Şimdi Ara

ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
42
Favori
219.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şunu Bir deneyebilirsin.

Ayarlar -> Uygulamalar -> Muzik -> Önbelleği ve veriyi temizle ve yeniden başlat.

Olmazsa bunu

Ayarlar → Uygulamalar → Hepsi → Asus Audio Servis → Durmaya zorla ve yeniden başlat

Forumda gözüme çarpanlar.

Birde girişi kulak temizleyicisi gibi pamuklu bişeyle hafifçe sil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrossa -- 11 Mayıs 2017; 22:35:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrossa

Şunu Bir deneyebilirsin.

Ayarlar -> Uygulamalar -> Muzik -> Önbelleği ve veriyi temizle ve yeniden başlat.

Bu da çözüm olmadı acaba Hard Reset mi atsam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafanecip kullanıcısına yanıt
    Genelde hard resetle çözen olmamış ufak pislik falan kaçmış olabilir önce bir temizle.

Birde güvenli modda aç bak, eğer güvenli modda çıkmıyorsa başka bir programdan etkileniyor demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrossa -- 11 Mayıs 2017; 22:41:56 >
  • quote:

Genelde hard resetle çözen olmamış ufak pislik falan kaçmış olabilir önce bir temizle.

Birde güvenli modda aç bak, eğer güvenli modda çıkmıyorsa başka bir programdan etkileniyor demektir.

Güvenli mod da aynı sorunu yaşadım hocam fazlasıyla canımı sıktı.Bir aylık cihaz hemen garantiye mi gidecek çok sinir bozucu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus auido wiazrdı durdurup denedin mi? üstte yazmıştım.

Evet can sıkıcı problemler, güncelleme konusunda biraz daha hızlı olmaları lazım.Garanti format atıp gönderecek zaten aile partition yapıp sonra hard reset yap emin son eğer reset atacaksan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrossa -- 11 Mayıs 2017; 22:57:53 >
  • asusu bunun için sevmiyorum donanım iyi ama hep sorunlu arayüz iyi seviyorum ama adam gibi bir güncelleme vermezler bi yeri düzeltirken hep bozuyorlar in?aallah bir daki seri daha az problemli olur

• quote:

Asus auido wiazrdı durdurup denedin mi? üstte yazmıştım.

Evet can sıkıcı problemler, güncelleme konusunda biraz daha hızlı olmaları lazım.Garanti format atıp gönderecek zaten aile partition yapıp sonra hard reset yap emin son eğer reset atacaksan.

Dediğiniz her şeyi yaptım hocam sonuç yok garanti yolu gözüktü

telefonla görüşürken ses geliyor mu. jack ı giriş yerindeki pinlerin biri içeri kacmışsa bu sorunu yapabilir aynısı benım samsung ta oldu iğneyle zar zor düzeltebilidim.ısıkla ses giriş yerinin pinlerine bir bakın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

telefonla görüşürken ses geliyor mu. jack ı giriş yerindeki pinlerin biri içeri kacmışsa bu sorunu yapabilir aynısı benım samsung ta oldu iğneyle zar zor düzeltebilidim.ısıkla ses giriş yerinin pinlerine bir bakın isterseniz.

Telefonla konuşurken ses gelmiyor. Sorun muhtemelen dediginiz gibi pimlerde. Kulaklık jakiyla biraz oynadım düzeldi fakat 5 10 saniye sonra yine eskisi gibi oldu

• Guncelleme geldi 500 küsur mb lık guncelleyen oldu mu kamera slide mılayt vs. Demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: olmasadaolur2016

Guncelleme geldi 500 küsur mb lık guncelleyen oldu mu kamera slide mılayt vs. Demiş

Eski güncellemedir o yeni bir şey yok. 10 gün kadar önce gelmişti.

• Ben henüz guncellemedim tavsiye edermisiniz

• Bugün bir ekran süreme bakayım dedim neymiş diye vaziyet bu :) üstelik daha %18 de iken en az bi +40-45 dk daha ekleyebiliriz sonuca
    ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu

@olmasadaolur2016
    bahsettiğiniz güncellemeyi yükleyin kamera da fotoğraf çektikten sonra fotoğrafı görüntüleme hızı artıyor hiç takılma olmuyor 1-2 tane daha bir şey vardı da aklımda kalan bu kısım oldu :)

• Ali Express'ten sipariş ettiğim ekran koruyucu ve kılıf bugün geldi.

