Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
461.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inanmayan , bir mağazaya girsin (vatan 'da var mesela.) 5.5 başka telefonla beraber karşılaştırarak baksın.
    Kalas gibi yapmışlar, bari o tuşlara arka aydınlatma koysalarmış.
  • 3 tıklama ile ekran yakınlaştırma özelliğini actım, kısa seri ekran kaydırmalarında takılmalar yaşandı. bu özelliği kullanmamanızı tavsiye ederim. Adama kafayı yedittiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Şaban Oğlu Şaban Hocam merhaba,
    ZenFone 6 ana konusu ana ait, konumdan faydalanabilirsiniz, konumdaki tüm yazılımsal anlatımda zenfone 2 ile uyumludur. İstediğinizi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astrafe

çok rica edecem , s3 ve zen 2 ile çekilmiş aynı kareleri yan yana ekleyebilir misin?? merak ettim fersah'ları....

arkadaşlar bugün gold ta ilk kez zen 2 modelini elime aldım..çok ayrıntılı inceleme yapamadım çünkü çok kalabalıktı...öncelikle telefon bence kibar...kesinlikle telefonun ölçüsünü bilmeyen birisi bu telefon 1.1 cm demez...hatta bana çok ince geldi yani elinize alınca saçma sapan bir şey hissetmiyorsunuz...bu durum kafama takılıyordu , eledim. (sıkıntı yok yani)...

telefonda neler yüklü idi bilmiyorum ama 2.4 gb boş bellek vardı (ram)....

1-2 de foto çektim baktım...gayet kabul edilebilir fotolar bence....ister facebuka koy ister 13*18 bastır.....

bence ekrandaki renkler falan da fena değildi...

şu an için batarya durumunu netleştirmeye çalışıyorum , kullanıcı yorumları ile tabii...

sonuç olarak bunlar benim fikirlerim...herkese göre değişir...sizlere tavsiyem gidin görün...bura telefonu hiç görmeden , kullanmadan sallayan çok kişi var..

GSMarena dan incelemelerindeki 1080p videoları karşılaştırabilirsin dostum.

İnternetteki 1080p video sample larını da kurcalayabilirsin. Video performansı çok kötü. Asus forumda bile yayınlanmış bir gerçek bu. Ben de kızıyorum çünkü şu an değiştireek telefon bulamıyorum çift hatlı ve kamera+ekranı güzel ve parlak bir telefon yok piyasada.Yani 1800tl altı...

• Önceki mesajıma ilaveten pil için çok erken olabilir yorumum ama çok kullanımda günü bitiremeyeceği aşikar. Yalnııız telefon görüşmesi sırasında bu kadar net ses veren cihaz görmedim en son kullandığım telefonlar Note2 ve LG G2
    Ayrıca birgün üç kullanımda gözüm ekrana tamamen alıştı. Benim için pil önemli değiştirirsem bu yüzden değiştiririm. Bunlar haricinde çok iyi bir telefon bence çok acımasız eleştirilmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reason666

quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Orijinalden alıntı: durmus.42

quote:

Orijinalden alıntı: CoBaLTx34

Resimlere söyle bi baktımda pek iç açıcı görünmüyor bana xperia z nin ilk kamera görüntülerini hatırlattı net mi desem bulanık mı desem arada kalmış yani telefonu vatana gittiğimde bi incelicem burda ki resimlerden gördüğüm kadarıyla pek başarılı değil gibi kamerası elimde ki cihazı degistirmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim gibi sadece 1 gb ram fazlalığı için değmez bence herşey ram değil kasanın ağırlığı ses çıkışı ekran kalitesi batarya ömrü cihazın kalınlığı boyutu da önemli cihazın fiyatıda 1500 lira olarak bence fazla çıktı bu fiyata alınacak başka cihazlarda var.

İşin özeti bir samsung lg yada sony değil.

