Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 Laser 5.5' ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
13
Favori
26.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Grameradam

quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Telefonu annem için yeni aldım. Root falan yapmadım. Menülerden güncellemeye çalıştım. 400 mb bir güncelleme göründü. Güncellemeye çalıştığımda hata verdi. Güncelleme tamamlanamadı. DH'de gördüğüm bir bağlantıdan Android 6 güncellemesini indirdim. Hafızaya attım. Bu şekilde güncellemek istedim yine hata verdi. Nedir bu telefonun derdi? Bilen var mı?

Verdiği hatanın resmini ekleyebilirseniz veya hatada yazanları aynen not edebilirseniz daha net yardımcı olabiliriz.

/tmp/sideload/package.zip (status 7)

Bu şekilde bir hata kodu söz konusu

Hafıza durumunuz nasıl?
    Bir de inen romda sorun yoktur değil mi? İndirme sırasında internet sorunu yaşamadınız umarım.
    Ekran fotoğrafı atsaydınız recovery versiyonunuzu da kontrol edebilirdik.
    Recovery sürümünüz bu hatayı aldığınız ekranın en üstünde kırmızı yazıyla yazar. O sürüm ile kullandığınız yazılım sürümü aynı mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By.zKn

Telefonu alali 2 hafta oldu ancak otomatik dondur aktifken arada sirada video donmuyor reset atinca duzeliyor, bir de bazen birisi arayinca telden ses cikmiyor
    Sizde de böyle sorunlar varmi ? Cihazda marshmallow yüklü.

Marshmallow a geçtikten sonra wipe cache yaptınız mı?

Yaptim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus Zenfone 2 Laser 5.5" ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

Hiçbir şekilde güncelleme yapamıyorum. Menüden sistem güncelleme denedim olmadı. SD kart üzerinden denedim yine olmadı.@CanKartaL84

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 13 Temmuz 2016; 22:15:09 >
  • 7129600 7 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. İçiniz rahat bir şekilde kullanın cihazınızı ve tüm güncellemeleri yapın marsmallow e geçene kadar birden fazla irili ufaklı güncellemeler gelecek hepsini kurun sırayla bu esnada cihazı kullanmamaya çalışın güncellemeler sorun çıkarmasın en son marsmallow güncellemesi gelecek onu da kurun ve cihazı sıfırlayın. Yağ gibi akan laser cihazınız hazır :)

• Acill. Eniştem yeni asus laser 5 inc asus laser almış. Android güncelleme gözükmüyor sürekli denetle ediyoruz ama bur türlü güncelleme yok. Yardıma ihtiyacımız var

• Asus Zenfone 2 Laser 5.5" ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

Telefonu yeni alan ve güncelleme yapamayan, yukarıdaki hatayı alan arkadaşlar şu aşamaları takip edebilir.

1) Aşağıdaki bağlantıdan 1.17.40.1531versiyon firmware dosyasını indirin (önce bunu kurmadan direkt android 6 sürümüne geçmiyormuş)
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/ZE550KL/UL-Z00L-WW-1.17.40.1531-user.zip

2) Bu dosyayı SD karta atın ve telefonu kapatın. Recovery menüsüne girin (güç tuşu ve ses kısmaya aynı anda basın ve basılı tutun) açılan menüde "apply update from sdcard" menüsünden güncellemeyi kurun. Güncelleme kurulunca. (uzun sürebilir) Telefonu açın. Açmayınca güncelleme tamamlanmış olmuyor. (biraz bekletecek)

3) Tekrar recovery menüsüne girip "wipe data reset" ve "wipe cache partition" yapın.

4)Aşağıdaki bağlantıdan MM (Android 6) firmware dosyasını indirin
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/ZE550KL/UL-Z00L-WW-21.40.1220.1708-user.zip

5) Bu dosyayı SD karta atın ve telefonu kapatın. Recovery menüsüne girin (güç tuşu ve ses kısmaya aynı anda basın ve basılı tutun) açılan menüde "apply update from sdcard" menüsünden güncellemeyi kurun. Güncelleme kurulunca. (uzun sürebilir) Telefonu açın. Açmayınca güncelleme tamamlanmış olmuyor. (biraz bekletecek)

6) Tekrar recovery menüsüne girip "wipe data reset" ve "wipe cache partition" yapın.

