Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
461.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkan1216

Arkadaslar rica etsem yeni guncelleme den sonra cektiginiz resimleri paylasirmisiniz .turkiyeye inssallah dusuk kamerali lensli sensorlu uretip gondermiyorlardir umarim..suphelerim var vatansa incelledim aama bilmiyorum

Samsung la karusturmayin hocam asus yapmaz oyle sey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kameraya Ağır çekim modunun geleceğini okumuştum. Ne zaman gelir bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ^bloom^

Kameraya Ağır çekim modunun geleceğini okumuştum. Ne zaman gelir bilen var mı?

Gelirse süper olur hocam haberi okudugunuz yerin güvenilirligi nedir? Ben pixelmaster uygulamasıyla verildiğini biliyorum, su an beta aşamasında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta içinde almayı düşünüyorum tek korkum batarya. Wifi ile en kısık parlaklıkta 5 saat internette gezinme süresi verebilir mi?

• Kamerayı incelemek isteyenler,magazalardaki teşhir ürünlerinde bütün ayarlar varsayılan konumda oluyor veya kalite ayarları düşük oluyor.Kamera ayarlarına girin ,arka ısık'ı otomatikten cıkarın ,keskinleştirme ,pozlama gibi degerleri 0 dan yukarı yani +1 veya 2 konumlarına getirin ,ekrandaki kamera görüntüsü dahada iyileşiyor ,kaliteli yüksek fiyatlı telefonlardan bir farkı kalmıyor.Buarada telefon menusunden splendid programını acıp canlı konumuna getirin ve genel ekran parlaklıgınıda autodan cıkarın.Magazadaki rakip firma elemanları bilerek kamera ayarlarını düşürüyorlar dikkatili olun
  • ASUS ZenFone 2 Z551ML Ekran Kalitesi kötü denilmesi üzerine araştırdım, bazı sonuçlar buldum, gerçekten karanlık ve cansız duruyor, çok parlak olarak fazla şarj tüketildiğinden herkes ışığı kısarak kullanıyor ama bu halde bile canlı görünmesi lazımdı ki kötü duruyor, ama yine de almak isteyen olursa mağazaya gidip bakmasını tavsiye ederim.

ASUS ZenFone 2 Z551ML’de 5.5″lik bir Full HD ekran bulunuyor. 403 PPI yoğunluğunda IPS bir panele sahip ZenFone 2’nin ekranının çok keskin ve detaycı olduğunu söyleyebiliriz. Görüş açılarının çok net olduğu ekranın, özellikle metin yakınlaştırmalarındaki performansı ise gerçekten iyi.

Darbelere karşı Gorilla Glass 3 kaplamaya sahip olan ZenFone 2’de ekran ayarları için Splendid adı verilen ayrı bir uygulama bulunuyor. Bu uygulamada bulunan 3 parlaklık modu (Canlı, Dengeli, Okuma) dışında özel mod sayesinde telefonunuzun ekranında ince ayarlamalar yapabiliyorsunuz.

Fakat ZenFone 2’nin ekran kontrastı ve siyah/beyaz dengesi değerlerini diğer amiral gemisi cihazlarla karşılaştırdığımızda ortaya korkunç derecede büyük bir fark çıkıyor. Ekranı diğer cihazların ekranına göre çok loş bir performans sergileyen cihazın kontrast değeri de deyim yerindeyse yerlerde sürünüyor. Bu konuda diğer cihazlarla karşılaştırıldığında aslında ASUS ZenFone 2’nin ekranının vasatın altında kaldığını söyleyebiliriz.

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆

Kaynak:http://akillitelefon.com/2015/04/28/asus-zenfone-2-z551ml-ekran-kalitesi/
    http://www.seslisohbetmekani.com/asus-zenfone-2yi-sizler-icin-inceledik.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanb53 -- 4 Temmuz 2015; 2:25:24 >

• PatientZer0 P kullanıcısına yanıt
    Bu telefonu vergi vurmaz çünkü vurduğu kadar vurmuş asus bunu risk etmez bana göre ama belli olmaz diyebilirim şu 2 aylık süreçte bir indirim olmaz sadece kampanyalar ile belki daha ucuza getirilebilinir onun dışında biraz zor inmesi şu an ki süreçte.

4gb ramin artisini bu telefonda görüyorsun istediğin kadar uygulama aç ama şişme yapmıyor vede her geri dönüşte kaldigin yerden devam ediyor yazılım konusunda bu konuda iyi diyebiliriz ilerde şişme yapar mi bilinmez belki gelen guncelllemeler ile değişebilir ama şu anlık en stabili.

