Şimdi Ara

ASUS ZenFone 4 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
6
Favori
20.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zamazingo mühendisi

arkadaşlar bilmiyorum son güncellemeyi yaptınız mı ama cihaza 4.4.2 kitkat güncellemesi geldi ve ben güncellemeyi yapalı 2 gün oldu ''maalesef kişiler durdu'' hatası almadım henüz. sanırım güncelleme ile çözüldü. bilgilendireyim dedim.

4.4.2 yi yüklemedim daha
    kararsızım.tavsiye eder misin hocam?
  • helluri kullanıcısına yanıt
    hocam ben beğendim. açıkçası bazı ufak tefek sıkıntılar var ama olumlu yönleri daha fazla.
    sıkıntılı dediğim kısımlar da mesela wifiyi kapatınca eskiden sağ üstteki 4 çubuk pasif hale geçiyordu ama şimdi wifiyi kapatsan bile 2 çubuk falan gösterebiliyor. bunun dışında kilit ekranında bazı oynamalar yapmışlar sms, kişiler listesi ve kamera simgesi koymuşlar hangisini tutup sürüklersen otomatik açılıyor ama istersen kaldırabiliyorsun ancak kaldırdığında tuş kilidi ekranına gelmek için tekrar sürüklemen gerekiyor. kolay mod diye bir şey gelmiş sanırım yaşlı kullanıcıları düşünerek yapmışlar yazı fontu artıyor, uygulamaların simgeleri daha büyük falan. bunların dışında en önemlisi şarjı daha fazla tüketir mi acaba diye korkuyordum ama herhangi bir değişiklik olmadı neyse ki. aklıma gelen bunlar oldu şimdilik.

• ben zenfone 4 alacağım piyasada bulamıyorum teknosa bimeks mediamarkt hiç biri satmıyor...

Sadece gold da gördüm tam alacaktım,internette gold mağazalarının hep başka firmanın ithalatı olan ürünleri sattığını yazmışlar ve garantisinde sorun yaşarsınız diyenlere rastladım ...

Bu sebeple biraz kafam karıştı

asus resmi distiribütörü sanırım bilkom diye bir şiketmiş..

asus golddan alsam sorun yaşarmıyım?

birde Asuslar çok sorun çıkartıyormu?

Ben bu telefonu nasıl bulacağım nasıl alacağım neden satmıyorlar anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 30 Nisan 2015; 10:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

ben zenfone 4 alacağım piyasada bulamıyorum teknosa bimeks mediamarkt hiç biri satmıyor...

Sadece gold da gördüm tam alacaktım,internette gold mağazalarının hep başka firmanın ithalatı olan ürünleri sattığını yazmışlar ve garantisinde sorun yaşarsınız diyenlere rastladım ...

Bu sebeple biraz kafam karıştı

asus resmi distiribütörü sanırım bilkom diye bir şiketmiş..

asus golddan alsam sorun yaşarmıyım?

birde Asuslar çok sorun çıkartıyormu?

Ben bu telefonu nasıl bulacağım nasıl alacağım neden satmıyorlar anlamadım...

Yaklaşık 5 ay kadar kullandım Kit Kat ile Zenfone 4 'ü, arayüzde kasma donma yaşamadım diyebilirim. Oyun konusunda da uygun ayarlarda sizi üzmez ancak kameralarından özellik ile ön kamerasından pek bir şey beklemeyin. Yinede de fiyatına göre alınabilecek bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2707 -- 30 Nisan 2015; 14:01:50 >

• Bir eksiside ses kafayı yedirdi bana!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa 09

Bir eksiside ses kafayı yedirdi bana!

ses derken sesi çokmu kötü?.
  • gokhan2707 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler Gökhan kardeşim ben sadece telefon olarak kullanmayı düşünüyorum mecbur kalırsam belki bide internete girerim o kadar....

yani oyun ile işim olmaz...

fakat benim çekincem şuydu;arıza veriyormu ve arıza olduğunda servisi nasıl?

birde alırken paralel ithalatmı yoksa resmi distiribütörmü bunların önemi varmı?

yani resmi distiribütör olmayanlara asusun servisi garanti vermiyormu?

böyle şeyler okuyorum internette ve goldun hep resmiyetsiz sattığını yazıyorlar bu sebeple çekindim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

teşekkürler Gökhan kardeşim ben sadece telefon olarak kullanmayı düşünüyorum mecbur kalırsam belki bide internete girerim o kadar....

yani oyun ile işim olmaz...

fakat benim çekincem şuydu;arıza veriyormu ve arıza olduğunda servisi nasıl?

birde alırken paralel ithalatmı yoksa resmi distiribütörmü bunların önemi varmı?

yani resmi distiribütör olmayanlara asusun servisi garanti vermiyormu?

böyle şeyler okuyorum internette ve goldun hep resmiyetsiz sattığını yazıyorlar bu sebeple çekindim....