KENDİM BU ŞEKİLDE SORUNU ÇÖZDÜM. PAYLAŞMAK İSTEDİM. TECRÜBESİ OLMAYAN DENEMESİN. SORUMLULUK KABUL ETMEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 14 Temmuz 2016; 23:29:50 >

• onur5545 kullanıcısına yanıt
    Eywallah hocam telefon fiyatina gore cok iyi ben cok begendim. Youtubede muzik dinlerken ve telefon calarken sesi biraz kisik geldi bana ama cok onemli bisey degil. Samsung s4ten bu telefona gecince 3310dan. İphone 7 ye gecer gibi hissettim kendimi sarji 8 saate yakin ekran suresi verdi zamanla batarya daha cok oturacaktir eminim

• quote:

Asus Zenfone 2 Laser 5.5" ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

Hiçbir şekilde güncelleme yapamıyorum. Menüden sistem güncelleme denedim olmadı. SD kart üzerinden denedim yine olmadı.@CanKartaL84

1.17.40.999 sürümlü recovery dosyası nasıl yüklenmiş o cihaza anlamadım. 2. el veya internetten mi alınmıştı cihaz? Orjinal sürümlerde öyle bir numara yok da.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalado

Acill. Eniştem yeni asus laser 5 inc asus laser almış. Android güncelleme gözükmüyor sürekli denetle ediyoruz ama bur türlü güncelleme yok. Yardıma ihtiyacımız var

Bu konu 5,5" ile ilgilidir. Yine de bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışayım.
    Sürüm numarası nedir? Ayarlar/Hakkında/Yazılım bilgisi kısmında ve Sistem güncellemesi menüsünde Yapı numarası kısmında WW_ kodundan sonrasını yazarsanız ona göre yardımcı olabilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartalado

Acill. Eniştem yeni asus laser 5 inc asus laser almış. Android güncelleme gözükmüyor sürekli denetle ediyoruz ama bur türlü güncelleme yok. Yardıma ihtiyacımız var

Bu konu 5,5" ile ilgilidir. Yine de bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışayım.
    Sürüm numarası nedir? Ayarlar/Hakkında/Yazılım bilgisi kısmında ve Sistem güncellemesi menüsünde Yapı numarası kısmında WW_ kodundan sonrasını yazarsanız ona göre yardımcı olabilirim.

Hocam saolun ürünü yolladım

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'dan aldım. Sıfır ürün.
  • S.a arkadaşlar ze550kl cihazı kullanıyorum son sürüm WW _21.40.1220.1708 yüklü. Bu sürümde telefonu nasıl rootlarım.Yada lolipopa nasıl dönüş yapabilirim marshmallowu pek sevmediğim şu son uygulamaları kapatma hücresel veriye uzun basınca direk ayarlara girerdi lolipopda marshmallowda gitti bu sürekli mobil veri geçişi yapıyorum çift sim kartla benim için önemli birşey bu :) Lolipopa geri dönüş yapabilirsem onu rootlamak daha kolay şimdiden teşekkürler. 6.0 da format atmadım wipe cache yapmama rağmen 1,5 2 saatlik ekran süresi farkı var lolipopa göre . Birde biraz kasıyor gecikmeli çalışıyor telefonu kapatıp açınca biraz beklemeden bildirim panelini gelmiyor mesela takılıp kalıyor format atmak istemiyorum atarsamda loloipopa geçeceğim için atmak istiyorum.
  • 7129600 7 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardeşim, bende çok memnunum.

• quote:

Hepsiburada'dan aldım. Sıfır ürün.

Fatura hepsiburada faturası mı? Hepsiburada bir süredir n11 gibi farklı satıcılar üzerinden ürün gönderimi yapıyor. Eğer bu şekilde farklı bir firmadan fatura edilmişse belki yazılımı o yüzden farklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bandit43

S.a arkadaşlar ze550kl cihazı kullanıyorum son sürüm WW _21.40.1220.1708 yüklü. Bu sürümde telefonu nasıl rootlarım.Yada lolipopa nasıl dönüş yapabilirim marshmallowu pek sevmediğim şu son uygulamaları kapatma hücresel veriye uzun basınca direk ayarlara girerdi lolipopda marshmallowda gitti bu sürekli mobil veri geçişi yapıyorum çift sim kartla benim için önemli birşey bu :) Lolipopa geri dönüş yapabilirsem onu rootlamak daha kolay şimdiden teşekkürler. 6.0 da format atmadım wipe cache yapmama rağmen 1,5 2 saatlik ekran süresi farkı var lolipopa göre . Birde biraz kasıyor gecikmeli çalışıyor telefonu kapatıp açınca biraz beklemeden bildirim panelini gelmiyor mesela takılıp kalıyor format atmak istemiyorum atarsamda loloipopa geçeceğim için atmak istiyorum.

Bu sayfada anlatım var fakat cihazınızın bootloader kilidini açmanız gerek root için.

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Fatura hepsiburada'ya ait.
  • Bu 6.0 güncellemesinden sonra ekran süresinde bariz düşüş var keşke guncellemeseydim geri dönüş yapılabilir mi

• ydostlar Y kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba
    adb server is out of date. killing...
    * daemon started successfully *
    error: more than one device and emulator

böyle bir hata veriyor root mu atmamız gerekiyor
  • Sesim karşı tarafta na-mevcut acil yardım up

• quote:

Fatura hepsiburada'ya ait.

Halen aklımda soru işaretleri olsa da siz cihazdan memnun olduğunuz sürece önemi olmayan şeyler bunlar.
    Siz güncelleme işini halletmiştiniz değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.