normal kullanimda mi biraz detay verebilir misiniz

Normal kullanımda hocam, internette dolanıyorum ve telefonu kurcalıyor şu an kamera çevresinde sıcaklığı hissediyorum.

• quote:

quote:

quote:

Normal kullanımda hocam, internette dolanıyorum ve telefonu kurcalıyor şu an kamera çevresinde sıcaklığı hissediyorum.

hadi ya normal kullanimda bu kadar isinmasi normal mi acaba ben oyunda note 3 neo da cok az isinma normal kullanimda nerede ise hic isinma hissetmiyorum bende bunu esime verip kendime zen2 alma niyetindeyim

• Kamera o kadar abartıldı o kadar kötülendiki almaktan vazgeçiyordum ki bu resimleri gördüm ,kendi cektigim resimlerin cıktısına baktım ve bu telefona cok büyük haksızlık yapıldıgını anladım.Yabancı forumlarda bazı kamera ayarlarından bahsedilmiş ve resim örnekleri eklenmiş bence gayet iyi görünüyor

"Camera Settings : Auto Mode and HDR modes used

Setting changes
    - In Camera settings I have set metering mode to "AVERAGE"
    - Changed Auto Optimization to Manual and set noise reduction to +0.5 and sharpness to -0.5- Image quality is "FINE"

I found that a one time change to these settings were giving optimal and awesome results."

demiş eleman

Bunlarda örnekler:

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆

Burda panorama selfie yapmıs arkadas

link:http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=8321&page=1

Yanisi telefonun ekranında gördügünüz kamera görüntüsü sizi yanıltıyor arkadaslar ,bazı ayarlarla,hatta 3.parti kamera programları ile cok daha iyi sonuclar cıkıyor.Fiyatını göz önünde bulundurdugunuzda su resimlerin nesi kötü arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 3 Temmuz 2015; 0:53:21 >

• seylem kullanıcısına yanıt
    ozellikle deve ile ilgili olan foto bence cok basarili bahsedildigi kadar kotu degil gibi sanki bende almayi dusunuyorum yarin

• quote:

ozellikle deve ile ilgili olan foto bence cok basarili bahsedildigi kadar kotu degil gibi sanki bende almayi dusunuyorum yarin

Aynen ,benide son öne kamera ile cekilen panorama selfie resmi sasırttı.
  • seylem kullanıcısına yanıt
    aynen oda cok basarili

• Su sıralar kamerası ile ön plana cıkan htc desire eye ile zenfone 2 nin karsılasıtırması ,sonuclar gercekten şaşırtıcı.

DESIRE EYE

ZENFONE 2

Resimlere zoom yapılmıs ve cropp yani küçültülmüş halleri

Bir önceki yazımda dedigim gibi ,kamera kalitesini telefonun ekranından cok iyi anlasılmıyor ,çıktıya bakmak gerekir.Buarada htc nin fiyatının 1750 lira oldugunu hatırlayım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 2 Temmuz 2015; 22:23:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

Orijinalden alıntı: reason666

Arkadaşlar google camera yı yükleyenler yabancı forumlarda kameranın ciddi değiştiğini söylüyorlar.Deneyen var mı? özellikle videosu sorunlu malum.

Denerim birazdan hocam.

Sonuç varmı hocam? Bana çift hatlı telefon lazım ya a5 e7 falan alacağım 1 yıl sonra kasım kasım kasılacak samsung bilirim s3 kullanıyorum

Ya da bunu alacağım ama kamera en az s3 kadar yoksa almak istemem...
  • dün eşime gold dan 1099 tl.satın aldım.kendim iphone 6 kullanıyorum.1-2 saat cihazı kurcaladım fiyatına göre gayet başarılı ve hızlı.kamerası gayet başarılı.tabi piyasada daha iyi kameralar var ama cihazlar 2500 civarında.
    bence kamera çekimleri gayet iyi.batarya günü %35 kalarak tamamlıyor.bütçeye ve fiyat olayına giremem ama almak isteyenler için sınıfına göre çok başarılı buldum.
  • Resimlere söyle bi baktımda pek iç açıcı görünmüyor bana xperia z nin ilk kamera görüntülerini hatırlattı net mi desem bulanık mı desem arada kalmış yani telefonu vatana gittiğimde bi incelicem burda ki resimlerden gördüğüm kadarıyla pek başarılı değil gibi kamerası elimde ki cihazı degistirmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim gibi sadece 1 gb ram fazlalığı için değmez bence herşey ram değil kasanın ağırlığı ses çıkışı ekran kalitesi batarya ömrü cihazın kalınlığı boyutu da önemli cihazın fiyatıda 1500 lira olarak bence fazla çıktı bu fiyata alınacak başka cihazlarda var.

