Şimdi Ara

ASUS ZenFone 4 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
6
Favori
20.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zamazingo mühendisi

merhaba arkadaşlar son birkaç gündür ''maalesef kişiler durdu'' diye hata alıyorum cihazda. şu an için herhangi bir sorun yaratmadı ama merak da etmiyorum değil. aynı sorunu yaşayan var mı ? cihaz rootsuz bu arada herhangi bir kurcalama yapmadım yani.

Bendede uzun zamandır öyle diyor fakat telefonu açtığımda diyor bunu o kadar yani kullanıma bir sıkıntısı yok ..

Ben hattı kestirip kullanmaya devam ettim hat yüzünden olabilir diye düşünüyorum bide bende bazen konuşma sırasında kendiliğinden kesiliyor konuşma bu da hat yüzünden olabilirmiş bu hafta mini hat alacağım bakalım düzelicekmi..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    hocam ben de telefonu aldığımda hattı kestirmiştim umarım sorun o değildir yoksa yeni hat falan almak lazım sıkıntı yani. konuşma sırasında kendiliğinden kesilme sorununu henüz yaşamadım. tek sıkıntı bu uyarı işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamazingo mühendisi -- 8 Mart 2015; 19:24:00 >
  • quote:

hocam ben de telefonu aldığımda hattı kestirmiştim umarım sorun o değildir yoksa yeni hat falan almak lazım sıkıntı yani. konuşma sırasında kendiliğinden kesilme sorununu henüz yaşamadım. tek sıkıntı bu uyarı işte.

Yeni hat almak sıkıntı değil arkadaşım ücretsiz olarak mini hat alabiliyorsun kullandığın oparatörün herhangi bir bayisinden.. Tek istedikleri hat kimin üzerineyse onun kimlik fotokopisini istiyorlar o kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Yeni hat almak sıkıntı değil arkadaşım ücretsiz olarak mini hat alabiliyorsun kullandığın oparatörün herhangi bir bayisinden.. Tek istedikleri hat kimin üzerineyse onun kimlik fotokopisini istiyorlar o kadar..

hadi ya çok iyiymiş bilgi için sağolsun. birde mini hattı kullanmaya başlayınca bilgilendirirseniz süper olur. işe yarar umarım. sorunun kaynağı bu kadar basitse şanslıyız demektir.

• quote:

quote:

quote:

hadi ya çok iyiymiş bilgi için sağolsun. birde mini hattı kullanmaya başlayınca bilgilendirirseniz süper olur. işe yarar umarım. sorunun kaynağı bu kadar basitse şanslıyız demektir.

Ne demek önemli değil yarın işten fırsat bulup çıkabilirsem avea bayisinden alıcam hat bakalım alabilirsem buraya yazarım ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne demek önemli değil yarın işten fırsat bulup çıkabilirsem avea bayisinden alıcam hat bakalım alabilirsem buraya yazarım ..

gelişme var mı hocam
    bende kartı küçültmüştüm.aynı hatayı alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

quote:

quote:

quote:

quote:

gelişme var mı hocam

Ya daha gidip alamadım ki mini hat avea bayisinden ama büyük ihtimal kartı kestirdiğimiz için bu hatayı alıyoruz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helluri

quote:

quote:

quote:

quote:

gelişme var mı hocam

Ya daha gidip alamadım ki mini hat avea bayisinden ama büyük ihtimal kartı kestirdiğimiz için bu hatayı alıyoruz..

kişileri sim karttan telefona aktarsak düzelir belki

• Arkadaşlar herkeze selamlar...
    size bir şey soracaktım bu cihaz çift sim kartlı mı tek sim kartlı mı bazı sitelerde çift hat yok bazılarında dual sim yazıyor hangisi doğru anlamadım birde eğer zenfone 5 teki gibi kırpılmışını dual sim kartlı mı çıkardılar ne fark var acaba bilen var mı?
  • öyle bişi yok kardeşim ben telefonu ilk aldığımda micro sim olduğunu görüp vodafıone gittim 15 tl ücret istediler 3g 64 kb micro sim için 4 tane ayrı bayii gezdim codafone müşteri hizmetlerinide aradım 15 tl vermeden alamazsınız dediler bide alırken çip kısmı herhangi bir tarafa dayalı olmasın dikkat edin sola yada sağa

edit: bağlantı kopma sorunu bende en başta oluyordu 10 dk felan görüşüyordum yada 30 dk kendi kendine kopuyordu sonrasında vodafone self servis sitesini geziodum bi baktım 3g ve görüntülü konuşma sekmeleri kapalı açtım onları sonra düzeldi ama micro orjinal sim alın 15 lira verin sorun ondan kaynaklıda olabilir bazıları 2 g seçin felan diyor konuşurken hem az pil gider hemde durmadan başka sinyallari aramaz lte vs. böylede deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 19 Mart 2015; 0:56:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GA-H55M-S2V

