Şimdi Ara

ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
42
Favori
219.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ekinoks-28

Selamun aleyküm arkadaşlar. Vatşap bildirim ışığı konusu dikkatimi çekmemişti.Buradaki yorumlardan sonra baktım ki bende de sorun var. Led ışığı yanmıyor. Ben sessiz modda kullanıyorum. Ses atayınca ya kırmızı ya da sarı yanıyor. Diğer renkler hiç çalışmıyor . Gıcık bir durum. Daha önce de yazdığım diğer konu ise kamera. Özellikle gece modu sanki otomatik mod gibi çekim yapıyor. Önceden ışığı algılayıp kayıt yapıyordu, şimdi ise basar basmaz kayıt yapıyor ve hiçbir değişiklik olmuyor fotoğrafta. Bunların çözümü için ne yapmak gerekiyor acaba? En son kamera güncellemesinden sonra bu hale geldi sanırım...

Evet hocam, WhatsApp LED ışığı yanmıyor.

Gece Modu özelliğini pek kullanmadığım, kullandığımda da dikkat etmediğim için önceki halini bilemiyorum.

• Bu telefonu almalımıyım bilmiyorum. Konuda çok fazla şikayetçi olanlar olmuş.
    Kaç aydır bir telefon bulamadım almaya.Hangi telefona yeltensem konulara giriyorum bin bir sorun
    Asus zenfone 5 mağduru olarak tekrar dönüp dolanıp asus'a geldim. Şaşkınım ...

64 GB Versiyonu 1599 a düşmüş 160 tl de çek veriyor teknosa.

Alak mı almıyak mı karar veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 11 Mayıs 2017; 12:33:40 >
  • CallOfTheWild kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek şikayetlerim olsa da ben telefondan çok memnunum, özellikle fiyatına göre muhteşem telefon. Ama çift sim kullanmayacaksanız 64 gb gereksiz bence.

Flaş sorununu da dün akşam kurcalarken tesadüfen çözdük. Deklanşöre dokunup bırakmak gerekiyormuş, ben alışkanlık olarak parmağımı deklanşörde biraz uzun tuttuğum için başka bir mod algılıyor ve flaş patlamıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

Bu telefonu almalımıyım bilmiyorum. Konuda çok fazla şikayetçi olanlar olmuş.
    Kaç aydır bir telefon bulamadım almaya.Hangi telefona yeltensem konulara giriyorum bin bir sorun

Bu fiyat aralığında muhteşem bir telefon, ozellikle 4gb ram modelini alın keyfine bakın. Telefonu çok kurcalarsaniz her telefonda illaki bir sorun yaşarsınız. Ben telefonun ilk kullanıcılarından biriyim TR de, 6 ayı geçti öyle lanet olsun nereden aldım diyecek bir sorun yaşamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 11 Mayıs 2017; 13:26:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Selamun aleyküm arkadaşlar. Vatşap bildirim ışığı konusu dikkatimi çekmemişti.Buradaki yorumlardan sonra baktım ki bende de sorun var. Led ışığı yanmıyor. Ben sessiz modda kullanıyorum. Ses atayınca ya kırmızı ya da sarı yanıyor. Diğer renkler hiç çalışmıyor . Gıcık bir durum. Daha önce de yazdığım diğer konu ise kamera. Özellikle gece modu sanki otomatik mod gibi çekim yapıyor. Önceden ışığı algılayıp kayıt yapıyordu, şimdi ise basar basmaz kayıt yapıyor ve hiçbir değişiklik olmuyor fotoğrafta. Bunların çözümü için ne yapmak gerekiyor acaba? En son kamera güncellemesinden sonra bu hale geldi sanırım...

Gece Modu özelliğini pek kullanmadığım, kullandığımda da dikkat etmediğim için önceki halini bilemiyorum.

Az önce karıştırırken soruna çözüm buldum. Vatşapta bulunan bildirim ışıklarının hepsi telefona uyumlu değil. Sadece sarı ve kırmızı Led yanıyor. Telefonun bildirim zil sesi ve alarm sesi aynı şekilde Vatşapta da varsayılan olarak ayarlanırsa Led yanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

Bu telefonu almalımıyım bilmiyorum. Konuda çok fazla şikayetçi olanlar olmuş.

Hocam bu konu yeni açılmış bir konu.

Kullanıcı sayısı da çok değil ve dikkat ederseniz sorunu olan birkaç kişi var.

Ben ilk kez ASUS kullanıyorum ve şimdilik önemli diyebileceğim bir sorunum da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: eatag

Ufak tefek şikayetlerim olsa da ben telefondan çok memnunum, özellikle fiyatına göre muhteşem telefon. Ama çift sim kullanmayacaksanız 64 gb gereksiz bence.

