Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
461.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • navigasyon kurmak isteyen arkadaşlar indirip kurabilir.sorunsuz çalışıyor cihazımda.

http://www.redbunker.net/s6hlmlbqn23s/Sygicimbidenem.rar.html
  • Bekleme şansı olan varsa Meizu MX5 gelecek onu beklesin. Metal gövdeli daha kaliteli bir cihaz olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 4 Temmuz 2015; 20:34:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    Firmanın kendi satışı var mı Türkiye'de. Bir de 32 gb olan 322$ deniyor fiyat konusunda sıkıntı olacak gibi. Telefonum Galaxy S2 son anlarını yaşıyor gönül isterdi bekleyeyim ama zf2 alıcam gibi @ultiMance
  • quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

Firmanın kendi satışı var mı Türkiye'de. Bir de 32 gb olan 322$ deniyor fiyat konusunda sıkıntı olacak gibi. Telefonum Galaxy S2 son anlarını yaşıyor gönül isterdi bekleyeyim ama zf2 alıcam gibi @ultiMance

Firmanın kendi satışı var. 16 gb modeli 290 dolar sanırım. Meizu Asus gibi fiyatları şişirmiyor ama vergiden dolayı biraz pahalı olabilir.

Gerçek fiyat performans kralı MX5 oldu bence

http://www.youtube.com/watch?v=uLJa464ruDQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 4 Temmuz 2015; 21:40:30 >

• günümüzde telefonlar iyice sosyal medya üzerine odaklı oldu, her oyunu her telefon iyi kötü açıyor zaten, kaldı ki ilk kez akıllı telefon alan adam dışında pek telefonda oyun oynayacak adam olacağını sanmıyorum
    yani buradan şu sonuç çıkıyor, günümüzde 1000 lira civarında kasan telefon kalmadı, işlemci şöyle gpu böyle diye telefon almak çok mantıklı değil
    cihaz alırken şu 3 adımı izlemek en hayırlısı:
    1) Pilin uzun gitmesi, okuduğum kadarıyla zenfone'da pil büyük olsada çok verimli değil.
    2) Alacağınız telefonda en çok ekranı kullanacaksınız, bir kere telefonu buna göre değerlendirin, zenfone 1'in ekran kalitesini gördüğümde çöp demiştim, malesef videolardan anladığım kadarıyla yine cansız, düşük parlaklıkta bir ekran bizi bekliyor.
    3) Telefondan ultra kalite beklenmesede sosyal medyada sizi yarı yolda bırakacak cihazlara hiç bulaşmayın yani kameraya dikkat edin, ekran/kamera oranını iyi yakaladığınız cihazlara yönelmeniz sizin için en hayırlısı olacaktır. / testlerde gördüğüm kadarıyla zenfone'un kamerası gündüz vakti tatminkar, gece çekiminde kumlanma yapsa da size görüntüyü diğer cihazlardan daha iyi sunuyor
    amacım muhalefet değil, yeni cihaz alıcak olup fazla bilgisi olmayan arkadaşları bilgilendirmek adına
    iyi forumlar

• JohnMullins kullanıcısına yanıt
    Zenfone 2'nin en büyük handikabı ekran parlaklığı olmuş sanırım incelemelerdede ekranın güneş ışığında ve dışarda daha iyi gözükmediği söylenmiş parlaklık nedense az tutulmuş işin ilginç yanı ve Zenfone 6 görede azmış onun dışında pek handikabı yok gibi eğer kullanıcıya göre büyük gelebilir telefon biraz da kalın genel olarak cihazın tek sıkıntısı yurtdışında daha ucuza satılması ve ülkemizde maalesef daha fazla vergiye ve kara denk gelmesi olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    Tasarım kamera ekran falan Zenfone 2 den çok daha iyi duruyor aklımı da çelmedi değil. Hunharca bi araştırayım zaten Temmuz sonu gibi alıcam eğer servis vs sorunları yoksa fiyatı da uygun gelirse alırım gibi. Sağolun hocam geçen görmüştüm de dikkat etmemiştim şimdi iyi oldu @ultiMance
  • One Plus One ile Zenfone 2'yi karşılaştırabilecek olan var mı? Hangisini almak daha mantıklı olacaktır?
  • Ekran parlaklığı hakkında fikir sahibi olmak isteyenler aşağıdaki videoyu izleyebilir. Karşılaştırıldığı telefonlara bakılınca bu fiyata yeterli gibi duruyor bana kalırsa.

Videoya bakılınca zenfone2 nin güneş altındaki ekranı one plus one'dan daha kötü durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 4 Temmuz 2015; 23:56:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ddiscoveryy

One Plus One ile Zenfone 2'yi karşılaştırabilecek olan var mı? Hangisini almak daha mantıklı olacaktır?

