Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 Laser 5.5' ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
658
Cevap
13
Favori
26.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zenfone 2 lazer ZE550KL almayı planlıyorum ancak iki çeşit işlemci ile üretildiğini okudum
    Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410
    Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615

Cihazın bu işlemcilerden hangisine sahip olduğunu nasıl anlarım

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_mit

Merhaba

Zenfone 2 lazer ZE550KL almayı planlıyorum ancak iki çeşit işlemci ile üretildiğini okudum
    Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410
    Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615

Cihazın bu işlemcilerden hangisine sahip olduğunu nasıl anlarım

Teşekkürler

Kapağın, kutunun arka kısmına denk gelen bölümünde yazıyor işlemci kod numarası. Resmi ithalat olarak ze550KL nin 615 serisi işlemcili modeli gelmedi diye biliyorum.
  • cem al C kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sıkıntı yok.Değişim yapmadım.O arada şarj aletlerini değiştirdiler hepsi 1 ampere döndü o yüzden değişime falan yollamadım şuan sıkıntısız kullanıyoruz şarj süreside aynı.
  • Selamün Aleyüm Arkadaşlar
    biraz uzun bir mesaj olacak kusura bakmayın

1.5 sene önce zenfone5 lg l bello arasında kalmıstım bello aldım arayüzünden lg olmasından tusların arkada olması vs genel anlamda memnundum tek sinir bozan yönü bildirim ışığının olmaması ve depolamanın 8gb olmasıyla

1.5 sene gecti rom recovery stock falan filan derken önce düşürdüm camı kırıldı 1-2 ay sonrada brick oldu garanti cam kırıklıgını bahane ederek anakart hasar görmüş diyeceğini düşündüğümden göndermedim bile

şimdi karsıma yine aynı ikilem çıktı zenfone 2 laser 5.5 ve Lg k10
    lg k10'un kronik bir hatası yok sadece bataryası 2300mah mtk 6753(oyle hatırlıyorum) 8çekirdek işlemcisi var nfc var(nerde kullanacaksam :D) bildirim ışığı yine yok zenfone göre ince android M
    VE ENCOK DUSUNDUREN ALACAGIM K10'UN İTHALATCI GARANTİLİ OLMASI

zenfoneda ise cok fazla sorun var farklı adaptör gelen bile var güncellemeler ile yazılımsal herseyin düzeldiğini kararlı hızlı telefon oldugunu söyleyenler var doğrumu

SORULARIM
    1-zenfone android n'yi alır mı
    2-17 yasındayım facebook twitter instagram snapchat vs. + donanım haber tarzı teknoloji sitelerinde gezerim + clash of clans minecraft vs oynarım arada bi gaza gelip asphalt yuklerım zenfone beni yarı yolda bırakırmı
    3-auntutu bencmarktan zenfone 24bin k10 35bin alıyor bu konuda ne düşünüyorsunuz android m ile test yapan oldumu
    4-dokunmatik benim için çok önemli lg'de malum güzel dokunmatıgı zenfone bana öf çektirirmi

okuyanlar için teşekkürler cevaplarınızı ve senin yerinde olsam sunu alırdımları bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rigor Mortis00 -- 10 Temmuz 2016; 1:04:23 >

• 14 subatta aldigim ze550kl telefonumu iphone 5s ile takaslamak istiyorum. Detaylari ve resimleri burada bulabilirsiniz. Sormak istediginiz birsey varsa pmden ulasin.

www.letgo.com
    Used Zenfone 2 Laser 5.5" (Sadece 5s ile takas) for sale - letgo
    https://www.letgo.com/product/c70e3245-e1ea-426a-a35b-a1f342542b82

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lolipop 5.2 nin kendinden rootlu olan versiyonunu yükledim ama 6.0 a geçilmiyor manuel yada diğer yöntemlerle güncellenmiyor bundan dolayı ABD sideload ile versiyon flashlamak istiyorum gerekli surucleri ve dosyaları indirdim(asus pc link ıntel android suruculeri) ve hata ayıklama oduda aktif ancak telefon açıkken pc asus zoold olarak telefonu görüyor ama recovery menusunden apply update from adb ye girince sürücüyü tanımsız olarak görüyor ne yaptım ne ettiysem bi türlü tanitamadim ne yapılabilir yardım bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeterg

Lolipop 5.2 nin kendinden rootlu olan versiyonunu yükledim ama 6.0 a geçilmiyor manuel yada diğer yöntemlerle güncellenmiyor bundan dolayı ABD sideload ile versiyon flashlamak istiyorum gerekli surucleri ve dosyaları indirdim(asus pc link ıntel android suruculeri) ve hata ayıklama oduda aktif ancak telefon açıkken pc asus zoold olarak telefonu görüyor ama recovery menusunden apply update from adb ye girince sürücüyü tanımsız olarak görüyor ne yaptım ne ettiysem bi türlü tanitamadim ne yapılabilir yardım bekliyorum

Adb sürücülerini aygıt yöneticisinden manuel olarak güncellemeyi deneyin. Google ın adb interface sürücüsüyle yükleyebilmeniz lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Lolipop 5.2 nin kendinden rootlu olan versiyonunu yükledim ama 6.0 a geçilmiyor manuel yada diğer yöntemlerle güncellenmiyor bundan dolayı ABD sideload ile versiyon flashlamak istiyorum gerekli surucleri ve dosyaları indirdim(asus pc link ıntel android suruculeri) ve hata ayıklama oduda aktif ancak telefon açıkken pc asus zoold olarak telefonu görüyor ama recovery menusunden apply update from adb ye girince sürücüyü tanımsız olarak görüyor ne yaptım ne ettiysem bi türlü tanitamadim ne yapılabilir yardım bekliyorum

Adb sürücülerini aygıt yöneticisinden manuel olarak güncellemeyi deneyin. Google ın adb interface sürücüsüyle yükleyebilmeniz lazım.