• Arkadaslar su kamera kalitesi olayini bir netlige kavustursak ta gidip alsam su telefonu . Turkiyeye gelen seri cihazlarda gercekten donanimdan kisma varmi yokmu emin olamadim okuduktan sonra kafam karisti boyle seyleri kimse fotoda paylasmiyor :(

• quote:

Arkadaslar su kamera kalitesi olayini bir netlige kavustursak ta gidip alsam su telefonu . Turkiyeye gelen seri cihazlarda gercekten donanimdan kisma varmi yokmu emin olamadim okuduktan sonra kafam karisti boyle seyleri kimse fotoda paylasmiyor :(

Git bi magazada al eline incele

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasinayaz23

quote:

Arkadaslar su kamera kalitesi olayini bir netlige kavustursak ta gidip alsam su telefonu . Turkiyeye gelen seri cihazlarda gercekten donanimdan kisma varmi yokmu emin olamadim okuduktan sonra kafam karisti boyle seyleri kimse fotoda paylasmiyor :(

Hocam baktim inceledim zaten ama cihaz guncel degil emin olamadim baktim cektim resimler kalite olarak dusuktu hatta o yuzden ben ozellikle guncellenmis cihazla cekilmis fotolari gormek istiyorum. Onceki sayfada develi vs foto ornekleri vardi benim cektiklerim alakasiz onlarla kiyaslayinca Bazi kisiler turkiyeye kamera vs donanimj kisilmis cihaz urettigi sekkinde asusun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yasinayaz23

quote:

Hocam baktim inceledim zaten ama cihaz guncel degil emin olamadim baktim cektim resimler kalite olarak dusuktu hatta o yuzden ben ozellikle guncellenmis cihazla cekilmis fotolari gormek istiyorum. Onceki sayfada develi vs foto ornekleri vardi benim cektiklerim alakasiz onlarla kiyaslayinca Bazi kisiler turkiyeye kamera vs donanimj kisilmis cihaz urettigi sekkinde asusun

Bende telefonu inceledim zenfone 5 kullaniyorum hemen hemen ayniydi 1200 tl lik telefondan kamera olarak cok bisey beklemeyin bence hocam ama on kamera guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Orijinalden alıntı: durmus.42

quote:

Orijinalden alıntı: CoBaLTx34

Resimlere söyle bi baktımda pek iç açıcı görünmüyor bana xperia z nin ilk kamera görüntülerini hatırlattı net mi desem bulanık mı desem arada kalmış yani telefonu vatana gittiğimde bi incelicem burda ki resimlerden gördüğüm kadarıyla pek başarılı değil gibi kamerası elimde ki cihazı degistirmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim gibi sadece 1 gb ram fazlalığı için değmez bence herşey ram değil kasanın ağırlığı ses çıkışı ekran kalitesi batarya ömrü cihazın kalınlığı boyutu da önemli cihazın fiyatıda 1500 lira olarak bence fazla çıktı bu fiyata alınacak başka cihazlarda var.

İşin özeti bir samsung lg yada sony değil.

öncelikle, başka yerde söylenen paylaşılan yada incelemelerdeki fotoğraf neyse de yukarda paylaşılan fotografların neresi iç açıcı görünmüyor. Bu fiyat segmentinde (1099 ya da 1299) bu kadar hızlı olup kamerası bundan daha iyi olan bir model varmı? Paralel ithalat demiyorum. Paralel ithalat G3 vb alabilirsiniz tabii ama sorunları malum arada G3 ana konusuna girip orayıda inceliyorum. LG Türkiye garantisiz G3 almak çok büyük bir risk. 1500 tl 64 gb'lik modelini almanız zaten sizin hatanız olur(ki o fiyatta hata 1400 olması gerekirdi bence) 1300 tl olarak bakmalısınız. Hafızası yetmezse 64 gb class 10 bir sd kartla artırabilirsiniz bence.

Bir fanboy değilim hiç asus telefon kullanmadım ama şurdaki resimlere bakıp 1100 liralık bir cihaz için kötü denmesi içime sinmedi gayet başarılı fotoğraflar.

"Kamera kötü yeeaaa!" diyorlar ,E peki neye göre daha kötü ,iyi olan hangisi? diyorsun ,herif s6 ,g4,note 4 le kıyaslıyor :) Yani ikibin liracık ve üzeri modeller ile!!!Yani zenfone 2 kamerasını , kendinden bin tl daha pahalı olan telefonlar ile kıyaslıyor adamlar Haa ekranıda s6 kadar parlak degilmiş!!Abi şaka gibi millet yaa , bin tl fark var ,bir zahmet kamera ve ekran daha iyi oluversin hey Alahım yarabbim.

Meizu MX4 de fiyat performans krallarından ve kamerası da bin kat iyi bu modelden. Bunu açıkla o zaman.

seni burdan uzaklaştıralım o zaman arkadaşım meizu mx4 kullandım ben sakın bana kamerası iyi deme karıncalanma bulanıklık mx4 de çok fazla 2. ön kamerasından bahsetmek bile istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bigOver55

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Orijinalden alıntı: durmus.42

quote:

Orijinalden alıntı: CoBaLTx34

Resimlere söyle bi baktımda pek iç açıcı görünmüyor bana xperia z nin ilk kamera görüntülerini hatırlattı net mi desem bulanık mı desem arada kalmış yani telefonu vatana gittiğimde bi incelicem burda ki resimlerden gördüğüm kadarıyla pek başarılı değil gibi kamerası elimde ki cihazı degistirmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim gibi sadece 1 gb ram fazlalığı için değmez bence herşey ram değil kasanın ağırlığı ses çıkışı ekran kalitesi batarya ömrü cihazın kalınlığı boyutu da önemli cihazın fiyatıda 1500 lira olarak bence fazla çıktı bu fiyata alınacak başka cihazlarda var.