İşin özeti bir samsung lg yada sony değil.
  • Arkadaşlar kulaklık çıkışı hakkında yorum yaparmısınız kulaklığa verdiği ses güçlü ve temizmi acaba cevaplarsanız çok sevinirim

• Burdaki yorumlar cok komik geliyor bana nedense ozellikle su cihazı kotuleyenler alacak arkadaşlar burdaki yorumlara bakıp hareket etmeyin gidin bir tekno markete orda görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoBaLTx34

Resimlere söyle bi baktımda pek iç açıcı görünmüyor bana xperia z nin ilk kamera görüntülerini hatırlattı net mi desem bulanık mı desem arada kalmış yani telefonu vatana gittiğimde bi incelicem burda ki resimlerden gördüğüm kadarıyla pek başarılı değil gibi kamerası elimde ki cihazı degistirmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim gibi sadece 1 gb ram fazlalığı için değmez bence herşey ram değil kasanın ağırlığı ses çıkışı ekran kalitesi batarya ömrü cihazın kalınlığı boyutu da önemli cihazın fiyatıda 1500 lira olarak bence fazla çıktı bu fiyata alınacak başka cihazlarda var.

İşin özeti bir samsung lg yada sony değil.

öncelikle, başka yerde söylenen paylaşılan yada incelemelerdeki fotoğraf neyse de yukarda paylaşılan fotografların neresi iç açıcı görünmüyor. Bu fiyat segmentinde (1099 ya da 1299) bu kadar hızlı olup kamerası bundan daha iyi olan bir model varmı? Paralel ithalat demiyorum. Paralel ithalat G3 vb alabilirsiniz tabii ama sorunları malum arada G3 ana konusuna girip orayıda inceliyorum. LG Türkiye garantisiz G3 almak çok büyük bir risk. 1500 tl 64 gb'lik modelini almanız zaten sizin hatanız olur(ki o fiyatta hata 1400 olması gerekirdi bence) 1300 tl olarak bakmalısınız. Hafızası yetmezse 64 gb class 10 bir sd kartla artırabilirsiniz bence.

Bir fanboy değilim hiç asus telefon kullanmadım ama şurdaki resimlere bakıp 1100 liralık bir cihaz için kötü denmesi içime sinmedi gayet başarılı fotoğraflar.

• Cihaz güzel bence, kamera çok farketmiyor, bir çok telefon hemen hemen aynı. İlla ben çok kaliteli resimler istiyorum diyen gitsin fotoğraf makinesi alsın. Sonuçta cep telefonu bu, kamera ekstra bir özellik çok fazla beklenti içine girmemek gerek. Kameradan açıldı konu gidiyor, diğer özellikler, hız, performans ve en önemlisi batarya nasıl?

Bu tlf için 3000 mah pil var, ayni fiyat araligindaki g2 ile karşılaştırırsak ne verir ona bakmak lazim, hangisi ne kadar sure veriyor yazalirsa kiyaslayabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanb53 -- 3 Temmuz 2015; 0:01:05 >
  • Ben sadece kamerası kötü demedim ki fiyatına göre eksiklerinin çok olduğunu düşünüyorum mesela şu 9 sayfada batarya sının iyi olmadığını ve cihazın çok kalın olduğunu yazanlar olmuş cihazı canlı olarak görme imkanım henüz olmadı burda yazılanlara göre yazıyorum.
  • Kamerası kötü, ekranı da hoş değil denebilir. Beğenmeyen fotograf makinası almasın da, başka telefon alsın bence :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.