öncelikle, başka yerde söylenen paylaşılan yada incelemelerdeki fotoğraf neyse de yukarda paylaşılan fotografların neresi iç açıcı görünmüyor. Bu fiyat segmentinde (1099 ya da 1299) bu kadar hızlı olup kamerası bundan daha iyi olan bir model varmı? Paralel ithalat demiyorum. Paralel ithalat G3 vb alabilirsiniz tabii ama sorunları malum arada G3 ana konusuna girip orayıda inceliyorum. LG Türkiye garantisiz G3 almak çok büyük bir risk. 1500 tl 64 gb'lik modelini almanız zaten sizin hatanız olur(ki o fiyatta hata 1400 olması gerekirdi bence) 1300 tl olarak bakmalısınız. Hafızası yetmezse 64 gb class 10 bir sd kartla artırabilirsiniz bence.

Bir fanboy değilim hiç asus telefon kullanmadım ama şurdaki resimlere bakıp 1100 liralık bir cihaz için kötü denmesi içime sinmedi gayet başarılı fotoğraflar.

"Kamera kötü yeeaaa!" diyorlar ,E peki neye göre daha kötü ,iyi olan hangisi? diyorsun ,herif s6 ,g4,note 4 le kıyaslıyor :) Yani ikibin liracık ve üzeri modeller ile!!!Yani zenfone 2 kamerasını , kendinden bin tl daha pahalı olan telefonlar ile kıyaslıyor adamlar Haa ekranıda s6 kadar parlak degilmiş!!Abi şaka gibi millet yaa , bin tl fark var ,bir zahmet kamera ve ekran daha iyi oluversin hey Alahım yarabbim.

Hocam kamerası galaxy s3 den fersah fersah geride.Hele videosu...

Almak için 3 ay bekleyip vazgeçtim çift hatlı başka telefon bakıyorum.

S3 den yükselteceğim.

Bende suan s3 kullanıyorum.zenfone 2 nin kamera cıktılarını inceledim,tam tersine zenfone 2 daha önde ,zenfone2 yi alınca s3 le cektigim resimleri buraya koyarım o zaman sizde anlarsınız.Ekranda gördügünüz görüntü sizi yanıltıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Resimlere söyle bi baktımda pek iç açıcı görünmüyor bana xperia z nin ilk kamera görüntülerini hatırlattı net mi desem bulanık mı desem arada kalmış yani telefonu vatana gittiğimde bi incelicem burda ki resimlerden gördüğüm kadarıyla pek başarılı değil gibi kamerası elimde ki cihazı degistirmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim gibi sadece 1 gb ram fazlalığı için değmez bence herşey ram değil kasanın ağırlığı ses çıkışı ekran kalitesi batarya ömrü cihazın kalınlığı boyutu da önemli cihazın fiyatıda 1500 lira olarak bence fazla çıktı bu fiyata alınacak başka cihazlarda var.

öncelikle, başka yerde söylenen paylaşılan yada incelemelerdeki fotoğraf neyse de yukarda paylaşılan fotografların neresi iç açıcı görünmüyor. Bu fiyat segmentinde (1099 ya da 1299) bu kadar hızlı olup kamerası bundan daha iyi olan bir model varmı? Paralel ithalat demiyorum. Paralel ithalat G3 vb alabilirsiniz tabii ama sorunları malum arada G3 ana konusuna girip orayıda inceliyorum. LG Türkiye garantisiz G3 almak çok büyük bir risk. 1500 tl 64 gb'lik modelini almanız zaten sizin hatanız olur(ki o fiyatta hata 1400 olması gerekirdi bence) 1300 tl olarak bakmalısınız. Hafızası yetmezse 64 gb class 10 bir sd kartla artırabilirsiniz bence.

Bir fanboy değilim hiç asus telefon kullanmadım ama şurdaki resimlere bakıp 1100 liralık bir cihaz için kötü denmesi içime sinmedi gayet başarılı fotoğraflar.

