Şimdi Ara

ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
42
Favori
219.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TOGAR27

Arkadaşlar son yazışmalara bende dahil oluyum asus zenfone e ze552kl modelinde telefon rehberini guncelleyemiyoruz bunu bir arkadaş google kişilerden cozebilecegimi söyledi servisten gelince deniyecegim. Onun dışında bariz kamerada karıncalanma var elime kendi telefonum dışında 4 adet daha ze552kl geçti hepsinde bu durum ayni. Bu telefonun çok övülecek bir yani yok samsung htc xiaomi lenovo gibi silindirik markalardan daha iyi ama anladığım kadarıyla da nokia apple gibi markalardan daha iyi olacağını sanmam neticede bu telefonu üreten cinliler bu konuda tecrubesizler bilgisayar tasarlamaya benzemez bu. Yok 5 mıknatıslı hoparlör felan hikaye bunlar. Hp laptobumdan kristal seviyesinde ses alıyorum kulakliktan saatlerce müzik dinlememe rağmen kulağım yorulmuyorken bu telefonda kulaklığı takınca yarim saat sonra kulağım zonkluyor. Nokia 6 keske turkiyeye gelse artik özledim nokia yi

Cihazın kamerası ışığın az olduğu ortamlarda yetersiz ve kumlanma yapiyor evet doğru, gün ışığında ise performansi gayet iyi. Bence cihazda elestirilebilecek tek olumsuz nokta bu. Birde işlemci çok zorlamayla gelmiyor. Bunların dışında gayet güzel bir cihaz. Zenfone3 1300₺ İphone ve Sammsung s8 4300₺ arada 3000₺ fark var o paraya üst seviye laptop alınır. Tercih meselesi ben vermem şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 15 Mayıs 2017; 8:3:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendim asus almadım ama haksızlık yapmayın beyler yazılımsal ve normal çalışması gerekirken olağan dışı donanımsal sorunlar dışında, amiral gemisi diye adlandırılan telefonlar hariç video çekimleri ve gece foto çekimleri kumlanmayan bi tane telefon yoktur kumlama istemiyosanız s7 p10 g6 v20 s8 vs gidip bunlardan alcanız arkadaşlar adamlar tezgahı böyle kurmuş hadi birleşip bozalım bu tezgahı yapacak bişey yok

• OĞUZ_33_ O kullanıcısına yanıt
    Aynen.@Pulstarİlk dediği gibi mesajdaki videodan bakabilirsiniz,orda bide wipe cahe bölümünü anlatmamış o kısmı atlamayın. ilk menüden ayarlara girin ordan fabrika ayarlarına sıfırlayın.Sonra videonun devamında hard reset e giriyor 4:52 deki bölüme geldiyinizde ordaki
    menüden ilk önce "Wipe cache partion" seçin işlem tamamlandıktan sonra "wipe data factory reset" seçin bu şekilde full wipe yapmış olursunuz tertemiz format olur :)
  • Siparişlerim elime ulaştı daha önce paylaştığım fotoğraftakiler gibi ekrana tam oturuyor.

İlk paylaştığım ürün buydu(ilki kırılınca ikinci aldığım)https://tr.aliexpress.com/item/Tempered-Glass-For-Asus-Zenfone-Laser-Max-GO-ZC551KL-ZC520TL-Screen-Protector-Film-Case-Cover/32789515843.html ama bunu tavsiye etmiyorum çok geç gönderiyor tam 46 gün sürdü gelmesi

Tabi bu sipariş herhade gelmicek dedim 23. gün başka bir sipariş verdimhttps://tr.aliexpress.com/item/Full-Cover-Tempered-Glass-for-Asus-Zenfone-3-Max-ZC520TL-for-Asus-Zenfone-3-ZE520KL-Screen/32797796770.html buda tam 23 günde geldi ne hikmetse ikisi de aynı gün elimde oldu :D bu satıcıyı tavsiye ederim hızlı gönderiyor hem sorun yaşamazsınız puanı %100 :)

• ts2000 kullanıcısına yanıt
    Telefona taktıktan sonra da fotoğrafını paylaşırsanız sevinirim... Teşekkürler...

