Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 Laser 5.5' ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
13
Favori
26.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    snapdragon 615 olan versiyonu

www.gsmarena.com
    Asus Zenfone 2 Laser ZE551KL - Full phone specifications
    http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_laser_ze551kl-7733.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

şu cihazı bulma imkanımız varmı acaba

Zentalk ta bile az gördüm hocam. Aynı donanım Laser 6" te var.

Zaten Ze551kl bulup fantazi yapmaya gerek yok, Xiaomi Redmi 3 Pro hemen hemen aynı özelliklerde 5" ekranlı 4100mah pilli versiyonu hem de 32gb ve 750TL :)
    Yurtdışından 800-900TL ye bulup getirtip imei kaydıyla uğraşmaktansa daha iyisini daha ucuza alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

şu cihazı bulma imkanımız varmı acaba

Zentalk ta bile az gördüm hocam. Aynı donanım Laser 6" te var.

Zaten Ze551kl bulup fantazi yapmaya gerek yok, Xiaomi Redmi 3 Pro hemen hemen aynı özelliklerde 5" ekranlı 4100mah pilli versiyonu hem de 32gb ve 750TL :)
    Yurtdışından 800-900TL ye bulup getirtip imei kaydıyla uğraşmaktansa daha iyisini daha ucuza alabilirsiniz.

6" çok büyük hocam. biz 5.5 e çok diyoruz yani :)
    xiaomi de pili çıkmayan bi cihaz ben pili çıkmayanlara cephe aldım

• Arkadaşlar, Asus zenfone 2 laser alayım diyorum, kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi? Fazla bütçem olmadığı için buna bakıyorum da ne dersiniz?
    Ekleme: Günlük kullanımlar için istiyorum, konuşma, vatsapp, facebook instagram, fotoğraf çekimi. oynadığım tek oyun pokemon go.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagavir -- 9 Eylül 2016; 0:10:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

Arkadaşlar, Asus zenfone 2 laser alayım diyorum, kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi? Fazla bütçem olmadığı için buna bakıyorum da ne dersiniz?
    Ekleme: Günlük kullanımlar için istiyorum, konuşma, vatsapp, facebook instagram, fotoğraf çekimi. oynadığım tek oyun pokemon go.

Laser ı tavsiye ederim. Yine de yurtdışı cihaz düşünürseniz Xiaomi Redmi Note 3 Pro ya da bakabilirsiniz. Yakın fiyatlarda güzel bir yurtdışı cihazı. Sahibinden de satılıyor.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, Asus zenfone 2 laser alayım diyorum, kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi? Fazla bütçem olmadığı için buna bakıyorum da ne dersiniz?

Laser ı tavsiye ederim. Yine de yurtdışı cihaz düşünürseniz Xiaomi Redmi Note 3 Pro ya da bakabilirsiniz. Yakın fiyatlarda güzel bir yurtdışı cihazı. Sahibinden de satılıyor.

Asus telefonlarda intel işlemcinin sorun çıkardığını, çoğu uygulamanın desteklemediğini duymuştum misal pokemon go asus a sonradan geldi.
    açıklamalarda laser'da snapdragon işlemci olduğunu gördüm. Bu konularda biraz cahilim, snapdragon intel'den farklı mı?

veya xiomi mi 4 4g için ne dersiniz? Özellikleri gayet iyi geldi antutu puanı laser'ın 2 katı neredeyse, note 3 pro'ya baktım da, o fiyata çıkamam malesef, zaten sahibinden de çoğu 2. el, kayıtla falan uğraşmak da istemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagavir -- 9 Eylül 2016; 14:33:35 >

• quote:

quote:

quote:

Asus telefonlarda intel işlemcinin sorun çıkardığını, çoğu uygulamanın desteklemediğini duymuştum misal pokemon go asus a sonradan geldi.
    açıklamalarda laser'da snapdragon işlemci olduğunu gördüm. Bu konularda biraz cahilim, snapdragon intel'den farklı mı?

veya xiomi mi 4 4g için ne dersiniz? Özellikleri gayet iyi geldi antutu puanı laser'ın 2 katı neredeyse, note 3 pro'ya baktım da, o fiyata çıkamam malesef, zaten sahibinden de çoğu 2. el, kayıtla falan uğraşmak da istemiyorum :)

Laser 5,5" Snapdragon işlemcili, 3000 mah bataryalı bir model. İşlemcisi Intel değil. Intel olanlar 1. nesil Zenfone 4-5-6 ve Zenfone2 nin üst modelleri.

Mi4 güzel cihaz fakat sd kart takılamıyor. Dahili hafıza da bir yerden sonra sıkıntı olacaktır. Hele Marshmallow sonrası sd kart lazım bu cihazlara.

Redmi Note3 Pro da sıfır olarak sahibinden de pasaport kayıtlı 800TL
    Redmi 3 Pro da benzer bir model ve 750TL civarında yine aynı şekilde kayıtlı olarak satılıyor.

