Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 Laser 5.5' ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
658
Cevap
13
Favori
26.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarikafa11

Sesim karşı tarafta na-mevcut acil yardım up

Telefonunuzun hesap makinesini açın, .12345+= tuşalayıp test menüsüne girin. Single test kısmından mikrofon testi yapın. Mikrofonlarınız çalışıyorsa arama sırasında mikrofonunuzu sessize almadığınızdan emin olun.
    Test sonucu mikrofonlarınız çalışmıyorsa donanımsal bir sorun olma ihtimali yüksek, servise göndermeniz gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DansastasTR

hocam merhaba
    adb server is out of date. killing...
    * daemon started successfully *
    error: more than one device and emulator

böyle bir hata veriyor root mu atmamız gerekiyor

Sanırım usb den bağlı başka bir cihazla çakışıyor. Veya bluestack gibi bir program kullanıyor olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dndd

Bu 6.0 güncellemesinden sonra ekran süresinde bariz düşüş var keşke guncellemeseydim geri dönüş yapılabilir mi

Bir süre sonra bir nebze toparlıyor. Örneğin ilk yüklediğim zamanlarda 6.0 ile tüm günde 4 saat ekran kullanım süresi ile %5 e düştüğünü bile görmüştüm pilin. Dün sabah 08:00 den gece 01:00 e kadar 3 saat ekran süresi sonrası %51 şarjım vardı mesela.
    Önceki gün 6 saatlik bir süreçte 1 saat 45 dk ekran kullanımıyla %100 den %83 e düşmüştü mesela şarjım.
    Tabi Lollipop ile 9 saati görüyordum günlük kullanımda genel olarak. 8 saat ekran süresinin altına pek düşmüyordu.
  • beyler çok tembel ve kısa soru.

bu telefon alınırmı? arkadaşıma ve kendime alıcam 2 adet fiyat performans bunu bulabildim şık da bir ürün. şimdiden cevap için teşekkürler.
  • S4 ten buna gectim ben memnunum telefondan valla 750 liraya daha iyi telefon bulamayiz bence kamerasida gayet iyi sarjida lg g4ten cok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

beyler çok tembel ve kısa soru.

bu telefon alınırmı? arkadaşıma ve kendime alıcam 2 adet fiyat performans bunu bulabildim şık da bir ürün. şimdiden cevap için teşekkürler.

Bu fiyata güzel bir seçenek diye görüyorum halen. Fiyat aralığınız 700-750TL ise alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7129600

S4 ten buna gectim ben memnunum telefondan valla 750 liraya daha iyi telefon bulamayiz bence kamerasida gayet iyi sarjida lg g4ten cok daha iyi

Ben de Lg G4 almayı düşünüyordum. Lg G4 ün şarj durumu nasıl ki?
  • Arkadaşlar android 6.0 dan 5 e dönmek için stock rom yükleyen varmı
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/ZE550KL/UL-Z00L-WW-1.11.40.299-user.zip
    şu linkte bi rom var fakat nasıl yükleyecez bilenlerden yardım bekliyorum
    https://www.asus.com/in/Phone/ZenFone-2-Laser-ZE550KL/HelpDesk_Download/
    Burdan indirilebiliyor
    Birde burdaki romlarda model z00l yazıyor benim telefonda model z00ld yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 20 Temmuz 2016; 22:06:23 >

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Kardes sarji kotu onun 4 hadi tas catlasin 5 saat ekran suresi verebiliyor en fazla. Hatti bazi insanlarda 3 bucuk saat. Lg g4 iyi telefon hizli kamerasi super ama ekrani 2440 a 1440 miydi neydu ultra hd ekrana 3000mah batarya yetermi tabiki yetmez. Bide marsmallow guncellemesi ile sarji daha az gitmeye baslanmis. Abimde var surekli sarjda 😀

• dndd D kullanıcısına yanıt
    Kardes bilmiyorsab ugrasma sonra daha kotu olur bak. Neden android 5e gecmek istiyorsun. Beb geldigi gibi tum guncellemeleri yaptim memnunum telefondan

• quote:

Orijinalden alıntı: 7129600

Kardes sarji kotu onun 4 hadi tas catlasin 5 saat ekran suresi verebiliyor en fazla. Hatti bazi insanlarda 3 bucuk saat. Lg g4 iyi telefon hizli kamerasi super ama ekrani 2440 a 1440 miydi neydu ultra hd ekrana 3000mah batarya yetermi tabiki yetmez. Bide marsmallow guncellemesi ile sarji daha az gitmeye baslanmis. Abimde var surekli sarjda 😀

Şarj konusunda Zenfone5 ile de 4 saat civarı ekran süresi alıyordum. Laser 5,5" ile resmen 2 ye katlandı bu süre. G4 te 5-6 saati bulur diyordum ama bulmuyor anlaşılan :S
    Bir de forumda gördüğüm kadarıyla çok fazla kişi anakart, ısınma, kapanıp açılmama, bootloop, ekranda iz kalması gibi şikayetlerle telefonu defalarca servise göndermiş. İade alabileni var, "sorun darbe kaynaklı" diyerek garanti dışı kalanları var. İhtalatçı garantili alıcanak bir cihaz gibi durmuyor açıkcası G4. Şuan Laser 5,5" ile olan mutlu birlikteliğime devam edeceğim sanırım :)

