Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
462.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun JP sürümüne yine birsürü fix geldi ww yede gelir muhtemelen :)

Asus Sitesi
  • Circles kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kılıf gerçekten çok güzel. Ben siyah düşünüyordum ama mavisi de hiç fena değilmiş.
  • Yeni kararlık güncellemesi geldi 100mb lık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon ısınıyor kullandıkki söylüyoruz aldırış etmeyin vs. nedir ?
  • Yasinayaz23 Y kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın.. +1
    Ben de Zenfone 5 kullanıyorum..Hepsiburada dan eşime aldım dün elime ulaştı (siparişin 1 gün sonrasında) cihaz gerçekten iyi, neredeyse vazgeçip kendim kullanacağım..
    Cihaz gelir gelmez kapalı iken şarja taktım, son güncellemesini indirip şarjdan sonra sadece ana kurulumu yapıp güncelledim.Uygulamaların da hepsini güncelledim..
    Batarya sorunu yok,
    Çok hızlı kapanıp çok hızlı açılıyor cihaz..
    Isınma hissetmedim..
    Double tap çok başarılı..Hangi uygulamada denediysem aktif çalıştı..
    Arayüz çok seri, akıcı..
    Bana çok ergonomik geldi aşırı büyük hissetmedim.kullanımı rahat.Fiyatını bence hakediyor. Geç saat olunca çoğu fonksiyonu uygulamayı denemedim bugün akşam onları da denerim..
    Kısaca ilk izlenimim çok iyi. İyiki almışım.. O kadar kurcalamama wifi kullanmama gps konum buldurmama ayarların suyunu çıkarmama rağmen %83 tü gece bıraktığımda..Zenfone 5 te bu kadar uğraşmayla kesin %60 ın altına inerdi..

• Thema kullanıcısına yanıt
    Sistem güncellemelerini ve tüm Asus uygulamalarının güncellemelerini yaptınız mı?
    Yapmadıysanız bir de günceleyerek deneyin. Ayrıca browser olarak ne kullandığınızı da yazarsanız belki bizlerde test ederek yardımcı olabiliriz..
    Arka planda çalışan senkronizasyon Facebook gibi uygulamalarınız da varsa yazın ki aynı şartları sağlayalım
  • köaaRC kullanıcısına yanıt
    hocam tüm güncellemeler tamam, tarayıcı olarak dolphin kullanıyorum, arkadaşlar ısınma yok diyolar benmi abartıyorum acaba diyorum ama kamera çevresinde bariz ısınma var, telefondamı sorun var acaba servise yollasam bişey yok diye gönderirler kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

hocam tüm güncellemeler tamam, tarayıcı olarak dolphin kullanıyorum, arkadaşlar ısınma yok diyolar benmi abartıyorum acaba diyorum ama kamera çevresinde bariz ısınma var, telefondamı sorun var acaba servise yollasam bişey yok diye gönderirler kesin

Isınma bende de var. Hissedilmeyecek bir ısınma değil ayrıca . Çok rahatsız edici değil ama ısınmıyor demek de doğru değil
  • Evet arka kamera bölgesinde ısınma var

• quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

Cift tiklama sorunu bazen bendede oluyor. Ama herzaman degil kafasina gire takiliyor. Yazilimsalsa eger sanirim cozulur. Hizli sarj benim icin onemli degil. Hatta ben evde ucu micro usb olan her sarji kullaniyorum. Aksamdan aksama sarj edenler icin bir sikinti teskil etmez sanirim. Bu sarj olayi arti islemci hizinin 0.5 ghz yuksek olmasi ve 16 gb fazla depolama sunmasi(ki zaten sd kart takilabiliyor vd uygulamalari bueaya kurabiliyorsunuz) 32 gb ve 64 gb modelleri benim icin gereksuz ve modellerin fiyatlari gereksiz pahali. 16 gb ligi 999 tl gibi olmaliydi kanimca. 16 gb modeli haric diger modeller alinmaz benim fikrime gore. Cunku fiyat&performans ilişkisi kötü oluyor. Birde sunu söyleyeyim bana göre ön kamera daha net resimler çekiyor sanki. İyi geceler herkese.

Kardes bu konuyla ilgili pm attim. Ama sanirim sen gormedin. O yuzden buraya yazmak zorunda kaldim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mineral kullanıcısına yanıt
    Öyle bi yazıyorki burdaki arkadaşlar nerdeyse ellerine aldıklarında telefonu elleri üşüyecekmiş gibi, insan kendi telefonundan şüpheleniyor :)
  • 32 gb lik makine ile cekilmis fotograflarinizi bekliyorum 4 gozle sevgili zenfone 2 kullancisi kardeslerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 9 Temmuz 2015; 19:37:30 >
  • Vatanda cihazı hızlıca bir inceledim gözüme çarpan noktalardan biri cihazın animasyonlarının yüksek olması herhalde biraz seri değildi gibi,cihaz birde ağır geldi bana ama öyle çok ağır değil bu arada boyut konusunda o kadar kötü değil çok rahat taşınabilir bir cihaz biraz arkasının bombeli oluşundan dolayı kaybediyor gibi.

Kamera o kadar kötü değiş hatta iyi diyebilirim bir tek sıkıntı zoom yapınca bozulmalar göze çarpıyor toshiba sensör keşke kullanmasa dedittiriyor fakat belki Note 4 ve S6 göre kötü olabilir ama G3 veya G7 Mate7 gibi cihazlara göre iyi bana göre.

Parlaklık konusunu pek anlamadım mağaza içinde anlaşılmıyor ama Z3 göre yanımda onu elime alıp karşılaştırdım ona göre sırıtmadı diyebilirim cihaz bence gayet iyi alanlara hayırlı olsun şimdiden.

• Arkadaşlar 32gb modeli vatan bilgisayar stoklarına geldi.
  • Xda'da Ycvan adlı kullanıcı Zenfone 2 üzerinde Windows 7 çalıştırdı.

• Beyler şu ande singapurdayım. Zenfone 2 nin 2 gb 16 lıgı harvey diye bi magazada 500 tl nasıl fiyat sizce ?

• 130 kadar da işletme parası olacak türkiyede. bence uygun fiyatı. Ama 32gb/4gb lık olanın fiyatı ne kadar merak ettim ?
  • Kısmetse yarın bakacagım burası hiç ucuz biyer degil asus hariç.

• Bende 32bg modelini gittigidiyordan %10 indirim artı bonus indirimiyle 1110 TL almış oldum. Bakalım ne zaman gelecek.
  • beko95590 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende orda duymustum bu ozelligi ama denemedim. Oyunla pek aram olmadigi icin bu aralar bayagi yogunum. Mesajida gec gordum kusura bakma. Sanirim program kurmak icin root izni istiyor gibi birsey okumustum yabanci bir forumda.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.