• Teşekkürler işime yaradı yalnız paragon programının biri root istiyor diğerini kurup birde es dosya yöneticisini kurmaklazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Ondan fazla flas belleğim var hemen hepsi ntfs bir tanesi fat o yüzden ntfs lazımdı

Bir sorum daha var 4G li sim aldım mesaj attım telefon uyumlu dedi ama yukarda hep h yazıyor 4g yazmıyor normal mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 9 Eylül 2016; 17:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dndd

Ondan fazla flas belleğim var hemen hepsi ntfs bir tanesi fat o yüzden ntfs lazımdı

Bir sorum daha var 4G li sim aldım mesaj attım telefon uyumlu dedi ama yukarda hep h yazıyor 4g yazmıyor normal mi

Hayir 4G yazmasi lazim sebeke,simkart ya da telefon kaynakli bir durum yoksa.

• Tamam yazdı ayarlara girdim oraya buraya tıkladım 4g yazdı şimdi :)

• Bu telefonu almadan önce note 3 pro ile bu tel arasında kaldım.sahibinden veya diğer sitelerde note 3 pro için önce parayı havale ediyoruz sonra cihaz geliyor. Cihazın geleceğine bile garanti yok. Sağlam cihazdır sorunsuzdur. Ayrı mesele ama 800-900 tl para kolay kazanılmıyor. Note 3 pronun kamerası hakkında çok iyi diye duydum. Ama cihazı kullanmadığım için yorum yapamam. Zenfone laser 5.5 1000 tl altı en iyi telefon. Özellikle bataryası (20-30 günde tam performansa ulaşıyor) ve kamerası çok güzel. Ayrıca gorilla glas 4 de telefonun öne çıkan özelliklerinden. Ben kesinlikle tavsiye ederim.
  • Merhaba,
    Yaklaşık 3 ay önce zenfone2 laser aldım sıfır 3 hafta önce ekran anlık göz kırpma gibi bişey yapmaya başladı servise gönderdim (teleservis) ekran değişmiş dün cihaz geldi fakat sorunlar devam ediyor ekranda bi sıkıntı yok ama arama yaptığım da ekran kararıyor (normalde kulağıma götürdüğümde kapanması gerekirken) ve karşı taraf kapatmasa teli kapatamıyorum ayrıca çift tıkla ekran da açılmıyor artık

Sorum şu ekran değiştiğin de sensörü bozmuş olabilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dan-ger

Merhaba,
    Yaklaşık 3 ay önce zenfone2 laser aldım sıfır 3 hafta önce ekran anlık göz kırpma gibi bişey yapmaya başladı servise gönderdim (teleservis) ekran değişmiş dün cihaz geldi fakat sorunlar devam ediyor ekranda bi sıkıntı yok ama arama yaptığım da ekran kararıyor (normalde kulağıma götürdüğümde kapanması gerekirken) ve karşı taraf kapatmasa teli kapatamıyorum ayrıca çift tıkla ekran da açılmıyor artık

Sorum şu ekran değiştiğin de sensörü bozmuş olabilirler mi?

Mümkün. Test moduna girip kontrol ettiniz mi?
  • GullyFoyle kullanıcısına yanıt
    Ettim sensör testini geçemedi bayramdan sonra asus merkezin benden çekeceği var :)
    Taşeron teleservisi iş yaptırıyorlar

• bir pil inceleme videosu izledim hocam.

sim kart takmadan şarj yapmışlar.

3saat 10 dakka ile 3saat 20 dakka arasında full şarj oluyor cihaz.

inceleme harwareplus ekibinden iki kişi yapmış youtube da yavaş şarj oluyor demişler.

aynı şekilde sim kartsız 24 saatte %4 enerji tüketmiş.

aslında bakınca şarj yavaş gerçekten.

sizin açınızdan nasıl şarj?

bide daha önce sordummu bilmiyorum ama bu cihazı içinden çıkan 1A lik cihazla değilde zen 5 in 1.35A lik şarj cihazı ile sarj etsek yada başka bir marka 1.55A lik yada 2A lik falan bi aletle sarj etsek daha kısa sürede sarj olurmu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazda yandex navigasyon nasıl çalışıyor?

benim zenfone 5 de rezalet.

artık intel işlemcidenmi yoksa adam gibi entegre edilemeyen lollipop dan mı bilemiyorum.

laser de durum nasıl?

snapdragon işlemci ile sorun varmı?

lollipop yada marsmallow da yandex navi iyi çalışıyormu??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon yine cortladı bu sefer kurtaramadım ve servis yolu gözüktü.

telefonu servise gönderen arkadaşlar nasıl gönderdi orjinal kutu dışında kulaklık şarj aletini filan da mı gönderdiniz? bir de sadece fatura fOtokopisi yeterli mi?
  • palanagar P kullanıcısına yanıt
    Varsa orjinal kutusuna koy sadece cihazı yanına fatura fotokopisi ve şikayetlerini yazıdığın bir not bu kadar.

• Dan-ger kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim yarin o sekilde gonderelim bakalim ne gelecek basimiza

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.