Ekran Koruyucu:https://www.aliexpress.com/item/Ultra-Thin-2-5D-Full-Cover-Screen-Protector-Tempered-Glass-For-Asus-Zenfone-3-ZE520KL-ZE552KL/32759452673.html

Ekran koruyucu kenarlarda çok az açıklık bırakıyor ancak kılıf tamamen kapatıyor.

Kılıf:https://www.aliexpress.com/item/Original-Frosted-TPU-PC-Hard-Cases-for-Asus-Zenfone-3-ZE552KL-5-5-inch-Deluxe-ZS570KL/32776720634.html

Lacivert rengini aldım. Benim aldığım kılıfın ilanı kalkmış başka bir ilanın linkini ekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TT1908

ben değişim için teleservic maltepe şubesine yolladım ve mail kanalı ile haberleşmem asusun kendisi ile oldu teleservice müşteri hizmetleri asusa yönelendiriyor kargo yoluyla yolladım ve ertesi gün işleme aldılar değişim talebi ile yolladığım için 6 gün içinde değişim kararı çıktı 10 mart 2017 de işleme aldılar 16 mart 2017 de değişim kararı çıktı , değişim sebebim titreşim arızası idi. Servis hakkında söylebileceklerim bu kadar benim şansıma ya da servisin iyi oluşundan bilmiyorum maltepe teleservice 6 gün ki buna 2 gün haftasonuda dahil sorunumu çözdü hız konusunda gayet başarılı buldum. cihazınız hakkında bilgi için internet sitesi ve müşteri hizmetlerini kullanabiliyorsunuz ve anında bilgi alabiliyorsunuz, cihazın açılma konusunda kozmetik sıkıntılar olabiliyor ufak çizikler gözden kaçan hatalar telefona ne kadar az müdahale okadar iyidir benim gözümden sonuçta insan işçiliği eli titrer birşey olur ufacık bir çizik oluşur sonra nasıl ispatlarsınız orada çizildiğini ne kadar uğraşırsınız bilmiyorum. General mobile telefonumda oldu arka kasada vidanın birini unutup zorladıkları için yaklaşık 1-1,5 cm lik ray gibi paralel iki taraflı iz oluşmuştu bariz şekilde onların hatası ama tüketici hakları falan uğraşmak istemedim açıkcası ve şansıma görünmeyen yerde idi bundan dolayı açılmasını ve müdahele edilmesini istemem açıkcası şahsi görüşüm

Taiwandan anakart getiriyorlarmis anakartı bozdular onların ceremesini cekiyorum. Telefonun kasasının değişimi talebinde bulundum ses soluk yok bakalım

• Teknoloji işi şans diye boşuna demiyoruz geçmiş olsun umarım herşey gönlünüzce olurda beklediğinize değer , benim sorunumu hızlı bir şekilde çözen servis size biraz çektirmiş gibi müşteri hizmetlerini telefonla aramak yerine mu@asus.com ile mail kanalıyla irtibata geçip kasa değişimini söyleyin müşteri hizmetlerinin en yetkili merci orası imiş , asus contact us bölümünden formu doldurup yollarsanız daha çabuk dönüyorlar

• merhabalar forumdaşlar,
    bu telefonu almayı düşünüyordum ama forumdaki şikayetlere bakıncabiraz tırsmaya başladım. gerçi teknoloji şans işidir ama fiyat performans olarak gerçekten iyi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: annieste

merhabalar forumdaşlar,
    bu telefonu almayı düşünüyordum ama forumdaki şikayetlere bakıncabiraz tırsmaya başladım. gerçi teknoloji şans işidir ama fiyat performans olarak gerçekten iyi telefon

Hocam başlığında şikayet olmayan telefon varsa söyleyin. Hem siz o telefonu alın hem de biz o başlığa gidip sorunsuz başlık okumanın keyfine bakalım.

• annieste A kullanıcısına yanıt
    Böyle düşünmeyin vatan bilgisayar izmir karşıyaka mağzası telefonu aldığınızda önünüzde açıp kurulumunu yapıp çoğu fonksiyonunu deneyerek bir sıkıntı var ise o an kapalı kutuyla değişimini yapıyor başka yerlerde var mı bilmiyorum ama sorarak en azından bu şekilde biraz daha içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz şuan ben elimdeki 3 gb lık modelini 2 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım henüz

• Aynen bende o şekilde vatan bilgisayardan almıştım,faturayı kestikten sonra görevli ile beraber açtık ses görüntü,kamera testi yaptık sorun çıkmadı,sorun olsa direk orda değişim yapılıyor dedi görevli kişi. Hala kullanıyorum sorunsuz 21.02 de almıştım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.