Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
461.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sen değişimini iste faturayı vs. isterlerse düşünürsün. Ben de bu hafta başka telefona geçtim yaklaşık 3 yıl sonra. Rahatladım.
  • Merhaba arkadaşlar zenfone 2 cihazımda karşıya ses gitmiyor ve gelmiyor ama video kayıt flan yaparken kayıt yapıyor... Hard reset attım ama işe yaramadı eski sürüme geçsem işe yarar mı yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonun anakartını veya anakart üzerindeki simflex konnektörünü bulabilir miyiz acaba ? çok memnundum fakat deji bataryayı takarken anakarttaki konnektörün bacaklarını yemişim.
  • Kendinisini 2 senedir kullanıyorum. Sim kart yuvası değişmesine rağmen halen sim kart 1 görülmedi hatası bulunuyor.Bazen karşıya ses gitmeme problemi bulunuyor. Telefon kaynaklı bazen internet çok yavaş ve ghost screen için garantiye yollamıştım yapmışlar. Sonuç olarak leş gibi telefon 2 sene yine iyi idare etti.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Coldd -- 16 Haziran 2018; 12:40:13 >
  • HeLLgaTe kullanıcısına yanıt
    Aldığımda sim kartı bir okuyup bir okumuyordu. Sim kart üzerine kağıt yapıştırdım. Yuvaya bol geliyormuş meğer. Artık nasıl üstün bir mühendislikse bu yuvanın kalınlığını ayarlayamamışlar Neyse 2 sene değil 3 sene oldu telefonu alalı. Arka kapağının kaplaması soyuldu. Plastik gibi şeffaf bir katman varmış ele yumuşaklık hissi veren. Zaten sararmıştı ve iğrenç görünüyordu da neyse. Kamera camını dışarı çıkık yaptıkları için çizile çizile kamera kullanılmaz hale geldi. Camı çıkarıp yerine poşet bantladım. Geçenlerde de sim kartı görmemeye başladı. Meğer sorun soketteymiş. Telefonu söktüm soketiyle oynadım falan olmadı. Sonra üzerine kağıt yapıştırıp sıkıca kapattım telefonu 1 hafta idare etti. Dün yere düştü telefon yine aynı sorun baş gösterdi. Bu sefer ne yaptıysam çalıştıramadım sim kartı. Soket şık diye yerine girince pinlerin değmesi gerek ama değmiyorlar. Hafif havada durunca sim kartı okuyor. İşin kötü yanı 2 sim kart yuvası, 1 titreşim motoru ve 1 sd kart yuvası aynı sokete bağlı. Biri çalışıyor ötekiler çalışmıyor soketle her oynadığımda. En son soketin altına da üstüne de kağıt koydum da iadereten kullanıyorum şimdi. Sd kart çalışmıyor ama titreşim motoru ve sim1 çalışıyor neyse ki. Mi7 çıksın alırım diyordum da tasarımını da pek beğenmedim sızdırılan fotoğraflara bakınca. Zenfone 2'nin övebileceğim yanı ekranı gerçekten çizilmelere dayanıklı ve takoz gibi olduğundan yere düşünce anında ekranı kırılmadı. Bunun haricinde ne yazılım konusunda başarılı ne de telefonun üretimi kısmındaki mühendislikte. Bu nedenle tekrar asus almayı düşünmüyorum pek, her ne kadar kendilerini geliştirmiş gibi gözükseler de.

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Ali Express Sim yuvası 5 dolar + kamera 8 dolar = 13 dolar yani toplam 55 TL

Türkiye de sim 20 tl + kamera 30 TL = 50 TL bulabilirsin.

Masrafı 50tl tutar ekstra
    Orijinal kılıf 8 dolar + lens 2 dolar =10 dolar

Hepsi toplam 95 TL

Yapmak istersen bu işi bu kadar kolay halledersin. Max 3 bekliyorum bende :)

Benim Telefon 3 sene boyunca kullandım. Ne soyulma, ne çizik nede başka sorunu olmadı.. Sadece kamera kötü çekmeye başladı. 2 dolara lens + 28 TL ye kamera aldım. İlk gün çekilen cam gibi video fotoğraflar orijinal haline döndü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yardım edecek birileri vardır elbet?