İşin özeti bir samsung lg yada sony değil.

öncelikle, başka yerde söylenen paylaşılan yada incelemelerdeki fotoğraf neyse de yukarda paylaşılan fotografların neresi iç açıcı görünmüyor. Bu fiyat segmentinde (1099 ya da 1299) bu kadar hızlı olup kamerası bundan daha iyi olan bir model varmı? Paralel ithalat demiyorum. Paralel ithalat G3 vb alabilirsiniz tabii ama sorunları malum arada G3 ana konusuna girip orayıda inceliyorum. LG Türkiye garantisiz G3 almak çok büyük bir risk. 1500 tl 64 gb'lik modelini almanız zaten sizin hatanız olur(ki o fiyatta hata 1400 olması gerekirdi bence) 1300 tl olarak bakmalısınız. Hafızası yetmezse 64 gb class 10 bir sd kartla artırabilirsiniz bence.

Bir fanboy değilim hiç asus telefon kullanmadım ama şurdaki resimlere bakıp 1100 liralık bir cihaz için kötü denmesi içime sinmedi gayet başarılı fotoğraflar.

"Kamera kötü yeeaaa!" diyorlar ,E peki neye göre daha kötü ,iyi olan hangisi? diyorsun ,herif s6 ,g4,note 4 le kıyaslıyor :) Yani ikibin liracık ve üzeri modeller ile!!!Yani zenfone 2 kamerasını , kendinden bin tl daha pahalı olan telefonlar ile kıyaslıyor adamlar Haa ekranıda s6 kadar parlak degilmiş!!Abi şaka gibi millet yaa , bin tl fark var ,bir zahmet kamera ve ekran daha iyi oluversin hey Alahım yarabbim.

Meizu MX4 de fiyat performans krallarından ve kamerası da bin kat iyi bu modelden. Bunu açıkla o zaman.

seni burdan uzaklaştıralım o zaman arkadaşım meizu mx4 kullandım ben sakın bana kamerası iyi deme karıncalanma bulanıklık mx4 de çok fazla 2. ön kamerasından bahsetmek bile istemiyorum

Ön kamerası kötü arka kamerası gayet iyi MX4 ün. İlk yazılım sürümü kullandıysanız bilemem.

• Bir soru daha soriyim ozaman kafamda donup duran size gunlerdir. One plus one nasil bbi cihaz. Zenfone 2 ile kiyaslayinca?

• One plus one de guzel ancak zenfone 2 hem daha guncel cihaz hem daha performansli

• asus zenfone 2
    lg g4
    samsung s6
    parlaklık testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01virüs01 -- 4 Temmuz 2015; 17:03:11 >
  • quote:

Bir soru daha soriyim ozaman kafamda donup duran size gunlerdir. One plus one nasil bbi cihaz. Zenfone 2 ile kiyaslayinca?

Kıyaslanmaz . One Plus one , en üst sınıfı hedefliyor. Zenfone2 ise , ucuz telefon sınıfında.

Yurtdışından alacaksanız, zaten daha iyi alternatifler var. One Plus Two da çıkmak üzere ama onun için beklemek gerekebilr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

quote:

Bir soru daha soriyim ozaman kafamda donup duran size gunlerdir. One plus one nasil bbi cihaz. Zenfone 2 ile kiyaslayinca?

Kıyaslanmaz . One Plus one , en üst sınıfı hedefliyor. Zenfone2 ise , ucuz telefon sınıfında.

Yurtdışından alacaksanız, zaten daha iyi alternatifler var. One Plus Two da çıkmak üzere ama onun için beklemek gerekebilr.

one plus one alsam pişman olurmuyum acaba ..ısınırmı bır turlu kestiremedim onu .. bırde hafıza kartı desteğı varmı acaba ?
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt
    sdcard desteği yok one plus one 'da.
    Yurtdışından alacaksanız, Zenfone 2 de alabilirsiniz. Ordaki fiyatlar düşünülünce, anlamlı oluyor. 300 dolara, 64mb lık versiyon satılıyordu ki, o fiyata gayet iyi.

Türkiye'den alacaksanız, Huawei, Meizu ya , veya yakında çıkması beklenen modellere bakabilirsiniz. Geçen yılın amiral gemisi denen modellere bakabilirsiniz.

ZF2 'e 1300-1500 vermek anlamsız olur. Biraz daha ekleyip, başka model de bakabilirsiniz.

ZF2 alacaksanız, mutlaka önce bir mağazada deneyip alın. Sonra iade etmek vs zor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.