Flaş sorununu da dün akşam kurcalarken tesadüfen çözdük. Deklanşöre dokunup bırakmak gerekiyormuş, ben alışkanlık olarak parmağımı deklanşörde biraz uzun tuttuğum için başka bir mod algılıyor ve flaş patlamıyormuş.

Hocam 32 GB modeli tek SIM'li mi?
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Az önce karıştırırken soruna çözüm buldum. Vatşapta bulunan bildirim ışıklarının hepsi telefona uyumlu değil. Sadece sarı ve kırmızı Led yanıyor. Telefonun bildirim zil sesi ve alarm sesi aynı şekilde Vatşapta da varsayılan olarak ayarlanırsa Led yanıyor

O zaman WhatsApp'ta LED durumunu dikkate almayacağım.

Zira ben hem bireysel hem de grup mesajları için ayrı, rahatsız etmeyen sesler atadım.

Bu benim için LED'den daha önemli.

Gerçi şöyle bir şey de var; bir çok uygulama (arama, SMS, e-Mail) LED bildirimi yapıyor, bazen WhatsApp'a atadığım renklere gerek kalmıyor, arada kaynayıp gidiyor. Zaten bir kere LED'i görüp telefonu açtıktan sonra hepsine bakılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 11 Mayıs 2017; 14:16:36 >

• Pulstar kullanıcısına yanıt
    Son 7 saattir arkaplanda hücresel veri açık, arada da oyun, internet baktım.

Durum şu

ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu

olay Whatsapp tanmış.

Teşekkürler.

• LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Güncellemeler ve veriler üst üste binince böyle sorunlar oluyor.

Ancak veri temizleme Android'in güzel yanlarından biri.

iOS olsa veri temizleme yok, silip tekrar yüklemek gerekiyor.
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Hayır ama sim kart yuvalarından birinde hafıza kartıyla sim card arasında seçim yapmanız gerekiyor. 64 gb olursa ilave hafıza kartı kullanmayıp çift sim kullanabilirsiniz o açıdan söyledim.
  • xperia x mi bu mu? Kamera ön planda benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: eatag

Hayır ama sim kart yuvalarından birinde hafıza kartıyla sim card arasında seçim yapmanız gerekiyor. 64 gb olursa ilave hafıza kartı kullanmayıp çift sim kullanabilirsiniz o açıdan söyledim.

Ben hafıza kartı kullanmamak için ve aradaki Ram/Hafıza fiyat farkı uygun olduğu için seçtim.

Hepsiburada.com'dan aşmıştım ve 120 TL kadar fark ediyordu.

Çok mecbur kalmadıkça hafıza kartı kullanmamaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: işleredom

xperia x mi bu mu? Kamera ön planda benim için.

Hocam şu videoda kamera karşılaştırması var:

https://www.youtube.com/watch?v=ds-3n0VTJRs
  • Evet arkadaşlar en çok şikayet eden benim telefondan ama yazılımsal ufak tefek şeyler ve bir şekilde düzeliyor.

O kadar söyleneme rağmen çok beğendim telefonu bugün kuzenime de aldırdım.:)Sadece olumsuz yorumlara bakmayın olumlu olanları da görün ;). Elektronik cihaz ufak tefek hatalar çıkabilir.

Alın seveceksiniz hızı,duruşu,kalitesi gayet güzel.Fiyatıda özelliklerine göre çok uygun.

XperiaX soran arkadaşım Xperialardan daha güzel yıllarca xperia kullandım yerinde saymaya başladı artık Sony.

Son olarak led için whatsapp bu şekilde bende ve yeşil renk bildirim ışığı yanıyor sanırsam çok fazla renk seçeneği telefonda yok. Bi Xperia L yada U daki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrossa -- 11 Mayıs 2017; 21:18:27 >

• Forumdan bulduğum cevap düşündüğüm gibi sadece 3 tane renk var.

Green: Message Waiting (all apps that have a Messaging feature, SMS, Whatsapp ect....)
    Red: Battery needs to be charged.
    Orange: Battery Charging.

Yeşil: Bekleyen mesaj. (Tüm mesaj uygulamaları için.)
    Kırmızı: Bataryanın şarja ihtiyacı var.
    Turuncu: Şarj oluyor.
  • Arkadaşlar merhaba akşam telefonu elime aldığımda üst tarafta ses jakı fişi bağlandı uyarısını gördüm. Kulaklık takılı olmadığı halde bu sorunu yaşadım. Sıvı teması da olmadı. Açtım kapattım yine değişiklik yok. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ne yapmalıyım?

• mustafanecip kullanıcısına yanıt
    Hocam jak takıp/çıkarmayı denediniz mi?
  • Denedim hocam maalesef değişiklik yok. Jak takınca kulaklığa ses geliyor ama hoparlöre hiç bir şekilde ses alamadım

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.