Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
462.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon bugün elime geçti ve açtığım gibi bir günceleme geldi yükledim biraz kurcaladım telefonun kamera bölgesi ısınıyor ve hissedilmiyicek gibi değil fakat genel olarak cihazın söylenenin aksine batarya performansı ilk şarja göre gayet iyiydi yakaşık 5 saate yakın bir ekran süresi aldım dead trigger 2 oyunu ve yoğun whatsapp kullanımında bukadar ekran süresi aldı parlaklık orta ile düşük arasındaydı ama ortaya alıncada düşüğe alıncada ekranda bir değişme olmadı açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataberk1127 -- 10 Temmuz 2015; 3:33:50 >
  • MaddogJin kullanıcısına yanıt
    1Singapur doları 2 tl @MaddogJin
     ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Alacak olan arkadaşlar dün İstanbul bilişimde telefonu inceledim 16 GB olanı vardı kameraları ve ekran parlaklığı hoşuma gitmedi almaktan Vazgeçtim gittim yarı fiyatına general mobil 4G aldım. İnternet üzerinden alacaklar bence telefonu gormeden incelemeden almayin bu parayı hak etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacksss kullanıcısına yanıt
    Umarım GM 4G den memnun kalırsınız, Ancak ürün (ZF 2) bence parasını hakediyor, kamerası da gayet güzel, güncellenmemiş ayarları yapılmamış ürünle değerlendirmek doğru değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köaaRC -- 10 Temmuz 2015; 8:41:59 >
  • arkadaşlar tekrar soruyorum whatsapp üzerinden led bildirim atıyor mu sizin cihazlar bende atmıyor nedense çözümünü bilen var mı?
  • Mineral kullanıcısına yanıt
    Isınma da pekçok değer gibi izafi olabilir..Bu tür cihazlarda ısınma tabiki olur olmalıdır da zaten..kabul edilebilirlik önemlidir.Kabul edilebilir değerler arasında kaldığı müddetçe sorun yoktur.
    Bu telefonlarda SAR değeri var demeye benziyor..Bilimsel olarak kabul edilebilirlik ve veriler önemli olmalı kişilerin kendi hissettikleri değil..
  • Arkadaşlar gitti gidiyor dan sipariş ettiğim normal satış fiyatı 1099tl olan 16gb dahili hafızalı 4gb ram li zenfone 2 gri renk cihazı kargo poşetini dahi açmadan geri yollayacağım. Cihazı almak isteyen varsa geri yollamam almak isteyen arkadaşa bana mal olan fiyatı olan 980tl den veririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo poşetini açmadan geri yollama sebebiniz nedir forumda okuduğunuz kötü yorumlar mı yoksa başka bir nedeni var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moztekin

Kargo poşetini açmadan geri yollama sebebiniz nedir forumda okuduğunuz kötü yorumlar mı yoksa başka bir nedeni var mı ?

Hocam dün akşam eşim telefon hediye edince geri göndermek zorunda kalıyorum o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

Orijinalden alıntı: moztekin

Kargo poşetini açmadan geri yollama sebebiniz nedir forumda okuduğunuz kötü yorumlar mı yoksa başka bir nedeni var mı ?

Hocam dün akşam eşim telefon hediye edince geri göndermek zorunda kalıyorum o yüzden

Teşekkürler açıklama için.
    Bende 2-3 aydır bu telefonu bekliyorum fiyat/performans olarak iyi olduğu için ancak iki haftadır yorumları okuyorum neredeyse vazgeçiyordum :)
  • ARKADAŞLAR CİHAZ KARGODAN GELMIS ŞU AN ŞİRKETTE OLMADIGIM İÇİN KARGOCUYA İADE EDEMEDIM SAAT 3-4 GİBİ KARGO POSETINI DAHI ACMADAN İADE EDECEGIM 

SON KEZ SORUYORUM 1099TL lik MODELI BANA MAL OLAN FIYATA 980TL YE İSTEYEN KİŞİYE VEREBILIRIM KARGO POSETI DAHİ ACILMADI 

Not: kusura bakmayın büyük harf ile yazıyorum herkes gorebilsin diye

• cntzlm kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bir sikinti yok led yaniyor acaba bir ayari falan mi var

• cntzlm kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlar ekran led acık yapin. Bende calışıyor. Birde whatsup tan bakın ayarlarına.

