Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
461.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonu onerirmisiniz bana? Sizce almalimiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EphiaLteS. E kullanıcısına yanıt
    Telefondan beklentilerin nedir? Telefonun hangi özellikleri önemli senin için?

• quote:

Orijinalden alıntı: ^bloom^

Telefondan beklentilerin nedir? Telefonun hangi özellikleri önemli senin için?

Gunluk ihtiyacimi gorsun yeter.Sosyal medya, net vb seyler.Kamerasida onemli tabi.Tabi telefonda stabil olmali.

• Telefon stabil. Program ve oyunlarda gayet akıcı. Kamerası için bu konuda paylaşılan resimlere göz atmanı öneririm, çünkü kişiden kişiye kalite anlayışı değişiyor. Bana göre kamera yeterli. 3,5 saat civarı ekran süresi alıyorum, sabah %100 şarjla evden çıkıp gün içerisinde 3,30 saat aktif kullanırsan akşam şarja takman gerekir,bende öyle oluyor. Gece yatarken şarj %50-40 arasına düştüğü için sabaha kadar yine şarjda kalıyor.

• EphiaLteS. E kullanıcısına yanıt
    Sana al veya alma demem. Ben aldığım için memnunum şimdilik. Yazılımsal düzenlemelerle şarj ömrünün uzatılmasını umuyorum, bu yüzden aldığıma pişman değilim.

• Yabancı incelemlerde şarj sorununun tamamen android 5.0'dan kaynakladığını anlatıyorlar.Genel olarak 5.0 pili çok tüketiyormuş.Güncelleme geldiğinde sorun kalmaz deniliyor.
    Bekleyip görücez tabi.Isınma da dolayısıyla azalır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatientZer0 -- 6 Temmuz 2015; 13:57:52 >
  • Bu kadar ekran suresi veriyor daha ne beklersinizki yeni cikan modellerin cogu 3,30 da takiliyor %16 da sarj var 6 saati gorur
     ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasinayaz23 -- 6 Temmuz 2015; 13:35:13 >

• Yakında 5.1 geliyormus tamamlanmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^bloom^ ^ kullanıcısına yanıt
    Agzına saglık kardesim hislerime tercüman olmussun
  • 32-64GB'lık modeller asus e-shop stoklarına girmiş.
  • Bakalım kaç saatte bitecek bu sefer. Ben de son kararı vermek için telefonu görmeye gidiyorum bana kalmaz büyük ihtimalle

Edit: galiba gri bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srenkenstein -- 6 Temmuz 2015; 15:25:03 >
  • Bu arada bende bu ürünü mart ayından beri bekleyenlerdenim. Bazı sitelerde 1099 liralık telefonun kamerasında sıkıntı olduğunu söylüyorlar, gelecek olan 1299 lira olan cihazın kamerasının daha iyi olduğunu diyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam yabancı bir forumda okumuştum ama pek güvenemedim.

Bu arada Asus E-Shop'un stoklarına 2.3 GHZ 32GB ve 64GB olan modellerinin geldiğini gördüm.

http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon/zenfone-2/zenfone-2-ze551ml-ift-sim-2-3ghz-32gb-cazibe-k-rm-z-s-try-tr-tr-tr-90az00a3-m05500.html
    http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon/zenfone-2/zenfone-2-ze551ml-ift-sim-2-3ghz-64gb-saf-alt-n-try-tr-tr-tr-90az00a4-m05580.html

Aklımda 32GB 2.3GHZ lik modelini almak yatıyor. Diğer taraftanda Asus Zenfone Selfie 'yi mi beklesem diyorum? Gerçi teknolojiye ayak uydurulmaz, onu beklerken bir farklı model daha çıkar bi de yenisini isteme isteği oluşur.

Forumda telefonu alan kullanıcılar artı ve eksi yönlerini yazmışlar , SS paylaşmışlar herkesin emeğine sağlık. Sormak istediğim bazı sorular var, General Mobile Discovery kullanıcısı biri olarak şarj soketimi 6 kere tamir ettire ettire artık bıktığımdan çok karamsar oldum , ondandır bu sitemim.