Bende her yerde bulumadığından Turkcell'den nakit almıştım. Oradaki bayan bana garantisinin KVK'dan olduğunu söylemişti. Aynı soruyu İstanbul Bilişime sorduğumda da aynı cevabı aldım. Kullandığım süre boyunca bir arızaya rastlamadım. Şimdi Zenfone 4'ümü annem kullanmakta, oda sadece telefon olarak kullandığından memnun. Belirtmek istediğim durduk yere arıza çıkarabilecek bir cihaz değil.

• zenfone 4 ü alalı 1 hafta kadar oldu 399 tl ye gold dan aldım.yanında jelatin ve 1 kapak hediye geldi çift sim kartlı.şu anda memnunum sıkıntı yok.
    en çok bataryadan korkuyordum lakin çok kullanan biri değilim 2 günü çıkarıyorum.1-2 defa daha bataryayı boşaltınca tam performans alırım diye düşünüyorum .
    fırsatım olmadı foto çekip atacağım yakında.

telefonla ilgili bir eksi güneş ışığı altında ekranı zor görüyorum.
  • özbekli35 Ö kullanıcısına yanıt
    Kötü değil fakat çok az

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.zabaLa

zenfone 4 ü alalı 1 hafta kadar oldu 399 tl ye gold dan aldım.yanında jelatin ve 1 kapak hediye geldi çift sim kartlı.şu anda memnunum sıkıntı yok.
    en çok bataryadan korkuyordum lakin çok kullanan biri değilim 2 günü çıkarıyorum.1-2 defa daha bataryayı boşaltınca tam performans alırım diye düşünüyorum .

399 a nasıl aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_Beyrek

quote:

zenfone 4 ü alalı 1 hafta kadar oldu 399 tl ye gold dan aldım.yanında jelatin ve 1 kapak hediye geldi çift sim kartlı.şu anda memnunum sıkıntı yok.

399 a nasıl aldınız?

Arkadaşı bilmem ama ben 390TL'den n11 üzerinden almıştım 2 hafta kadar önce ve satış hala aktif.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuskunDuygular

quote:

Orijinalden alıntı: B_Beyrek

quote:

399 a nasıl aldınız?

Arkadaşı bilmem ama ben 390TL'den n11 üzerinden almıştım 2 hafta kadar önce ve satış hala aktif.

N1 e baktım bulamadım mümkünse link atabilirmisiniz.

Edit: Asus diye Lg arattırmışım ondan bulamadım simdi gördüm mağazaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_Beyrek -- 5 Mayıs 2015; 12:11:15 >

• Bende dün zenfone 4 aldım. Android 4 4.2 nolu sürüm yüklü geldi çift sim girişi var telde şarjı 12 saat anca gidiyor az kullansam dahi pek memnun kalamadım ama fiyatına göre mükemmel telefon sadece şarj konusu bana göre sıkıntılı sadece
  • Şu an fiyatı 380 TL

http://forum.donanimhaber.com/m_105689504/tm.htm

Detaylar için konuya yorum yapabilir veya özel mesaj atabilirsiniz.
  • Bu gün elime ulaştı ilk söyleyeceğim şey arka kapağı cıkarmak tam bir ölüm.Diğer yönden sanki android telefonlardan biraz farklı geldi bana galiba tasarımdan dolayı
    Edit: Bu fiyat da alınabilecek en iyi telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pembekedi -- 22 Mayıs 2015; 17:15:10 >
  • arkadaşlar bu telefonun tek hatlısı varmı? Bu telefonun tek hatlısını kullananlar varmı? bazı sitelerde tek hatlı satışa sunulmuş,ama satıcıya sorduğumuzda çift hatlı olduğunu söylüyorlar,kafam karıştı açıkçası.
  • _son_ kullanıcısına yanıt
    Üç gün önce buradan aldım. Kvk garantili ve tek hatlı.
    http://www.sanalpazar.com/Asus-Zenfone-4-8-Gb-Sifir-Adiniza-Faturali__isp42321853

• quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Üç gün önce buradan aldım. Kvk garantili ve tek hatlı.
    http://www.sanalpazar.com/Asus-Zenfone-4-8-Gb-Sifir-Adiniza-Faturali__isp42321853

telefon hakında bilgi verirmisiniz,resimlerde görüldüğü gibimi,bende büyük ihtimal bu linkten alacağım.
  • _son_ kullanıcısına yanıt
    Oğluma aldım telefonu, açıkcaksı bende heveslendim :) Menüler arası geçişler gayet hızlı, güzel, kibar telefon. Asphalt 8 si yükledi dün akşam akıcı şekilde oynatıyor. Kameradan bu bütçeyle pekde fazla birşey beklememek gerek. Yorumlarda belirtildiği üzere güneşli ortamda ekranı görmek biraz zorlaşıyor. Youtube' de incelemeleri mevcut oralardan da yararlanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 23 Mayıs 2015; 17:44:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.