Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 Laser 5.5' ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
13
Favori
26.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygulama performansı nasıl alıınır mı ?
  • hocam 750 tl civarında böyle bı telefon yok. Ben sahsen cok memnunum ön kamerası olsun arka kameranın gündüz cekimi güzel flashlı fotolarda benmı ayar veremedım bılmıyorum bıraz sorunlu gibi geldi bana. Hız olarak ve batarya perfonması olarak samsung s4ten buna gecince eşekten ata bınmek gibi oldu. Biraz kalin olması dısında pek sorunu yok. Asus menusude cok güzel seri samsung gibi degil ;) yinede size kalmış oyun olarakta clash of clans oynuyorum sorun olmuyor ama cogu oyunuda calıstırabılır bence
  • hafıza kartı ile dahiliyi birleştirme root yapmadan olmuyor.

ilgilenenlere duyurulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marshmallow sürümüne bootloader kilidini açmadan root yapılabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vista1

Marshmallow sürümüne bootloader kilidini açmadan root yapılabiliyor mu?

Hayır.
  • 7129600 7 kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam deneyeceğim
  • Arkadaşlar Asus Zenfone 2 Laser sürümüne unofficial olarak CyanogenMod 14 sürümü geldi.. Doğal olarak daha alpha filan.. Android 7 Nougat sürümünü denemek isteyen aşağıdaki linke bakabilir ve indirme linklerine ulaşabilir..

http://www.cyanogenmods.org/forums/topic/update-zenfone-2-laser-cm14-cyanogenmod-14-nougat-7-0-rom/

• quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

hafıza kartı ile dahiliyi birleştirme root yapmadan olmuyor.

ilgilenenlere duyurulur.

Ben rootsuz yaptım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynet

quote:

ilgilenenlere duyurulur.

Ben rootsuz yaptım hocam

işlemi root suz nasıl yaptığınızı paylaşırmısınız.

diğer arkadaşlara yol göstermiş olursunuz.

• quote:

quote:

quote:

ilgilenenlere duyurulur.

Ben rootsuz yaptım hocam

işlemi root suz nasıl yaptığınızı paylaşırmısınız.

diğer arkadaşlara yol göstermiş olursunuz.

Hocam bende bu konudan bulmuştum Laser 2 forumundan.

quote:

Orijinalden alıntı: scansoz

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatbyk

Dostlar bu sd kart ile dahili hafızayı birleştirmenin bir yolu var ama ingiliççe benim telefon ze500kl metni resim olarak ekledim ingilizcesi olanlar türkçeye çevirebilir misiniz ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Cihazınızı rootlamadan sd kartınızı dahili hafıza olarak kullanabilirsiniz.

1. Geliştirici menüsünden USB hata ayıklamasını aktive edin.
    2. adb tools'u buradan (artık orası neresiyse) indirin ve bir klasöre çıkartın.
    3. Telefonunuzu USB üzerinden bilgisayara bağlayın.
    4. Şimdi windows explorer'ı açın ve adb tools'u çıkardığınız klasörün içine Shift + Sağ tıklayın. Açılan menüden "Komut penceresini aç"'ı seçin.
    5. Tırnak işareti olmadan "adb shell sm set-force-adoptable true" yazın ve enter'a basın.
    6. Telefonunuzun kablosunu çekin ve setting>storage & usb>SD Card menüsüne gidin.
    7. Sağ üstteki 3 noktalı butona dokunun ve setting>format as internal'i seçin.

Artık sd kartınızı dahili hafıza olarak kullanabilirsiniz.

Edit: adb tools yerine abd tools yazmışım, düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 9 Ekim 2016; 1:16:14 >

• ilk sayfadan alıtı ;

quote:

+ Zenfone laser cihazınızın şarjını tamamen bitirin ve telefon batarya bitince kendiliğinden kapansın.

+ Bataryası bitmiş Zenfone laser cihazınızı açın ve ekranı kapalı olacak şekilde orijinal şart cihazını kullanarak %100'e kadar şarj edin. Bu esnada hiçbir şekilde şarj bağlantısını kesmeyin. Unutmayın telefon açık olacak ama ekranı kapalı olacak ve %100 olana kadar hiç kullanım olmayacak.

yahu tamamda bataryası bitmiş kendiliğinden kapanan telefon şarj almadan geri açılmaz ki. acaba burada demek istediği şarjı takıp telefonun öyle açılması mı ?

• quote:

ilk sayfadan alıtı ;

quote:

+ Zenfone laser cihazınızın şarjını tamamen bitirin ve telefon batarya bitince kendiliğinden kapansın.

+ Bataryası bitmiş Zenfone laser cihazınızı açın ve ekranı kapalı olacak şekilde orijinal şart cihazını kullanarak %100'e kadar şarj edin. Bu esnada hiçbir şekilde şarj bağlantısını kesmeyin. Unutmayın telefon açık olacak ama ekranı kapalı olacak ve %100 olana kadar hiç kullanım olmayacak.

yahu tamamda bataryası bitmiş kendiliğinden kapanan telefon şarj almadan geri açılmaz ki. acaba burada demek istediği şarjı takıp telefonun öyle açılması mı ?