Not: Alttaki ürünün (önceki mesajınızda sizden görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam) siparişini verdim ama sizdeki koruyucular ekrana düzgün yapışıyorsa yedek olarak onlardan da sipariş vereyim..
    https://tr.aliexpress.com/item/Ultra-Thin-2-5D-Full-Cover-Screen-Protector-Tempered-Glass-For-Asus-Zenfone-3-ZE520KL-ZE552KL/32759452673.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryss -- 15 Mayıs 2017; 12:47:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

kendim asus almadım ama haksızlık yapmayın beyler yazılımsal ve normal çalışması gerekirken olağan dışı donanımsal sorunlar dışında, amiral gemisi diye adlandırılan telefonlar hariç video çekimleri ve gece foto çekimleri kumlanmayan bi tane telefon yoktur kumlama istemiyosanız s7 p10 g6 v20 s8 vs gidip bunlardan alcanız arkadaşlar adamlar tezgahı böyle kurmuş hadi birleşip bozalım bu tezgahı yapacak bişey yok

Hayır öyle bir karıncalanma değil gece tabiki karıncalanma olur ama bu zenfone 3 ze552kl modelleri gündüzde karincalaniyorlar 4 ude ayni idi 1300 tl az para değil dolar kuruda az para değil çift hoparlör dolby ses sistemi yapabilirlerdi. Telefonların çin tekelinden kurtulmaları lazımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIRADANVATANDAŞ42 -- 15 Mayıs 2017; 13:53:17 >

• Asus zanfone 3 gece modunda en son gelen kamera güncellemesinden önce flaş açılmıyordu ve çektiğimiz noktadaki ışıkları toplayıp gayet güzel fotoğraflar oluşuyordu. Deklanşöre basınca 2 3 saniye ışık toplayıp öyle çekiyordu.

Güncelleme sonrası ise gece modunda flaş da açılabiliyor aynı otomatik mod gibi.

Eskisi gibi değil. Bas çek yapıyor ve sıradan fotoğraflar çıkıyor. Bunu yaşayan ve çözümünü bilen var mı?

• kryss K kullanıcısına yanıt
    evet bu linkteki cihazı aldığımda ilk verdiğim sipariş.Taşların üstüne düşünce kırıldı sonra sipariş verdim bunları en son verdiğim 2 linktekide aynı şekilde güzel sorunu yok tam oturuyor sadece biri çok geç gönderiyor, puanı %100 olan linktekini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 15 Mayıs 2017; 14:48:4 >
  • Arkadaşlar iyi günler. Spigen.com.tr'den yapacağınız alışverişlerinizi %30 indirim ile yapabilirim. Mesaj atabilirsiniz.
  • dostum 1300 tl tabiki az para değil ama şu sözünden telefon piyasasından haberin yokmuş izlenimi çıkıyor kusura bakma

• Death Note kullanıcısına yanıt
    Bende aynı sorun vardı hard reset ile düzeldi.

• ts2000 kullanıcısına yanıt
    Formatladim telefon tertemiz cikti pil durumu suan cok iyi ama wifi durumu berbat modemle arasinda 6-7 metre mesafede bile 3 dis cekiyor bazen ki diger odalar veya uzak bi yer hic cekmiyor bunun cozumu varmidir guncellemeden once hic cekmeme sorunu yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

Siparişlerim elime ulaştı daha önce paylaştığım fotoğraftakiler gibi ekrana tam oturuyor.

İlk paylaştığım ürün buydu(ilki kırılınca ikinci aldığım)https://tr.aliexpress.com/item/Tempered-Glass-For-Asus-Zenfone-Laser-Max-GO-ZC551KL-ZC520TL-Screen-Protector-Film-Case-Cover/32789515843.html ama bunu tavsiye etmiyorum çok geç gönderiyor tam 46 gün sürdü gelmesi

Tabi bu sipariş herhade gelmicek dedim 23. gün başka bir sipariş verdimhttps://tr.aliexpress.com/item/Full-Cover-Tempered-Glass-for-Asus-Zenfone-3-Max-ZC520TL-for-Asus-Zenfone-3-ZE520KL-Screen/32797796770.html buda tam 23 günde geldi ne hikmetse ikisi de aynı gün elimde oldu :D bu satıcıyı tavsiye ederim hızlı gönderiyor hem sorun yaşamazsınız puanı %100 :)

Hocam ben 5 dolar olandan aldım ve çok memnun kaldım.