1- Video 1080p kaydından kimsenin lezzet alamadığını söylemişsiniz, başka programlarla da bu sorunun olduğu hala var mıdır ? Kullanan arkadaşlar farklı programlarla bi denerlerse sevinirim.

2- 3000 mAH pil'in wifi açıkken gündelik kullanımda pilin %50 %60 tükendiğini okudum. Android 5.0.1'in bütün cihazlarda çok pil tükettiğini duydum. Android 5.1.1 geldiğinde bu sorunun ortadan kalkması durumu kesin midir ? (Başka cihaz kullanan arkadaşlarında bu durumdan müzdarip olduğunu duydum , onlarda fikirlerini beyan ederlerse sevinirim)

3- Ekran parlaklığının iyi olmadığını söylemişler , bunu otomatik parlaklıkta mı böyledir yoksa manuel parlaklığı son seviyeye getirildiği durumda sonuç aynı mıdır? [ Ya Android 5.1.1 ile bu sorunu çözecekler ya da özel konfigürasyon programlarıyla bu değer arttırılabilmesi mümkün olabilir ( Moblieuncle tool vb programlar ile) ]

Yanıtlarınızı ve fikirlerini bekliyorum arkadaşlar. 16 GB modelimi alınmalıdır yoksa 200 lira fazla verilip 32 GB'lık modelimi alınmalıdır? Teşekkürler...

• srenkenstein kullanıcısına yanıt
    Evet şu anda sadece kırmızı kaldı oda bitmek üzere.

Asus ne yapmaya çalışıyor anlayamadım. Az stok getirip onuda kendi online mağazalarında 1-2 saat içinde bitiriyorlar.

Diğer online mağazalara düşüne kadar beklemek en mantıklısı en azından hediye puan avantajları var.
  • bu asus ne yapıyor anlamadım 2 saatte stok mu biter yahu kendi kendine pazar payı oluşturmaya calsııyor heralde
  • Arkadaşlar ben telefonu geri verdim telefoncuma
    Şarj haricinde çok iyi telefon sadece 2 gün kullandım ilerde şarj için güncelleme yapılırsa çok iyi telefon bence
  • Sanırım wifi ile kullanım sonucu 6 saat gibi bir değer aldınız. yanılıyor muyum?
  • Ekranı fazla abartılmış gayet güzel. Ben ilk vatanda baktığımda şarjı %8 di o zaman çok soluk gelmişti. Az önce Bimekste baktım aklımda ekran ile ilgili bi şüphe kalmadı artık hatta performans modunda bi tık daha artıyor gayet canlı ve güzeldi. Sesi benim galaxy s2 den birazcık fazla sanırım kendi zil sesimle mukayese yaptım. Kamerası da benim için yeterli artık önümde ki tek engel annem iki haftaya stok bulursam 32gb olanı alıcam inşallah. Kendiniz cihazı görmeden burdaki kötülemelere aldanmayın beni memnun eden başkasını etmeyebilir.

• Evet wifi ile 5,30-6 saat

• Bu asus ne yapmaya çalışıyor kendi sitesine çıkarıyor az stok bitiyor o da hemen umarım vergiyi beklemiyordur böyle bisey yaparsa almıcam şahsen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashlost

Agzına saglık kardesim hislerime tercüman olmussun

eyvallah kardeşim.

bunlar da benim çektiklerim. kapalı havada camı açarak çektim. çok süper değiller ama bana yeter. profesyonel fotoğrafçı değilim sonuçta ;)

otomatik çekim:
    http://i.hizliresim.com/WnJp2L.jpg

hdr:
    http://i.hizliresim.com/pgrN4L.jpg

super çözünürlük:
    http://i.hizliresim.com/NqM2VP.jpg

manuel çekimde çöplere zoom:)
    http://i.hizliresim.com/8gpLnV.jpg

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.