• quote:

Arkadaşlar android 6.0 dan 5 e dönmek için stock rom yükleyen varmı
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/ZE550KL/UL-Z00L-WW-1.11.40.299-user.zip
    şu linkte bi rom var fakat nasıl yükleyecez bilenlerden yardım bekliyorum
    https://www.asus.com/in/Phone/ZenFone-2-Laser-ZE550KL/HelpDesk_Download/
    Burdan indirilebiliyor
    Birde burdaki romlarda model z00l yazıyor benim telefonda model z00ld yazıyor

Neden o eski sürümü atmaya çalışacaksınız? Muhtemelen sorun olacaktır ve yüklenmeyecektir o sürüm.

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/ZE550KL/UL-Z00L-WW-1.17.40.1531-user.zip bu sürüm Lollipop'un en güncel versiyonu. Bu dosyayı telefonunuzun sd kartına yükleyin. Telefonu recovery modunda açın. Apply from SD kart kısmından bu dosyayı seçip yüklemeyi deneyin. İşlem sırasında kesinlikle telefonu kapatmayın.
    Bu şekilde atamazsanız da adb üzerinden sideload komutlarıyla yüklemeniz gerekecek bu romu.

Eğer bu işlerden pek anlamayan biriyseniz uygulamanızı pek tavsiye etmem. Anlayan birisiyle yapmanızda fayda var.

• Bunu indirmiştim zaten ama yüklemeyi denemedim yükleyen varsa yardımc olur diye braya yazdm bu marshmallowdan bi tek benmi şikayetciyim geri 5.0 dönen yokmu

• quote:

Bunu indirmiştim zaten ama yüklemeyi denemedim yükleyen varsa yardımc olur diye braya yazdm bu marshmallowdan bi tek benmi şikayetciyim geri 5.0 dönen yokmu

Marshmallow un nesinden şikayetçisiniz? Pil süresi ise Lollipop ile ortalama 7-8 saat olan ekran süresi 4-6 saat arasına düştü. Yine de bir cep telefonu için 1 günü kurtaracak düzeyde. Ben genelde 6 saat civarı ekran süresini yakalayabildiğimden sırf şarj için dönmemi gerektiren bişey değil açıkcası.
    Aynen hocam bi suru sorunu var lg g4un son cikan serilerde cogu sorunu giderilsede ilerde ne olur belli degil. Sarji malesef en kotu yani

• Arkadaslar bende 16 gb hafiza karti varda dahili hafiza ile nasil birlestirebilirim yada indirdigim uygulamalari sd karta nasil atabilirim bilgisi olan varmi

Yalniz bu ze500kl icin ze550kl icin degil? Bootloaderi acamiyorum acabilsem rootluycam zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: bandit43

Yalniz bu ze500kl icin ze550kl icin degil? Bootloaderi acamiyorum acabilsem rootluycam zaten

Kusura bakmayın hocam. Marshmallow için yöntem olarak kullanabilirsiniz orayı. Bootloaderı açmak için Lollipop sürümündeki resmi bootloader açıcıyı kullanmayı deneyin. Uygulama hata verip kapanıyor olsa da birçok arkadaş bootloaderın açıldığını söylüyor. Ardından adb ile twrp yi sadece fastbootta boot ediyorsunuz flashlamıyorsunuz. Daha sonra da önceden sd kartınıza attığınız supersu.zip dosyasını twrp den yüklüyorsunuz. Supersu nun birkaç versiyonunu denemeniz gerekebilir. Ben 2.74 betayla rootlayabilmiştim, diğer stable ve beta sürümlerinde cihaz açılmamıştı.
  • değerli ustalar,telefonumu şarjdan aldıktan sonra gelen aramalara sessiz modda cevap vermeye başladı???ses ayarlarına baktım açık..ne olmuş olabilir? ve nasıl çözebilirim? yardımlarınız için teşekkürler(ZE500KL)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Orijinalden alıntı: bandit43

Kusura bakmayın hocam. Marshmallow için yöntem olarak kullanabilirsiniz orayı. Bootloaderı açmak için Lollipop sürümündeki resmi bootloader açıcıyı kullanmayı deneyin. Uygulama hata verip kapanıyor olsa da birçok arkadaş bootloaderın açıldığını söylüyor. Ardından adb ile twrp yi sadece fastbootta boot ediyorsunuz flashlamıyorsunuz. Daha sonra da önceden sd kartınıza attığınız supersu.zip dosyasını twrp den yüklüyorsunuz. Supersu nun birkaç versiyonunu denemeniz gerekebilir. Ben 2.74 betayla rootlayabilmiştim, diğer stable ve beta sürümlerinde cihaz açılmamıştı.

Adbden flashlamadan nasil boot edebilirim ? Onu bilmiyorum da :) lolipopdaki bootloader acici hata veriyor diye bende denemedim akşam deniyeyim en iyisi tekrardan 😂😂

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.