Yalnız biraz parlak gibi geldi ancak çok da sorun değil.

1-2 tane de yedek almak istiyorum.

Bu fiyatı uygun olanlardan alabilirim. Acaba bu linktekiler de çok parlak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: TOGAR27

quote:

kendim asus almadım ama haksızlık yapmayın beyler yazılımsal ve normal çalışması gerekirken olağan dışı donanımsal sorunlar dışında, amiral gemisi diye adlandırılan telefonlar hariç video çekimleri ve gece foto çekimleri kumlanmayan bi tane telefon yoktur kumlama istemiyosanız s7 p10 g6 v20 s8 vs gidip bunlardan alcanız arkadaşlar adamlar tezgahı böyle kurmuş hadi birleşip bozalım bu tezgahı yapacak bişey yok

Hayır öyle bir karıncalanma değil gece tabiki karıncalanma olur ama bu zenfone 3 ze552kl modelleri gündüzde karincalaniyorlar 4 ude ayni idi 1300 tl az para değil dolar kuruda az para değil çift hoparlör dolby ses sistemi yapabilirlerdi. Telefonların çin tekelinden kurtulmaları lazımdır

Hocam telefon piyasası kısır döngüye girdi.

Artık iPhone 4s, Galaxy S2, S3 zamanındaki sıçramalar yok.

Üst seviye cihazların bize kamera ve ihtiyacımız olmayan özellikleri (2K, 4K, EDGE, 18:9 ekranlar, bilmem ne sensörleri vs.) varmış gibi göstererek fiyat şişirip satmaktan başka çaresi kalmadı.

Yani 1.500-2.000 TL'ye o özellikte kamera sunmazlar.

ASUS bu telefonda o kadar iyi kamera verseydi; Deluxe ve Zoom modelleri olmazdı. Zoom'un bu telefondan en büyük farkı kamera, pil, Amoled ekran ve 1.000 TL daha pahalı. Sizi bilmem ama ben bu farklar için 1.000 TL fazla veremem.

Ben Zenfone 3'e LG G2 ve ardından GM5 Plus kullanarak geldim. Bunlardan önce kullandığım Android cihazları söylemeye gerek yok. Şimdiye kadar kullandığım en güzel kamera bu telefonda diyebilirim. Hemen ardından LG G2 geliyor.

• Pulstar kullanıcısına yanıt
    1 küsür dolardan aldım da daha gelmedi. Gelince bir karşılaştırma yaparız diğer alanlarla, ona göre yedekleri almayı düşünüyorum bende.
    Puanı yüksek olanı tavsiye ederim.Bilmiyorum bana normal geldi çok bir parlaklık gözlemlemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

Puanı yüksek olanı tavsiye ederim.Bilmiyorum bana normal geldi çok bir parlaklık gözlemlemedim.

Hocam parlaklık derken ayna gibi olmasını dedim.

Ekran kapalıyken biraz koyu da olsa çok net bir şekilde kendimi görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRdOfWeB

Slikon kılıf siparişi vermiştim dün aliexpress ten. kargoya verilmiş bugün.

3 hafta sonunda geldi ürün.

Kapıya bırakmışlar postayı.

Ürün teslimi Allah a emanet.

Farketmesek ne olacağı belli değil ürüne.

LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Hmm evet güneş altında o durum var biraz ama çok aşırı değl ekran net.

@LoRdOfWeB Maalesef takipsiz kargo olunca postacının inisiyatifin de.
  • quote:

dostum 1300 tl tabiki az para değil ama şu sözünden telefon piyasasından haberin yokmuş izlenimi çıkıyor kusura bakma

Telefon piyasasından haberim var ama bu telefonun fiyatına gore söylediğim özellikleri olmalıydı. Telefonu büyük yapmakla tüketicinin ilgisini çekemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIRADANVATANDAŞ42 -- 16 Mayıs 2017; 16:58:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.