Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
461.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonu almayı düşünüyorum ama batarya performansı muamma.test sonuçlarında iyi çıkmasına rağmen bir çok kullanıcı yabancı forumlarda bataryadan şikayetçi olmuş.telefonu kullanan arkadaşlardan rica ediyorum batarya performansı açısından daha fazla bilgi (kullanım senaryosu,ekran süresi) paylaşırsa yararlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmus.42

quote:

Orijinalden alıntı: CoBaLTx34

Resimlere söyle bi baktımda pek iç açıcı görünmüyor bana xperia z nin ilk kamera görüntülerini hatırlattı net mi desem bulanık mı desem arada kalmış yani telefonu vatana gittiğimde bi incelicem burda ki resimlerden gördüğüm kadarıyla pek başarılı değil gibi kamerası elimde ki cihazı degistirmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim gibi sadece 1 gb ram fazlalığı için değmez bence herşey ram değil kasanın ağırlığı ses çıkışı ekran kalitesi batarya ömrü cihazın kalınlığı boyutu da önemli cihazın fiyatıda 1500 lira olarak bence fazla çıktı bu fiyata alınacak başka cihazlarda var.

İşin özeti bir samsung lg yada sony değil.

öncelikle, başka yerde söylenen paylaşılan yada incelemelerdeki fotoğraf neyse de yukarda paylaşılan fotografların neresi iç açıcı görünmüyor. Bu fiyat segmentinde (1099 ya da 1299) bu kadar hızlı olup kamerası bundan daha iyi olan bir model varmı? Paralel ithalat demiyorum. Paralel ithalat G3 vb alabilirsiniz tabii ama sorunları malum arada G3 ana konusuna girip orayıda inceliyorum. LG Türkiye garantisiz G3 almak çok büyük bir risk. 1500 tl 64 gb'lik modelini almanız zaten sizin hatanız olur(ki o fiyatta hata 1400 olması gerekirdi bence) 1300 tl olarak bakmalısınız. Hafızası yetmezse 64 gb class 10 bir sd kartla artırabilirsiniz bence.

Bir fanboy değilim hiç asus telefon kullanmadım ama şurdaki resimlere bakıp 1100 liralık bir cihaz için kötü denmesi içime sinmedi gayet başarılı fotoğraflar.

"Kamera kötü yeeaaa!" diyorlar ,E peki neye göre daha kötü ,iyi olan hangisi? diyorsun ,herif s6 ,g4,note 4 le kıyaslıyor :) Yani ikibin liracık ve üzeri modeller ile!!!Yani zenfone 2 kamerasını , kendinden bin tl daha pahalı olan telefonlar ile kıyaslıyor adamlar Haa ekranıda s6 kadar parlak degilmiş!!Abi şaka gibi millet yaa , bin tl fark var ,bir zahmet kamera ve ekran daha iyi oluversin hey Alahım yarabbim.

• seylem kullanıcısına yanıt
    Bu ayarı1-2 safya önce yazdım
    ammma velakin millet illa ki mok atacak tartışmaya girmek istemedim.
    Ayrıca 2000-2500 tl verip cihaz almadık ki harikalar bekleyelim tamam mükemmel fotoğraflar çekmiyor belki ama şu fotoğraflarada mok atmak hoş! değil sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

Ayrıca 2000-2500 tl verip cihaz almadık ki harikalar bekleyelim tamam mükemmel fotoğraflar çekmiyor belki ama şu fotoğraflarada mok atmak hoş! değil sanki

Aynen , telefon diğer amiral gemiler gibi ikibin lira üzerinde bir fiyatla satılmıyorki! 1100 liraya adam sana o amiral gemilerin performansında bir telefon veriyor ,ama kamera onlar gibi degil ,kötü de degil.Yani bu paraya daha ne bekliyosun ,daha nasıl olacak anlamış degilim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

Aynen , telefon diğer amiral gemiler gibi ikibin lira üzerinde bir fiyatla satılmıyorki! 1100 liraya adam sana o amiral gemilerin performansında bir telefon veriyor ,ama kamera onlar gibi degil ,kötü de degil.Yani bu paraya daha ne bekliyosun ,daha nasıl olacak anlamış degilim!

Her zenfone modeline zaten mok atiyorlar f/p si yuksek oldugu icin .bide kendi cihazlarini yuceltmek icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasinayaz23 -- 3 Temmuz 2015; 1:37:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 16gb lık modelini 5 gündür kullanıyorum. Cihazın bana göre +'ları -'leri:
    Artıları:
    + Tasarımı umduğumdan iyi, kalınlık hissi vermiyor, dışarıdan kalın görünmüyor. "ne kadar ince" diyen arkadaşlarım oldu :)

+ Arayüz, akıcılık genel anlamda iyi. Mortal kombat x, Asphalt 8, UFC ve bir kaç küçük oyun yükledim, sorunsuz çalıştırıyor. MK X'in açılışında 1dk kadar bekletiyor, sanırım oyunun kendisinden kaynaklı. Yoksa Değil mi?