Hocam s801 işlemciye sahip.4GB ram ve 2.3 intel daha performanslıdır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bi telefon alıcam canımdan bezdim. Asus telefon getirmez. O getirene kadar yeni telefonlar duyurulur bilmem ne. Şimdi MX5 mi OnePlus2 mi beklesem onu mu bunu mu derken bide vergi biner babalara gelicem gibi. Sanmıyorum ama max 1500 bütçem var sizce bunları beklemeli miyim yoksa 32 gb zenfone mu alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memleket Sandıkları

quote:

One Plus One ile Zenfone 2'yi karşılaştırabilecek olan var mı? Hangisini almak daha mantıklı olacaktır?

Hocam s801 işlemciye sahip.4GB ram ve 2.3 intel daha performanslıdır diye düşünüyorum.

Teşekkürler. Açıkçası 4 gb ram ile 3 gb ramin çok farkedeceğini düşünmüyorum. Kamera olarak One Plus açık ara önde, parlaklık da öyle, hem daha şı ve daha ince. Açıkçası uzun zamandır Asus'u bekliyordum ama bu daha çekici geldi şimdi.
    Şöyle bir karşılaştırma videosu buldum kamera parlaklık vs için;https://www.youtube.com/watch?v=NyxhyldcnlM

• quote:

Sadece işlemci performansı olarak değerlendirirseniz, şimdi benchmarklara bakmadım ama ZF2 daha iyidir.
    Ancak genel olarak telefonu değerlendirirseniz, One plus one. Başka alternatifler de var.
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat aralığında başka alternatif olarak Meizu var sanırım. Bi ara o da hoşuma gitmişti ama sonra pek sağlam gelmedi. Bir de iPhone taklidi gibi durması insanı düşündürüyor biraz.
  • ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    O telefon teknik olarak bundan epey üstün. Teknik servisini bilmiyorum.

Huawei Mate 7 var. 2gb olması dezavantajı, onun dışında her yönüyle çok güzel telefon.
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Meizu mu bundan üstün demek istediniz?
    2 gb ram az gelir artık sanırım.
  • srenkenstein kullanıcısına yanıt
    mx5 ve one plus 2 yi bunla kiyaslama hocam
    her ikiside ust duzey cihazlar ozellestirme acisindan one plus daha iyi butceniz varsa kesinlikle bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

Tasarım kamera ekran falan Zenfone 2 den çok daha iyi duruyor aklımı da çelmedi değil. Hunharca bi araştırayım zaten Temmuz sonu gibi alıcam eğer servis vs sorunları yoksa fiyatı da uygun gelirse alırım gibi. Sağolun hocam geçen görmüştüm de dikkat etmemiştim şimdi iyi oldu @ultiMance

Kesinlikle bekleyin hocam. Ben bekliyorum gelmesini 1080P super amoled ekran var. Ekran %74,5 ekran kasa oranına sahip. Parmak izi sensörü, lazer otofokuslu Sony 20,7 mp kamera, full alüminyum gövde ile zenfone 2 den üstün. 3 gb ram var gayet yeterli Ayrıca 3150 mah batarya ve hızĺı şarz özelliğine de sahip. Fiyat 1300-1400 lira seviyelerinde olursa süper olur.

• quote:

Meizu mu bundan üstün demek istediniz?
    2 gb ram az gelir artık sanırım.

Evet Meizu üstün.

Zaten Meizu , One Plus, Huawei , HighEnd cihazlar. Asus ZF2 ise midrange bir cihaz. Kendi sınıfının üzerinde işlemcisi var. Intel 'in yardımı var burda büyük olasılıkla. Ancak kendi sınıfının altında kamerası ,hatta ekranı var.

Özetle, bunlar aynı ligde değiller zaten. One Plus Two , 'u bulmak , almak biraz zor olacak gibi. Alma şansınız varsa , kaçırmayın. Tam Geek lere göre cihaz. Asus 'un lafı edilmez onun yanında. Benzer şekilde, Huawei ile Asus 'u yanyana koyun , zaten eliniz gitmez Asus'u almaya.
  • 1300-1400 bütçe var one plus'ın o civarda olacağını hiç sanmıyorum onu eleyeyim.

mx4 pro 1500 civarı yazıyordu sitede. mx5 in fiyatı o yüzden tedirgin ediyor. Hayırlısı be gülüm diyip Temmuz sonuna doğru odaklanayım ben. Zenfone 2'nin ekran GalaxyS2 den iyi olsun da sıkıntı değil
    @ryalp @ultiMance
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.