Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 Laser 5.5' ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
13
Favori
26.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda en uygun şekilde nasıl alabiliriz bu telefonu ? Ve ya bu telefona alternatif önerebileceğiniz telefon var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

Şu anda en uygun şekilde nasıl alabiliriz bu telefonu ? Ve ya bu telefona alternatif önerebileceğiniz telefon var mı ?

N11 den indirim çekiniz varsa ve uygun kredi kartınız varsa ekstra puan kazanarak alınabilir.
    Ayrıca garantiye takılmaz ve yurtdışı cihaz tercih ederseniz Xiaomi Redmi Note 3 Pro ve Redmi 3 Pro modellerine bakmanızı tavsiye ederim. 750-800 TL civarı fiyatları. Yalnız dikkat edin Pro versiyonlar olsun. Pro olanlar Snapdragon işlemcili olanlar. Mtk işlemcililere bulaşmayın derim.
  • merhaba telefonu yeni aldım sd kartı taktım ama resim müzik hiçbiri görünmüyor ancak sim takılı değil onu takmadan çalışmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend.1995

merhaba telefonu yeni aldım sd kartı taktım ama resim müzik hiçbiri görünmüyor ancak sim takılı değil onu takmadan çalışmıyor mu

Sd kartınıza dosya yöneticisiyle baktığınızda görebiliyor musunuz?
    Sd kartınız ntfs formatında biçimlendirilmişse Marshmallow okuyamıyor malesef. Fat32 formatında olması gerekiyor sd kartın.
  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    yok hocam görünmüyor kart yok gibi ama başka telde çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend.1995 -- 30 Eylül 2016; 7:17:07 >
  • quote:

yok hocam görünmüyor kart yok gibi ama başka telde çalışıyor

Başka tel dediğiniz Lollipop veya altındaki bir işletim sistemine sahipse görecektir.

kartınızın formatını fat32 yapmanız gerekiyor malesef.
    hallettim hocam sağolun bir şey daha soracağım sime kişileri ekliyorum ama ad sorunu çıkıyo yani tam isimleri yazamıyor 7 karaktere kadar izin veriyor bunu nasıl düzelticem
  • uygulamaları sd karta taşıma nasıl yapılıyor
  • quote:

hallettim hocam sağolun bir şey daha soracağım sime kişileri ekliyorum ama ad sorunu çıkıyo yani tam isimleri yazamıyor 7 karaktere kadar izin veriyor bunu nasıl düzelticem

Sim kartlarda hafıza çok sınırlıdır. Zaten 250 kadar kişi kaydedilir sim karta. Cihaz hafızası veya Google hesabınıza kaydetmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    peki sd karta nasıl taşınıor uygulamalar
  • quote:

peki sd karta nasıl taşınıor uygulamalar

Ayarlar/Uygulamalar kısmından taşımak istediğiniz uygulamanın özelliklerine giriyorsunuz.
    -Lollipop kullanıyorsanız bu ekranda "Telefona taşı" veya "Sd karta taşı" yazısını görebilirsiniz.
    -Marshmallow kullanıyorsanız özelliklerin olduğu sayfada en üstte depolama yazısına dokunun. Kullanılan depolama alanı" yazısının yanında "dahili depolama birimi" yazan uygulamaları altta yazan "Değiştir" butonundan sd kartı seçerek değiştirebilirsiniz.

Her uygulama sd karta taşınamıyor. Malesef bu taşıma kısımları aktif değilse root kullanmadan değiştiremezsiniz.
  • lenovo ve motorola cihazların servisi malesef ama malesef teleservice firmasıymış.
    asus zenfone 5 de sorunlarımın hiç birini çözemeyen ve pili değiştirdik diye cihazı geri gönderen firmadır kendileri.
    rezil rüsvan bir servis anlayışları var.
    asus gibi lenovo ve motorolanın da bu servisi seçmesi büyük hata olmuş.
    lenovo ve motorola telefon seçeneklerinden vazgeçtim.
    yok hocam sadece verileri temizle çıkıyor ne yazık ki
  • quote:

yok hocam sadece verileri temizle çıkıyor ne yazık ki

Her uygulama için çıkmıyor zaten. Özellikle sistem uygulamalarında çıkmaz. Sadece bahsettiğim bölümde kullanılan depolama alanı kısmı çıkıyorsa taşıyabilirsiniz sd karta.
  • legend.1995 kullanıcısına yanıt
    bende ilk aldıgımda bi türlü çalıştırımadım hafıza kartını meğer 2.sim yuvasına koyuyorum. Hafıza kartını telefonun 1.sim kart yuvasının hemen üstüne koyup bi deneyın belkı benım gibi yanlış yaptınız ;)
  • telefondan ben cok memnunum. Bu fiyata böyle telefon bulmak imkansız gibi birşey. Abimde lg g4 var şarjı sürekli kullanımda en fazla 4 bucuk saat gidiyor bu telefonda ise 7 saati falan görüyorum. Güncelleme gelse belki eskisi gibi 9 saati falan bulur lolipopta buluyormuş eskiden
  • 7129600 7 kullanıcısına yanıt
    aynen bende aynısını yapmıştım düzelttim ama sd kartı okuyor sorun uygulamaları sd karta indiremiyorum önceki telefonumda iniyordu
    biliyorum hocam watsap gibi programların taşınmadığını ama sd dahi inmiyor ki indirdiğim programlar sd karta iniyordu eski telefonda
    hocam simdi hatırladım aynı sorun bendede vardı. İnternetten araştırdım sd kart ile telefon hafızasını birleştirme yöntemını uygulamıstım 16 gb kendı hafızası 16 gbda benım hafıza kartı yetiyor sımdi bana
    hocam ben burda anlatılan yontemle yaptım. bilgisayardan indirin verdıgım lınkı. Silmemisim bıraz ugrastırıyor ama dogru yaparsanız oluyordu. sizin icin bendeki klasörü upload ettim
    s9.dosya.tc
    dahili_hafiza_yapma_yontemi.rar dosyas�n� indir - download
    http://s9.dosya.tc/server/9qywv9/dahili_hafiza_yapma_yontemi.rar.html
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.