+Kamerası benim hoşuma gitti. Makro çekimlerde zoom yapmama rağmen bence tatmin edici netlik ve odaklanmaya sahip resimler sunuyor.

+PC Link ve Remote Link uygulamalarına bayıldım. Bu tarz harici uygulamalar veya farklı markaların daha iyi benzer uygulamaları olduğunu nette okudum ancak ben bu telefonda ilk kez kullandım. Wi-fi üzerinden telefonu PC'ye bağlayıp oyun oynak, resimlere bakmak, video izlemek beni cezbetti. Remote link prgramı ile telefonu touchpad ve sunum kontrol cihazı olarak kullanıyorsunuz, bu uygulamada telefonu hareket ettirerek ekranda beliren kırmızı işaretçiyi hareket ettirme özelliğini beğendim, LG'nin smart tvlerindeki akıllı kumanda özelliğini hatırlattı:)

Eksileri
    -Pil tüketimi yüksek. Üstün tasarruf modunda sabah 7:30'da şarjdan aldığım telefon akşam 20:00'de biteceğini öngörüyor. Biraz da fazla kullandığım için 17:00'a doğru %10'un altına düşüyor. 3 saat civarı ekran süresi alabiliyorum. Umarım pil kendini biraz daha toparlar şarj ettikçe

-Hızlı şarj özelliği yok sanırım. 1 saatte %40 şarj artışı oluyor gördüğüm kadarıyla. Arkadaşlar 16gb'lık modelde hızlı şarj aleti olmadığından bahsetmişler zaten, şarj aleti 1.35A

-Telefon ekranında 2 kez ciddi kasılma yaşadım. İkisi de wi-fi üzerinden yoğun veri aktarımı yaptığım sırada oldu. kameranın yanı ciddi şekilde ısındı, ekranı kaydırırken özellikle alt kısımda titreme, çizgilenme gibi uyumsuzluklar oldu. işlemi kesip ekranı kapattım, 2dk kadar bekledim, telefon normale döndü. Umarım bu sorun bendeki telefonun üretim hatasından değildir. Henüz iade süresi dolmadı, nedersiniz iade etmeli miyim?

-Herkes kamera kalitesine takılmış, ama benim gördüğüm bariz olumsuzluk ekran parlaklığının yetersizliği ve renkleri yeterince canlı verememesi. Arkadaşımda 700 TL'ye satılan Casper via v5 var. Aynı resmi yan yana açtım, V5'de renkler çok canlı ve gerçeğe yakındı, kontrast çok güçlüyldü, benim telefonun renkleri ise onun yanında çok sönük kaldı, Slendid'den canlı renk moduna aldım pek değişen birşey olmadı. Tam parlaklıkta olduğu halde ekranı dışarıda güneşte görmekte ciddi zorlanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Resimlere söyle bi baktımda pek iç açıcı görünmüyor bana xperia z nin ilk kamera görüntülerini hatırlattı net mi desem bulanık mı desem arada kalmış yani telefonu vatana gittiğimde bi incelicem burda ki resimlerden gördüğüm kadarıyla pek başarılı değil gibi kamerası elimde ki cihazı degistirmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim gibi sadece 1 gb ram fazlalığı için değmez bence herşey ram değil kasanın ağırlığı ses çıkışı ekran kalitesi batarya ömrü cihazın kalınlığı boyutu da önemli cihazın fiyatıda 1500 lira olarak bence fazla çıktı bu fiyata alınacak başka cihazlarda var.

öncelikle, başka yerde söylenen paylaşılan yada incelemelerdeki fotoğraf neyse de yukarda paylaşılan fotografların neresi iç açıcı görünmüyor. Bu fiyat segmentinde (1099 ya da 1299) bu kadar hızlı olup kamerası bundan daha iyi olan bir model varmı? Paralel ithalat demiyorum. Paralel ithalat G3 vb alabilirsiniz tabii ama sorunları malum arada G3 ana konusuna girip orayıda inceliyorum. LG Türkiye garantisiz G3 almak çok büyük bir risk. 1500 tl 64 gb'lik modelini almanız zaten sizin hatanız olur(ki o fiyatta hata 1400 olması gerekirdi bence) 1300 tl olarak bakmalısınız. Hafızası yetmezse 64 gb class 10 bir sd kartla artırabilirsiniz bence.

Bir fanboy değilim hiç asus telefon kullanmadım ama şurdaki resimlere bakıp 1100 liralık bir cihaz için kötü denmesi içime sinmedi gayet başarılı fotoğraflar.