Telefonun şarjını biraz yoğun kullanımla bitirmişseniz kısa bir dinlenme sonrası telefon tekrar açılabilir. Bu şekilde açıldığında tekrar bitip kapanırsa ve kapalı şekilde şarj ederseniz pil içerisinde kalan o kullanılamayan bölümü temizlemenize yardımcı oluyor. Tabi Li-po pillerde bu işlemi çok fazla tekrarlamamak lazım, çünkü bu piller tamamen bitirilmeyi pek sevmezler.

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Ben lollipop'a geri dönüş yaptım. Şarj konusunda Android M ile lollipop arasında bariz fark var.

5.0.2 de şarj %66 iken wi-fi açık bluetooth açık youtube açtım ve telefonu koydum bir kenara ve tam 3 saat video oynattım. Bu arada seside bluetooth dan bir aygıta yönlendirdim. Şarj %1'e geldiğinde ekran süresi 7 saati geçmişti.

Android M de ise normal kullanımda ekran süresi 5 saat civarıydı. Lollipop'ta 7-8 saati bulacak gibi görünüyor.

Ayrıca asus'un kendi yazılımları çok güzel çok stabil çalışıyor.2 adet samsung android eskittim samsung yazılımları berbattı. Asus sanki iphone gibi çalışıyor abartmıyorum.

• quote:

Ben lollipop'a geri dönüş yaptım. Şarj konusunda Android M ile lollipop arasında bariz fark var.

5.0.2 de şarj %66 iken wi-fi açık bluetooth açık youtube açtım ve telefonu koydum bir kenara ve tam 3 saat video oynattım. Bu arada seside bluetooth dan bir aygıta yönlendirdim. Şarj %1'e geldiğinde ekran süresi 7 saati geçmişti.

Android M de ise normal kullanımda ekran süresi 5 saat civarıydı. Lollipop'ta 7-8 saati bulacak gibi görünüyor.

Ayrıca asus'un kendi yazılımları çok güzel çok stabil çalışıyor.2 adet samsung android eskittim samsung yazılımları berbattı. Asus sanki iphone gibi çalışıyor abartmıyorum.

Ben de birkaç gün önce Lollipo'a dönüş yaptım. Şimdilik şarj toparlanamadı gibi daha ancak bu hali bile MM dan iyi. Önceden Lollipop ile 9-9,5 saat ekran sürelerini 2-3 saati oyun oynayarak kalan süreyi internette gezerek geçiren birisi olarak birkaç hafta sabredip şarjın oturmasını bekleyeceğim.

• Merhaba.telefonunsadece ön kamerasi aciliyor.arka kameraya geçiş ikonu yok.anroid 5.0.2 güncellemelernibyaptim degisen birsey yok.anroid 6 ya yukselttim sonuc yok.baska necyapabilirim? Saygilar

• hesap makinesini açın ve .12345+= yazın bu şekilde test ekranı gelecektir.tüm donanımları test edin bakalım main camera capture hata verecek mi

• quote:

Sürüm WW-21.40.1220.1877
    Tanım ASUS ZenFone 2 Laser=ZE550KL (Z00L) software Image: 21.40.1220.1877for WW SKU only* Andriod M
    Improvement Item:

Bugs fixed and performance improved

For more information please refer to:
    TW:http://www.asus.com/zentalk/tw/ReleaseNotes
    WW:http://www.asus.com/zentalk/ReleaseNotes

Steps of Update:
    1. Check software version of your device**
    2. Download device software and Update SOP (From “Manual” Item)
    3. Only apply to same SKU update, Example: WW->WW, CN->CN, TW->TW.
    4. Software update cannot transfer the software SKU and downgrade the software version.
    5. Wrong SKU may cause update failure, please update the same SKU version only.

*How to know the device model?
    Path: Settings->About-> Model number
    Example: ASUS_T00I
    **How to know the device software version?
    Path: Settings->About-> software information->Build number
    ***System upgrade may cause part of data missing, please buckup your important data before system upgrading.
    Dosya Boyutu 1.65 GBytesgüncelleme 2016/10/12
    İndirilme yeri Global

Bu güncellemeyi yükleyen var mı acaba? Dün gelmiş Ota ya ve siteye.

• Ben yukledim bir sorun görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: palanagar

Ben yukledim bir sorun görmedim

İyileştirme ve performans ile ilgili bir güncelleştirme sanırım. Birkaç gün deneyip deneyimlerinizi paylaşırmısınız.
    Lollipop'a döndüm daha geçen hafta. Şarj durumu oturmadan tekrar Marshmallow a geçmeyelim fazla değişen birşey yoksa.
  • Vallaha hocam belki bana öyle geliyor ama su an icin daha iyi gibi, pil ve performans. telefonum 2-3 hafta serviste olduğundan çok da emin olamıyorum. Zira 3 günde bütün güncellemeleri yaptım bunun öncesinde hafif kasılma yapıyordu şimdi daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.