• Zenfone 2 cihazım var tek sorunu arama yapıldığında ses gitmiyor ve gelmiyor ama video kayıt flan yaparken gayet normal kulaklık taktım işe yaramadı bluetooth taktım işe yaramadı marsmellow yaptım olmadı hard normal reset attım olmadı varmı çözüm önerisi olan

• Arkadaşlar Merhaba, telefon şarj almayı kesti ve telefoncuya götürdüm.Bana entegresinin yandığını söyledi.Şimdi bu telefonun tamamen öldüğünü söyleyebilir miyiz yoksa asusun kendi servisi bir çözüm bulabilir mi ?
  • Merhaba arkadaşlar zenfone 2 laser 6" 3gb Ram modelini kullanıyorum konu çok uzun olduğu için ve arama seçeneklerini kullanamadığım için size soruyorum.

Aramalarda hiçbir şekilde karşı tarafa gitmiyor, ses kaydedicisinde sesimi kaydetmiyor fakat hoparlor actıgım zaman karşımdaki beni duyabiliyor.

Kamera yok kameram kayboldu hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Kamerayı açtığımda sadece ön kamere görünüyor arka kameraya geçiş tuşu da kayboldu. Bununla birlikte fener de hiçbir programla birlikte açılmıyor.

Ekranın sağ tarafı yukardan aşağıya 1cm lik bölümü hiçbir şekilde basmıyor. Anlamadığım bir şekilde basmayan bölüm bazen büyüyor bazen küçülüyor. Donanımsal değil gibi sanki.

Garantim yok Zenfone 6 yı garantiye verdiğimde bana bu cihazı vermişlerdi yoksa zenfone 6 taş gibi cihazdı. Bir fikir verebilecek var mı.

• telefonun arkasını aç. parçaları sök tak büyük ihtimalle düzelir. youtubedan ekran değişimi videosuna bak oradaki şekilde yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Suskundalga05

Zenfone 2 cihazım var tek sorunu arama yapıldığında ses gitmiyor ve gelmiyor ama video kayıt flan yaparken gayet normal kulaklık taktım işe yaramadı bluetooth taktım işe yaramadı marsmellow yaptım olmadı hard normal reset attım olmadı varmı çözüm önerisi olan
    tamir videolarına bak gerekirse bu şekilde parça değiştir. büyük ihtimalle şarj+mikrofon soketi değişmesi lazımdır ya da sim flex. sakın tamire verme yine bozuluyor. kendin kurcala

• zenfone 2 için custom rom kullanan var mi? Oreo ya da nougat. 6 dan iyi midir kötü müdür?

• sazansavar kullanıcısına yanıt
    şarj soketini değiştirmeyi dene

• siamat S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim custom romlarda cm yada aosp tabanlı romlarda hem video sıkıntısı var hemde aşırı şarj yiyor. En güzeli orijinal rom yada borets rom kurabilirsin.

• Acil yardım

telefonum kapandı açılmıyor, arada bir titriyor , hard resetle vs de ekran gelmiyor, çözümü var mı?
  • travellerrr T kullanıcısına yanıt
    telefonu sök. bataryanın konnektörünü anakarttan çıkar. bi yarım saat beklesin. sonra tak dene. yine açılmıyorsa sıkıntı biraz büyük

• Daha önce de bu tarz bir şey olmuştu dediğin şekilde yapmıştım açılmıştı ama bu sefer iki üç dk de bir iki titreme yapıyor, bataryayı çıkardım taktım, (yarım saat beklemedim ama) yine olmadı, başka bir çözümü olmalı , garantisi de yok, bi yol yordam bilen varsa acil yardım lütfen
  • inferior İ kullanıcısına yanıt
    Daha önce de bu tarz bir şey olmuştu dediğin şekilde yapmıştım açılmıştı ama bu sefer iki üç dk de bir iki titreme yapıyor, bataryayı çıkardım taktım, (yarım saat beklemedim ama) yine olmadı, başka bir çözümü olmalı , garantisi de yok, bi yol yordam bilen varsa acil yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.