"Kamera kötü yeeaaa!" diyorlar ,E peki neye göre daha kötü ,iyi olan hangisi? diyorsun ,herif s6 ,g4,note 4 le kıyaslıyor :) Yani ikibin liracık ve üzeri modeller ile!!!Yani zenfone 2 kamerasını , kendinden bin tl daha pahalı olan telefonlar ile kıyaslıyor adamlar Haa ekranıda s6 kadar parlak degilmiş!!Abi şaka gibi millet yaa , bin tl fark var ,bir zahmet kamera ve ekran daha iyi oluversin hey Alahım yarabbim.

S3 den yükselteceğim.

Bende suan s3 kullanıyorum.zenfone 2 nin kamera cıktılarını inceledim,tam tersine zenfone 2 daha önde ,zenfone2 yi alınca s3 le cektigim resimleri buraya koyarım o zaman sizde anlarsınız.Ekranda gördügünüz görüntü sizi yanıltıyor

Değerli hocam,foto kamera değil,

Video paylaşınız lütfen.

Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

S3 den yükselteceğim.

Değerli hocam,foto kamera değil,

Video paylaşınız lütfen.

Teşekkürler.

Telefonu alınca ilk işim burda paylaşmak olacak zaten

• zaferaxu kullanıcısına yanıt
    Pile fazla takılmayın eğer 4.4 ile gelseydi cihaz büyük ihtimal pil performansı tavan olurdu ki öyle olcaktı tahmini Lolipopun en sorunlu sistemi gelmiş Asus bu güncelleme işini iyi yapmaz ise cacık olur bu telefon.
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    asus türkiye getirdiği telefonlara fm radyo koymadı vergiden düşmek için.ben bunu resmi sitesinden mail atarak öğrendim.o yüzden paralel e yöneldim.
  • Bende bugün aldım. Dun samsung galaxy win akranı kırdım.

Bana işim gereği çift hatlı telefon lazım olduğu için asus zenfone 2 yi aldım. Ama en önemli özelliği bir hattınızla konuşurken diğer hattında aktif olup onada cagrı düşmesi ve görebilmeniz. Yanı iki hatta aktif. Diğer samsung htc general mobilellerde olduğu gibi biri ile görüşürken diğeri kapalı olmuyor.

Telefonun kasa kalın gibi ama şık tasarım yapmışar. Menüleri akıcı takılma olmuyor. Ekran ışık seviyesi iyi bence.

Yalnız telefon biraz kurcalayınca ısınıyor Kamerası malesef gece cekilen resimlerde berbat. Gündüz içinde idare eder. Ama samsungun note 2 ve s4ile karşılaştırma yaptım gece her ikiside asus ezdi geçdi. HTC 820 ile karşılaştırdım htc sony lens kullandığı için hem gündüz hemde gece modunda asus zenfone 2 yi tokatlıyor.

Kamera önemli ise kimseye tavisye etmiyorum ama çift hat için alanlara kesinlikle öneririm.

• Su an telefon elimde ve fm radyo var ve calisiyor. Size kim dedi telefonda radyo yok diye. Vatandan aldim telefonu bu arada.

• Ya biri gelmis s3 le zenfone 2 yi karsilastiriyor biri gelmis kalas diyorekran kasa orani %72 bumu kalas ayrica kalinlik 10.9 mm olmasina ragmen yanlara dogru inceldigi icin 5mm oluyor buda elinize aldiginizda hissettirmiyor adam eline almamis yok gidin diger 5.5 lere bakin diyor s3 le karsilastirmakta tamamen sacmalik amoled ekran oldgu icin daha gercek disi gosteriyor resimleri ama pc ye atin bakalim ne oluyor. Zenfone 2 nin kamerasi cok keskin oldugu icin yakinlastirinca bozuluyor m8 kadar bozulmuyor ama fiyati dusuk oldugu icin hemen lekeliyorlar cihazi yok kamerasi kotu diye neden m8 e bu kadar cok tepki verilmedi ? hem onda yakinlastirinca daha cok bozuluyor kendi cihazlarinizi yuceltmek icin lekelemeyin cihazi

• quote:

