Şimdi Ara

ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
42
Favori
219.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses sorunun audio wizard veya equalizer'la ilgili olduğunu sanmıyorum. Bariz ses kalitesiyle ilgili bir sorun ve inanın ki yatıp kalkıp telefonu kurcalayan, sorun arayan birisi değilim. Ve sorun hoparlörde değil çünkü kulaklıkla da aynı şeyi yapıyor.

Flaşla ilgili soruma da gördüğüm kadarıyla kimse cevap vermemiş. Kamera menülerini yeterince inceledim ve cevap bulamadım. Flaş kafasına göre patlıyor ve genelde patlamıyor. Mesela dün gece tamamen karanlık ortamda denedim, 1 kere patladı ondan sonra bir daha hiç patlamadı. Flaşın kendine gelmesi mi gerekiyor acaba dedim ama o kadar çok beklediğim halde bir daha patlamadı. Açıkçası manuel modlarla çok ilgilenmiyorum, onun için gerçek fotograf makinem var. Telefonu gündelik bas çek fotograflar için kullanırım ve fazla bir beklentim yok, ama flaşın tam gerektiği anda patlamaması bir sorun bence. Mesela bu sorunu ilk nasıl farkettim biliyor musunuz? Doğum günü pastası geldiği anda :)

Telefonu resetlemeyi öneren arkadaşlar, sağolun ama telefonu zırt pırt resetleyecek kadar vaktim yok benim. Her ne kadar back-up alınabiliyor olsa da yine de her resette baştan yapılması gereken şeyler var ve uğraşmak istemiyorum. Onun için belki bir çözümü vardır diye buraya soruyorum.

Henüz zentalk'ı inceleyecek vaktim de olmadı, bir de onu deneyeyim bakalım.

• Telefonda fazlasıyla bug var.
    Ses için reset attım,ekran dönmeye başladı.
    Ekran için attım düzelmedi,led bildirim gitti.
    Led ve ekran için birkaç faklı yöntemle tekrar denedim. Ekranda bir şey değişmedi.Kılıf moduna almaya başladı şimdide.led geri geldi. Tam arapsaçı oldu. yeniden yükleme yollarını araştırıyorum android 7.0 ın nasıl tekrar yüklenebileceği bilen yardımcı olursa sevinirim.

Anladığım kadarıyla Android 7.0 ı tam entegre edememişler herhalde,çok fazla hata çıkıyor ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrossa -- 10 Mayıs 2017; 15:16:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT1908

Android os çok kullanmış içine tıkladığınız da uyanık tut ve yanında bir süre yazması gerek o süre telefonunuzun siz uykuda zannettiğiniz zamanlarda işlemci aslında tam güçte çalışıyor oluyor bu da pilinize olumsuz yansır

Değerler bu

ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu

otomatik başlatmada da bunlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 10 Mayıs 2017; 14:56:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Bu değerlere göre siz telefonu bıraktım işlemci uykuya geçti ( 600 küsür mhz e hızı düştü) dediğiniz de bile 1 saat 48 dakika boyunca sanki telefonda işlem yapıyor ya da oyun oynuyor gibi çalışmaya ( en yüksek hızında sanıyorum) devam etmiş , benim zenfone 2'm bu şekilde %20 şarjını ekranı kapalı şekilde 20 -25 dakika da bitirmişliği bile oluyordu ben onda kapatıp açarak çözüyordum sorunu ,intel işlemci sağolsun uyumuyordu. Şuan bende bu şekilde bir uyumama sorunu yok gerçi ama yine de buna sebep olan bir programdır diye düşüyorum işlemciyi ne kadar süre uykuda hangi program meşgul ettiğini gösteren bir program önerebilen olursa sanırım sorununuzu çözebiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRdOfWeB

Benim bluetooth hep açık akıllı bileklik olduğundan %3 - %4 etkiler diye düşünüyorum. Hücresel veri de genelde arkaplanda açık kablosuz bir yerde değilsem.

Şu an.

önceden 5 buçuk saatti süre aynı kullanımda.

