Şimdi Ara

ASUS ZenFone 4 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
6
Favori
20.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler bende de zenfone 4 var. telefonu bugun fabrıka ayarlarına sıfırladım. ama telefonun bazı ozellıklerı gıttı. mesela masa ustundeyken yukarı dogru kaydırınca asagıdan menü gelmiyor. ekrana basılı tutunca da secenekler cıkıyor ama yazı tıpı ekran kaydırması gıbı ozellıkler yok. telefonun surumu gerı dustu sankı. nasıl duzeltebılırım. ıkı defa daha sıfırladım ama yok olmuyor. nababilirim allah askına yardım edın. atıcam yoksa telefonu
  • atakangrbz kullanıcısına yanıt
    Menüde kendi Audio Wizard uygulaması var. Onu kapalı hale getirince düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrQressive

Kapattım umarim benim sorunumda halolur cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba.. oğlum için bu hafta 300 TL'ye 2.el zenfone 4 alıp aranıza katılıcam... cihazın kronik sorunu neler var - nesine bakmalıyım ? yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

Bu sorun bende de var servise göndecektim telefonu kullanmayı bile bıraktım, akşam eve dönünce deneyeceğim.
    Umarım işe yarar teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atesoku

quote:

quote:

Bu sorun bende de var servise göndecektim telefonu kullanmayı bile bıraktım, akşam eve dönünce deneyeceğim.

daha yeni aldım bende bu telefonu babama, 2 3 gündür kullanıyor ve aldığımızdan beri böyle. iade edecektim ama aldığımda babam şehirdışına çıkmıştı, gelene kadarda açıp kullanmadım. şimdi iade süreside dolmuş, ne yapmak lazım? bir de yukarda bir arkadaş demiş whatsapp da ses normal geliyor, ben de denedim bende de düzgün geldi ses. audio wizard demişsiniz bir de onu da kapadım ama açık kapalı fark etmiyor hep bozuk ses, ve telefonu evde sessiz ortamda deniyorum arkadan hışırtılar cızırtılar garip garip sesler ne yapıcam bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: MicroChip34

quote:

quote:

quote:

daha yeni aldım bende bu telefonu babama, 2 3 gündür kullanıyor ve aldığımızdan beri böyle. iade edecektim ama aldığımda babam şehirdışına çıkmıştı, gelene kadarda açıp kullanmadım. şimdi iade süreside dolmuş, ne yapmak lazım? bir de yukarda bir arkadaş demiş whatsapp da ses normal geliyor, ben de denedim bende de düzgün geldi ses. audio wizard demişsiniz bir de onu da kapadım ama açık kapalı fark etmiyor hep bozuk ses, ve telefonu evde sessiz ortamda deniyorum arkadan hışırtılar cızırtılar garip garip sesler ne yapıcam bilemedim

edit: bugün 50 tane falan güncelleştirme vardı telefonda, telefondaki bütün uygulamaların güncellemesi görünüyordu. yeni olduğu için böyleydi galiba. hepsini güncellemiştim 1-2 saat önce, buraya yazdıktan sonra yeniden başlattım sanırım problem yazılımsalmış. kapatıp açınca kendine geldi şimdi hiçbir sıkıntı yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Audio wizard açık kapalı olması bende de bir şeyi farkettirmedi, bendeki sorun ilginç bir şekilde çözüldü.
    Telefonu kapatıp sim kartını çıkarttıp sonra tekrar simi takıp telefonu açtım, mikrofondaki problem çözülmüştü.
    Bir deneyin bence, bende işe yaradı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ^bloom^

Hepsi buradadan zenfone 4 aldım anneme. görüşürken annemin sesi sanki dış mekandaymış, rüzgar esiyormuş gibi geliyor. "s" ve "ş" harflerini söylerken cızırtlılanıyor ses. 100 TL'lik eski tuşlu telefonundan sesi daha iyi geliyordu. Bu belirttiklerim tüm zenfone 4'erde mevcut mu? Değilse ne yapabilirim? Yardım lütfen...

EDİT: sonradan aklıma geldi whatsapp tan aradım, ses billur gibi. yani mikrofonda fiziksel hasar yok, sorun yazılımsal. ayrı şehirlerde olduğumuz için mevcut yazılımını bilemiyorum, memlekete gittiğimde yüklü değilse lollipop a yükselticem inşallah sorun çözülür. yabancı forumlarda bu sorundan yakınan çok kişi var, teknik servise gönderip anakartı değiştirilen olmuş. burada hiç bahsedilmemesine şaşırdım. belkide kullanıcı doğrudan algılayamadığı içindir.

ben de anneme almıştım dediğiniz sorun bende de vardı. sesini duyamıyordum dışarıdamısın diye soruyordum hep. sonrasında telefona format attım ve şuanda ses normale döndü. bi deneyin derim. bi de sanırım bu sorun sürekli güncellenen telefonun özelliklerinden kaynaklanıyor gibi. bir müddet güncelleme yapmayacagım programları.

• Bu mikrofon problemi bizde de var. Sanki kapalı bir ortamda konuşuyormuşuz da yankı yapıyormuş gibi bir durum var.

Ayrıca arkadaşlar bazen telefonun şarjı %100 bırakıyorsun sabaha %50'lere geliyor. Arka planda çalışan bir şeyde yok. Neden olabilir ?
  • buraya babamın telefondaki ses problemi düzeldi demiştim sonra sanırım güncelleştirme yaptım yine bozuk şimdi. bir de kamera da çalışmıyor güncelleştirmeyi yükleyince, tüm güncelleştirmeleri kaldır dediğimde çalışıyor sadece. ne problemli telefonmuş yaw, bende zenfone 5 vardı memnundum ona güvenip babama yeter diye 4 aldım birsürü problemi varmış..
  • Arkadaşlar telefonla konuşurken ekran kararmıyor.bunun ayarı vardır illaki yardımcı olabilir misiniz:)

• Guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende de Zenfone 4 var Allah a şükür hic bir sorunu yok iki kerede yere düşürdüm cok şükür hic bişey olmadı 1 yila yakin oldu kullanıyorum , bende arada kişiler malesef durduruldu diyor bu nedir bunun çözümü nedir basina gelen ve çözümünu bilen varmı arkadaşlar..

• Arkadaşlar bu telefonu lolipop'a güncelleyen var mı?
  • quote:

buraya babamın telefondaki ses problemi düzeldi demiştim sonra sanırım güncelleştirme yaptım yine bozuk şimdi. bir de kamera da çalışmıyor güncelleştirmeyi yükleyince, tüm güncelleştirmeleri kaldır dediğimde çalışıyor sadece. ne problemli telefonmuş yaw, bende zenfone 5 vardı memnundum ona güvenip babama yeter diye 4 aldım birsürü problemi varmış..

Merhaba, ses problemi devam ediyor mu? Lollipop güncellemesi yapsak işe yaramaz mı? aynı sorun babamın telefonunda da var. son çare servise göndermeyi düşünüyorum.
  • Ben bu telefonu ilk çıktığında evdekiler için almıştım, şimdi baktım da her yerde tükendi yazıyor sınırlı sayıda çıkmış herhalde.
  • Android 5 geçen arkdaşlar yorumlarınızı bekliyoruz.Babamın teli 4.4.2 de kaldı.

• Benim telefonuma güncelleme yüklenmiyor hala Android 4.4.2'de kaldı Android 5.0 güncelleme dosyasını telefona atıyorum ancak ünlem işareti çıkmıyor nasıl çözebilirim bu sorunu?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.