"Kamera kötü yeeaaa!" diyorlar ,E peki neye göre daha kötü ,iyi olan hangisi? diyorsun ,herif s6 ,g4,note 4 le kıyaslıyor :) Yani ikibin liracık ve üzeri modeller ile!!!Yani zenfone 2 kamerasını , kendinden bin tl daha pahalı olan telefonlar ile kıyaslıyor adamlar Haa ekranıda s6 kadar parlak degilmiş!!Abi şaka gibi millet yaa , bin tl fark var ,bir zahmet kamera ve ekran daha iyi oluversin hey Alahım yarabbim.

Meizu MX4 de fiyat performans krallarından ve kamerası da bin kat iyi bu modelden. Bunu açıkla o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

quote:

quote:

Meizu MX4 de fiyat performans krallarından ve kamerası da bin kat iyi bu modelden. Bunu açıkla o zaman.

Kardes bir önceki sayfada cihaza update geldikten sonra cekilen resimlerin örnegi var ,alıntı yaptıgım yabancı forumda herkeste begenmiş,yorumlar olumlu.Fiyatı baz adıgın zaman tatmin edici.meizu yada baktım oda güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 3 Temmuz 2015; 11:42:26 >

• Kardes ekran canlılıgı için menude splendid isimli bir uygulama var onu hiç kurcaladınmı?Yapmadıysan dene ,cok farkettiriyor
  • Arkadaşlar bizim telefona göre igo navigasyon bulan varsa paylaşabilir mi ?
  • Bu telefonun 32 gb modelini çıktığı gibi almayı düşünüyordum ama burda indirim olur bekleyin diyen arkadaşlar olmuş.Bu beklenti gerçekçi midir.Piyasayı yakından takip eden arkadaşlar cevap verirse memnun olurum.Mesela kaç ay sonra indirim gelebilir tecrübelerinize göre.Çıktığı gibi alırsam 2 ay sonra 200 TL indirim olursa pişman olurum.2-3 ay bekledikten sonra aynı fiyata da almak da saçma olacak.Zenfone 6 fiyatı 800 idi şimdi bakıyorum 900.Bazı zenfone2 incelemeleri izledim 1000-1500 arasında rakibi yok demişler.4gb ram var diye tutulacak sanki bu telefon.Aklımı karışıtırdınız. Hemen alsam mı beklesem mi.**Aşağıda linki olan haberden sonra çıktığı gibi almaya karar verdim**

İthal elektronik ürünlere ek vergi uygulaması bir kaç ay içerisinde başlayacak
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/ithal-elektronik-urunlere-ek-vergi-uygulamasi-bir-kac-ay-icerisinde-baslayacak.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatientZer0 -- 3 Temmuz 2015; 15:29:09 >

• whitelated kullanıcısına yanıt
    biliyorum nolmuş ? bu telefonu alacağıma g3 alırım diyen arkadaşlar olmuş da g3 ün ilk çıktığı günki fiyatınıda biliyorsunuz değilmi ?
  • bende bugün vatan dan aldim bu telefonu, az yogun kullanımda arka kameranın etrafı cok ısınıyor ,
    telefonu biraktiktan sonra sıcakligi elimde kalıyor, bir kaç gün daha deneyeceğim devam ederse geri verme şansımız oluyormu vatandan mağazadan aldım.?
  • asus sürekli güncelleme yayınlıyor.
    dünde yayınlamış.
    direkt bilgisayara indirip yapmak belki faydalı olabilir.
    kamera hatalarını falan düzeltmişler yurtdışı forumlarına göre.
    şurada detaylı anlatılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=psrFVIpy_Jo
  • Ekran görüntüsü nasıl alınıyor arkadaşlar
  • Thema kullanıcısına yanıt
    ses kısma + kapama tuşuna aynı anda basılı tut
  • Arkadaslar rica etsem yeni guncelleme den sonra cektiginiz resimleri paylasirmisiniz .turkiyeye inssallah dusuk kamerali lensli sensorlu uretip gondermiyorlardir umarim..suphelerim var vatansa incelledim aama bilmiyorum

• ayhanb53 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda bişeyi aktif ettikten sonra son uygulamalar tuşuna uzun basınca SS alıyor. Ses kısma ve güç tuşunun zor olacağını düşünüyorum. Zenfone 2 Tips & Trick diye youtube daki videodan bulabilirsiniz. Telefonu daha almadığım için yerini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

Ayarlarda bişeyi aktif ettikten sonra son uygulamalar tuşuna uzun basınca SS alıyor. Ses kısma ve güç tuşunun zor olacağını düşünüyorum. Zenfone 2 Tips & Trick diye youtube daki videodan bulabilirsiniz. Telefonu daha almadığım için yerini bilmiyorum.

Ayarlar>Asus Özelleştirilmiş Ayarlar>Yeni Uygulamalar Tuşu→"Ekranı yakalamak için dokunmaya devam edin" seçeneği işaretlenecek

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.