Ayarlar - Uygulamalar bölümünden WhatsApp verilerini silip yeniden kullanmaya başlayın.

Bugün bu konuyla ilgili ekşi sözlük'te WhatsApp başlığına yazmıştım.

https://eksisozluk.com/entry/68027520

• Pulstar kullanıcısına yanıt
    en kısa zamanda deneyeceğim.
    sohbet geçmişine bi'şey olmaz değil mi?

whatsapp göze çarpıyor zaten 1 günü geçik kullanım yüzdesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRdOfWeB

en kısa zamanda deneyeceğim.
    sohbet geçmişine bi'şey olmaz değil mi?

whatsapp göze çarpıyor zaten 1 günü geçik kullanım yüzdesinde.

Hocam şimdi baktım da WhatsApp yine 2. sıraya yerleşmiş.

Yalnız %47 şarjım var. Ekran: 4 saat 27 dakika.

Sadece gece yatarken Wi-Fi kapatmıştım. Geçtiğimiz 6 saat boyunca da sadece mobil veri açıktı.

Denemek istiyorsanız WhatsApp'ın son yedek zamanına dikkat edin. Bende kısa süreli bir mesaj kaybı olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 10 Mayıs 2017; 18:4:17 >

• Sizce Zenfone 3 Zoom modelini beklemeli miyim bütçem en fazla 2200 tl civarı. Yoksa zenfone 3 bu fiyatlara inmişken almalı mıyım?
  • DieAntwoord D kullanıcısına yanıt
    Eğer aceleniz yok ise beklenebilir hepsiburada da sayfası var satışı henüz yapılmamaktadır diyor ama sayfa açıldığına göre gelecektir ülkemize daha gelişmiş imx sensör ve 2.3 x optic zoom yine s625 olmasına karşın 5000 mah batarya bu tabiki kullanım süresi olarak size kazanım olsa da boyut ve ağırlık olarak negatif yönde yansayacaktır , tüm bu özellikler ışığında kağıt üzerinde güzel durduğunu düşünürsek ülkeye geldiğinde zenfone 3 ve zoom u kıyaslayıp ağırlık ve ebatları burda belirleyici oluyor biraz bir karar vereceğinize inanıyorum aceleniz yoksa beklenebilir özellikler barındırıyor

http://m.n11.com/asus-zenfone-3-zoom-ze553kl-55-64gb-black-P183296127?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_campaign=price_comp&utm_medium=cpc&utm_term=21 bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba n11 de 2500 tl civarlarına şuan satılıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT1908 -- 10 Mayıs 2017; 20:22:27 >

• DieAntwoord D kullanıcısına yanıt
    2200 tl bütçeniz var ise beklenir bencehttps://www.asus.com/us/Phone/ZenFone-3-Zoom-ZE553KL/ burdaki bilgilere göre asus bu modelde amoled ekrana geçmiş birde buda bataryaya baya bi olumlu dönüşü olur.İlk 2500 civarı satışa çıkar muhtemelen 2-3 haftaya kampaya vs olur bütçenize uygun fiyata alırsınız diye düşünüyorum.Şaşırdığım bir noktada bekleme modunda(standby) 42 gün yazıyor eğer doğru ise uçmuş asus helal olsun diyelim :)

• cihaz ilk geldiginde parmak izi cat diye aciyodu android 7 guncellemsini yaptim hard reset attim cihaza sanki parmak izi okuyucu daha yavasladi bana oyle geliyo sizde durum nedir arkadaslar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jskat J kullanıcısına yanıt
    Ben 3-4 defa hard reset attim normal restte attım. Hızında bi değişme olmadı. Bazı hatalar var umarım giderilir.En son attıktan sonra bir çok hata düzeldi. Güncelleme gelirse bir çok şey düzelir umarım.

• Led gösterge hard restten sonra düzeldi ama birkaç saat sonra tekrar çalışmamaya başladı bu konuda bilgisi olan varmı? Acaba bi program falan mı engelliyor.