• Arkadaşlar telefondan memnun musunuz? Babama 16 gb alalım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

Hocam ayarlar ekran led acık yapin. Bende calışıyor. Birde whatsup tan bakın ayarlarına.

diğer uygulamalar da çalışıyor birtek whatsapp da çalışmıyor nedense...
  • Whatsapp ayarlarindan bildirim led rengini yeşil yapinca oluyor. Sadece yesil yaniyor galiba cihazda bende baska renk yanmiyor. Sarj olurken turuncu renk haric tabi. Bildirim led rengini yesil yapin duzeldigini goreceksiniz. Bende sorunsuz calisiyor su anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssahan10 -- 10 Temmuz 2015; 15:09:49 >
  • Telefonum elime geçti. 3 saattir kurcalıyorum. Xperia Z1den geçiş yapan biri olarak kendi görüşlerimdir.
    -Ekranı bence çok güzel. Işığı da çözünürlüğü de gayet yeterli geldi.
    -Kamerası oldukça başarılı. 10Mp otomatik ayarda beni memnun etti.
    -Selfie kamerası başlı başına olay :)
    -Sesi Z1in yanında sanki anfiye bağlanmış gibi çıkıyor.
    -İlk açılışta kamera çevresinde ciddi ısınma oldu ama güncellemeleri yükledikten sonra bi daha ısınmadı cihaz.

Keşke dediğim iki nokta oldu 1.si kapasitif tuşlar ışıklı olsaydı, 2.si bir sürü gereksiz asus uygulaması dolu cihaz. Bu uygulamaları silmeyi zaten geçtim etkisiz hale getirebilseydik keşke.
  • ssahan10 S kullanıcısına yanıt
    led de sadece 3 renk var :( yeşil kırmızı turuncu
  •  ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆

Sabah saat 10 gibi bende cihazı kargodan teslim aldım. 32GB'lık model. Bilkom Garantisi ile geliyor cihaz.

İlk izlenimlerim şu şekilde oldu;

-Cihazın ilk açtığımda kurulumunu yaparken kamera çevresi baya bir ısındı. Eyvah dedim daha kullanmaya başlamadan bu şekilde ise yandık
    Güncelleme yaptıktan sonra sanki cihaz kendine geldi. Bu nedenle cihazı açar açmaz güncellemesini yapmanızı öneririm. Isınma sorunu falan yok şu an

-Kamera benim için gayet yeterli düzeyde

-Hoparlör sesi bana düşük geldi.Kimine göre iyi gelebilir ama beni tatmin etmedi. ( Sanırım daha önce HTC kullanmamdan kaynaklanıyor )

-ZenUI arayüzü gayet akıcı ve güzel tasarlanmış. Telefonun en çok hoşuma giden yanı bu oldu.

-Arka kapak gerçekten çok şık duruyor ben gri rengini tercih ettim dokunmasanız metal zannedersiniz.

-Herkes cihazın ekran parlaklığından şikayet etmiş ancak benim gözüme gayet hoş ve parlak göründü.

-Kutu içerisinde 2A'lik hızlı şarj cihazı çıkıyor. Cihaz %5 'den 1 saat 15 dakika gibi bir zamanda tam şarj oldu.

-FM Radyo var.

-Son olarak telefon ele çok güzel oturuyor. İncelemelerde çok kalın diye eleştirenler oldu ama aksine telefonu eliniz ile kavradığınızda sanki incecik bir telefon tutuyormuşsunuz hissi veriyor.

• Hayirli olsun gule gule kullanin.Kulakliginin fotografini yada model numarasini yazarmisiniz lutfen.Asusun kendi sitesindeki modelle aynimi merak ediyorum.
    Simdiden tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.