öyle bişi yok kardeşim ben telefonu ilk aldığımda micro sim olduğunu görüp vodafıone gittim 15 tl ücret istediler 3g 64 kb micro sim için 4 tane ayrı bayii gezdim codafone müşteri hizmetlerinide aradım 15 tl vermeden alamazsınız dediler bide alırken çip kısmı herhangi bir tarafa dayalı olmasın dikkat edin sola yada sağa

edit: bağlantı kopma sorunu bende en başta oluyordu 10 dk felan görüşüyordum yada 30 dk kendi kendine kopuyordu sonrasında vodafone self servis sitesini geziodum bi baktım 3g ve görüntülü konuşma sekmeleri kapalı açtım onları sonra düzeldi ama micro orjinal sim alın 15 lira verin sorun ondan kaynaklıda olabilir bazıları 2 g seçin felan diyor konuşurken hem az pil gider hemde durmadan başka sinyallari aramaz lte vs. böylede deneyebilirsiniz.

Bana bulunduğum ilçedeki avea bayisi ücretsiz dedi senin vodafone olduğu için fiyat istemiş olabilir arkadaşım..

• Arkadaşlar telefon Lolipop güncellemesi alacakmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NobleFighter

Arkadaşlar telefon Lolipop güncellemesi alacakmı acaba ?

Alacak diyorlar fakat şu anda sitesinde bu konuda bir bilgi bulunmamakta. Konu ile alakalı olarakhttp://www.asus.com/tr/Phones/ZenFone_4_A400CG/HelpDesk_Download/ linkinden takip edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertancay

Arkadaşlar herkeze selamlar...
    size bir şey soracaktım bu cihaz çift sim kartlı mı tek sim kartlı mı bazı sitelerde çift hat yok bazılarında dual sim yazıyor hangisi doğru anlamadım birde eğer zenfone 5 teki gibi kırpılmışını dual sim kartlı mı çıkardılar ne fark var acaba bilen var mı?

arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir misiniz?
  • sertancay kullanıcısına yanıt
    tek sim kart var zenfone 4 tehttp://www.hepsiburada.com/liste/asus-zenfone-4/productDetails.aspx?productId=telcepaszen4&categoryId=60005201 ya arkadaşlar bazı siteleri kurcalamayın. ona bakarsanız türkiye hariç heryerde işlemci z2580 2.0 zenfone 6 ların bizde z2560 1.6 türkiyeye gelmeyecek o versiyonlar adamlar artık türkiyeyi nasıl görüyorlarsa her telefonu kırpıp gönderiyorlar daha millet zenfone 2 yi 4 gb li olarak gelecek diye bekliyor
  • zenfone 4 ümde bazen bağlantı kopuyor 30 sn sonra baglanıyor ayrıca marmaray hattına indiğimde telefon full cekiyor fakat internet yok oluyor...sanırım servislik bir olay servis sanırım kvk ...servise elden götüren varmı acaba?
  • chemucell kullanıcısına yanıt
    GSM full çekebilir ama 3G görmüyorsa internet sıkıntılı olması mümkündür.telefonda sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevremdekiler rahat rahat giriyor internete ..zaten telefonda 3g cok az gorunuyor telefonu elime bir yeri arayayım diyorum ustte 3g gorunup kapanıyor h veya h+ oluyor...hiç bir zaman 3g orada devamlı olmadı istanbulun bir cok yerinde dolasmama ragmen.3g ile ilgili baska bir ayarmı var acaba?

buarada tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemucell

cevremdekiler rahat rahat giriyor internete ..zaten telefonda 3g cok az gorunuyor telefonu elime bir yeri arayayım diyorum ustte 3g gorunup kapanıyor h veya h+ oluyor...hiç bir zaman 3g orada devamlı olmadı istanbulun bir cok yerinde dolasmama ragmen.3g ile ilgili baska bir ayarmı var acaba?

buarada tesekkurler.

Operatörünüzün sağladığı internet için VPN ayarları isteyin mesajla gelsin tekrar o zaman düzelir. Yada başka bi telefona takın simkartı (3G olan)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bilmiyorum son güncellemeyi yaptınız mı ama cihaza 4.4.2 kitkat güncellemesi geldi ve ben güncellemeyi yapalı 2 gün oldu ''maalesef kişiler durdu'' hatası almadım henüz. sanırım güncelleme ile çözüldü. bilgilendireyim dedim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.