Tesekkurler suruciyi yükledim anca şimdide su sorunu veriyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

quote:

quote:

Şuanki recovery sürümünüz 1.17.40.1234. Bu sürümden direk Marshmallow a geçilmiyor. 1.17.40.1531 e güncellemeniz lazım. Ota güncellemesini kontrol edin.
    Eğer sistem zaten 1531 sürümü ise adb den fastboot komutlarıyla 1531 sürümüne ait recovery.img dosyasını flashlamanız gerek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şuanki recovery sürümünüz 1.17.40.1234. Bu sürümden direk Marshmallow a geçilmiyor. 1.17.40.1531 e güncellemeniz lazım. Ota güncellemesini kontrol edin.
    Eğer sistem zaten 1531 sürümü ise adb den fastboot komutlarıyla 1531 sürümüne ait recovery.img dosyasını flashlamanız gerek.

1531 i indiriyorum su an deneyip yazacagim ilginiz için tesekkurler

• Merhaba arkadaşlar asus zenfone 2 laser 5.5i sipariş ettim n11 den bilkom garantili. Nasil siz memnunmusunus telefondan telefon geldiginde guncellemeye yapayimmi root falanla ugrasmak istemiyorum

• Her kafadan bi ses çıkıyor ama ben memnunum pil ve kullanım açısından baya başarılı

• Tüm güncellemeler yüklümü hocam.geldiginde guncelleme yapayimmi. Cok sikayetci var bende anlamadim n11 urun yorumlarinda herkes olumlu yazmiş

• Bide bu konuyu acan ona devretmiş devir alan baskasina devretmiş. Diger devir alan birakmis gitmis sayfayi inşallah pişman olmam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1531 i indiriyorum su an deneyip yazacagim ilginiz için tesekkurler

Kardeş tesekkurler halloldu çok sağol.yukleme soran arkadaş 5.0.1 geliyordur sana ister öyle kullanırsınız yoksa kendi güncellenmesini yapıyor ama 6.0.1 biraz daha stabil geldi bana

• Telefonu alali 2 hafta oldu ancak otomatik dondur aktifken arada sirada video donmuyor reset atinca duzeliyor, bir de bazen birisi arayinca telden ses cikmiyor
    Sizde de böyle sorunlar varmi ? Cihazda marshmallow yüklü.

• Telefonu annem için yeni aldım. Root falan yapmadım. Menülerden güncellemeye çalıştım. 400 mb bir güncelleme göründü. Güncellemeye çalıştığımda hata verdi. Güncelleme tamamlanamadı. DH'de gördüğüm bir bağlantıdan Android 6 güncellemesini indirdim. Hafızaya attım. Bu şekilde güncellemek istedim yine hata verdi. Nedir bu telefonun derdi? Bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.zKn

Telefonu alali 2 hafta oldu ancak otomatik dondur aktifken arada sirada video donmuyor reset atinca duzeliyor, bir de bazen birisi arayinca telden ses cikmiyor
    Sizde de böyle sorunlar varmi ? Cihazda marshmallow yüklü.

Marshmallow a geçtikten sonra wipe cache yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grameradam

Telefonu annem için yeni aldım. Root falan yapmadım. Menülerden güncellemeye çalıştım. 400 mb bir güncelleme göründü. Güncellemeye çalıştığımda hata verdi. Güncelleme tamamlanamadı. DH'de gördüğüm bir bağlantıdan Android 6 güncellemesini indirdim. Hafızaya attım. Bu şekilde güncellemek istedim yine hata verdi. Nedir bu telefonun derdi? Bilen var mı?

Verdiği hatanın resmini ekleyebilirseniz veya hatada yazanları aynen not edebilirseniz daha net yardımcı olabiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grameradam

Telefonu annem için yeni aldım. Root falan yapmadım. Menülerden güncellemeye çalıştım. 400 mb bir güncelleme göründü. Güncellemeye çalıştığımda hata verdi. Güncelleme tamamlanamadı. DH'de gördüğüm bir bağlantıdan Android 6 güncellemesini indirdim. Hafızaya attım. Bu şekilde güncellemek istedim yine hata verdi. Nedir bu telefonun derdi? Bilen var mı?

Verdiği hatanın resmini ekleyebilirseniz veya hatada yazanları aynen not edebilirseniz daha net yardımcı olabiliriz.

/tmp/sideload/package.zip (status 7)

Bu şekilde bir hata kodu söz konusu

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.