Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
462.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hepsi 4 GB ram. Asus un sitesinden kap veya zenpower la beraber alın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok kararsız kaldım. Arada 200tl var cok oyun oynayan biri değilim. Benim için arayüz performansı daha önemli 1.8 ile 2.3 ghz arasında kaldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssahan10 S kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende bimeks den alıcam ama kararsızım performansı nasıl oyun,stabilite,pil vs bilgi verebilirmisniz
  • arkadaşlar 16 gb olanlara hafıza kartı takılabiliyormu 1.8 ghz olanlara yani
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Nerden almayı düşünüyorsun Hızlıalda kampanya var carfinanscılara 100 tl parapuan 50 tlde chip para veriyor 1150 tl geliyor ordan alırsan bir şey kaybetmessin. Çok fazla uygulama yüklüyorsan mantıklı olan 32 gb olanı almaktır hız farkı önemli değil onu anlamassın bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih1983

arkadaşlar 16 gb olanlara hafıza kartı takılabiliyormu 1.8 ghz olanlara yani

takılıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Nerden almayı düşünüyorsun Hızlıalda kampanya var carfinanscılara 100 tl parapuan 50 tlde chip para veriyor 1150 tl geliyor ordan alırsan bir şey kaybetmessin. Çok fazla uygulama yüklüyorsan mantıklı olan 32 gb olanı almaktır hız farkı önemli değil onu anlamassın bile.

Hocam GittiGidiyor da 1059tl ye 16gb tı var yüzde 5 indirim ve 50tl bonus ile 950tl ye geliyor. Şimdi onun siparişini geçtim. Hızlı aldaki kampanyayı gördüm ama maalesef card finansım olmadığı için yanaşmadım.

Çok uygulma yüklerim ama 32gb lık hafıza kartım olduğu için tüm medya dosyaların kartda olacağı için 16gb yetecektir diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım aldık şimdi yolunu gözleyecez

• telefon çok ısınıyor beyler, normal internet kullanımımda bile kamera çevresi yanıyor sizde durum nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı sorulara elimde geldiğince cevap vermeye çalışayım.

@dehaax
    z2 ve zf2 arasında'ki donanım özellikleri bakımından karşılaştırmayı size bırakıyorum. Zira internette mevcut. Ancak çok çok 1700 ve üzeri telefonlardaki kameralar kadar iyi bir kamera beklentiniz yoksa asus alın derim. Ayrıca uzun süreli kullanım için istiyorsunuz. Bu noktada z2 nin işlemci mimarisinin 32bit asus'un ise 64bit olduğunu ve doğal olarak belki şuan çok yoğun olmasa da bir süre sonra 64bit mimari'nin önem kazanacağını belirtmek isterim. Telefonda kasma donma yok gayaet rahat kullanabilirsiniz.

@ultrAslan-BH
    işlemci ve ram dışında bir farkları yok. Kamera farkı konusu sadece efsane. ( Gerçi %100 efsane demeyim de şöyle izah edeyim donanım olarak iki kamera da aynı aslında. ama işte 2 telefon arasında yazılımı kullanma noktasında performans farkları olduğundan nadiren oluşan farklar olabilir.) Yani genel kullanıcı için özet: Fark yok aynı kamera.

-ve evet Türkiyede sadece 4gb modeli var.
    -Çok oyun oynayan biri değilseniz size 1.8 işlemcili model rahatlıkla yeter diye düşünüyorum. Okadar da kötü değil yani , hele ki oyuun çok oynamıyorsanız farketmezsiniz bile muhtemelen.

@fatih1983
    Evet var.

@derniere
    Şahsen beni rahatsız edecek kadar bir ısınma olmadı ama dürüst davranmak gerekirse çok yoğun bir kullanımda denemedim açıkcası. Ama sanmıyorum öyle aman aman bir ısınma sorunu yaşatacağını.

@fatih1983
    Evet tüm modellerde kart desteği var.

• @Thema
    Bendeki okadar ısınmıyor. Gerçi aşırı yoğun kullanmadım ama internette felan gezerken tık yok. Biraz çoklu uygulama denemesinden sonra kamera çevresinde ısınma oldu ama evet. yinede çok rahatsız edici değildi.
  • Az önce 1099 luk olanı Anatolium Media Markt'ta inceledim,diğer versiyonları yoktu sadece bu vardı.Gayet güzel akıcı bir telefon.Sağolsun görevli izin verdi Real Racing 3'ü indirdim en yüksek ayarlarda oynadım hiç bir kasma donma yok gayet akıcı oynanıyor.Alacaktım ancak son bir kez foruma bakayım dedim.Kullanıp kronik yada rahatsız edici bir sorunla karşılaşan var mı aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih1983

quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

Bende bugün bimexten 1099 liraya aldim
    Huawei g610u dan sonra iyi oldu

merhaba bimex de satılan zenfone 2 lerde radyo var sanırım sizde radyo varmı

Benim incelediğim cihazda radyo vardı.
  • 2 GB ram'li modelleri Türkiye'de var mı?? Yani satışa çıkacak mı??

• @kasova
    Geleceği yönünde haberler var ama bir süre sonra olacak yani "kişisel tahminim" en az 2-3 ay.

• MaddogJin kullanıcısına yanıt
    Peki telefonda oyun oynarken falan bu 4GB'lık kısmın hepsini kullanıyor mu, yoksa Bi kısmı kullanıp gerisini kullanıcıya mı bırakıyor??

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun uygun fiyatlı almışsınız.
  • Beyler zenfone 2 yi bimeks, Vatan gibi yerlerden mi yoksa asus eshop dan mi aliyim? Bide bu n11 de zenfone 2 kiliflari var 30 tl civarlarinda onlar orjinal degildir de mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 9 Temmuz 2015; 14:05:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler cihazi kullanmadan isiniyor, kasiyor kamerasi kotu v.s diyorlar aldiris etmeyin. Cihaz hayatimda gordugum en az isinan cihaz. Kamerasi 16-32 arasinda fark yok tamamen sallama cihazi kotuleme amacli. Zenfone serisi zaten android deki en stabil cihazlarin basinda gelir bende zenfone 5 var hic bi kasilma gormedim s3-s4-g3 kullanmama ragmen.bataryasida dayanmaz felan diyorlar tamamiyle yalan zenfone 2 de bu sorun cozulmus 5,30-6 saat ekran suresi veriyor isteyene ss atabilirim zentalkda gordum.yani soylenenlere kesinlikle aldiris etmeyin tamamiyle cihazi kotuleme amacli soyleniyor gidin bi magazaya elinize alin kullanin nedemek istedigimi anlarsiniz.

• Kilif tavsiye edecek olan varmi

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.