Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
462.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam zaten çok ısınınca ekran sararıyor.Kesin olacak diye birşey yok ama olursa değeri epey bir düşecek bilginiz olsun.G2 den biraz daha büyük ama ağırlık farkı çok hissedilmiyor hatta g3 den de büyük galiba.G2 nin ekran kasa oranı ve pil süresini yakalamak çok zor ve piyadaki yeni telefonların çoğu G2 ye göre kaba.Yani hacim olarak G2 yi özlersiniz.Ben telefonu geri verdim telefoncum idareten Samsung A7 verdi Huawei Mate7 getirtecek
  • Biraz önce medimarktda ürünü inceledim.

ürün güzel bence o kadar abartıldığı kadar kalın ve ağır değil.
    Büyüklüğe gelince s3 kullanıyorum 5.5 telefon kullanmadım ama alışınca kullanılır yani :D.. haa diğer telefonlara göre hiç de kaba durmuyor.
    ram olarak 1.5-2.0 gb boş ram vardı
    Kamerası güzel görünüyo ama orda anşılmaz kullanınca anlaşılır.
    Radyosu var kulaklığımı takıp kullandım bizzat :D ses seviyesi yeterli.
    G2 deki gibi ekrana dokunarak açılıyor.
    Akıcılığı vs. güzeldi

Sonuç olarak Ben bu cihazı alacağım :) 16GBlık olanı alcam 16da hafıza kartı alsana 32 gb :D

Kararsızsanız alın bence ben internetten alcam beğenmezsem 14 gün içinde iade ederim. BU kadar basit :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: derniere

quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

Dün bir gazla Lg G2 den ZF2 ye geçtim aklımda hiç yoktu telefoncumun ısrarla tavsiyesi üzerine aldım.Performans olarak çok iyi kamerayı fazla deneyemedimekran biraz soluk doğru ama göz zamanla alışır.Aklımdaki tek soru işareti şarjı en az Lg G2 kadar olmalı diyorum. Malzeme kalitesi bence iyi,performansı gördüğüm kadarı ile Lg G2 den çok iyi ve hiç ısınma yapmadı bu arada bendeki 1.8 4Gb modeli.Telefon oval olduğu için kalınlık hissi uyandırmıyor,arayüze alışmak zaman alacak galiba.1-2 gün deneyeceğim olmazsa Huawei Mate 7 alacağım bilindik markaların üst model cihazlarına para vermekten sıkıldım.Sonuçta her cihazın bir eksiği var.Bu arada Lg G2 aşırı ısınıp ekranda sarı leke oluşturduğu için ve zil sesinin azlığı sebebiyle elden çıkardım.

Bende g2 den zf2 ye gecme arefesindeyim. Benim g2 de sorun yok o yuzden acelem yok. Uygun fiyata yakalandığım anda alacağım. Bir kac bir sey sormak istiyorum. Telefon boyutu g2 ile arasinda cok fark var mi. Ikisi arasindaki ağırlık farki hissedilir derecede mi. G2 3g ve parlaklik %100 oldugu zaman 5 dk icinde cok ısınıyor ve parlakligi kısıyor, aynı sorun zf2 de mevcut mu? Birde g2 de ekran sararması ilk alinca varmıydı yoksa sonradan mi oldu, telefon ısınmasıyla ekran sararmanin alakasi var mi?

Gecen gun inceledim telefonun eldeki tutus hissiyayi cok iyi ayrica agirlik hic hissetmedim. note 4 daha agir geldi o derece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefona sim kart takarsanız yada wifiye bağlarsanız iade edemezsiniz telefon artık 2.el olmuş oluyor ve iade almıyorlar

• Şu telefonu ben bir türlü inceleyemedim arkadaş yakından baktık ama ele alamadık vatanda kuyruk vardı teknosada yok başka nerde var.?
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Forum İstanbul bimeks te 4-5 dk kadar kurcaladım kimse bakmaya bile gelmedi. Eğer yakınsa bakabilirsiniz
  • srenkenstein kullanıcısına yanıt
    İstanbulda değilimki antalyadayım.
  • srenkenstein kullanıcısına yanıt
    Oradaysanız biraz kamerasını test edebilir misiniz ? 32GB'lık modelin kamerasının farklı olduğunu söyleyenler varda bazı yabancı forumlarda. Bi kaç deneme çekimi yapın eğer internetteki görsellerle aynı mı diye bize de bilgi verirseniz minnettar olurum. Gerçi kapalı ortamda ne kadar güzel çekeceği şaibeli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashlost -- 7 Temmuz 2015; 16:04:22 >
  • O ihtimali de düşünmedim değil. Hafta içi erken saatlerde falan gidin hocam belki denk gelir @ICromwelleI

Maalesef 32GB hala mağazalara sunulmadı. 16Gb olanı inceledim biraz. İlk olarak vatanbilgisayarda kısa süreli bi kurcalamıştım. Ürünlerin olduğu bi rafı çekmiştim yakınlaştırınca çok noktalı oluyordu fakat ortam baya loştu. Dün de bimekste denedim. Uzak çekim yapmadım bu sefer ama kameradan memnun kaldım. Tam olarak sorunuza cevap olmadı ama o kadar korkulacak şekilde değil bence. @Ashlost
  • Geçen bir yerde 16 GB olan versiyonda hızlı şarj cihazı yok yazıyordu, aslı var mıdır ?

Kullanan arkadaşlar şarj cihazınız kaç Amper ?
  • hızlı şarj yok hocam 1,35 amper di sanırım şarj aletinin gücü.
  • 32 GB'lik model hepsiburada sitesinde satışa çıkmış. Ancak Temmuz 11'de kargoya verebiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master90 -- 7 Temmuz 2015; 17:00:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

hızlı şarj yok hocam 1,35 amper di sanırım şarj aletinin gücü.

Teşekkürler,

sırf bu yüzden almayacağım bu modeli.
  • 32'lik sipariş geçtim bir tane HızlıAl'dan. 1299 TL -100TL (Parapuan) - 50TL (Hızlı Puan) = 1150 TL'ye mal oldu. Hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master90

32 GB'lik model hepsiburada sitesinde satışa çıkmış. Ancak Temmuz 11'de kargoya verebiliyorlar.

Şahsen HB ın hiç bir sözüne güvenmiyorum
  • aşağıya yazacağım sorunları gözlemleyen oldu mu ?

1. ekranın bazen iki kere dokunma ile gelmemesi. üst tuştan ekranı açma durumunda kalmak.

2. whatsapp veya chrome da gezerken birden uygulamanın kapanması
  • http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon/zenfone-2/zenfone-2-ze551ml

telefon yine stoklarda alacaklar alsın
  • LG G3'te 1.8A'lik şarjör çıkıyor. Asus bu konuda zayıf kalmış.
  • master90 kullanıcısına yanıt
    32 ve 64 GB olanlarda 2A
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

aşağıya yazacağım sorunları gözlemleyen oldu mu ?

1. ekranın bazen iki kere dokunma ile gelmemesi. üst tuştan ekranı açma durumunda kalmak.

2. whatsapp veya chrome da gezerken birden uygulamanın kapanması

Aynen hocam 2 kere tıklama bazen olmuyor. 2 gün oldu alalı 16lık modeli. Tipi falan iyi de kamerası bi tuhaf. Bir de biraz ısınıyor sanki. Tabi ixmirde hava da çok sıcak. Sonuç olarak keşke huawei g7 alsaydım. :)

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.