Orijinalden alıntı: suazo

asus türkiye getirdiği telefonlara fm radyo koymadı vergiden düşmek için.ben bunu resmi sitesinden mail atarak öğrendim.o yüzden paralel e yöneldim.

yanlış bilgi zenfone 2 de radyo var hatta kutuların üstünde bandrol bile var inanmassan kaynak verebilirim.. bknz. face gurubumuz(https://www.facebook.com/groups/AsusZenfone2TR/) dan alanlar ve teknolojiden anlamaya adam
  • Yasinayaz23 Y kullanıcısına yanıt
    "Zenfone 2 nin kamerasi cok keskin oldugu icin yakinlastirinca bozuluyor " , şu ifadeyi en başta yazsaydınız, gerisini okumama gerek kalmazdı.

Telefonu kullandım. Gayet kalas gibi. İnanmayan bir mağazada kendisi denesin. Hatta 6' lerle bile karşılaştırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

"Zenfone 2 nin kamerasi cok keskin oldugu icin yakinlastirinca bozuluyor " , şu ifadeyi en başta yazsaydınız, gerisini okumama gerek kalmazdı.

Telefonu kullandım. Gayet kalas gibi. İnanmayan bir mağazada kendisi denesin. Hatta 6' lerle bile karşılaştırabilirsiniz.

Ya kardes bi sallama ya ben gidip baktim cihaza sen gidip bakmamissin belli bari internetten bakta yaz g3 le arasinda 2mm lik uzunluk farki var neyin kafasini yasiyorsun sen ? Kameradanda anlamadigin burdan belli. Keskinlik in bir sınırı var cok keskin olursa yakinlastirinca bozulur daha fazla konusma konustukca diplere batiyorsun.

• Daha fazla uzatmaya gerek yok. Güvenilir yabancı sitelerin incelemelerine baksın isteyen.

isteyen de mağazaya gidip kendisi denesin. 2+2 =4 'ün bu kadar uzatılacak bir yanı yok.

Zaten , bir mağazada , özellikle ekranını görmeden, internetten almak hata olur.

Telefonun hakkındaki gerçekleri yazanlara , sürekli seviyeyi düşürülerek saldırılması , yazanların kim olduğu hakkında da ciddi şüphe uyandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 6 Temmuz 2015; 1:19:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

@Şaban Oğlu Şaban Hocam merhaba,
    ZenFone 6 ana konusu ana ait, konumdan faydalanabilirsiniz, konumdaki tüm yazılımsal anlatımda zenfone 2 ile uyumludur. İstediğinizi alabilirsiniz.

Teşekkürler hocam, en kısa sürede konuya yazılımsal SSS'ları da ekleyeceğim.
  • Arkadaş şu foruma kullandıgım telefon hakkında faydalı üc beş bir şey öğreneyim diye giriyorum, herkes anlamsız bir sidik yarışına tutuşmuş. Kim teknolojiden daha iyi anlıyor, kimin telefonu daha iyi bunun ispatı çabasında millet. Arkadaş burası zenfone 2 ana konusu. Bu telefonu kullanmış ya da kullanmakta olan kişiler paylaşımda bulunmalı bence. Kullanıp da telefona 4 4lük, mükemmel diyenini görmedim zaten. Ben de dahil hepimiz telefonun eksilerini artılarını kendi görüşlerimize göre yazıyoruz. Telefonun hayranı değilim, incelemelerden izleyip bazı eksiklerini bilerek aldım, her geçen gün biraz daha ısınıyorum alıştıkça ve cihazı keşfettikçe. Bazı kullanıcılar konu açıyor 'şunu mu alayım bunu mu alayım' diye. Git orada istediğin tartışmayı yap. Ha telefonu mağazada gördün bir özelliğini beğenmedin, eyvallah yine burada paylaş; kullanıcılarla tartışmaya girme, bu benim izlenimim de geç. Biliyorum herkese kimse karışamaz, ama şurama geldi, yazmadan duramadım...

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.