• Benden size tavsiye hard reset yapmayın bence siz bozuyorsunuz telefonu :) 2 haftadır kullanıyorum 7/24 oyun vs kurcalıyorum 7.0 kendim guncelledim bende hatası varsa diye reset atacaktım bugün yorumlara baktım sorunları denedim bahsedilen hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım kiminin reset atınca titreşim özelliği bozulmuş gibi yorumlar vardı reset atmaktan vaz geçtim bende karşılaştığınız sorunları zentalkdan da yazın düzeltsinler ancak oradan takip ediyorlar oraya da pek yazan yok yazılımsal sorunlar bunlar sonuçta.

• blackrossa kullanıcısına yanıt
    led göstergesi yada titresim sorunu yasamadim ben kullandığın programların ayarlarini kontrol etmişsindir zaten o yüzden sorma gereği duymuyorum :)

• sercan1914 S kullanıcısına yanıt
    Sorunlar ilk günden beri olmasa reset ile uğraşacak son kişiyim o kadar şeyi baştan düzenlemekle uğraşıyorum. Zaten bıktım artık. Özgür bıraktım istediğini yapabilir. :) Zentalk yada canlı destekte işe yarar bi cevap yok. Reset atın yada servise gönderin şeklinde iki cevap var sadece.
    Ayrıca reset ile bir çok şey düzeldi. Led i de hallettim güvenli modda. Bakalım iyice canımı sıkarsa artık yollarım servise daha fazla uğraşmak istemiyorum yada güncelleme gelmesini bekleyeceğim. Temel şeyler çalışıyor fazla detaya inmeyeyim bir süre :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrossa -- 11 Mayıs 2017; 1:1:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrossa

Sorunlar ilk günden beri olmasa reset ile uğraşacak son kişiyim o kadar şeyi baştan düzenlemekle uğraşıyorum. Zaten bıktım artık. Özgür bıraktım istediğini yapabilir. :) Zentalk yada forumlarda işe yarar bi cevap yok. Reset atın yada servise gönderin şeklinde iki cevap var sadece.Geliştirici sitelerinden anladığım kadarıyla 7.0 ı tam adapte edememişler ondan kaynaklanıyormuş.

Ayrıca reset ile bir çok şey düzeldi. Led i de hallettim güvenli modda. Bakalım iyice canımı sıkarsa artık yollarım servise.

Hocam sizde LED sorunu nasıl oluyor?

Ben özellikle WhatsApp konusunda ayarlayamadım. WhatsApp ayarlarındabireysel ve grup mesajlarına ayrı renklerde LED belirledim ancak hiçbiri çalışmıyor.

Cevapsız arama, SMS, e-Mail ve şarj olmada LED sorunu yok.

Bende led sadece şarjda oluyordu kırmızı başka mesajda falan gözükmüyordu. Zaten bir kırmızı bir yeşil var başka renk çıkartamadım. Whatsaptta tüm hepsine yeşil atadım renk olarak ayrı ayrı atayınca renkleri hiç bi şey çıkmıyor. Şu an mesaj ve whatsapp mesajları yeşil olarak görünüyor. Mor yapmıştım o da kırmızı gözüküyordu.

Sorun whatsapp mış sanırım.

• Selamun aleyküm arkadaşlar. Vatşap bildirim ışığı konusu dikkatimi çekmemişti.Buradaki yorumlardan sonra baktım ki bende de sorun var. Led ışığı yanmıyor. Ben sessiz modda kullanıyorum. Ses atayınca ya kırmızı ya da sarı yanıyor. Diğer renkler hiç çalışmıyor . Gıcık bir durum. Daha önce de yazdığım diğer konu ise kamera. Özellikle gece modu sanki otomatik mod gibi çekim yapıyor. Önceden ışığı algılayıp kayıt yapıyordu, şimdi ise basar basmaz kayıt yapıyor ve hiçbir değişiklik olmuyor fotoğrafta. Bunların çözümü için ne yapmak gerekiyor acaba? En son kamera güncellemesinden sonra bu hale geldi sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekinoks-28 -- 11 Mayıs 2017; 12:8:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.