Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
461.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sistem güncellemesi- güncelleme denetle den yapıyorum her hangi bir güncelleme gözükmüyor, farklı yoldan mı yapılıyor=
  • Ben bu telefondan bataryasının ölmesi haricinde çok memnunum. bataryanın zamanla ölmesi her telefonun sorunu zaten. Bozulmadığı müddetçe yeni model almam.

Ha bir daha asus almam o da ayrı konu.
  • Asus Zenfone 2 telefonum düştü ve ekranı kırıldı. GSM iletişim anakart arızası var diyerek tamir etmedi. Ancak telefon çalışıyor. Bildiğiniz güvenilir teknik servis var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENİMDE TEL DÜŞTÜ EKRAN KIRILDI.

KAPAKDA KIRILDI

GARANTİSİ BİTTİ

EKRANI KAÇA YAPARLAR

KAPAK FALAN NE TUTAR?

DEĞERMİ YAPTIRMAYA?

• Hızlı şarj sıkıntısı çözüm bulan var mı ?
    Bazen oluyor, bazen olmuyor... ama genellikle hızlı şarj olmyor...
    Denediğim yöntemler :

Farklı uzatma kablosuyla şarj
    Farklı bir güç adaptörüyle şarj

Ne denediysem, çözüm bulamadım.

Not: pil değişim yaptım. Şarj soketi orjinal parça ile değiştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusyunus -- 16 Temmuz 2018; 16:28:18 >
  • Garantiden geleli 2 ay olmasına rağmen tekrardan sorun çıkartmaya başladı.Bir daha Asus telefon kullanır mıyım ? Zannetmem.
  • Telefon birkaç gündür sürekli hata veriyordu. Kamera açılmaz, durduruldu der. Ayarları açmaz, hata verir. Artık dayanamadım ben de sıfırlamak istedim. Sıfırladım, açılır açılmaz "Maalesef sist. arayüz durdu." hatası verdi. Hiçbir şey yapamadım. Tuşlar yardımıyla yeniden yükleyeyim dedim, "komut yok" hatası verdi. Yine tuşlar yardımıyla data factroy ıvır zıvırına girip sıfırladım. Telefon açıldı, dil seçimi ve bağlantı seçiminden sonra bu kez de "Bağlantınız kontrol ediliyor." ekranında takıldı kaldı. Tekrar sıfırladım en başa döndü yani "Maalesef sist. arayüz durdu." hatası veriyor. Aynı şeyleri tekrar yaptım, şimdi de "Unf. com.asus. camera has stopped." ve "Unf. com.android.settings has stopped." Nasıl düzeltebilirim bu telefonu arkadaşlar, yardımcı olabilir misiniz?
  • Temiz bir android kurulumu yapmayı denemenizi öneririm.

Yaptığınız/yapacağınız işlemler kendi sorumluluğunuzdadır!

Asus ZenFone 2 ZE551ML modeli için;

https://www.asus.com/tr/Phone/ZenFone_2_ZE551ML/HelpDesk_Download/

Bu adresten, Sürüm: WW-4.21.40.352 (2017/07/17) (1.22 GBytes) .rar dosyasını indirin ve micro SD kartınıza kopyalayın.

Revovery'ye girin ve "Apply update from SD card" seçeneğinden micro SD karttaki .rar dosyasının üzerine gelip "Power" tuşu ile yükleyin.

Recovery'ye girerken karşılaşılan "Komut yok!" hatasını geçmek için Power tuşu ve volume down tuşuna aynı anda basın.

• kutsalgen kullanıcısına yanıt
    Dün bu yazdıklarınızı yapmıştım. Ancak bu şekilde işin içinden çıkabildim. Teşekkür ederim cevabınız için.
  • Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar.Benim asus zenfone2 telefonumda hızlı şarj ile ilgili bir sorun oluştu.Telefon acayip derecede yavaş şarj oluyor.Acaba bunla ilgili bir çözümü veya duyumu olan varmı şimdiden teşekkürler.
  • Eşimin zenfone selfie model telefonuna su döküldü, hiçbir şekilde açılmıyor. Garantisi bitmişti zaten. Tamirci de yapılmaz de. Servise verdik bakalım, yapılacağından umudum yok, yapılsa da yüksek fiyat isterler muhtemelen, yine kalır.

İçindeki fotoğrafları kurtarma şansımız olur mu acaba bir şekilde?

• çözülemeyen mikrofon sorununu hallettim galiba :) resurrection remix yükledim
    aynı sorunu yaşayan varsa tavsiye ederim çokta kötü değil :)
    zenfone 2 laser
  •  ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆

Küçük kardeşim kurcalamış. Telefon ekranı şu şekilde. Nasıl düzeltebilirim.?

• sbyl03 S kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan Asus Kılıf ı kapatmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Svelto

Ayarlardan Asus Kılıf ı kapatmayı deneyin.
    Hallettim hocam. Saolun

• Birkaç zaman önce bir sorun başladı telefonda,

Sadece "kısa numaralara" SMS göndermeye çalıştığımda "com.android.phone işlemi durdu." uyarısı alıyorum.

Telefon kısa süreliğine kitleniyor, hatlar gidiyor ve kısa bir süre sonra geliyor.

SMS te gönderilememiş oluyor.

Güvenli modda da sorun aynen devam ediyor.

Bu sorun için servisle iletişime geçtiğimde, format tavsiye ediliyor.

Daha önce bu sorunu yaşayan ve kolay bir şekilde, yani format atmadan çözüme ulaşan var mı?
  • Gps nerede olduğumu görüyor ama uyduya bağlanamıyor navigasyonu kullanamıyorum özel bir rom kullanıyorum ama sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum her şeyi denedim yok hareket halinde çalışmıyor gps. Aynı sorunu yaşayan var mı

• Merhaba arkadaşlar. Telefon ben ülke dışındayken bozuldu, bu şarj alamama mevzusu oldu. Orada telefoncu da yapamadı. Neyse ocak ayı gibi geldim burada birisine teslim ettim, o da içini açıp bakmış dediğine göre oradaki adam baya ellemiş tamir için iyice beter etmiş, neyse şimdi çalışıyor ancak com.android.settings veriyor. İnternetteki her çözümü denedim ancak beceremedim, format da atamıyorum, kapama ve ses tuşuna basıp beklediğimde tepki vermiyor. Öneriniz var mı?
  • benim asus telin kulaklığı bozuldu nereden temin edebilirim?
  • Arkadaşlar telefonu alalı 3 yıl oldu bi zaman önce şarj %10 larda iken bi anda %6 %2 ve hemen ardından kapanmaya başladı. Şimdi artik bunu %30 da yapmaya başladı. Özellikle %100 den düşünce oluyor. %35 te şarja taksam %55 te çıkarsam %20 lere kadar idare ediyor. Bi de telefon kullanmadan kendi kendine bataryayı bitmeye birakirsan daha %10 lara kadar görüyor. Öncelikle sorunu yasayan var mi varsa nasıl çözdü? Sizce batarya değişimi ile sorun ortadan kalkar mi? Zaten nerdeyse günde 3 kere şarj etmek zorunda kalıyorum bataryayı hic dayanmıyor artikdegismesi gerek ama bu sorun da onunla mi ilgili acaba? Hem 2 kez servise gitsin istemiyorum hem de sorunu yazip servisin eline sorun için koz vermek istemiyorum. Direk batarya değişimi için vereyim eğer cozulecekse diyorum. Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.